30 november - Stockholm

Ligger i sängen nu på hotellrummet och kikar på Avatar. Var nyss nere och tog ett dopp i poolen, så fick jag kallsup under en liten simtävling. Så jäkla klantig. Asmysig dag/kväll hittills. Så ska den fortsätta också!

Kram






29 november - jul, jul strålande jul

Sån tur man har att sjuknat in vid helt fel tillfälle. Insjuknade ganska rejält igår men har känt mig piggare idag, sån jäkla nackont bara och lite feber. Men det kan man leva med. För imorgon ska jag till Sthlm med favvisarna och bara ha en asbra dag/natt. Krävs att jag ska bli lite piggare för att det ska bli helt perfekt. 

Ikväll har det varit en riktig pensionärskväll. Jag har hjälpt mamma göra julskinka, julpyntat för advent, spelat yatzy och löst korsord. Ja, you name it. Justja, apelsiner har jag ätit och apelsinjuice har jag druckit. Det ska tydligen vara bra.






29 november -








28 november - Mitt i natten

Åhåå, mår så jävla dåligt. Kan inte sova, huvudet, halsen och kroppen bara värker. FYFAN vad jag hatar det här. Vill kunna somna nu, på stört.

27 november - Glass med hallon


Lindrar min halsont

26 november - Nighty

Älskar på något sätt att det börjar bli kyligt ute, så skönt att komma in då. Hah, sen älskar jag julen också. Kan ändå inte undgå att längta tillbaka till sommaren lite. Det där med att man bara kan slänga på sig några kläder och gå ut, nu tar det typ hundra år att få på sig allt.. Det är väl det enda negativa med kylan, som jag kan komma på nu iallfall..









26 november - Träningsledigt

Inringd på jobb idag, så härligt. Tråkigt att man lyckas vara uppe sent helt fel kväll/natt. Lite som en zombie imorse, och ingen frukost på det heller. Men potatis och purjolökssoppan gjorde min dag. 
Däckade i soffan på eftermiddagen. Idag är det träningsledigt, faktiskt skönt. 

CL-tittande just nu och strax PH. 




25 november - Bästa kvällsgoset




25 november - Måndag

Vaknade upp idag och kände mig sjuk, kliande och ont i halsen. Hatar när det kliar i halsen och så går det upp i öronen... Sen nyser jag också, fy farao. Hoppas att det inte blir värre än så.
Soppa med favoriterna måndagskvällen till ära. MYS!

Fastnat för de här grejerna på underbara hem. Vill ha till lägenheten.






24 november - Känn ingen sorg

En söndag som varit toppenmysig. Avrundar den nu med lite Pelle Svanslös nostalgi. Sussningsdags strax, det börjar svida ordentligt i ögonen. En pangmiddag hemma och sen mys med Känn ingen sorg hos Lundberg. Jäkla bra film.

En månad till julafton också, damn!





24 november - söndagspromenix






24 november - Älskade söndag!

Var på överraskningsfest igår och sen gick vi ut. Blev ganska lugnt så idag mår jag bra. Bara jäkligt trött. Ska ligga kvar i sängen en halvtimme till, sen ska jag banne mig ta mig upp. Ska till mormor och morfar och städa, så mysigt där ute i Ärla.







23 november - Have to go!




23 november - Frivändningar så det hette duga

Frivändningsteknik lördagen till ära. Trodde jag var bra på det, men efter dagens träning vet jag skillnaden på bra och bra. Nu ska jag köpa med mig mcdonalds till mormor och morfar.

Ikväll skulle jag vilja göra något askul.


22 november - Mys



Älskar att komma hem till detta

22 november - IT'S FRIDAY BITCHES!

Längtar så oerhört mycket hem till min säng. Fan vad jag önskar att jag la mig bums i säng efter crossfiten, men nej. Klart jag lägger mig för sent. Men det är nog bara segt nu, när det kommer barn så är det lugnt. Nu är jag ensam, ganska skönt ändå, sitter och smuttar på en varm choklad. JÄVLAR vad ordbajs




21 november - Dags att sussa.

