Värdar på vallen

Varit värdar på vallen idag. Det var riktigt kallt och inte ett dugg kul, men känns som det är sånt som måste göras. Samma visa på torsdag, då kör vi igen. Då är det också match mot AIK. Kött är det som gäller. Nu måste jag plugga järnet känner jag. Är hur stressad som helst över allt plugg som ska göras, ändå sitter jag och skriver här.. Inte bra anta, inte bra.
Men nu måste jag verkligen ta tag i det här. Keep up the good work, snart är det äntligen lov igen!

Förresten kammade jag hem ett VG+ på matteprovet. Är ändå rättså nöjd eftersom det inte kändes bra alls! Så det hissar vi idag. Något jag dissar är kylan.. Kan det inte bara bli sol och 20 plusgrader. Något som är mer efterlängtat än det är svårt att hitta. 

 

Vill ha sommar och sol

Mys hos lundberg!

Matchen igår var bäst, vi var riktigt bra. Ändå satte vi inte något av alla våra målchanser vi hade. Men det får vi träna på en annan dag.

Igår efter matchen åkte vi till Vilsta och kollade på Emelie när hon körde landskamp i gymnastik. Hon var hur duktig som helst, No doubts! Efter det åkte vi hem till Lundberg med några tjejer och åt och hade det jättemysigt. Kött, bearnaisesås och pommes. Hur gott som helst, det gjorde vi verkligen bra!
Emelie sov hos mig sen.

Nu har jag precis ätit och ska strax åka ner till samlingen. Match idag igen, 17.00 Nyköping. Har jätteont i min tå(jag vet, det låter hur töntigt som helst, men det gör sjukt ont) så får se hur mycket jag kan spela idag

Nu kilar jag, pusssssss


Spicy

Jag vill ha spicy nu.
13c är gudomlig.


Match x2

Gjorde nog de svåraste matteprovet idag, shit. Var helt lost! Men aja, betygsätts ändå inte. Så det spelar nog inte så stor roll, mest bra för ens mentala stöd. Hah. Annars var dagen i skolan stenskön, kändes som tiden rann iväg och helt plötsligt var det dags att åka hem.

Åkte ner på stan med Linda efter skolan, allt blev väl inte som vi tänkt oss men vi hade väl kul. Eller? Åt iallafall corner, vilket inte är bra egentligen.. Känner att jag börjar bli så onyttig nu för tiden. Jag måste skärpa mig! Sitter och dricker vatten nu, det känns iallafall nyttigt och bra. Inte för att det är nyttigt, men ändå.

I helgen spelar jag två matcher, imorgon 17.00 på Tunavallen och på söndag i Nyköping, vet inte när matchen är än dock. Ska bli kul, men frågan är; När ska jag ha tid till plugg? Finns ingen tid över till sånt, så får väl vara glad om jag hinner plugga på bussen påväg till skolan...

Nu, bearnaisesås, klyftisar och kött. MUMMA!

Peace'n out


Match x2

Gjorde nog de svåraste matteprovet idag, shit. Var helt lost! Men aja, betygsätts ändå inte. Så det spelar nog inte så stor roll, mest bra för ens mentala stöd. Hah. Annars var dagen i skolan stenskön, kändes som tiden rann iväg och helt plötsligt var det dags att åka hem.

Åkte ner på stan med Linda efter skolan, allt blev väl inte som vi tänkt oss men vi hade väl kul. Eller? Åt iallafall corner, vilket inte är bra egentligen.. Känner att jag börjar bli så onyttig nu för tiden. Jag måste skärpa mig! Sitter och dricker vatten nu, det känns iallafall nyttigt och bra. Inte för att det är nyttigt, men ändå.

I helgen spelar jag två matcher, imorgon 17.00 på Tunavallen och på söndag i Nyköping, vet inte när matchen är än dock. Ska bli kul, men frågan är; När ska jag ha tid till plugg? Finns ingen tid över till sånt, så får väl vara glad om jag hinner plugga på bussen påväg till skolan...

Nu, bearnaisesås, klyftisar och kött. MUMMA!

