Nyårsafton

Varit på systemet idag och handlat lite smått och gott till kvällens middag. Märktes att man var en av dom som var sist ut, för hyllorna var näst intill tomma. Eskilstuna då. Fick iallafall det jag skulle ha.

Ska låta maten lägga sig lite från lunchen, så totalmätt just nu. Sen ska jag plocka upp E.Karlsson för lite middagshandling. En middag för två, hur mys?

Mysmode.


Myst nästan hela dagen i min favoritmjukisbyxor. Tunna och ingen resår vid benen längst ner. Ska ta mig en dusch, som ni ser på bilden är mitt hår skitigt. En fobi jag har, skitigt hår. Frisörer säger att man ska gå flera dagar med skitigt hår för att det är bra. Nej usch, hela jag mår dåligt då. Rent skare va, det vi har schampoo till. Right? 


#miss you






hello sunday!

Ställt om dygnet nu. Fan vad jag hatar när det händer. Går och lägger mig på tok för sent och sover på tok för länge. Ikväll ska jag iallafall försöka att sova tidigt.

Varit på ÖB med mamma idag och köpt "måste ha" grejer till lägenheten. Svider lite att lägga pengar på sånt som jag tycker känns onödigt egentligen. Även fast det är superviktigt. Bara såå tråkigt att köpa.

Soffläge nu framför Chelsea - Liverpool.




dags att sova

Varit helt slut idag, så har knappt åstadkommit någonting. Nästan lite läskigt vilken känsla jag hade efter dagens träning. HELT utpumpad och yrslig. Vilan under dagen gjorde det bättre, så mötte upp Carro på kroatiska klubben. Blev en trevlig kväll, men nu längtar jag till min säng så dit ska jag ta mig






28/12

Hemma från gymmet nu. Dags för lite käk!








Yatzy-kväll

Var på städhumör idag. Startar alltid med att jag ska flytta någon grej bara sen är jag helt plötsligt igång och dammsuger och gud vet jag.

När jag kände mig nöjd blev det yatzy-kväll med brorsan. Så jäkla kul, men inte ofta någon vill spela med mig. Jag känner mig lite töntig när jag sitter och tävlar med mig själv.

Sovdags nu, puss och kram




Lunch






Äntligen på plats i sängen

En lång dag på TPs parkering. Men bra sällskap gör att tiden går fortare. Väldigt lättförtjänta pengar måste jag säga, då vi egentligen inte behövde göra ett s.k.i.t på fem timmar.

Parkerat mig i sängen med beck nu, framför Pll. Ska iväg och köpa massa snacks snart. Hur gott?




selfie från igår




annandag jul

Ligger i sängen och kikar runt lite på paddan. Ska strax iväg till tp för att hjälpa till med parkeringen en gång till. Idag lär det vara kaos med folk och bilar..


.

Vissa människor är helt slut.

juldagen

Gick och la mig så tidigt igår så låg och vred mig i sängen från sju till tio. Våga vägra gå upp för tidigt. Varit på Maxi med mamma nu, hon bytte ett par mjukisbyxor hon fick igår. Jag köpte bara nödvändiga saker. Typ rakhyvlar, hatar när de är totalslut.

Vad som sker ikväll återstår att se.




Julaftonskväll

Det har varit en bra julafton idag. För mig slutar visserligen julafton direkt när man har öppnat alla julklappar efter Kalle Anka. Så nu är det som vilken dag som helst. Kikat på pll nu på kvällen. Har en jävla matkoma, men på samma gång är jag hungrig och typ sugen på... hmm, mc donalds. Konstigt det där.




julaftonsmorgon




Uppesittarkväll med fotboll

Mysigt på kvällskvisten, men familjen har bytt ut bingolotto mot arsenal - chelsea. Känns ändå mer värt att se, även fast det inte är någon dundermatch. I halvlek åt vi julskinksmackor, som vi alltid gör dagen innan julafton.

Behöver sova i tid idag, upp tidigt imorgon för att göra ett besök på kyrkogården innan man beger sig till mormor och morfar i Ärla.




Dan före dopparedan

Var på gymmet imorse och körde intervaller och lite mage, pest och pina var det. Men så skönt i efterhand. Blev glatt överraskad när jag ställde mig på vågen också, går bara upp mer och mer i vikt. Yes, hoppas på att kunna nå målet till nyår.