Jävligt jobbigt pass idag, kommer att kännas i benen imorgon. Men jäklar vad fit jag ska bli. Fin kväll en stund hos Fellan. Måste sova nu, tidigt upp imorgon. Jobb 6-15.

Natti



21 november - Trött....

Så trött just nu, behöver slumra ett tag. Vill orka med träningen också ju. Men snart är det helg, kämpa kämpa!

Idag köptes en soffa till lägenheten också. Älskar den!




21 november - Upp och hoppa!

Upp och hoppa, tidigare jobb än väntat. Alltid bra! Vill att dagen ska gå fort, sen kan imorgon också få gå fort. För sen är det HELG!

20 november - ALLA jävla dialekter

Kikar på reprisen av paradise hotell. Fan vad besviken jag skulle vara om jag var med där, INGEN snygg kille. Och allvarligt, stör mig på deras jävla dialekter. Men paradise är alltid paradise, så man kommer väl ta sig tid att kika ändå.

Nu kommer mamma hem med lunch innan jag ska iväg och jobba. Awesome!


19 november - Zlatan är kung!

En hel arbetsdag idag, mer sånt vill vi ha. Ligger trött i Lundbergs säng och kikar Sverige, tråkigt att det släpper in ett mål. Men nu gjorde de ett, sedär heja heja! Och nu hann de göra ett till. Herregud!
Mina vader krampar efter dagens träning, behöver massage.

Bara eftermiddagsjobb imorgon, 13-17.




Nov. 19, 2013


18 november - Gaaaaah!

En sån bra dag idag. Gått och blivit med lägenhet, ingen är ju gladare än vad ja är. Nu äre bara papprena som ska skrivas osv. Wieeee!

Sånt lyckorus just nu, men måste försöka sova. Jobb 8-16.30 imorgon!

Såhär nöjd är jag nu






18 november - Slappardag!

En riktig slappardag idag. Kändes faktiskt ganska välbehövligt efter helgen. En sovmorgon där man fick sova ikapp helgens missade sömn, och bara häng i sängen/soffan framför The mentalist.

Ikväll ska jag iväg och kika på en lägenhet också. Helt sinnes!!




17 november - Forever young




17 november - The mentalist

Kollat klart oth så nu har jag börjat kika på the mentalist, så bra. Älskar att ha serier att titta på, då har man alltid något att göra.

Ledig från jobbet imorgon, så ingen söndagsångest här inte. :-)


17 november - Vilken dag!

Herregud vilken dag det var igår, så underbar på alla sätt och vis. Allt var så fint, tack herr och fru Blommé för det.

Idag påstår jag inte att jag mår asbra, men det kunde ha varit värre. Lite sömn har resulterat i att det känns som att mitt huvud väger 150 kg. Somnade inte förrän sex imorse och är uppe nu. Inte ok!





















15 november - Nu är det helg!

Skönt att ha helgträningen avklarad med tanke på att det är fullt upp imorgon och på söndag är jag inte sugen på att träna inte.

Ser fram emot matchen ikväll. Hoppas Zlatan briljerar som vanligt. Sen väntar jag ett spännande samtal på måndag också, håller tummar och tår!








15 november - FREDAG

Kan inte sova även fast jag somnade sent igår. Säkert för att jag är inne i oth och MÅSTE se det innan jobbet.

14 november - Oth innan läggdags är det bästa

Imorgon jobbas det 8-13.15. Träning efter jobbet, sen är det HELG. Längtar så mycket till bröllopet på lördag. Mitt första, men förhoppningsvis inte sista!






14 november - Ledig dag

Spenderat lite tid med mamma och morfar som kom och hälsade på. Åkt runt till massa olika affärer för morfar ska ha dittan och dattan. Alltid likadant..

Hemma nu efter ett, som vanligt, jobbigt crossfit pass. Det är lika jobbigt som roligt. Tur det, för annars hade jag aldrig pallat.




13 november - Man blir så glad




13 november - Onsdagskäk

Elin bjussar på onsdagsmiddag. Ett stort tack! 
Nu sitter de och planerar thai, då blir man ju lite sugen på att sticka. 
Imorgon är jag ledig, ska bli så fantastiskt med sovmorgon. Även fast jag inte har jobbat länge på dagarna den här veckan så vill jag bara ha en riktig sovmorgon. Ligga och dra mig i sängen och kolla Oth. 