Peace'n out


Haiti

Sitter och skriver ett reportage om Haiti och lyssnar på We are the world. Det är vääldigt sorgligt.
Tänka sig att det är så många som inte har någonstans att bo, eller mer nämnvärt något att äta. Det är så sjukt orättvist!





      

Matteprov

Matteprovet idag gick väldigt dåligt. Eller, inte så bra som jag hade hoppats på iallafall.
Nu är jag hemma. Jag har träningsledigt idag och ska därför försöka få lite plugg gjort.
Idag är enda dagen jag egentligen kan plugga. Alla andra dagar består av träningar. Men de stör mig inte så mycket faktiskt. Jag hinner ta igen allting som jag inte har pluggat i veckorna på onsdagarna, det brukar fungera galant. Men jag känner att jag är hur trött som helst nu, skulle egentligen vilja ta en liten powernap. Men då får jag ju inget plugg gjort.. så väntar nog med det till någon annan dag. 

Dags att försöka ta tag i plugget nu, måste städa lite hemma sen också. Så om jag ska hinna någon vart med pluggandet är det dags att jag börjar nu

Lite kläder som jag vill/ska köpa!




.

Match, match och åter match. Men jag tycker det är superkul, så jag klagar inte! Är däremot väldigt glad över att de är mycket matcher nu, det är jättebra att vi tränar till säsongen. Känns som det här gör väldigt stor nytta. Så träningsmatcher av alla slag hissar jag idag!

Matchen idag slutade 3-0 till Västerås Bk30. De var man väl inte sådär jättenöjd över. Vi spelade minst lika bra som dem men vi hade lite otur om man säger så, eller så var vi bara lama inne i boxen. För alla mål släppte vi in på hörnor. Känns som fasta situationer är något vi måste träna på snarast. Dock får målen idag inte spela någon stor roll. Jag tycker alla presterarade bra på planen, och stundvis spelade vi väldigt bra :)

Jag är hur slut som helst nu, och har matteprov i två timmar klockan nio imorgon bitti så jag känner att jag går och sover nu.

Hugs and kisses!

Super Seventeen

Måste passa på att säga grattis till Linda som fyller 17 idag, vad tiden går fort. Kommer ihåg när vi var typ 7bast och hängde i Hållsta. Hah. Massa grattiskramar till dig iallafall!


Vårväder

Tänka sig, idag var vädret jätteskönt ute. Solen låg på och det kändes nästan som vår. Men  man ska ju inte hoppas på för mycket, inatt börjar det väl toksnöa igen.. Nej, positiva tankar när det gäller det här. Jag vill att snön ska försvinna så fort som möjligt.

Ska lägga mig och kolla på en film nu, ska fixa mig något att äta också. Magen kurrar som aldrig förr. Senare blir det att kila på träning, KUL!




INSTÄLLT

Alla matcher verkar vara inställda på vallen, så de blir en hemmadag för mig. mys och film, och kanske lite plugg där mellan. Låter ändå som helsoft dag, även fast jag hellre hade varit nere och kollat fotboll.
Men sparar mig till Barca ikväll då.

Nu myser jag till Eva och Adam, mysigt va!

Snow in Eskilstuna.. again

Ännu en gång vaknar man upp och tror att vädret ska vara perfekt. Tio plusgrader och sol. Men nej, jag drar upp rullgardinerna och jag ser att de snöar, och det är inte lite snö. Utan hur mycket som helst! Vad händer med sveriges klimat? Nu ska det väl ändå börja bli lite vår. Efter dagen igår trodde jag att det skulle vända, då var det hur skönt som helst och solen låg på nästan hela dagen. Men nae..Sån tur hade vi visst inte i år.

Det blir att kila ner till Vallen om ett tag och kolla fotboll. Dock med vinterjacka, mössa och halsduk istället för min nya skinnjacka och ett par solbrillor.




Lägger in en bild på Louise och Felicia i Romme!

Kände att det var dags att säga godnatt..