Nu är jag i Björsund, har lite "hejdå-lunch" för mina favvosar som åker till Thailand imorgon. Måste ta mig in till stan om ett tag, ska fixa det lilla sista inför imorgon. Sen väntas uppesittarkväll med familjen.




storm



Hjälper till med parkeringen på Tuna Park. Jag är glad att jag tog underställ och mina varmaste skor, annars hade jag frusit arslet av mig rent ut sagt. Efter det här ska jag till Eklövs på julklappsbyte och julmys

*




Mys

Varit på sveaplan idag och tjänat lite pengar med några tjejer från laget. Nu
ligger jag hemma i soffan och väntar på mat, inte ätit sen klockan elva idag. Och då åt jag nudlar, då är man ju mätt länge länge alltså..

Ikväll vill jag bara mysa, ska nog se till att kika på andra Harry Potter filmen. Blev så sugen efter igår!




En bättre kväll

Krånglade igen när vi skulle kolla på Harry P. Alltså allt krånglade verkligen, först hittade vi inte att ladda ner den. Sen gick det inte att bränna den så vi fick lägga in den på Elins ipad. Självklart blev skärmen på tvn typ zoomad och jättesuddig för att det var fel format. Så det slutade med att vi låg tre stycken och tittade på paddan, haha. Glömt att första filmen är så bra alltså, alldeles för längesen man såg den.

Hemma nu och ska strax bädda mig föe natten, kanske kolla ett avsnitt pll först. Längtar tills imorgon bitti, då ska jag göra en god frukost.

Bra fredagsaktivitet





Avslutning

Avslutning på skolan idag. Varit med pappa på Tuna Park och köpt lite julklappar. Så svårt det där tycker jag. Ligger nerbäddad och tittar på Pll nu. Ikväll ska jag gosa med favvos. Men innan det ska jag och mamma göra smörkola.




Snart jul och regn..

Efter en promenad i det ruggiga vädret ute tog jag mig en skön dusch. Ska strax lägga mig och kolla pretty little liars. Bestämt mig att jag ska sova innan klockan 22 ikväll, eller strax efter iallafall. Blev inte alls mycket eller bra sömn, sen jobb på det. Håller på att slockna här och nu, men alldeles för tråkigt att sova nu..




Godmorgono stugan!

Inringd för jobb, yees.
Dunderfrulle som ser vidrig ut.




Leo är häftigt.

Blev inget pepparkaksbak, en sak kom i vägen. Men istället blev det mys på Lohegatan till Toy Story.

Vanliga onsdagsmyset framför Paradise nu. Inget jobb imorgon än så länge, men hoppas på att bli inringd. Börjar närma sig flytt och alla pengar är välkomna.




Träning

Dagens träningspass var en pina. Nu är det helt fantastiskt skönt, men under tiden alltså. Beredd på att ge upp gång på gång. Men vi tog oss igenom det!

Ska hem och fixa någonting att käka, hungrig som ett djur. Sen ska det bakas pepparkakshus och äta pepparkaksdeg. Mums..






Jahadu.

Mysig kväll med mina fantastiska vänner. Skulle kolla på Harry Potter men fungerade inte att se den någonstans.. Så blev att se 50/50, tittade inte sådär jättemycket. Blir mer prat och skratt. Men sett den förr och den är jävla bra.

Paradise nu, sen sovdags. Så trötttt.





Bit dig i tungan!

Rast på jobbet. Idag kändes det faktiskt extra välbehövligt på något vis. Dagarna är ju inte ansträngande egentligen men det är många gånger man får bita sig i tungan. Sånt tar lite på krafterna faktiskt.

Idag jobbas det till 8-16.30 En skapligt lång dag faktiskt, sånt gillar jag. Efteråt blir det gymmet med Elin, behöver köra lite mer styrka nu känner jag.


Run forest run!

Känslan efter ett apjobbigt löppass kan vara den bästa. Idag kände jag för att springa ute och köra styrka efter det. Inte alls sugen på att åka till gymmet. Vädret var så skönt på något vis.

Tänk att träning kan göra en så pigg. Höll på att somna när jag kom hem från jobbet, men bestämde mig för att springa direkt. Nu är jag piggare än någonsin. Dags att börja med maten, potatis och purjolökssoppa. Så muuuums




Inte mycket gjort idag inte.

Sovit nästan hela dagen, inte fått mycket gjort idag alltså. Men har behövt sova, har inte mått sådär superbra direkt. Var nyss iväg och köpte en kebabtallrik som jag tryckt i mig. Matkoma nu, skulle väl egentligen vilja sova igen men då kommer jag ha svårt att sova inatt.

Hoppar in i duschen i hopp om att bli piggare, sen lägger jag mig i soffan och kollar Sons of anarchy med mor och far. 





Yesterday

Hade en bra kväll igår, det var ganska tomt på krogen men det innebär bara ännu mer plats på dansgolvet!