12 november - GÄSPAR

Sov så skönt på dagen och längtar tills det är läggdags ikväll också, det där med sömn alltså.. Absolut inte överskattat.

Finmiddag bestående av korv och pommes med Elin. Kikar oth nu och jag gäspar flitigt..





12 november - Powernap

Färdigjobbat för idag.
Nu ligger jag och tjurar till Oth, snart dags för en powernap.
Älskar det röda skenet min lampa ger. NOT 




11 november - godnatt



Men såhär ser jag inte ut just nu, så ni är me på de liksom. 

11 november - Duktig frisör

Fick jobba till halv fem idag blev lite stressigt med tanke på att jag inte hade träningssaker med mig till jobbet. Stressade till crossfiten och där blev man överraskad med ett Yoyo-test. Benen var som spaghetti innan jag sprang och nu är det fan inte bättre.. 

Agerat frisör ikväll, jag är så duktig. 




11 november - Älskar er till månen och tillbaka






10 november - BÄSTA DU





10 november - osmart

Promenad med Wille söndagskvällen till ära. Osmart av mig att ta låga strumpor i ett par ganska hårda löpardojjor. Skavsår, jahapp. 



10 november - Nike




10 november - Sunday, funday

Sunday, funday.
Söndagar är ju tokmysiga, och att jag börjar jobba 12 imorgon och har ännu en sovmorgon att se fram emot är great. Älskar att inte behöva ställa klockan.

Körde ett träningspasss på forever, följt av en fika på Coffeehouse by George, asbra fikaställe för er som tröttnat på Waynes!

Denna chailatte och cheesecake alltså





9 november -






 

9 november - möhippa

Påväg hem från Västerås just nu. Varit på Vickis möhippa hela dagen. Första möhippan jag varit på, och det var över förväntningarna. All credd till Lisa som anordnat allting, vi bara gled med.

Vicki fick leka brandman, kicka med besökarna på erikslund och vara superstar för en dag och spela in en låt. Det var awesome!








8 november - läggdags!

Drog mig till vallen för att kika på Sörmlandslagets 97or lira mot Stockholm. En halvlek fick räcka, speciellt eftersom Leo var med. Nu hade jag inte bara mig själv att hålla reda på..

Kvällen fick avslutas i Elins soffa med idol-tittande och massa ätande. Dags att sova och ladda batterierna, kan bli en sjuk dag imorgon. På alla sätt och vis. 

Natti, puss 




8 november - Sandmannen

Det blev ingen morgonträning imorse, hade ställt klockan men var för trött för att gå upp. Tog det efter jobbet istället, och fyfan vad jobbigt det var. Rent ut sagt. Har fixat och donat i mitt rum ett par timmar nu, och nu ska jag äntligen få lägga mig ner och vila. 

Ska lägga mig och lyssna på Sandmannen och invänta maten. Skönt när man inte behöver läsa själv.. 




7 november - hela Sverige bakar

Man ska inte kolla på hela Sverige bakar utan att ha något gott att snaska på.. det märkte jag nu. Sockersuget tar över, totalt.

Hos carro nu, myser till max. Jobb imorgon 9-12, hur skönt? Egenträning i helgen, funderar på om jag ska ta det innan jobbet imorgon. Får se hur seg jag är imorgon bitti.




7 november - det bara rinner förbi

Gud vad tiden bara rinner förbi hela tiden. Det är nästan läskigt. Kändes som att det alldeles nyss var sommar, ändå är vi en vecka in i november nu.

Det är alltså den 7 november idag, vilket innebär att det är 26 dagar kvar till London och 47 dagar kvar till jul. Älskar julen, det är såå mysigt. Sen ser jag fram emot Vickis bröllop också. Aldrig varit på bröllop innan, så det ska bli spännande.

Älskar att längta. Mycket att längta och räkna dagar till gör att vardagen blir lite roligare.



6 november - Barca är kungar!

Så skönt att komma hem efter jobbet och sova, speciellt när det verkligen behövdes idag. Rolig träning, men jag känner att man är ganska otränad. Så det är bra att det blir tufft.