Så, godnatt


Great day

Match idag, och vinst! Det börjar bli något utav en vana. Något som inte är en vana är att jag gjorde mål idag, det kändes jävligt skönt faktiskt. Även fast det bara var en träningsmatch så är deet alltid prestige när man kommer ut på plan, så är det. Så det var skönt att vinna med udda målet, speciellt bortamatch. Milia höll referatet igång på Eskilstunaunited.blogg.se, där mina kära päron och säkert många fler följde matchen med hållda tummar. Dock var Wahlström family där på plats Ni skulle ju tamefan åka med till Kiruna om vi hade bortamatch. Det ska ni ha en fet eloge för! Diggar ert stöd, och Görans pepp på läktarn!
Chillar med livet som fan nu, ska bege mig hem till Perra Lundberg om ett tag.

Vi hörs, hugs and kisses!

Limpanmys

Myser med Limpan ikväll. Som alltid innan match. Vi dricker vatten och myser som aldrig förr. Vi åker till Norrköping imorgon och spelar. Ska bli kul!
Nu ska vi lägga oss och kolla på en film, varierar vattendrickandet med popcorn och påskmust. Kanske inte det bästa, men man kan ju inte alltid vara nyttig, och på topp.

Nu, över till det svåra valet. Vilken film ska vi kolla på?

See ya




kan inte få nog, killen är kung


Quarterfinal

Arsenal - FC Barcelona.

  VS 


Moi


Vad skulle jag göra utan träningar?

Träning om ett tag, längtar! Kände hur tomt det blev igår när jag inte tränade. Vad ska jag göra idag liksom? ÅT spicy, som jag inte gjort på år och dar. Hade glömt hur gott det var, och speciellt att det var så starkt.. Måsteha blivit ovan.. Fick lite plugg gjort också, och det kändes ju skönt på så sätt. Men det finns inget som är skönare än att komma hem efter en träning och känna att man har gjort något bra.

Försöker få pappa att åka och köpa en marsipantårta åt mig när jag tränar, skulle sitta bra ikväll.. Men får väl se hur det blir med den saken. Han kommer nog inte vara så pigg på de..


Gullfaktorx1000


Trälig saknad efter sommaren..

Känner att vintern och snön kan dra sig nu, vill ha sommar och sol! Men hakar hela tiden upp mig på något jag hört, att den kan vara snö på midsommar? Det måste ju vara en mytt, finns det en risk på tusen? Ah men om det finns det vet jag inte vart jag ska ta vägen. Åka skidor i Juni liksom? Håller inte!



PEACE

Godkväll och den biten..

Känns bättre i kroppen idag än vad de gjorde igår, ändå är de inte helt bra. Men det löser sig.
Imorgon ska jag ner till Mälarsjukhuset och göra en utredning vad det är jag är allergisk mot. Det var ju allergin som orsakade de röda utslagen runt min mun som jag pratade om för ett tag sen. Ska bli skönt att äntligen få veta vad det kan vara, så jag slipper käka det. Och få utslagen igen..

Kollar på Dating in the dark. Vad kul det skulle vara att vara med i det programmet egentligen. Skulle fan inte banga. Men då får man ju hoppas på att man får en hottie, annars är det nog inte lika kul längre.

Nej men nu blir det Champions Legaue för hela slanten, Inter - Chelsea, riktigt bra match. Kom igen Inter!


KING


Samhällen, check!

Samhällskunskapsprovet avklarat idag, väldigt skönt. Kändes bra, men svårt att veta vad läraren vill att man ska svara när det är "tänka själv". Förhoppningsvis går det bra iallafall. Måste satsa högt nu känner jag.  

Jag är helt sliten i kroppen, har verkligen ont överallt.. och jag överdriver inte, inte ens lite. Eller jo, kanske lite. Men ont har jag iallafall. Drar en funderare på om jag kommer kunna komma upp ur sängen imorgon bitti.. Återstår att se faktiskt, men jag tror nog de går bra. Dock är det väl tröttheten som kommer att ta över, inte värken i kroppen. Men ja, ska iallafall gå upp och ta mig till skolan. Känner att det behövs.

Nu blir det Stjärnkockarna på tv. Gud vad jag älskar mat, till och med så att jag måste kolla på det när jag inte kan äta det. Och man blir bara hungrig av de, så går nog och äter något gott också.

Peace


.

Bra match idag tjejer! Nu återstår en kväll full av plugg. 
Hur roligt som helst ju?


