otroligt

1-1 för city, ja vad säger man! de kämpade på bra och var nära att få in ett vinstmål i slutet men gud var icke på Eskilstunas sida så att säga. eller lite måste han ju ha hejat på city, eftersom Farsta förlorade på tilläggstid (!!) så nu leder de serien med två poäng inför sista matchen. otroligt spännande!

nej nu ska jag lägga mig och kolla på film och bara mysa, har ju en egen match att tagga till imorgon. Tunavallen 15.00, vi ses där!


citymatch

sitter på vallen och det är faktiskt ganska bra drag. matchen börjar om sisådär 15 minuter och folk rullar in.. skäpligt mycket folk! hoppas på en otroligt bra match, har ju taggat hela dagen för tusan!


titta, ett till inlägg inom loppet av fem minuter, bara för att jag kan!

imorgon är det fredag, kommer otroligt lägligt. är trött i både huvudet och kroppen! har bara en frivillig lektion imorgon men har bestämt mig för att gå, det är ju trotsallt filosofi och nästa vecka så är det prov så det är bara att orka nu. sen är det jobb och på kvällen är det citymatch, måstematch så det ska bli kul att se!!


blogg på mobilen, finurlig app det där.

äntligen en bloggapp så man kan blogga på mobilen. blir liksom inte så mycket skrivande för min del eftersom jag inte sitter vid datorn längre. ändå gången är typ till skolarbete, allt annat har man ju på mobilen. och det är ju schysst!


game

drar iväg till vallen för lite match. united vs öster.
inviger mina nya pjucks
hepåre

inga bilder att bjuda på, dock

fick lite städning gjort hemma hos mormor och morfar, där det bjöds på äppelkaka och vaniljsås, mumma.
petra drog sedan med mig till subway innan unitedmatchen, som united förövrigt vann med 5-0. tummen upp

jag måste plugga, men har ingen ork. bäst att ta tag i det och få det gjort, men först måste jag ta tag i mitt rum. prio ett så att säga

städning på g

vaknade tidigt men känner mig ändå ovanlig pigg, ja-då!
ska strax ta mig till mormor och morfar för att städa. får träffa dom samtidigt som jag tjänar lite cash, två flugor i en smäll liksom. sedan blir det unitedmatch på vallen, lycka till tjejer!

jag orkar inte

Idag köpte jag mig ett par nya fotbollsskor, de andra gav med sig igår.. Så hoppats jag kan börja leverera lite nu, eller? om det ändå satt i skona..

milan ikväll, blir att kolla på det och äta en massa onyttigheter. Det är ju trotsallt fredagsmys ikväll! 


RSS 2.0