Barcatittande nu och ska strax entra sängen. Hoppas på en bättre natt nu. Heja Barca förövrigt(!!!) Imorgon ska jag fan boka upp mig på massagestolen på jobbet, det behövs ska ni veta.

Godnatt, kramis







6 november - Sovit som en stock? icke..

Jag var sjukt trött igår hemma hos Elin, men när jag kom hem blev jag pigg och låg i sängen och hade så svårt att sova. Låg och tänkte på massa konstiga saker. Jag önskar att jag kunde trycka på en knapp och sen somna.
När jag väl somnat så vaknade jag typ var tionde minut. Det är det värsta som finns. Känner mig som en zombie nu. Ögonen vill knappt hålla sig öppna. Som tur är jobbar jag bara fyra timmar, sen är det direkt hem till sängen.

Låt dagen rulla på..

5 november - hos Elin

Spelar candy crush och kollar CL. Är så jäkla slut i hela kroppen, men så värt det. Imorgon börjar jag lite tidigare, men då slutar jag 12. Otroligt skönt.

Jag säger godnatt nu, för jag kommer inte orka skriva något när jag kommer hem sen.. Kram!




4 november - oh herregud

Jahadu. Fyra timmars träning idag, mycket som ska läras nu. HELT slut i kroppen. Skapligt att börja med den här träningen efter en veckas ledighet. Men nu är vi på gång, imorgon är det fotboll som gäller. 

Ligger redan i min säng. Nyduschad osv, skulle egentligen kunna somna nu med detsamma men ska se de okända först. Molande värk i hela kroppen, på något vis hur skönt som helst men ändå hemskt. 


4 november - work it sister!

Sitter på jobbet nu och planerar eftermiddagslektionen. Precis ätit lunch så är mätt och belåten, och väldigt sugen på något sött. Men jag får hålla mig, något sött finns inte här inte.

Idag ska det göras tester på träningen, ska bli skönt att ha det gjort.




3 november - into the blue

Sängläge nu. Först lite film innan jag ska sova. Älskar mitt rum nere i källaren, ändå vill jag flytta hemifrån. Så om ni har något som ni tror passar mig, slå en pling vetja. Får ju behålla min bamsestooora säng iallafall.


Godnatt, kram

3 november - gillar inte att säga hejdå

Har det tokmysigt i min källare med Tove och Elin. Kikar Så mycket bättre från igår, älskar Bo Kaspers. Tove kom med kebab och snask, räddade helt klart min dag. Och imorgon lämnar ju Tove oss också för en resa till andra sidan jordklotet. Jag kommer att sakna henne.

Hela nästa vecka har jag jobb också, börjar med 10-14 imorgon, det ska bli kul. Börjar bli jobbigt att inte göra någonting. Sen startar ju träningarna också, dags att röra på sig. 






3 november - yesterday

Gårdagen var skoj. Först sinnesmiddag och sen utgång på det.








2 november - middag

Nu är det middag som gälleer!




2 november - på tåget

På grund av ombyggnad på tågrälsen mellan Stockholm och Södertälje fick jag ta bussen till Södertälje och åka tåget därifrån till Eskilstuna. Så nu sitter jag på tåget hem. Framme runt 14.

Ikväll blir det middag med bra vänner. Det ska bli både mysigt och roligt!




1 november - Stockholm

Befinner mig hos brorsan i Stockholm. Kände idag att jag ville åka iväg någonstans och vips så hamnade jag här. Fick sällskap av Emelie på tåget också, hon skulle till sin syster. Vilka syskon vi är. 

Jag och Totte har ätit pizza och kikat Barca. Bara ölen som fattades.  Äh, ni kan vara lugna. Jag skämtar med er, jag HATAR öl. Alkoholfritt idag. 

En godnattbild, älskar dig Mandy




1 november - frukost i sängen

Säsong 8 av OTH är så braaa. Kunde inte sova igår för att jag inte ville stänga av. Och nu vill jag inte gå upp ur sängen för att jag inte vill sluta kolla. Helt klart bästa avsnitten.

Sprang upp och hämtade frukost iallafall, och nu är det bara att kika igen.






RSS 2.0