Säkerhetskontrollen

Vi har precis passerat säkerhetskontrollen och nu sitter vi och väntar på flyget. Det är väldigt segt men för att fördriva tiden blir det nog lite kortspel. Funderar på att ta en liten powernap men eftersom golvet är stenhårt vet jag inte om det blir så. Sparar mig till planet istället. Skulle helt klart kunna sova de fyra timmarna på planet så det blir nog så! Vi skulle vara framme runt halv tolv men eftersom de är försenat är vi framme runt halv ett. Då blir det nog sömn direkt för min del. sov ej inatt och den tiden måste jag ta igen! Puss mamma och pappa som läser min blogg. Jag vet att ni saknar mig och jag kan kontra med att jag saknar er med. Okej, jag har bara varit ifrån er några timmar men det är känslan av att jag inte kommer se era ansikten på en vecka som tar över! Puss

Försenat

Sitter just nu på Västerås-Stockholm airport. Vi var inte så jättebra på att planera och flyget är försenat. Just därför så är det ungefär två timmar och tjugo minuter kvar tills vi ska åka.. Vi har bosatt oss i det lilla fiket som de har att erbjuda. Några har käkat så vi är fit for fight! Tiden går väl inte sådär jättefort men vi har köpt olika skvaller-tidningar som ska försöka få tiden att gå fortare. Det hänger en tv i taket som visar Portugal-Brasilien. Men med risk att få nackspärr tills flygturen så skippar jag det. Hur bra match det än är. Ska nog utnyttja solen som skiner utanför och sätta mig där. Nej dags att vara social! Ciao'. Just det, Hanna lägger en hälsning också! Puss ciao!

midsommar

Idag är det midsommar och det firas med att sitta på ett flygplan i tre timmar, (FÖRHOPPNINGSVIS)men det är så värt det! Det är inte helt säkert att vi kan åka idag eftersom det tydligen var strejk i Spanien igår.. Men enligt dom så ska vi flyga som vanligt, men man vet ju aldrig. Snacka om att jag hade resfeber inatt. Jag gick upp på toaletten minst sagt sju gånger sen hade jag sjukt ont i magen imorse.. Nu är det iallafall bra och jag väntar på att midsommar-lunchen ska bli klar. Efter den drar jag nog ner en snabbis till Ik Standard där det är midsommarfirande. Har firat det nästan alla mina sjutton midsommaraftonar jag levt så det är lite av en traditition.

Var och besökte Farfar på ålderdomshemmet idag och farmor på kyrkogården.. Jag önskade de båda en glad midsommar.

Jag måste städa mitt rum innan jag åker. Vill komma hem till ett välstädat och mysigt rum.


IMORGON ÄR DAGEN D

Väskan är packad, kamerabatterierna är laddade, jag är taggad och allt är toppen. Nu är det bara en natts sömn kvar innan det är midsommar och vi ska dra oss till Västerås för att flyga till Torrevieja eller hur tusan det stavas. Var det rätt nu? Idag när linns mamma skulle flyga hem därifrån så fick hon inte för det var något fel. Får hoppas att det inte blir så långvarigt och vi kan resa precis som allt är bestämt osv. Tänka sig att om två dagar ligger vi i en skön solstol och bara njuter av solen. Det är lite speciellt för mig med eftersom jag bara varit utomlands en gång, visserligen i Spanien. Men det var bara över en Weekend i Barcelona. Det var maj och det var exakt samma värme som i Sverige. Så det kändes ju inte att man var utomlands på det sättet, om det inte hade varit för alla hus som är såå speciella för just Barcelona. Barcelona var en jättefin stad och det var roligt att se allting. Dock ska det bli kul att nu få åka på solsemester och bara ta det lugnt och njuta. Förhoppningsvis dyker det upp många sevärdheter ändå!

Jag vill sova just för att det ska bli imorgon lite tidigare. Men jag måste först ladda in alla nya låtar på telefonen så jag har någonting att göra på planet.

Jag kommer inte kunna blogga så mycket när jag är där nere och mobilen kommer jag inte ha på för det kommer bli riktigt dyrt, då jag inte kommer kunna hålla mig ifrån att prata med alla älsklingar här hemma!

Seee ya later alligaters

PASSAR PÅ ATT SÄGA GRATTIS I EFTERSKOTT TILL ÄLSKLINGS-CAROLINE PÅ BLOGGEN. HELA 17ÅR



kebab

Kom precis hem från stadens gator. var nere en snabbis. Växlade pengar och satt med Felicia Linn och Caroline på Waynes en stund. De käkade. Jag har fortfarande någon fobi med att käka bland folk när halsen är såhär så jag mötte upp mamma så köpte vi en fet kebabpizza som jag tog hem och åt i lugn och ro. Eller inte i lugn och ro. Jag var så hungrig att jag tryckte i mig en tredjedel av pizzan alldeles för fort så nu mår jag illa. Men jag väntar på att få i mig resten strax.

