Måndag

Drar mig mot forever för ett träningspass. Längtar lite tills det är över faktiskt. Det ska bli skönt att ha det gjort....
Hoppas solen fortsätter skina så man kan bli lite brun. Iallafall lite, har problem på den fronten faktiskt..


rubrik?

jag är trött, men skönt att jag har två dagar ledigt kvar. sen är det inte lång tid förrän det är helg igen. imorgon är det egenträning så det blir en sväng till forever. löpning och styrka it is. ska bli skönt. hört att man tränar bort träningsvärk.

nåväl, godnatt


Söndag

Vinst igår! Så sjukt skönt att vinna med uddamålet mot ett lag som har åkt jävligt långt. Finns ju inget bättre. Var tänkt att det skulle bli utgång men jag drog hem. Hade så ont i kroppen och var trött så det kändes väldigt ovärt. Skönt att vara pigg och alert denna fina söndag istället. Eller pigg och alert, jag har fortfarande sinnesont i kroppen..

Idag kommer bror min hem, som jag har längtat. Blir förmodligen en lunch på stan. Some catch up!
Sen får jag se vad dagen har att erbjuda.


Lördag

Bio igår med mysiga människor. Såg battleship, bra film osv.
Lördag nu och ska strax ner på stan med Helena.
Gameday idag. 17.30

Dags att klä på mig nu och dra mot stan.


26 april

Tog en lite sovmorgon, välförtjänt tyckte jag själv. Jag drömde om Zlatan, vem går då upp när klockan ringer?  Hade svenskamuntligt, propaganda osv. Jag ägde.
Nu en skaplig håltimme innan jag har sista lektionen för dagen. Redan torsdag, WTF?
Religionsprov imorgon, inte ens öppnat boken. Jag tar det lite som det kommer, det är så jag jobbar nu för tiden.
Träning ikväll. Längtar efter en dags ledigt från fotboll!



sinnes

helt sjuk jävla match!! sinnes vad bra Bayern är, jag har gåshud. sen skakar jag också för att jag var så nervös nyss. jösses! kommer ej kunna somna, så nattmacka nu..


NIKE

Lång dag i skolan. Drog direkt till forever efter och sprang intervaller med Michelle, eller Micelle som jag tycker om att säga. Det klingar lite fint sådär. Det är så värt att man sprungit nu när man ligger lite halvt död i soffan och inväntar CL. Jag har lite plugg och göra men de får jag ta i halvlek. Imorgon ska jag hämta ut mina nya löparskor som jag la undan idag. Längtar! Kommer springa som en gasell.

NIKE LUNAR FOREVER JR GREY   / RED

-

Träningen var skoj. kul att vi som inte spelat i helgen fick ha fotbollsträning. Guld värt! Lite löpning blev det också, hemskt under tiden men känslan efteråt övervinner allt. Trött i kroppen nu och funderar på att lägga mig snart för att orka upp imorgon. jag.orkar.inte, men det är bara att kämpa (!!)

balen om mindre än en månad och imorgon ska jag in till emelie och kika på frisyr osv. spännande!


ledig

måndag och jag är inte i skolan.. eftersom jag kom hem så sent igår tyckte jag att jag var värd en dag ledigt.

ska ligga i sängen hela dagen och kika film. 17.00 är det dags för träning. idag ska det löpas hade jag tänkt


solsidan

sitter i bussen nu och kikar solsidan. det är väl ungefär en timme kvar tills vi anländer i Kalmar. resan har gått skapligt fort även fast jag inte sovit en blund. kanske dags? jag tror jag behöver det faktiskt.. tröttheten börjar komma fram.

blir sugen på alla godsaker jag har att äta påväg hem, mumsigt

Helena säger hej


Sunday

Söndag morgon och efter en bra natts sömn är jag ovanligt pigg. Känns som det är en bra dag idag. Dags att dra mig till bilen, plocka upp Leah och sen glida in på vallen för samling!


G-day.


Kalmar it is

tidig träning, mys hemma med Amanda och nu strax dax för citymatch! heja heja

ikväll blir det el clasio och massa mys.
Kalmar imorgon, 3 poäng? Absolut


kill me

Sitter med massa plugg framför mig en vacker fredagseftermiddag som denna.. Internationell ekonomi, geografi och projektarbete.. Hade väl tänkt att hinna med lite av varje. Det kanske var med bra med träningsledigt idag trotsallt. Jag har massor plugg som måste göras.

