Fina härliga fredag!

Asmysigt poolhäng hos wahlis med fina guzzelisor. Sedan blir de premiär av baksmällan på heron. Trevlig fredag! :-)


Torsdag

Rasten lider mot sitt slut. Strax ska jag ner till torsharg och lira fotboll mot de små liven. Efter det tar jag helg, baam!

En liten pizzabit som lever sitt liv i min hals sen igårkväll. Lagom irriterande.

Bild på liten Leo


Onsdag

Idag firade jag mormor som bastade 79 år. Jävlar vad gammalt. Sedan har jag myst hemma hos Wahlströms. En trevlig träningsledig onsdag. Imorgon vankas de jobb 9-14.30 med lite fotboll på eftermiddagen.


Fasiken då

Pajade gräsklipparen idag. Dåligt av mig! En varm och svettig träning, men också en rolig sådan. Imorgon är det sovmorgon, Wei!

Måste också säga hur jäkla gott det är med vaniljkesella och jordgubbar. Smaskens(!)


Hare bra


Hello morning!

Idag ska de bli strålande sol, enligt klart.se iallafall.. Passar ju bra att man slutar kvart över elva då. Fotbollsträning ikväll, wie. Redan så jävla taggad till matchen på måndag(!!!)


Hallååådär

Lördagen var kanon. Först vinst och sen en trevlig utgång med nära och kära. Igår skulle jag agera domare på Årby, men jag gav det uppdraget till någon grabb så jag blev matchvärd. Skönt ändå! En ledig dag idag, fick en skön sovmorgon.


Gameday


Godkväll

Ledig imorgon. Fy fan vad härligt det ska bli att få sova. Köpte en kamera idag, en systemis. Så nu ska det tas fina bilder. Träning i spöregn, inge vidare alls. Bara blött och kallt. Hoppas på bättre väder imorgon, tråkigt om det ska regna när man är ledig.


God kväll

Chillar hos Wahlis min bror. Imorgon bitti ska jag jobba i 45 minuter, känns ovärt men bara att göra. Sen ska jag sova lite


-

Mysig kväll igår. Nu är jag trött, som vanligt vid den här tiden på morgonen. Spelar absolut ingen roll hur tidigt jag går och lägger mig. Fast idag jobbar jag bara till 13, sen ska jag hem och sova lite. BÄSTA! träningsledigt idag också, tjooho


Tisdag.

Softar i soffan och ska strax kila till jobbet. 8-16.30 idag, med en sväng hem på lunchen för att gå ut med Leo. Träning dirr efter jobbet. Sen är de damfotboll på tv, kanske man ska glutta på.

Dags att borsta gaddarna. Adjöö


Myz

Chillar hemma nu innan träningen. Skönt att få ta vara på lite sol. Snygg bikini. Eller vad säger ni Felle och Elin? ;-) ikväll är det proffsdrömmen, yey


Bäverjävel

Längtar tills jag slutar redan nu. Men upp och hoppa ny. Låt denna måndag gå fort för tusan. Ska bli mys att träffa förskolebarnen dock. Alltid härligt!


3 jävla pinnar

Alltid lika härligt med tre poäng och alltid lika härligt med 1-0 på bortaplan. Singing in the bus nu. Inte jättelångt hem, sen ska jag se när Sverige vinner guld


May. 18, 2013

Fin fredag igår och en härlig lördag. En riktig feel-good helg. Älskar mina vänner! Imorgon är det gameday. Qbik borta. 3 poäng för fan!


Mina beztisar

Väntar in min bästa bröder


Heja Sverige!

Måste säga att hockeyn bara blev intressantare och intressantare.. Och helt plötsligt var jag så inne i det att jag varken visste ut eller in. Gjorde high five med farsan, skrek och stod upp. Och så vann dom jäklarna på straff. Siiinnes.

Dags att sova, täppt i näsan och halsont. Vill vara kry


De här med hockey.

Försöker förstå mig på hockeyn.. Tycker bara de slår ner pucken och jagar den. Inget spel.. Sen är de så jävla svårt att se pucken också. Najnaj, jag föredrar fotboll jag


May. 16, 2013

Torsdag och sovmorgon. Veckan har gått fort, bara två jobbdagar kvar till helg. Och imorgon en väldigt kort sådan. Sitter och myser med Leo nu, bästa på morgonen, efter rostade mackor med leverpastej.