Ska gå ut och ta ett bad sen blir det att åka in till stan igen för tandläkaren. JOY. Jag orkar inte.. Något mer jag inte orkar är att packa. Jag har kommit så långt med att ta in resväskan i mitt rum. Jag vet liksom inte vart jag ska börja, det är det som är problemet. Sen kommer jag inte kunna prioritera vad jag ska ha med mig heller så det kommer förmodligen sluta med att jag har hela garderoben med mig.. Men något som ska med är iallafall en blus och en klänning som jag köpte på Gina Tricots REA idag. Underbara båda två. Love them!

Seeee ya


petra och limpan

Herregud vad varmt deet är ute. Får ju nästan solsting. Jag, Linn och Petra har legat ute vid poolen i stort sätt hela dagen. Lite färg har vi förhoppningsvis också fåttt. Petra och jag har badat men inte limpan. Jag tror hon har rabies eller något liknande...

Strax blir det kladdkaka med jordgubbar. Och varför inte lite glass också?

CIAO


Limpan is in the house

Linn ringde och väckte mig idag. Det är en skräll så jag ville dela det med er!

Dock var det inte så att Linn hade vaknat tidigare än mig helt naturligt sådär utan hon hade haft en hemsk morgon och det belönar jag henne med att hon alldeles strax kommer hit. För vem, om inte jag, kan gör den där början på den hemska dagen bra? Nej, jag kanske har lite för höga förväntningar på mig själv. Men ska försöka vända på linns dag och göra den till den bästa i hennes liv. Nej okej, nu kryddade jag igen.. Men vi ska iallafall se till att ha en mysig dag ute vid min pool. Sola, bada och bara vara. Det är ju helt underbart ju.

Idag spelar United sin sista seriematch borta mot Västanfors. Varken jag eller Limpan ska vara med och lira och det förklarar varför vi kan ligga ute i solen idag. Annars hade det varit vattentankning och en film i det kalla huset. Men vi tar alla chanser vi får att bygga upp en grund till Spanien. För om två dagar kommer vi, sinnes vad tiden rinner förbi. Och då är det nog tur om man har lite färg så man inte bränner sig direkt.

Seee ya later


vilken dag, vilken tid?

Godkväll, Goddag, Godmorgon. Tar vilken som passar er just bäst just nuu.

Sitter och tittar runt lite på datorn och drömmer om något ätbart. Är dock alldeles för lat för att ta mig de, fem meterna, jag har till köket för att äta något. Då är det nog något som är fel.. Men eftersom jag har en väldigt fin och god kladdkaka på köksbordet kan jag nog ta mig dit ändå.. Även om jag ska rulla på datastolen, krypa eller tvinga någon att bära mig. Den där kladdkakan är nog värd all möda och besvär jag måste åta mig.

Annars då? Jo men det är väl samma vanliga visa. Man vaknar, man är vaken, man går och lägger sig. Nej, sådär tråkiga är inte mina vardagar egentligen. De är fulla med olika äventyr och bravader, men just nu har jag varken ork eller tid att gå in på det. Eller tid har jag allt. Jag ska inte göra något varken ikväll, eller imorgon. Så jag skulle kunna sitta hela natten och skriva om hur mina dagar ser ut. Men just nu prioriterar jag inte det. Nu är det istället kladdkakan, och en film på datorn som prioriteras i första hand. Så hur mina dagar ser ut får ni vänta på att få veta. Kan tänka mig att den längtan är lång.. Men väntar man på något gott så väntar man aldrig för länge. Det vet ni! Yeah

Dags för mig att inta köket i operation KLADDKAKA

See ya laters alligators


can't forget
































































Dear John

Har inte så mycket att dela med mig eftersom jag knappt gjort någonting sen senaste inlägget. Men tänkte iallafall säga att jag kollade på tre riktigt bra filmer igår kväll. Dear John, även fast jag tyckte slutet på den var helknäppt så var den bra. Sedan kollade jag på Enough, en film som handlar om en mamma som blir misshandlad av sin man och sen flyr med sitt treåriga barn i hopp om att han inte ska hitta dom. Aja, nu blev det en filmrecension i det här inlägget. Men i brist på annat så gör det väl inte så mycket.

Seee ya


inlines

Letade runt lite i garaget och jag hittade ett par gamla inlines, och tro det eller ej så fick jag på mig dom. Blev sugen att testa så satte på mig dom och åkte några vänder på altanen. Hah! Det skulle jag inte ha gjort för nu vill jag åka ännu mer. Känner dock att jag inte vågar. Efter en vända i hållsta med dom där rackarna på fötterna så är nog både armar och ben uppskrapna och det är ju ingen höjdare.

Just det, var ju hos doktorn idag. Han hittade inget fel. Vilket är bra. Jag har haft problem med magen en lång tid och han trodde att det kunde ha någonting med det att göra. Att saltsyran är alldeles för stark eller något sånt. Så fick medicin mot det som förhoppningsvis ska hjälpa. När jag väl var nere på stan så blev det lite mer shopping. Två överdelar från Monki. Fick också en matta till mitt rum som jag velat haft hur länge som helst! GREAT.