Sunny in Eskilstuna


Internmatch

Match idag! Men inte mot Bajen som man trodde.. De ringde igår och sa att de inte kunde spela så istället blir det internmatch. Ska bli kul, även fast det kanske skulle vart roligare att möta Bajen.
Sitter och dunkar musik och dricker vatten, strax är pappa klar med maten. Är jättehungrig så nu får han skynda på sig lite.

Ikväll blir det att hänga med mina tjejer, toppen som alltid! Men blir en tidig kväll för min del känner jag. Match imorgon och samling 08.45!


kollar endast på let's dance för att willy är så jävla bra


.

Nej idag funkar ingenting
Jag orkar ingenting
Så det är ganska enkelt, ja gör ingenting. 
Ingenting tänker jag göra, ingenting alls.  

2-0

Poängen rullar in som de ska, de går bra nu. Nej okej, men nästan. Serien har ju inte börjat än, det är ju bara träningsmatcher och därför rullar de ju inte in några poäng, men fortsätter vi som vi gör nu så kommer de rulla in många poäng när serien drar igång känner jag. Vi spelade riktigt bra idag, finns alltid saker att småslipa på, men i helhet så spelade vi väldigt bra. Milia spelade in lite av matchen, kanske inte när jag spelade men ändå.. ska bli kul att se sen iallafall. Se vad vi ska jobba på!

Fredag imorgon, vilket betyder helg. Ska bli jätteskönt, dock känner jag att mestadels av helgen kommer att bestå av plugg. Två matcher ska spelas också, United på lördag och Slagsta på söndag. Återstår att se om man får spela, och vilken match isåfall.

Nu ska jag gå och plugga lite, sen somnar jag bums.

Hugs and kisses




Känner att det är dags för sommaren att komma strax, och utan snö... Är det sant att det kan vara snö på midsommar? ...




Eskilstuna united - Kif örebro

Tunavallen 18.30


grattis på 17årsdagen gumman


waynes

waynes idag efter plugget med några tjejer
och ikväll blir det fotografering med laget.
sist men inte minst blir det tacos tills kvällsmat, wiho.

vatten hinkar man i sig hela tiden, tänka sig att vatten kan vara så tröttsamt att dricka..


.

Jag fick reda på idag att jag ska guida 8:orna runt hela rekarne när de kommer och besöker oss. Great, jag som inte ens kan framföra ett muntligt inför min klass.

Det var skönt att komma till skolan idag iallafall, efter att ha varit borta mycket så var det tungt att komma tillbaka. Imorse ville jag egentligen bara ligga kvar i sängen istället för att gå upp, jag snoozade många gånger innan jag tillslut tog mig i kragen och drog mig upp ur sängen. Det är så jobbigt att gå upp på morgonen, måste verkligen gå och lägga mig tidigt på kvällarna. Man tjänar ju på de på morgonen. Så, frågan är ju varför det ska vara så svårt att somna på kvällen?

Träningen idag var jättekul, dock väldigt jobbig. Men det är bra att jobba på fysiken. Och jag är uttagen till matchen på torsdag så det är jag glad för!

dags att kila, peace


Romme Alpin

Efter en dag i Romme är jag helt slut. Värt att notera är att jag inte ramlade en enda gång. Riktigt stort framsteg för att vara jag. Körde med hjälm för säkerthetskull, även de bra kan ju ha en dålig dag! hah. Nej men det var väl inte riktigt så jag tänkte. Dagens höjdpunkt var iallafall när Ludvig skulle testa på att åka snowboard, vi ser bild på hur det slutade längre ner i inlägget.

Nu blir det tvmys med mamma, är hur trött som helt och slocknar när som helst.




















Ikväll är det jag och linda som myser

Även fast vi stundtals spelade så dåligt att jag inte ens vill prata om de vann vi iallafall över Kif örebro med 3-1. Det var perfekt väder när matchen började men när den var slut var det riktigt kallt, kanske var för att solen hade lämnat vallen..

Sitter och kollar på fotboll på tv nu, Sjukt. får aldrig nog. Ska ta med mig flickan som lekte med elden och sedan kila över till Linda, så vi ska bara mysa och kolla på den. Kommer somna riktigt tidigt, iallfall jag. Är hur trött som helst, blev inte så mycket/bra sömn inatt. Linn tog hela tiden allt täcke! Eller på morgonen märkte hon att jag inte hade något täcke efter att jag lagt mig hur nära som helst och skedat. Då gav hon mig äntligen lite, då kunde jag somna om skönt.