Powernäääp

Det där med att powernapa på dagen. Bästaste! Ladda om nu. Match som gäller! Sinnestaggad


Lill-fredag

Tänkte lägga mig för en timme sen. Men sen spelade Arsenal och ja, här sitter jag. Eller både halvligger och halvsover. Imorgon jobbas det 8-14.15. Match på det också. 19.15 på tunavallen för er som undrar!


Jag älskar min säng och mitt krypin

Jag älskar mitt lilla krypin i källaren. Så fantastiskt mysigt, och skönt att ha lite space för sig själv. Hade en dålig dag igår, som ändå avslutades på bästa sätt. Först tog jag ett jäkligt skönt bad, sedan la jag mig i min nybäddade säng och lyssnade på musik. Blev lite gladare och somnade gott. Idag är det en bättre dag!


Måndag

Köttigt pass idag. Längesen det var så jobbigt, man börjar bli rätt lat under säsongen. Skönt med en genomkörare, iallafall nu efteråt. Under tiden var de bara pest och pina...

Ikväll ska jag sova tidigt. Längtat hela dagen. Mått som en råtta. Fy hel-vete. Imorgon jobbas det bara till 11. Fantastiskt skönt

Bra arm...


Lite söndagsångest

Söndag kväll och långhelgen lider mot sitt slut. Jag är trött och vill gå och lägga mig nu. Men måste se klart Barca först. Ska bli kul att jobba, men har skaplig ångest för att gå upp innan sju imorgon. Vill sova! Speciellt när man har varit ledig så länge så blir det extra jobbigt.


Balen

Så fina alla var på balen, man fick ju nästan en tår i ögat.. Väntar på att maten ska bli klar nu, hungrig som ett djur. Sen ska jag måla lite här hemma. Ser ut som det kan bli dåligt väder, men får hoppas på det bästa..

Imorgon är det MATCH


Kram

Firande av gabi. Trevligt osv, så tiden bara rann iväg. Inte kommit i sängs förns nu. Dags att sussa för imorgon är det träning 9.00. Ska bli så skönt att sova!


👌

Mindre än två timmar kvar till långhelg. Går ju lätt som en plätt


Onsdag

Onsdag!! Så idag är det som fredag. Kommer välbehövligt. Attans, känns som att jag inte sovit ut på ett bra tag. Blir bara tröttare och tröttare. Träffa läkaren idag på sjukhuset, får se vad som händer


-

Här sitter jag och solar på rasten.


Godmorgon

En aning jobbigt att gå upp, hoppas dagen går fort. Ska powernapa som fan i eftermiddag. Iallafall som jag känner nu.. Kanske ute i solen om det är fint väder, hoppas :-)

Nu ska jag ta mig i kragen och gå upp ur sängfan..


Sunny

Njuter av solen till fullo. Ligger för första gången i år i bikini och solar. Hoppas man får lite färg! Snart kommer Elin hit. Och idag väntar ännu ett crossfit-pass med jeppe i munktell. Ska bli kul att träffa laget igen. Känns som en evighet sist, ändå var det i fredags.. Det visar ju hur ofta vi brukar ses

Kraam


Söndag

Bygger för fulla muggar!


Godnatt


Här kan man va

Utslagen på köksgolvet. Dagens intervaller dödade, nästan. Ska ta mig i kragen och resa mig upp. Snart.. Sen ska jag hjälpa pappa i trädgården, tråkigt men ska väl vara en snäll dotra.


-

Blev inget Malmö på grund av lite saker.. Så denna helg är jag hemma och helt ledig. Önskar jag var med mina guzzar i malmooe. Påväg för att kika city nu, heja fram dom till vinst. Hejaheja


Natti

Börjar undra vad tusan de är för dag nu för tiden. Matcher hit och matcher dit, ingen ordning i kalendern för fem öre. Förstått att det är torsdag nu iallafall.

Ska strax slagga med ellan bredvid. Kikar bridewars, helt ok film.
Godnatt


Godnatt

Nu är det dags att slagga. Upp tidigt imorgon för inventering 06.00.. Fyfarao så hemskt.. Bara att göra!


-

Jo det fanns det tydligen. Förlust. Sug min.. Besviken, arg, ledsen..


Gameface on

Finns inget annat än vinst idag. Tunavallen 15.00


RSS 2.0