En bra dag som spenderas till största del med mamma, tack för idag!

shopping

Efter två och en halv timma shopping så är jag helt slut. Vi beställlde med oss en pizza hem som jag precis tryckt i mig. Nu väntar fotbollsmatch på tv och en skål jordgubbar med mjölk. Mumma! Klockan fyra ska jag som sagt ner till stan för att besöka halsdoktorn. Och nu är det bestämt att det inte blir någon träning idag. Så det blir att vila ikväll.

Här kommer en bild med lite av sakerna jag shoppat idag. Jeansshortsen är de jag köpte häromdagen.



Magtröjan från Bikbok, shortsen och skorna från H&M.

dagens


hals-doktorn

Godmorgon mina små älsklingar.
Tar den efterlängtade trippen till tuna park med mamma idag. Men först blir det lite frukost, och fix. Är helt yrvaken och dan just nu(som ni ser på bilden nedan). Blir förmodligen ingen träning idag.. Halsen gör fortfarande ont. SJUKT IRRITERANDE. Kanske blir lite styrka ändå. Fast egentligen tror jag att jag behöver ordentligt med vila. Så för tidigt att säga hur jag gör. Något som är säkert är iallafall att jag skippar morgonträningen idag. Senare idag ska jag till hals-doktorn också, så får se vad han säger om den här skumma "sjukdomen". Om det ens går den att kalla det de, men något fel är det ju. Och jag hoppas att han hittar det.




Seeee ya


goodnight lovers

Femtio kronor är så gott som bortkastade nu. Tror faktiskt att det är så stor chans att Elfenbenstkusten vänder det här nu. Jag har börjat få ont i halsen nu också. Skit! Jag orkar verkligen inte bli sjuk. Så jag kör på en "tyck synd om migare" och fixar i ordning en stor kopp te, tappar upp ett bad och sätter på en bra film. Förhoppningsvis gör det susen och imorgon är jag friskare än aldrig förr.



See ya later alligators.


sundaynight





¨




fem

Nu är det inte långt kvar till Spanien. Närmare bestämt fem dagar. Herregud vad tiden går fort. Det var inte längesen resan var bokad och det var trettiosex långa dagar kvar. Nu är det bara fem. Så trettioen dagar har alltså  gått såhär fort, det är ju sjukt egentligen.  Men vid den här tidpunkten, då man längtar efter något, så tackar jag och tar emot. Dock gillar jag inte när tiden går alldeles för fort, man ska hinna med att njuta av allting! Då finns det ingen mening med att dagarna flyger förbi. Men ibland finns det de, och ibland är just nu.

Idag var det planerat att jag och mamma skulle åka till tuna park och shoppa. Jag var jättesugen för det var längesen jag shoppade. Eller okey, jag shoppade igår. Men nu menar jag shoppade ordentligt. När man kommer hem och har handlat så mycket att man nästan glömt vad man köpt. Som man glömmer vad man har fått på julaftonen eller födelsedagen för att det är så mycket saker. Vi åkte iallafall inte dit eftersom jag hade möte/avslutning på årby som jag helt glömt bort att jag skulle ha. Vilken besvikelse.. Tog mig iallafall till årby och kikade lite på Citys juniorer också. Det är nästan sjukt hur man kan frysa så mycket som jag gjorde idag. Totally sick!

Myste hos Limpan sen med Felicia och Caroline. Ni är riktigt sköna tjejer. Nu sitter jag hemma. Har precis fått i mig lite käk och nu blir det att städa rummet och sedan försöka planera lite vad som ska packas ned, och sedan tas med till Spain! Så vi hörs senare I hope!


fräscha, nya och alldeles underbara. titta och njut



 

förluster

Idag har jag hunnit med mycket. Jag mötte upp Felicia på stan och gick en runda. Köpte ett par nya Jeansshorts och en tröja. Kan säga att det är väldigt mycket REA nu på stan, så passa på. Nu kan det fyndas mycket. Efter det kilade vi och kollade på Slagsta och sedan city. De spelade samtidigt men vi hann med lite av varje. Kollade första halvleken på Slagsta och andra på City. Dessvärre förlorade båda lagen så det var ju inte tummen upp där inte.

Har varit hemma resten av dagen, bara tagit det lugnt osv. Nu väntar Danmark-matchen men först ska jag ut en sväng till Ärla och hälsa på Mormor och Morfar.

