Tjäna

Nyår imorgon! Awesome


Sick

Jag är sjuk.. Feber och förkylning är det som spökar. Ska sova konstant fram till måndag, för då är det nyår som gäller. Vill absolut inte vara sjuk det här året också, skulle vara trist. Så jag gick alltså hem från jobbet imorse, känns sådär att lämna alla när det är så sjukt rörigt..

Godnatt


Onsdag men känns som söndag.

Varit ledig nu i tre dagar. Otroligt skönt men tiden har gått så fort. Imorgon väntar jobb 6-18. Lite halvt otaggad, men måste göras. Vad nere på mellandagsrean idag och fick tag i en nyårsoutfit. För en väldigt liten slant. Ibland kan man fynda!

Snuskig bild


Merry x-mas

God jul alla nära och kära! Precis smällt i mig julmat, matkoma, javisst. Ska försöka hålla mig vaken under Kalle anka. Sen är det klappar som ska öppnas. Sinnes! Blir ett barn på nytt.

Massa julkramar


Lördag

Yeahyeah! Klar med mina två jobbdagar då jag börjar jobba 5. Lite ärenden fixade idag så nu ligger jag i soffan och tar det chillpill. Vad som händer ikväll är oklart, men jag vet att jag inte vill ligga hemma.


G'natt

Klockan är 20.00 och jag måste gå och lägga mig nu typ. Herre min gud. Hörs imorgon


Jobbet

Jag är stentrött. Längtar bara hem till min gosiga säng. Blir en powernap efter jobbet. Jobb imorgon 05.00-12.00. Skönt att sluta tidigt, desto jobbigare att börja tidigt.. :-(


Trött

Onsdag och en fin och ledig dag. Lussebullsbak och träning. Skulle vara ledig imorgon men nu väntas det istället jobb. 8-14.15. Hem och vila lite sen jobb med United. Trött som tusan så det blir tidigt i säng ikväll.


Tisdag!

Mysig tid idag. Känner att jag inte pluggat matte på ett bra tag, för vilken huvudvärk jag fick. Aj. Blev ett bedrövligt besök på gymmet, hoppas det blir bättre imorgon. För då väntar styrka och ett pass. "Body balance". Ska bli kul att se hur jag matchar mig. Sagt adjö till en väldigt, väldigt, väldigt nära vän idag som beger sig till andra sidan jordklotet (tror jag?!) imorgon. Ha en dundersemester, vet att du läser:-)


Tisdag.

Det har vänt om och ny känner jag mig friskare än aldrig förr. Ska hjälpa hanna med lite matematik, sen blir det gymmet. Mycket att ta igen. Ska bli starkast.


Damn, it's monday.

Vaknade upp imorse inte så kry som jag hade hoppats. Magen spökade och jag fick ringa och sjukanmäla mig både till göksten och maxi.. Så nu har jag varit hemma hela dagen och vilat, börjar kännas bättre nu. Lite sömn gör nog susen så jag känner mig 100% frisk imorgon.

Jag har klickat hem tre olika nyårsklänningar som jag ska välja mellan. Spännande! Ni får en liten titt på en av klänningarna :-)


Söndag

Väldigt lyckat julklappsbyte! Så mysigt med alla tjejerna. + Lasse. Kikar Barca nu och taggar till ett långt jobbpass imorgon. 8-19. Ledig tisdag så de gör ingenting! 😊

Kommer inte frysa i vinter iallafall


Lördag

Jobbat 17-23.15. Lugn kväll för mig nu, eftersom det jobbas imorgon med. Sen är det julklappsbyte, iih.

Äta lite rester nu, sen film! Slaggar fint idag, de är säkert.


Pyser

Mellan två jobb så att säga, ligger hemma och vilar nu för att sedan jobba igen på maxi. 15-19 så inte jobbigt men skulle hellre ligga kvar här, det är ett som är säkert!


Vax

Vaxning och elin-besök. Jobb imorgon i två pass. 8-12.30 jobb och sen 15-19 jobb. Börjar bli van. Men har sagt de förut och säger det igen, cash is king ;-)

Nu; sängen!


18(!!!!!)

Grattis stora fina tjejen!!


-

Går inte att vara snyggare än denna kvinna. Jag blir galen.


11/12

Veterinären idag. Gick så bra så. Jobbat sex timmar idag, egentligen ingenting mot vad som kommer mot julen. Vill inte ens tänka tanken. Och imorgon väntar också ett slöpass.. 3 timmar, haha skönt va. Sen träning på det. Längtar!

Avrundar kvällen i min säng med frukt och batman. Kingsize filmer det alltså.


Det luktar blöt hund

Duschade Leo nyss. Kan ju vara det roligaste. Fan så han ser ut.. Han är knäpp.

Trött som tusan men tillräckligt pigg för att kicka igång Johan Falk, sista filmen. Imorgon är det veterinären 9.15 sen på eftermiddagen väntas jobb.


Twilight.

Oj vad lång tid har tagit för mig att hitta hit.. bloggappen har krånglat lite för min del, men nu är jag tillbaka!

Kom precis hem från gymmet. Skön träning idag, likaså igår. Befriande känsla att gå dit på något sätt. Tur att det känns så iallafall.

En god och bra lunch senare ligger jag i min dundersäng, minst sagt, och kollar på twilight. För första gången faktiskt. Verkar vara super. En powernap skulle sitta fint.


RSS 2.0