18

dags att dra mig iväg mot körskolan för veckans tredje körlektion. toppar det med en lunch på stan också.
ikväll är det match mot hällby på årby ip. första matchen på ett jävla bra tag, kom igen tjejer!!!!

måste passa på att gratta carro som bastar 18 jävla år idag. jag är förjävla avis faktiskt, men inom en vecka är det min tur.


hyllan

Jag känner att jag lägger det här med bloggen lite på hyllan framöver. Det är sommarlov och jag har annat för mig än att sitta inne framför datorn och skriva här, faktiskt. Något som är helt sjukt är att jag knappt inte använder datorn längre(som jag inte kunde leva utan förut). Jag har ju allting på telefonen, ganska smidigt.

Igår var jag ute i min stuga med sju själar. Spelade med andra ord och TP. Sjukt vad jag briljerade, iallafall på med andra ord då jag och Amanda vann. TP var en aning svårare..

Nu är det träning som gäller, sen måste jag hem och sova. För fyfan vad jag är dead meat just nu.


sommarlov

Ja, nu kan man säga att jag har sommarlov, på riktigt. Känns faktiskt förjävla bra, även fast jag missade skolavslutningen igår. Prioriterade lite och åkte på Lisas student istället, kändes mer värt. Sen var det träning och fan vad jag löpte, jävlar alltså. Känns riktigt skönt nu, men under tiden kändes det som ett helvete, värmen alltså..

Nu inväntar jag felicia och sen blir det studentfirande för hela slanten!



nelly.se

Ett tag sen jag skrev, men jag passar på nu när jag sitter hemma och inte gör ett skit. Ska trösta mig lite genom att gå in på Nelly.se. Egentligen inte någon smart idé för man kan knappt vara inne där utan att vilja klicka hem allting, och då menar jag allting. Någonting kanske man kan få unna sig iallafall..


några balbilder













 


feber

Jag har feber och det suger. Ligger just nu ute i stugan med pappa och kollar på the blind side. Älskar den. Det blir inget jobb imorgon på grund av sjukan, men hoppas på att bli frisk snarast. Känner att sista veckan i skolan är inget man vill missa om man säger så, men jag ska krya på mig riktigt ordentligt. Har köpt massa godsaker så jag kan iallafall tröstäta lite.

Vi ses!

poolmys

Det blev en trevlig födelsedagsfest igår i Hällby, blev ändå ganska tidig hemgång för mig men festen höll någon på natten lång. Ska strax bege mig till grannen där det bjuds på poolmys. Fan vad jag ska bada. Antar att det är årby som gäller sen, där är det ju både slagstamatch och juniormatch. Ikväll ska vi hem till hanna wallgren, kommer bli så jävla bra. det vet jag!



En bild från när vi var hemma hos hanna förra året.

natten är ung och jag ligger vaken



sov som en jävel inatt som sagt och det resulterar i att jag är dödstrött nu.. ska ta tag i mitt stökiga rum, men sen somnar jag nog till en rulle. blir en hektisk helg, så det är dags att ladda batterierna. träning imorgon 10.00

ni är så fina att jag vill gråta


.

det var jobbigt att gå upp imorse, behöver egentligen mer sömn. men bollskola var det och nu ska jag ner på stan och köpa en klänning och sen är det fotbollstittande på årby som gäller, efter det är det baltittande i sumpan som står på schemat, mys

kramhejpåre


Sömnproblem

har legat i sängen sen klockan tio och näst intill inte sovit någonting, sömnproblem kan vara det värsta som finns. blev elins räddare i nöden när jag bestämde mig för att hjälpa henne med bollskolan imorgon bitti, så det blir ingen sömn då heller. magen kurrar, kanske ska ta mig en nattmacka och försöka somna om, i need it. godnatt

filmmys

bordet är dukat med marabou cookies, cola, micromackor, chips och dipp. nu är det filmdags, trevlig helg!


molly


 
jag och molly myser i väntan på att mor ska bli klar med vad hon nu håller på med så vi kan kika på änglagård tre. fast först ska vi till konsum och köpa massa godsaker, för vad är en film utan något att tugga på? dock är jag  fortfarande ganska mätt från den otroligt goda maten jag tillagade idag, vuxenpoäng va. skönt med ledigt fram till tisdag nu då, eller måndag jobbar jag ju så ledigt fram tills dess då.
kram

en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig



fortfarande sjuk och det är värdelöst. ska ligga hemma hela dagen och bara vila. mår iallafall bättre idag än vad jag gjorde igår. måste säga att jag saknar lilla noel, som i och för sig inte är så liten längre. dags att åka och träffa honom snart, skulle vara guld värt.

kram


RSS 2.0