Seee ya


vitlöksbaguett

Vitlöksbaguetterna ligger och gräddas i ugnen och jag sitter otåligt och väntar på att de ska bli klara.. Jag är hungrig! Trött och hungrig. Vill bara få i mig den där baguetten och sen gå och lägga mig igen. Vi har ingen bil idag. Min bror har kvaddat sin så den är på reparation, och min pappa är iväg någonstans. Det blir alltså inget Tuna Park idag, som jag sett fram emot.. Så jahapp, vad ska jag göra nu. Förmodligen gå och lägga mig och sova hela dagen. Eller iallafall halva. Ska titta på fotboll där emellan. Kanske blir att åka till Årby och kolla på Slagsta när de spelar. Fast egentligen orkar jag inte göra någonting alls..

Klockan ringer, mackorna är klara. CIAO


RED CARD?- WHAT A HELL

Tre mål, tre nya poäng, en vinst och ett ljuvligt försprång i toppen. Härligt jobbat tjejer! Ett minus var dock att jag fick med mig ett rött kort i bagaget. Jag tar de första gula, det gör jag. Men det andra tar jag fan inte. En skum situation som slutade med ett till gult. WHAT? Aja, det är bara att ta det och kämpa vidare.

Nu blir det honungste, en gammal kur som min mamma fortfarande tror fungerar...Sorry mami, jag tror inte på det. Men dricker och ser glad ut bara för att du ska bli glad. Får jag mer saker nu?

Förresten, fyfan vilka jävla skrällar det är i VM! Helt seriöst. Så jävla kul. Det är just nu lika mellan England och Algeriet i den 82 matchminuten. Det är som vaniljsås i öronen när kommentatorerna säger att Rooney är en av de svagaste spelarna på planen. Varför är jag så skadeglad? Det är fel, jag vet. Ska skärpa mig. Men först vidare till honungstet, BYE


180610






gameday

Riktigt fotbollsväder idag, man tackar va.
Har egentligen ingenting att dela med mig av just nu. Bara att halsen känns bättre idag, och det är ju positivt och riktigt glädjande. Längtar till matchen ikväll, känns som det var år och dar sedan vi var i Skoghall och spelade och är därför oerhört peppad. Och idag står Kif Örebro på schemat, och något annat än vinst finns inte på världskartan. 


 


tanka

Var nere på vallen och tränade idag. Riktigt skön träning. Känner att det är en riktigt bra stämning i truppen nu och det finns inget underbarare än det. Längtar hela tiden till träningarna. Imorgon är det match så det är dags att ladda tungt nu. Vatten och mat i mängder.

Dåligt väder imorgon är ett plus. Man slipper vistas i solen, och behåller då mer av vattnet man har tryckt i sig. Och det glädjer mig. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, vatten är inte gott i stora mängder. Usch fy!

Det är time att fortsätta kika lite mer på Frankrike-Mexico. Förträfflig match, ögongooodis vaa


Elsas Mode

Lite bättre i halsen idag, det tackar och bockar jag för.
Har legat ute och solat en stund idag, sjukt varmt så funderar på att ta ett dopp lite senare. Jag köpte också en jättebra bok igår som jag fastnade i direkt. Har bara läst runt femtio sidor men är helt stuck. Elsas Mode heter den och handlar typ om en stockholmstjejs uteliv, och man får också följa henne när hon startar en ny modeblogg. En bok i mitt tycke, riktigt bra.
Sitter just nu och kikar på Argentina och njuter. Säger bara Lionel Messi och ni förstår. Ska nog försöka få i mig lite honugste också. Inte så jätetgott direkt, men det gör halsen bättre så tvingar i mig de..

Seeeee ya


.

allt är ett jävla helvete

sun

Har varit ute och solat en stund, riktigt varmt är det. Ska gå ut en stund till och försöka få lite färg. Men jag orkar inte sola, det är så sjukt jobbigt. Förut fick jag abstinens om jag inte fick vara ute i solen, nu vill jag egentligen stanna inne, sätta på en film eller bara ta det lugnt. Men nej, ska ändå gå ut en stund till och utnyttja den lite. Bara för att trotsa mig själv. Kanske får med mig min bror, då kan vi kasta lite frisbee. Det är iallafall roligare än att bara ligga.


dra åt helvete halsjävel

Nu har jag haft samma jävla skit från och till i en månad. Jag orkar inte mer! Så nu blir det att ringa till läkaren och försöka få en tid så tidigt som möjligt. Spelar ingen roll när, jag går fan upp klockan tre på natten för att gå dit. Så desperat är jag för att få bort det här nu.För er som inte förstår vad mitt problem är så är det som om jag går runt och har någonting i halsen hela tiden. Sjukt jobbigt. Det gör att jag harklar mig hela tiden, som har blivit någonting av ett ticks. Riktigt äckligt, jag vet.. Jag försöker sluta, men det går tyvärr inte.. Jag har ingen aning om vad det beror på heller. Så vill bara till en läkare nu nu nu så jag får veta vad de här problemet är. Jag orkar fan inte mer.



sean banan is the shit


skin skin som den sol du är

Idag skiner solen som den inte gjort på länge och det ska jag utnyttja. Ska käka klart min frukost sen ska jag ut i solen och försöka få lite färg. Man måste ju ha en grund när vi åker till Spanien så jag inte bränner mig och flagar bort allt.. hah, och vi åker om tio dagar! Så det är bara att passa på nu när solen väl är framme. Det kanske inte blir någon mer sol, vem vet med Sveriges klimat.