Ja men som sagt, imorgon är det Romme. Vet att jag kommer vara både bäst och snyggast i backen. Ingen tvekan!



Jag måste väl medge att jag var ganska ironisk..  



GAME DAY

Mysig kväll igår, verkligen. Chillade med livet och hade det verkligen jättemys.
Nu är vi pigga och glada och taggade på pastahuset! Sen är det tagg till match också!

Känner att jag börjar bli lite snorig i näsan så måste börja krya som fan. Det är ju Romme imorgon!


godnatt

Känner att jag börjar bli sjuk nu, så godnatt.
Vi hörs imorgon.

Löööördagsmys!

Subwayen satt väldigt fint idag, dock inte lika bra som den brukar. Kanske var för att jag vart väldigt sugen på spicy när mina vänner satt där och käkade. Kände att jag kanske hellre skulle vilja ha det, men eftersom min läkare avråder starka kryddor känner jag att Spicy inte är det bästa alternativet just nu.. Så de blev Subway iallafall.

Måste bara säga att vädret idag har varit kanon, när vi satt på tunavallen lyste solen på perfekt. Riktigt skönt var det, men så fort solen försvann så blev det lika kallt igen! City spelade iallafall väldigt bra och vann överlägset. Målen var så många så jag orkade inte ens räkna..Hah.

Ligger och myser duktigt med Limpan nu, senare kommer Helena och Lundberg över så blir de mys, vi taggar till matchen imorgon!!

lördag

Varma mackor till frukost
Alldeles strax kilar jag ner till tunavallen och kollar på city
Sedan är det subway för hela slanten!

Seeee ya

.

Lade märke till att det är samma person som
spelar Allie i the notebook, som spelar Regina i Mean girls.
Två helt skilda roller, exakt samma person.
          


shit vad duktig jag är som pluggar

Kom nyss upp ur ett urskönt bad, där läste jag klart min engelskabok. Den var verkligen psyk, funderar på att sätta på oth och plugga lite samhällskunskap. Ja jag vet, plugg på en fredag. Men när man har missat en vecka så har man mycket att ta igen, tyvärr.. Det är väl ungefär så min fredagskväll kommer att se ut, har inget annat planerat iallafall.

Det sjuka är att jag tränade mördarträningen i tisdags och träningsvärken är fortfarande kvar, det måste vara de värsta alltså.



Det var ganska gott faktiskt


Fredagsmys

Sköön kväll de kommer att bli. Jag kom hem från träningen för ett tag sen, nu blir det riktigt god mat och sedan en bra film. Så allt är toppen. Jag är jätteseg i kroppen, men hade hoppats på att de skulle bli match imorgon. Men den blev iallafall inställd. Får spela på söndag istället, så det ska bli riktigt skoj. Om träningsvärken försvinner så kommer suget på match vara på topp.

Imorgon blir det tunavallen med Felicia och sedan subway, och imorgon kväll kommer Helena och Linn till mig och myser duktigt. Om Linn sover hos mig är hon riktigt bra på matchen dagen efter, det har vi märkt.

Ska kilaa nu, men bloggar senare.

Hugs and kisses

mat är min passion

Var som sagt på vårdcentralen igår, fick någon medicin som genast gjorde utslagen bättre. Det är dock inte helt bra än, så jag stannar hemma från skolan idag, hoppas kunna vara tillbaks till Romme Alpin på måndag fit for fight. Kan behövas!

Jag åt nyss frukost men sitter här och funderar vad de blir för kvällsmat och lunch, har kommit överfund med att mat är det bästa som finns, speciellt när den är gudomligt god. Så lycklig som jag är serveras det kött och bea är hemma ikväll. Och mat innan träningen får jag väl fixa något själv, hamburgermacka kanske? Grymt gott, ni måste verkligen prova, kan garantera att ni kommer att älska det.