Funderar på om jag ska somna om en liten stund, det är helt tyst i huset för alla ligger och vilar/sussar. Så vad gör jag vaken för, förstår inte själv faktiskt.










Party









Mysigt med snö.

Glad man blir när man går ut och det är snö. Yey, nu hoppas vi att det inte blir slask.

Befinner mig just nu ute i Ärla hos mormor och morfar. Kollar julkalendern och ska snart äta frukost. Sen blir det städning.




Godnatt

Time to sleep! Upp tidigt imorgon och städa hos mormor och morfar. 

Godnatt

Bjussar på en mindre charmig bild på mig själv. Herregud. 










Asbra fredagsmys!

Mina ögonfransar håller på att falla av tror jag. Imorse när jag sminkade mig och skulle sätta på mascaran såg jag att fransarna var helt ojämna och skela. Typ som att varannan frans hade lossnat. Såg hemskt ut. Tror det är sminkborttagningspadsen som jag köpte i London spökar. De var billiga och man förstår väl nu varför.. DÅLIGT köp.
 
Men inte några sura miner för det inte, för nu är det helg. Inleder den med fredagsmys hos Lundbergs där Ellan också är. Ska bara se till att vänta på att broder min kommer hem så jag kan åka iväg. (ska skjutsa honom samtidigt, bästa systern).
 
 

Thank you!

 

Friday soon!

Alltså dessa sår man får på handflatorna från crossfiten.. Idag klarade jag inte av att schamponera mig själv, det fick mamma göra. Skulle väl egentligen behöva tejpa eller göra något åt det. Har bisalva iallafall, hjälper någorlunda nu i smärtans tider. Imorgon är det lucia (asmys) och jobb på både göksten och edvardslund.

Filmdags nu med bror min, Rush hour. Verkar vara rolig än så länge. Stolt över mig själv att jag tittar på filmer jag aldrig sett förut. Konstigt sagt va, men oftast kollar jag bara på gamla filmer om och om igen. Då vet man ju vad man får liksom.





Grattis finaste du!

Finaste Signe fyller 19 år idag. Det ska firas när hon kommer hem från sitt äventyr!
 
 

Heja Jesper. Alltså den roliga Jesper.

Åh jävlar vad paradise var nervöst idag. Trodde att Jesper skulle ryka, fyfan. Det skulle inte vara värt att titta då. Förövrigt en mycket mysig kväll hemma hos Carro och Sebbe.

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kika dagens avsnitt av julkalendern. Imorgon har jag sovmorgon till 10.20, skönt. Älskar förövrigt min nalle som jag haft sen jag var liten. Riktigt barn va?






Alltid samma visa

Så jobbigt att gå upp idag, men så fort man kommer till jobbet är det ingen fara. Får tänka så, förmiddagsjobb på göksten och eftermiddag på edvardslund. Ta dig upp ur sängen nu.

Längtar till efter jobbet då man ska få slumra igen. Fantastiskt.




Herregu Anta, skärpning

Trodde aldrig att jag skulle gråta till Paradise Hotel. Är jag blödig eller?

Doften av nyfärgat hår

Mmm, doften av nyfärgat hår. Tydligen gillar Leo den lika mycket, för han vägrar ge sig med att gosa in sig i det. Börjar bli lite tröttsamt.

Ska förbereda mig för natten nu i reklampausen till PH, för måste sova direkt efter. Gäspar var och varannan minut..



Puss och kram!


Let's do it!

Skönt att vara igång med träningen efter alldeles för mycket vila för min del. Men det var jobbigt, det kan jag inte sticka under stolen med. Nu är jag igång iallafall, starkare än någonsin!

Har inte orkat pallra mig till duschen än. Käkade och sen fastnade jag framför julkalendern. Ligger några dagar efter så måste hamna i fas igen.

Strax dags att resa sig härifrån. Ska hinna gå ut med lillkillen innan jag ska vara på Emelies salong.




ALL BLACK'N WHITE

 
 
 

Lugnet före stormen

Sitter i soffan under en filt och läser bloggar samtidigt som jag kollar igenom bilder från den gångna sommaren. Ska ta mig en liten powernap innan jag ska iväg på ännu ett pass med jobb.  På fritids denna gången, så mysigt! Sen ska jag äntligen få inviga mina nya träningskläder. Ska möta upp Elin på Forever och köra ett pass. Blir mitt första träningspass på väldigt länge, gissar på träningsvärk imorgon bitti.
 