FRIDAY IM IN LOVE

En lektion avklarad, en lektion kvar. Sen är det fredagsmys för hela slanten. Ingen träning idag, vilket är lite tråkigt.. Vad tusan ska jag göra då? Ungefär så känns det. Det lutar åt att mysa ner mig i sängen med lite gott och blandat. Vädret gör mig inte direkt så sugen på att gå ut. Jag håller mig inne, hela dagen om det är nödvändigt.

image description


.

<3


imorgon är det fredagsmys

glad jag är att det känns bra i låret när jag tränar, nu hoppas jag bara att det håller i sig! vill inget mer än det.

två lektioner kvar till helg nu och jag längtar. känner att helgen kommer väldigt lägligt. hade tänkt mig en tripp till stockholm, men det verkar som om det blir lite tight med tid. får satsa på nästa helg istället.

urstark efter träningen!


marknadsföring

Håltimme nu. Ska passa på att plugga lite marknadsföring. Mycket saker jag har noll koll på, och provet är efter håltimmen. Det är nog dags att ta tag i det nu, men så sitter jag här ändå.

Nej nu ska jag få arslet ur vagnen och lära mig lite marknadsföring, för det är så intressant..



Forever

Off and away till Forever för ett träningspass med Fielis.
Ikväll hejar jag fram Barcelona till vinst och ett steg närmare finalen.


image description

grattis bebis


Onsdag

Livslång dag i skolan. Jag orkar inte.


jag vill ha sol, bad och sommar.


15 april

1-1 i seriepremiären. Kunde vart bättre, kunde vart sämre. Sett till matchbilden är väl det ett rättvist resúltat.
Hade en mysig, solig eftermiddag ute i Slagsta och firade Maggan 56 år. Trött som tusan så åkte hem, fick umgås lite med min bror innan han skulle ta sitt pick och pack och flytta till huvudstaden. Så imorse klockan tio lämnade han mig, mor och far och försvann.. Inte alls så dramatiskt, men ni förstår.

Nu ska jag alldeles strax bege mig mot Tunavallen för andra gången denna helg och kika på när IFK har seriepremiär. Heja!


mina nya bebisar

Det finns ju inget roligare än att köpa nya fotbollspjucks. Jag bara älskar det.



Seriepremiär på gång

Idag har mitt kära lag seriepremiär och det svider lite att inte kunna medverka.
Bara att ta nya tag och kämpa på. Solen skiner fram lite iallafall och det ska bli en fantastisk tid på Vallen.
Även fast jag inte ska spela är jag nervös, peppad, taggad och allt man kan vara innan en match. Så underbart att det börjar på riktigt nu. Älskar att tävla.


fredag

Fredag night och jag är trött som tusan!
Anton hysén är ju världens sexigaste, det är han. ska sätta på en rulle nu och sen somnar jag nog..

du är skrattretande


pjucks

Torsdag och imorgon Fredag. Längtar till helgen, en helg med seriepremiär och sen obegränsat med mys. I helgen ska jag tametusan inte lämna min säng. Ska få tillbaka all energi som jag tappat på senaste tiden. Första veckan i skolan har tärt på mig mer än vad jag trodde.  

Tog tag i mig själv och åkte till Tuna park för att köpa ett par nya pjucks för mina andra pajjade, och har legat i min korg en lång tid. Blev lite knas. Ska dit imorgon igen, hoppas på att det löser sig och jag kommer ifrån Tuna Park imorgon med ett par nya och fräscha skor i handen. Sen ska jag införskaffa mig ett chip också, awesome.



FLASHBACKS

Läste igenom gamla blogginlägg och såg det här. Blev ganska känslosamt på något sätt. Känns som det var så längesen, men ändå precis nyss, som jag var skadad. Helt sjukt alltså. Jag är glad på livet nu alltså. Många saker som jag uppskattar nu, som jag inte gjorde förut. Att vara relativt frisk, till exempel.

"Fick urmysigt sällskap igår av mina tjejer. ni ska veta att ni är guld värda och gjorde absolut min dag. kanske inte är så svårt att slå sängliggande, tv-tittande och rullstolsåkande. men det var faktiskt med nöd och näppe att ni slog rullstolsåkningen, så ni vet alltså. be proud

hemma idag på permis alltså. (sjukt skönt att ligga i sin säng), men hade glömt att det var så otroligt rörigt här hemma. men det blir väl så när man ska sätta ut huset på internet och det ska bli visning och blutten blää. men nu är det iallafall på g, på riktigt. så nu hoppas jag bara att någon vill ha det. det som är det stora kruxet.. men förhoppningsvis går det galant.