Blev ingen träning idag, dels för att jag slocknade igår och orkade inte kolla när bussarna från Hållsta gick och att cykla till Skogstorp fanns inte på världskartan, och för att jag inte hade ställt klockan och vaknade kvart i tio. Det var ju inte troligt att jag skulle hinna till vallen på en kvart heller.




Dyngjobbigt

Sitter här i min soffa tränad och klar och kollar på italien. Jag har ont i mina ben, vilket inte är så konstigt. Terro-Tess kom idag..det är ju svaret på den frågan. Vi tog en "lugn" löprunda i kronskogen. Underbart var det att få lite frisk luft en solig måndagskväll som denna. Nej, sådär var det inte. Det var en runda på 2.5 km som när vi var klara kändes som en mil. Tänk vad lite högt tempo blandat med djurig styrka kan göra med oss. Men nu är det riktigt skönt! Nu kan jag äta godis och dricka läsk igen.. Heh! Imorgon är det morgonträning för de frivilliga som har "ambitioner" som Viktor gillar att uttala sig. Kanske stannar jag hemma, har ju träning imorgon kväll också. Men den stora anledningen är att jag inte har någon skjuts och inte orkar cykla till skogstorpbussen...

weather

Har gjort om min blogg lite så man får lite sommarkänsla när man besöker den. Sommarkänsla är det brist på, så måste göra allt för att få fram den lite. Den blev inte toppen, men den får duga så länge. Jag mår dåligt när jag ser ut genom fönstret, när det nästintill regnar ute. Och just därför kör jag med persiennerna neddragna hela dagen. Lägger mig i sängen och deppar över det dåliga vädret och sätter på en film. Om någon känner för att muntra upp mig är det bara att slå en pling.

Auf wiedersehen.

trött, men kan inte sova...

Vad är mitt problem när det gäller sömn? Jag trodde jag hade sovit till minst elva och när jag tittar på klockan visar den 08.00. Jag känner nu hur trött jag är men kan verkligen inte somna om. Nu kommer jag få sitta alldeles själv och vänta på att fotbollen ska börja, och det är om ungefär fem timmar. Kanske ska gå och städa toaletterna för att tjäna lite money, men det låter alldeles för jobbigt. Jag är sugen på tårta, men är alldeles för snål och vill spara den. Så jadu, finns inte så mycket att göra än krama kudden och försöka somna om igen.. Det är absolut inte okej att vakna klockan åtta när det är sommarlov..


SAKNAR ER GRABBAR


Cake

När jag vaknade idag var jag ledsen för att det är skola imorgon.. Men sen kom jag på att det är sommarlov. Snacka om glad tjej.  Idag har jag varit och handlat med mamma. Jag har till och med hunnit med att baka en tårta. Man hinner med mycket när man går upp med tuppen. Planerna för idag är fortfarande oklara, men som det ser ut nu så blir det att vara hemma idag. Kolla på VM med familjen, äta gott osv. Så det är hög mysfaktor på dagen alltså. Men vem vet, kanske dyker det upp något som man inte kan missa. Vill också påpeka att det är endast tretton dagar kvar tills vi drar till Spanien. Soft skit!

Lägger in lite bilder från studentfirandet igår. Och på tårtan jag gjorde idag!














¨








MORMOR & MORFAR

Befinner mig nu hemma hos mormor och morfar med tjocka släkten. Kikar på sydkorea-grekland och väntar på att Totte snart ska komma hem. Då blir det käk och firandet börjar på riktigt. Känner att jag börjar få lite ont i halsen och det är förmodligen för att jag har klänning på mig i det här usla vädret. Men det hindrar inte mig, jag ska ut ikväll med mina älsklingstjejer ändå.

Kollar på klockan och ser att den visar 14.00 just nu, och önskar lycka till till Felicia som är i Stockholm och spelar med Ldb malmö idag. Du är bäst, kör på!

Dags att vara lite social nu, vi höörs


studenten idag!

Idag springer min bror ut klockan tolv på rekarnegymnasiet så det blir att befinna sig där runt då. Sedan blir det hem till mormor och morfar och käka och fira honom! Om totte får bestämma blir det väl att kolla på argentina också. Och det borde han ju få göra idag! Måste också tilläga att efter första matchen igår låg jag tvåa i drömelva-ligan. Hade guardado som gjorde assist och den sydafrikanska djuriga målvakten. Sådärjaa!
Senare blir det hem till Dan och fira honom också och ikväll blir det förmodligen lite fest som grädden på moset.

Förresten så var det en trevlig kväll hemma hos oscar igår, tacksamt att vi fick låna ditt hus hörru. Mycket skratt faktiskt, så det var riktigt kul. Helt klart en värd skolavslutning, så tack allihop som gjorde de möjligt.


