Jobb

Dödens träningsvärk.


Rättning

Oj mena 8.15-11.20.. Herrejösses, så trött var jag!!


Work

Jobb 9.15-11.20. Skönt pass, men ändå trött som tusan.. Vill sova mer


SÖNDAG I ALL ÄRA

Nu är det söndag igen. Veckorna bara rinner förbi, det är faktiskt ganska sjukt. Snart är man 50 bast.....Jovars. Men söndag iallafall och en härlig sådan! Är just nu hemma hos wahlströms. Myser till de lite. Ska slinga hår och äta massa godsaker, kanske kolla en film och spela lite candy crush också. Brukar bli så!
Imorgon ska jag upp till vårdcentralen och ta bort ett stygn. Alltså ett jävla ynket stygn ska jag dit för. Kan väl lika gärna pilla bort det som jag gjorde med det andra....
 
 

Feb. 24, 2013

Lördag natt. Sitter i min bil med fellan. Ska snart få smaska i mig en fet kebab, bara längtar. Men först vänta på att köra hem några nissar


TBT

Trött jäkel.. Jobb imorgon 6-14. Borde sova. Pigg ska man vara när man jobbar! Sen papas med mina pärlhönor.


Tisdag.

Huvudvärk idag igen. Längesen jag hade huvudvärk såhär tätt inpå varandra. Får dåliga flashbacks från det. Bara att vila. Hoppas de har något med näsan att göra, så jag inte fick tillbaka hjärnskadan på köpet.
Imorgon blir det ingen sovmorgon, 8.00 ska jag upp till ortopeden på sjukhuset för att avgjuta en sån där mask så jag kan lira boll. Kommer bli batman, sinnes! Blir att sova direkt efter Champions leauge idag.. För det måste jag se. Bayern är tokiga!


Mörkt är skönt

Ligger i ett mörkt rum och gör inte mycket mer än bara andas. Fått en släng huvudvärk så ska ligga här ett bra tag. Eller iallafall tills huvudvärken är borta.. Träningsledigt nu fram till onsdag, kom ju ganska lägligt! Och ikväll är det top model, tjiho vad kul


17 februari

En fin söndag idag med namnsdag och grejer. Myst med felicia stora delar av dagen. Vår tredje kompanjon var i Sthlm och härjade så vi var bara två idag. Kikar psg nu och är ganska trött. Blir tidigt i säng. På tisdag ska jag upp till öron, näsa, hals-mottagningen och rätta till frakturen. Aldrig varit så nervös i mitt liv tror jag. Så fort jag tänker på det vill jag gråta, töntig va? Men så är det. Tur att man har fått lugnande man ska ta innan. Men herregud, fy vad nervös jag är :-(


Brutet näsben osv

Tjänna!


Gameday

Frukost nu!


Fredag kväll. Dödstrött

Varit hos elin en sväng på kvällskvisten. Båda somnade typ i soffan så blev tidig hemfärd. Tråkigt att behöva sova tidigt en fredag, men är helt dead. I både kropp och själ. Sen match på det imorgon, men är taggad. Det kommer gå galant, tror på oss!


Bussvakt, vilken rolig aktivitet

Bussvakt om ca 20 minuter, sen tar jag helg! Fiiiiina fisken. Kanske en donken? Är ju sugen som fan på en cheddardipp..


15 februari

Hade bästa alla hjärtans dag igår! De tror jag allt. Fredag nu, och jobb 8-14.15. Sen powernap och träning. Det där med powernap kan vara det bästa som finns. När jag går upp på morgonen är det de jag längtar efter. Förstår liksom inte hur det kan vara så skönt.


Glad alla hjärtans dag!

Yoyo gick bra. Bättre än förra gången. Tänk vad drygt två veckor kan göra.
Sov konstigt inatt, vaknade till och från men var inte ett dugg trött imorse när jag skulle gå upp. Otroligt skönt. Jobb till 14.15 idag sen hem. Powernapa lite. Löpning sen på träningen. Wihoee

Nya ikväll med mina hjärtan, för det är ju alla <3 dag. Kram på er


En ledig onsdag!

Blev inte så mycket av att sova ut.. Tidigt vaknade jag. Somnade om och sen blev det dunderfrukost. Fixat lite nere i källaren jag. 16.00 blir det yoyo-test. FRIVILLIGT! vad har flugit i mig egentligen? Men det är bara att göra.


Tisdag.

Tröööött men måste gå upp. Jobb väntar 7-16, men imorgon är jag ledig!! Sov första natten i källaren idag. Ska ju flytta ner hit så ska sova här lite på prov nu innan vi börjar flytta möbler osv. Är ju ganska skrajsen av mig. Sovit som en stock, och vill fortsätta sova. Men icke..
Får sova imorgon istället, då ska ja sova ut. Gud så ja längtar



Feb. 10, 2013

Skrev lite fel i förra inlägget. Spelade en halvlek, för er som bryr sig liksom!

Och tack och bock för en jävla rolig kväll igår. Tack till alla som gjorde de dunder, men främst Emelie, Lina, Elin!



VINST

Skönt med 1-0 i första träningsmatchen. Fick 30 minuter speltid, lagom sådär. Kändes väldigt bra. Precis tryckt i mig käk, ska ta mig till felles crib och sen vidare. Härlig kväll hoppas jag på.


-

Älskar min lilla bebbe


Godmorgon!!

Det är snö överallt och det slutar inte heller. Blir ledsen om matchen inte kan spelas, men det håller jag mina tummar för.

Kan inte sova längre, ligger i sängen och drar mig. Strax upp och äta gröt. Sen har jag lite ärenden som ska fixas.


8/2

Fredag med hög mysfaktor idag. Ligger och kollar gladiatorerna med mamma. Tända ljus, filtar och kuddar. Imorgon är det match, första matchen för i år. Så kul det ska bli :-) somnar tidigt idag, det är ett som är säkert. Men det ska jag inte göra imorgon, så idag får jag unna mig lite skönhetssömn. Kan behövas!!




Torsdag

En fin och ledig dag idag! Önskar bara att det kan sluta snöa så man får träna lite fotboll. Fullt med snö på planen resulterat i inga bollar och bara massa löpning. Snopptråkigt, rent ut sagt..

En fin långpromenad med Leo och pappa nyss och strax ska vi iväg och fixa lite ärenden.


godnattpuss

Är trött och lite sjuk i magen tror jag, illamående som spökar, hoppas de är bättre tills imorgon!! godnatt kram


Tisdag!

Tisdag och snö.. Trodde att det skulle bli ett steg i rätt riktning, men icke. Bara mer snö nu.. Jobb 12-16. Skönt pass! Sen träning :-) längtar efter att få kicka lite boll! :)


City

Varit i Örebro och kikat fotboll idag, tråkigt med förlust men sånt är livet. Ska trycka i mig någonting att äta och sen bege mig mot wahlströms. Ikväll blir det häng på café Sylvia med många fina tjejer. Sedan får man se vad som händer!


Friiiiiday morning!

Fredag morgon! Känns underbart. Sovit bra inatt även fast jag drömt hej vilt. Lite mardrömmar hit och dit. Jobb 10-14 idag sen har jag helgen ledig. Men nu ska jag äta en dunderfrukost.


RSS 2.0