Ska sova på sjukhuset inatt så åker dit senare ikväll. Idag fick vi iallafall svaret från CT-röntgen. alltså skelettröntgen och det visade sig att det inte är något fel på mitt skelett i nacken/huvudet. så det är ju positivt. magnetröntgenen var tvungen att skickas till experter i stockholm eftersom läkarna på MHS inte kunde tyda bilderna så det får vi vänta på till ytterligare imorgon. träffade en sjukgymnast som gav mig lite övningar som jag ska göra varje timme. så jag har fullt upp alltså. går på smärtstillande, så det är ju lite bättre men känns verkligen som om jag knarkar. men som tur är så gör jag icke det.

förresten så skulle det vara sjukt nice att åka upp till barcelona en runt den 28 november och kolla på barcelona - real madrid. hade varit så fucking mäktigt så ska försöka få det att ske. men först = se till att tillfriskna. "


stream

blev ett par timmar sömn på eftermiddagen så nu är jag ju inte så trött. ska streama real snart och hoppas innerligt att de tappar tre poäng nu. skulle ju vara så jävla skönt.
imorgon är det torsdag, vilket betyder att jag bara har tre lektioner. när jag tänker efter så har jag fem lektioner kvar innan det är helg. och på lördag smäller det, seriepremiär. kan förmodligen inte medverka, men är taggad upp över öronen ändå!!

nu börjar matchen så adjöss.
saknar min vän

skjut mig

somnade inte allt för tidigt igår, så idag var det jobbigt att gå upp. skjut mig.

frukost nu


lovet är slut, jag är ledsen

jag har haft ett fantastiskt lov men jag är
inte utvilad för fem öre. jag är verkligen inte redo att ta det sista av skolan med storm. tvärt om. klarar jag mig igenom allt med g så är jag nöjd, så skoltrött är
jag.

ska ta mig lite käk nu sen ska jag sova. har kommit på att det är så otroligt mycket lättare att gå upp på morgonen om man sovit ordentligt. (smart, logisk tjej va?)

godnatt


depp

deppig på att jag är skadad igen. bara igång att rehaba igen. det suger verkligen!! men nu ska jag tamefan bli frisk innan jag går på fotboll igen.


här glider kingen in

Får väl börja med att önska alla själar glad påsk. Har fixat lite nu på morgonen och nu blir det en timma vila innan milan kickar igång. Blir att kika ett tag, sen till Elin och fixa lite. Ikväll är det födelsedagsfest i borsökna och sen utgång. Jag känner att jag behöver sömn nu, för att orka hela kvällen.


suger.

Blev träning på vallen, lite mat och sen internmatch. Hemma nu och är helt slut, sov nog på tok för lite inatt.
Förresten Lina, jag vet att du läser det här. Vi måste ta tag i vårt projekt, vi suger verkligen.. Jag har ångest så det skriker om det.
Nu blir det ett avsnitt kungarna av tylösand och sen käk. Hoppas jag inte somnar!

<3


Cocillana

Hostar som tusan. Lite hostmedicin på det här sen är det dags att sussa. Cocillana sviker aldrig, starka grejer det där. Skönt att det gör att man känner sig ganska glad på livet. Cocillana it is!

Godnatt alla fans.


Lycklig

Sjuk jävla natt. Resan var fantastisk, det ända jag behöver säga. Lycklig är jag just nu.Älskar min klass! Livet leker. Blir lite halvdeppig när jag tänker på att jag måste plugga, men jag orkar faktiskt inte. Jag skjuter upp det till söndag, det gör jag.
Barca slog ut milan ur CL också, och nu ska jag kolla på zlatan intervjun som jag missade igår. Vilken jävla dunderkväll.

Sömn sen. Träning imorgon 10.00


Studentkryssning

90 minuter igår och jag har ont i kroppen idag. Baklåret känns lite nu men det väntas lite vila så ska se till att det blir bra. Idag är det studentkryssning alltså. Hoppas på att det är kul, men man har inga förväntningar liksom. Har ju faktiskt ingen aning om hur det kan vara, men hoppas på en sinnessjuk kväll/natt.

Först en dusch nu. 




En-gång-i-månaden-värk

Ligger i min säng efter en dunder och brakfrukost. Har världens mensvärk så lär väl ligga här och tycka synd om mig själv innan jag ska iväg på samling. Irriterande hur solen ska lysa in genom fönstret på morgonen, genom världens minsta hål. Och ändå ska det träffa mitt ansikte. Perfekt liksom.

Fosterställning it is. Godnatt.


RSS 2.0