älskar er tjejer


heeej

Drag hos celsings alltså! Fille celsings slänger in en hälsning! byeeee

hos limpan

Är hemma hos limpan nu. Marie kom hem nyss med en mosbricka till mig, ljuvligt. Hade knappt käkat något på hela dagen så den slank ner väldigt fint. Limpan och caroline bubblar medan jag sitter här ute i soffan med jensa och marie och kollar på Sydafrika-Mexico- Fyfan vilket drag det verkar vara där nere, sjukt. Har börjar fixa mig lite smått. Lösnaglarna är på och därför är det just nu sjukt svårt att skriva. Men jag försöker göra mitt bästa.

Senare drar vi över till celsing för att umgås lite och fira att det äntligen är sommarlov. Jag hoppas på en bra kväll med mycket skratt.

Kameran är laddad och klar så bilder kommer förmodligen komma imorgon.

CIAO




sola

Ska om ungefär fyrtio minuter ta bussen ner till stan för att möta upp linn och caroline. Ska sola och köpa lite saker.

Ska kika VM hemma hos limpan med några tjejer sen. Sydafrika - Mexico idag, har väl tre stycken med från drömelvan tror jag. Så de får fan ge järnet. Så jag vinner våran interna tävling mellan familjen. Men det tror jag redan att jag gör. Hur kan jag inte göra?!

ciao


sommarlov

"Sommarn är här igen, och allt känns så underbart. Jag tittar ut över havet och vattnet är så klart."

Sitter och dunkar sommarlåtar som fan för att äntligen fatta att idag slutar vi ettan, idag börjar sommarlovet. Sommarlåtar gör det där lilla extra, underbara är dom. Ett tips är att söka på "sommar" på spotify så dyker det upp sjukt många härliga sommarlåtar. Mest gamla, som tar fram gamla nergrävda minnen. Men det finns inte något bättre än få bra flashbacks. Så kör på't!

Åker alldeles strax till skolan för lite avslutning osv. Funderade en lång tid på att ta på mig ett par jeansshorts men eftersom vädret inte vill sammarbeta så fick jag tänka om. Så blev ett par jeansleggins och en ganska kort överdel. Vet ej om det är snyggt eller ej, har både bra och dåliga aningar om det. Men idag blir det lite annorlunda. Först blir det en gourmetfrukost. Jordgubbar och mjölk, endast eftersom det är avslutningen idag och jag vill spetsa till det lite. Hah

ikväll ses vi i dimman tjejer, puss adjö




unstoppable


last day

Äntligen hemma! Sista skoldagen i ettan är avklarad. Nu är det bara avslutningsdagen kvar innan vi alla får vårat efterlängtade sommarlov. Solen börjar kika fram lite så ska nog utnyttja den nu när den väl finns och gå ut och sola en stund. Kommer förmodligen somna, men det gör inte någon. Smörjer jag in mig så bränner jag mig nog inte ändå. Köpte en tårta nyss som jag ska njuta av. Ska äta den och fira att det alldeles inom kort är sommarlov. Och sommarlovet 2010 kommer bli sjukt bra, känner det på mig redan nu.

Auf Wiedersehen.


jag är trött

ingen bra match igår så orkar inte ens gå in på den. det enda ni kan få veta är resultatet. 0-0.
kom hem klockan två igår natt och nu ska jag upp till skolan.. klockan är ändå halv tio så jag ägnar en tanke åt blomman som skulle upp och jobba klockan sju imorse.. Bra jobbat där! Jag är iallafall sjukt trött så det blir till skolan för att städa ur skåp och lämna nycklar och sånt, sen hem och sova.

Ikväll lirar Slagsta mot trinkan på tunavallen så ska dit och kolla, innan har jag egen träning. Bestående av rehab om jag hörde rätt. Skönt.

 


NI ÄR DET BÄSTA


äntligen kan jag få känna mig lite smart

MVG I MATTE-A

gameday 7

står och kokar gröt för fullt just nu, känner inget sug av att käka de direkt.. men måste nog göra de, tyvärr..
åker senare in till skolan för typ en lektion igen, great. men får skjuts av mamma så slipper handskas med bussfan. då känns det en aning lättare.

Efter skolan är det match. Samling klockan två och match halv åtta visar minst sagt att det kommer bli en lång dag. Men tiden går fort när man har roligt, och det har jag verkligen med laget. Så det kanske blir en kort dag istället? Får hoppas deet. Kommer iallafall hem sent inatt, och ska upp till skolan imorgon bitti. Känns sådär halvtråkigt, men måste vara där. Ska städa skåpen och lämna in nycklar osv. Då känns det verkligen som det är näääära!

men ciao


skulle inte sitta fel!




godnatt på den då


tårta

Funderar på att börja alla mina inlägg med hej, hej hemskt mycket hej. Fast sen kom jag på att det skulle bli en aning tjatigt. Så skippar nog det. Idag bjöd henis på tårta efter tränigen och den var riktigt god. Hade inte kunnat göra det bättre själv, eller kanske.. Hehe. Min ljumske är fit for fight så det blir match för min del imorgon. Vilken lycka.