Gillar den här bilden, för den speglar verkligen hur jäkla glad jag var den dagen
 
 
 

Kvällshäng

Kvällsmacka och paradise, strax måste jag sova. Sömn är viktigt när man inte är helt kry, speciellt när man ska jobba lite imorgon. Är jag tillräckligt pigg ska jag träna på lunchen, har ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass med jobb. Så kanske klämmer in lite jobb där mellan. :-)

Ska till Emelie imorgon kväll också och fixa burret, börjar bli alldeles för ljust tycker jag.






Lite shopping












Vila, vila, vila

Alltså allvarligt vad är det med mitt immunförsvar? orkar inte längre vara sjuk. Visserligen är det väl mitt fel också att jag inte vilar ordentligt, men vafan. VILL TRÄNA! Så jäkla irriterande med molande huvudvärk, nackont och halsont. Speciellt när jag behöver jobba också. Idag kör jag en dunderkur, ska fanimej bli helt kry på ett tjillevipp.



Ny ansiktskräm och juliga naglar, hoppas den är bra nu!

London i lite bilder






























Mysiga vinterland och mysiga underbaring






En slutkörd söndag

Kom hem till sverige igår natt. Hade så jäkla svårt att sova, fy. Var inte alls så skönt som jag trodde att däcka i min egna säng. Bara ett kallt rum, brr..
Idag har jag varit helt slutkörd. Ingen jättegosig söndag inte. Skulle behövt träna, men nej. Jag börjar imorgon, på riktigt. Ska ladda upp lite bilder från London som jag tagit, var så jäkla segt att göra det med ett dåligt wifi. Nöjd med shoppingen är jag. Och något jag fått hem som jag velat ha länge är ett par Hunterstövlar. YES.
 
Nu, mat. Klyftpotatis, pannbiff och gräddsås med en fetaostsallad. Helt fantastiskt.
 
 

Heldag i Norwich!

Gör oss redo för en heldag i Norwich. Shopping, mat och bio. Ska få se nya Hungergames filmen. Den kan ju vara hur bra som helst, ettan är ju grym..

Denna byxdress ska jag se till att få med mig hem idag, så fin!




Greyhound

Varit på greyhound ikväll, sjukt att det egentligen är en sport. Jävlaar vad snabba hundarna var, man ville ju egentligen bara ta med hundarna hem. Även fast det kanske inte är världens sötaste..

Åkte förbi det pyntade huset och lovade en bild, så here you go! Plötsligt tycker man själv att man inte överdrivit med adventspyntet. Hah!






Turistdag

En riktig turistdag, vad fint England är alltså. Och så mycket att titta på, överallt. Eftersom England är mindre än Sverige, men mycket mycket fler människor bor här så är allt byggt på höjden och väldigt tätt intill. Säger som Felle, känns som att man blivit förminskad själv och husen är typ leksakshus. Blev ingen shopping idag, var bara inne i en liten stad. Men jävlar alltså, hittade både skor och kläder jag vill ha med hem. Kliar i fingrarna. 

Ikväll kanske vi ska på Greyhound eller bara stanna hemma och mysa, återstår att se. 

















4 december - Godmorgon från England!

Skrev ett inlägg igår som jag lyckades radera, och jag orkade verkligen inte skriva om. Sorry.. Ligger iallafall i sängen nu och ska strax ta oss upp och äta frukost, börjar kurra lite i magen. Vet inte riktigt vad som står på schemat idag, men jag ska uppdatera med lite bilder för er sol vill se.

Åkte förbi ett hus som var såå julpyntat igår kväll, på något sätt fint men ändå så jäkla överdrivet. Åker jag förbi det idag när det är mörkt ska jag ta en bild. 





3 december - På flyget




2 december - Broder

Brorsan kom hem idag, så jäkla skoj att få träffa honom. Även fast jag åker imorgon hinner vi träffas ett ganska bra tag ändå. Det resulterade i ingen packning för min del ikväll, får gå upp skapligt imorgon och göra det då istället. Så sovdaaaags. Natti

2 december - Nu är det klart

Idag blev det klart att jag ska spela ytterligare en säsong i Unitedtröjan. Kunde inte vara skönare att ha det klart. Nu kan jag lägga fokus på annat.

Varit iväg och jobbat en sväng på eftermiddagen, men hostar som tusan. Hoppas inte att jag smittar de stackars eleverna. Skulle behöva lägga fram lite grejer som jag ska ha med till London, men jag gör det om ett tag. Jag är ganska bra på att skjuta upp saker och ting. 




1 december - Jag är i himlen!




1 december - Ny månad

Vilken fin helg det blev. Kan ju inte bli annat än det med favvisarna. Ligger hemma i soffan och kollar på tv, hur skönt som helst. Ikväll blir det köpmat, varit sugen på kebab hela dagen. Aaaasfint kommer det att bli.

Så mysigt med första advent också. Gos




RSS 2.0