Ligger i min säng och kollar på step up, fick ju mina utvärderingar igår, så kanske måste dra igång plugget också. Fick veta att jag precis ligger mellan vg och mvg i några ämnen och var tvungen att höja mig ett snäpp, så det är väl dags att ta tag i det. Ganska så jättesurt att hamna på de lägre betyget när man väger mellan två, så de ska jag göra allt för att slippa.




VÅRDCENTRALEN

Ansiktet har inte blivit bättre alls så de blir vårdcentralen idag för att se vad de egentligen är, hoppas att de hittar något. Orkar verkligen inte vara instängd i mitt hus längre. Det är verkligen hemskt. Jag känner mig verkligen som en svullen tomat.

Det är utvecklingssamtal idag också, får smyga mig in i skolan. Hah.
Jag vill ha subway också, skulle sitta hur fint som helst i min mage


nya pjucks

Idag var jag och mamma på tunapark en sväng. Jag inhandlade nya fotbollspjucks, benskydd och lite annat smått och gott. Fick också en pizza, dom är så ljuvliga! Så nu är mitt materialbigrag slut, eller tre kronor finns kvar, men känner att de inte är så mycket att hänga i julgran.

Har pluggat samhällskunskap nu i ett par timmar och jag är helt slut, känns som jag håller på att bli sjuk, är jättehängig. Åt nyss lite vaniljglass med jordgubbar, det tyckte jag att jag var värd. Nej dags att dra igång tyskan nu, muntligt på fredag, jippie!

Ska se till att hålla mig uppe tills Sverigematchen iallafall.

hugs and kisses


PPP, Panik på plugg!

Jag har panik, panik på allt plugg som man har. Har ingen ork till att plugga, om två dagar har jag samhällskunskapsprov och nästan inte ens öppnat boken. Har en muntlig tyska som jag har i skolan och inte kommer vara klar med tills på fredag, datakunskapsprov, och så en analys som ska lämnas in. Känner att de är väldigt mycket nu. Jag får verkligen panik för jag orkar inte plugga. Okej om jag hade haft ork, då kanske jag hade klarat de men just nu är skolglöden på botten. Dags att ta tag i det snart, nästa vecka är allt avklarat, då kommer de känns så sjukt skönt.

Något jag måste påpeka är att jag inte kan röra mig, min kropp är som en stel pinne. Så har legat still nästan hela dagen, vet att de inte gör saken bättre men orkar faktiskt inte röra mig.

Nu måste ja ta tag i plugget en gång för alla, för ikväll orkar jag inte plugga. Då blir det att kolla på min godbit istället.

Hugs and kisses


brottning, är det något för fotbollsspelare?

Med lite omväxling från Tunavallens kalla arena vasr vi idag i Brottningshallens minst sagt svettiga hall.
Vet inte hur jag ska förklara i ord hur det var, men kan väl summera det med att säga
"Inge fniss, 50 armhävningar!!" Det var väl ungefär så träningen började. Man visste faktiskt inte om man skulle skratta eller gråta. Duktiga som vi var klarade vi oss iallafall genomg träningen, och det ska vi ha all credd för!

Det var ganska kul när jag och linn skulle gå ut från Sporthallen, när jag går ner för trappen viker sig benen på mig och jag ramlar ihop, dom var helt stumma och där låg jag och inte kunde komma upp.

Träningsvärken har redan börjat smyga sig fram och jag vill inte tänka på hur det kommer kännas imorgon bitti när man ska ta sig ur sängen. Ska ta ett bad nu iallafall för att förhindra eventuell (läs: självklar) träningsvärk imorgon bitti.

Hugs and kisses


tack limpan, jag älskar den


Allergisk reaktion

Orkar inte skriva igår, kom hem från träningen och var helt slut. åt mat och somnade sedan bums i min säng. Det var riktigt skönt, längesen jag sov sådär bra så det var skönt.

Och idag är jag hemma, har fått någon slags allergisk reaktion. Det ser ut som jag har ätit typ jordgubbar runt hela munnen, och det är riktigt jävla vidrigt så jag kände för att stanna hemma idag så jag slipper ge andra men för livet.. Fick en tablett nyss som ska göra allergiska reaktioner bättre, dra ner på svullnader och så vidare, så jag hoppas att de börjar verka snart.

RSS 2.0