Nu blir de käk och bad. Förhoppningsvis hittar jag något bra på tv också.


DEN NYA



Syns ej så bra, men ungefär sådär ser den iallafall ut för er som var nyfikna.

några viktiga saker att veta.

hej, hej, hemskt mycket hej.
Jag har precis storstädat hela mitt rum och rensat ur min garderob, så nu är jag helt slut.
Jag örsöker hitta en sladd så jag kan kolla på filmer från datorn på tvn, men min bror är sur så han hjälper mig inte..
Idag åt jag pan pizza till lunch och ljuvligt var det.
Jag förstår inte hur folk kan förstå sig på högskoleprovet. Gjorde en del idag på svenskan och hur ska man ens förstå..
Jag är taggad som fan till match imorgon, om jag kan spela återstår att se.
Jag har köpt en klänning som jag inte vet när jag ska använda, fan ta beslutsångest.
Vatten är inte gott i mängder, även fast det inte smakar någonting. 
Jag har världens bästa vänner
jag längtar till skolavslutningen och studenten. 
Jag vill se orphan igen, men min bror är alldeles för rädd så han vågar inte..


 


Bussen

Måste tacka Helena för den underbara maten som bjöds på i mesta igår. Hade en mycket trevlig stund med mina tjejer. Jag älskar er allihopa, ni är bokstavligt sätt värda att dö för! Någon lite mindre roligt är att min ljumske inte alls mår bra. Kände av den på träningen igår när vi löpte. Förövrigt så löpte vi en mördarrunda jag aldrig löpar igen. Ha-ha.. Får se hur det känns idag om det blir någon match imorgon eller inte. Det måste funka, jag får intala mig själv att det funkar! Är påväg till skolan nu. Känns sådär att man redan sitter på bussen när Linda skriver och säger att vi bara har en lektion.. Greeeeeeat.

grattis hjärtat

det är ingen vanlig dag, för det är helena hanssons födelsedag. grattis hjärtat

Ska dra till skolan om ett tag för de två värdelösa lektionerna jag har.. Känner inget sug alls att dra dit, men man måste väl trotsa orken och hålla ut nu när det är fyra dagar kvar till sommarlovet. Förövrigt känns det som att det redan är sommarlov. Man är knappt i skolan eftersom man inte har några lektioner och när man väl är där så börjar man typ ett och slutar två. Underbart!

Träning idag, ber till gud att det inte är så mycket fys idag. Är helt slut, och frågan är ju varför? men det blir det väl ändå, som alltid. men man ska väl inte klaga, vi måste väl biffa på oss en aning. Efter träningen blir det hem till födelsedagsbarnet och fira henne. Hoppas på en bra kväll med gott sällskap, men det kan ju knappt bli annat med mina tjejer.



 


.

"Jag har inte bett om att stå i centrum. Jag kommer givetvis att göra mitt bästa, men vad mig beträffar hade jag lika gärna kunnat spela helt utan uppmärksamhet"

Lionel Messi


duu






Mys igeeen

Har återigen haft en riktig mysdag, precis vad jag behöver just nu. Så tackar alla som gjorde den möjlig eller nåt.. Hah. Sitter på bussen nu on my way to the country. umgicks med med felicia och filip tidigare och myyyste. Kollade på orphan igen, riktigt bra är den. Dock var den bättre första gången jag såg den men så är det väl alltid. Kollat på citymatch, ätit subway och suttit i halsen som aldrig förr har jag också hunnit med idag. Typiskt att mitt i all glädje kommer det något som förstör. Tuggummi i halsen, here i come! Just nu känns det som sommarlov och allt är perfekt!

orphan

Igår kväll befann vi oss hos ludde. Han och carl bestämde sig för att skrämma skiten ur oss tjejer och satte på Orphan. Det var både den bästa och den läskigaste skräckfilm jag sett. Men när jag skulle sova hade jag ingen tanke på att vara rädd, jag var så trött att jag slocknade direkt.

Nu mååste jag städa mitt rum. Det ser ut som ett helvete, jag skojar inte! Blir nog en sväng till tunapark också. Sen ska jag nu ut och sola en stund innan juniormatchen. Efter det hänger jag nog med Felicia. great day!



den här tjejen kommer följa mig i mina drömmar lång tid framöver..

Segertåget påväg hem till etown!

På väg hem nu. Skönt väder, skön vinst! 0-9 är ganska så mysigt. Fortsätter att mysa hemma hos linn sen med grillat. Allting är mys, och jag hoppas på en mysig kväll också. Men det ser ljust ut för de iallafall. Felicia bjöd på hattrick, grymt snyggt av kvinnan. Man kanske ska ta och lära sig ett och annat. Keep up the good girl! Nej nu ska jag fortsätta mysa med limpan i bussen. Pussis

gameday 6, ja men rättså.

Vilket väder och vilken dag! En helt perfekt dag för en fotbollsmatch.
11.45 beger vi oss mot Örebro(?) för att spela mot Kumla. Värt att notera är att vi lirar i vårat nya, svarta och supersnygga bortaställ. Vi kommer ju bara blända med våran snygghet. Kanske är det en del av taktiken? Så det ska bli skönt att inviga det idag, och hoppas att det går bra så vi inte får dåliga vibbar av det.

Gillar inte att det är fint väder idag. Dels för att jag ändå inte får sola eftersom det är match(och det gör att jag får abstinens), och dels för att det kommer bli sjukt varmt när vi lirar och vi kommer springa runt som stekande köttbullar som jag sagt tidigare. Just idag finns det inget bra med detta väder, men jag är glad ändå. För idag ska vi norpa tre nya poäng så vi får njuta av att ligga i toppen en vecka till.






20


Tredje fredagen

Tredje fredagen, och också tredje och slutet på mitt långvariga män som hatar kvinnor maraton. Sitter just nu och kollar på luftslottet som sprängdes, som enligt mig är den bästa av alla tre filmer. Sjukt bra!

Dock är klockan mycket för mig, vet inte vad som gör det men någonting gör mig helt slut.. Måste vara värmen. Har kommit fram till att jag inte tål värmen.. och hur ska det då gå i spanien där det är runt 40 grader?! Jag får väl bekanta mig med ett paraply där nere för att slippa den hemska värmen... Nee me nu ska jag inte vara sådär, ska vara glad att det inte är snö och rårusk. Då gillar jag nog solen mer ändå. Även fast den kan vara riktigt hemskt stundvis.

Match imorgon. 15.00
Kumla-Eskilstuna United


grillat

har det mysigt hemma i hållsta en fredagskväll som denna, börjar bli en vana eftersom vi har match varje lördag och gillar att ta det lugnt dagen innan det. väntar just nu på grillat, ska bli väldigt gott faktiskt. Sen funderar jag på att göra någon god efterrätt som omväxling. Kanske glass och hallon, smoothie eller kladdkaka? Det är bara att välja och vraka. Åkte inte på sjön idag, det blir aldrig som man tänkt sig! men det kan bli bra ändå.

Nej nu är maten klar, så blir att njuta av den en tid framöver och sedan drar jag ner på gamla hederliga idrottsplatsen i hållsta och kikar lite fussball.


allt är underbart

Ännu en underbar sovmorgon till klockan tolv. Har bara en lektion sen slutar jag. Njuter av livet just nu. Underbart väder, underbara vänner och snart sommarlov. Nu kan man nästan säga att det inte är någonting kvar i skolan. Nästa vecka ska vi bara städa skåpen och sånt skit antar jag. Så allt är så jävla bra som det kan bli.

Träning idag sen blir det förmodligen ut på sjön och fiska med pappi och min bror.

dags att kila, herrråå


skjuts

Sitter i skolan nu med ludde med luften.(eller okej, idag var han snäll och köpte frukost till mig) hihi. Frågan är egentligen vad jag gör här när en timme tidigare än vad jag börjar. Eller det är ganska enkelt att svara på. Jag är alldeles för lat för att ta bussen och när totte ändå åker till skolan passar jag på att åka med honom. Spelar ingen roll vad för tid har jag kommit på.. Men har fått lite gjort nu iallafall. Skrivit klart alla uppgifter i naturkunskapen så nu är det skönt. Tror inet ens jag har någon mer uppgift kvar i skolan? Kan det vara så underbart?


LÄNGTAR TILL GOTHIA

bad

Tänka sig, det blev ett bad! Eller bad och bad, ska nog kalla det mer dopp. Det var ner och upp bara. Har precis käkat, riktigt mysigt och gott att sitta ute på baksidan i kvällssolen och äta. Ska alldeles strax bege mig till årby. Mötet vet jag inte om jag hinner med, men ska iallafall kika på citys p93. Hörs senare, peace

Dress

Har införskaffat mig en grymt snygg klänning! Tack linn för att du har " too much junk in the trunk" som du själv uttalade det. Riktig tacksam! Just nu ligger jag ute på pooldäcket och solar baksidan. Har redan solat framsidan ett bra tag så känner att det är dags att vända på mig. annars kommer det väl se lite knäppt ut..och ryggen är så grymt mycket skönare att sola. Synd att det är på framsidan man vill ha mest färg! Kanske ska ta ett dopp strax. Eller får se hur det blir med den saken, termometern visar fortfarande 20 grader och det är väl inte direkt supermycket! Fortsätter väl var lite skrytsam som en viss person tyckte jag var och showar med ett MVG i Bild A! Ska fortsätta sola nu sen blir det möte på årby och ska förmodligen kika city när de spelar också!

RSS 2.0