jämnt, ojämnt, vad hände, vad vet jag?

Matchen slutade iallfall lika. 2-2 mer precist. Vet inte vad jag tycker om resultatet men en poäng är alltid en poäng.  Starkt att både ligga under med 1-0 och sedan 2-1 men ändå kvittera båda gångerna. En eloge till alla tjejer! Nu sitter vi i bussen. Käkade nyss och jävlar vad gott det var. Kött, potatis och sås eller lax potatis och sås. Kunde inte välja så det fick bli båda. Nu är jag trött så det blir att sova en stund..

Hare


nu drar united på äventyr, igen!











dagen före gameday

Imorgon är det gameday och jag sitter hemma och laddar för fullt med vatten och hela faderullan. Samling 09.00 imorgon så väntas en heldag med mitt lag. Bästa dagen man kan få helt enkelt. Kvällen spenderas hemma, jadu.. Vad ska man göra?

Kram


Ordbajs

Ligger i sängen och kikar på click. Känner inte alls för att sova så jag flikar in här och skriver några rader. Några oviktiga, ordbajsmeningar egentligen. Och nu är frågan vad jag ska dela med mig av egentligen.. Kan väl börja med att säga att jag tränade hela träningen. Idag var det sjukt kul men fick en smäll på foten så nu säger jag aj! Skönt med fredag imorgon också. Jag har sagt det och säger det igen, tiden rinner förbi. Skönt att sluta efter lunch imorgon, blir hem och powernapa innan träningen. Kanske är duktig och tar cykeln till skolan, ja men kanske.. Oh jävlar, nu ordbajsar jag....,,

what are words?

Idag var det bowling som gällde på eftermiddagen. Jag är inte direkt någon bowlare, men jag vann. Stor merit.. Tänkte ta en promenad hem från stan men när jag såg bussen på torget så kunde jag inte annat än hoppa på den och åka hem. Det var alldeles för varmt för en promenad, kände jag..

Nu har jag städat här hemma, sedan ska jag ta en powernap och sen är det träning som gäller. Halsen känns mycket bättre så idag ska jag se till att vara med hela träningen.


jeansshorts

Dessa shorts blev det, som är mycket snyggare på än på bild. Det kan jag försäkra er om!


 


jag vill vara livlös- men full av liv

Fick gå av träningen idag.. Nu ska jag verkligen krya på mig och se till att bli frisk. Tur att det är träningsledigt imorgon så jag får en dag extra att försöka bli frisk.

Idag var jag en sväng på stan med Carro, Hanna och Amanda. Fick med mig ett par svarta, höga jeansshorts som förmodligen blir årets köp. Fan vad jag diggar dom. En jacka blev också min. Som grädden på moset fick jag Spicy i magen. Det var längesen kan jag lova.





mysigt lov

Grillade med mina tjejer igår. Satt ute på pooldäcket hela kvällen och bara njöt. Njöt över att vädret är så underbart och att maten var så god. Kände att jag hade så långt hem sen så jag slaggade hos Elin..  Så var det kanske inte, men kände inte för att sova själv. Så jag sov kvar.

Idag kikade vi på guif ute i solen och det var för härligt. Bra att de vann också!
Ingen träning för mig ikväll. Halsont, igen.. Känns som jag aldrig hinner bli frisk på riktigt. Försöker krya på mig så mycket som möjligt idag med te och glass.




vrid på huvudet, för jag orkar inte vrida på bilderna...

55årskalas

Ännu en dag med fint väder och jag börjar tro mer och mer att det är sommar. Kändes skönt när wahlströms öppnade upp sin pool idag. Där kommer jag hänga mycket i sommar kan jag lova, så mycket dom tillåter helt enkelt. 

Nästa helg är det maskerad som står på schemat. Har ännu inte bestämt mig vad jag ska klä ut mig till. Två alternativ finns men får se hur det blir. Funderar på att åka dit som spöke med ett lakan över huvudet. Soft!

Ska börja fixa mig en aning sen drar jag vidare till Eklövs där maggan bjuder på ett hejdundrande 55-årskalas. Ska bli trevligt.


hemmapremiär

idag har det varit en riktigt bra dag. solen har skinit och vi fick ytterligare tre nya poäng med oss. en härlig långfredag helt enkelt. nu väntas påskbord hemma med familjen och sedan drar jag mig hem till carro. där väntas en härlig kväll med underbara tjejer. alldeles fantastiskt. livet leker ibland. nu är det träningsledigt till måndag så på tiden att man passar på att vila lite extra. skönt

Nu en dusch, inte lukta usch. Stå högt i kurs!


onsdag

jag umgicks med några nötter i björsund igår och fan vad efterlängtat det var. björsund kan ju vara det mysigaste.. drog på teorilektion på eftermiddagen. ska se till att få något i magen innan jag kilar till vallen och kikar fotboll.


stek

stekte duktig i solen hemma hos wahlströms men elin lämnade mig för jobb så nu sitter jag hemma.. skulle behöva ta en powernap innan körlektionen, tråkigt om man är alldeles sömnig framför ratten. och det är jag nu. ont i magen har jag också, så jag behöver vila!

godnatt och förresten, vill ut till björsund i veckan, maxat ju


...

vilken toppendag jag hade igår i det fina vädret! åt pizza, lirade basket och mös till max hemma hos ludwig. jag hoppas det blir lika fint väder idag, då blir jag glad.

senare är det körlektion och sen


sov som en stock

eftersom jag knappt sov någonting i bussen igår sov jag som en stock inatt.. sjukt skönt.
nu ska jag strax gå och äta pizza på 7:ans. finns ju inget godare. och det är ju bra efter en stadig urladdning.

ses sen


halvtid

halvtid nu och jag har inget annat att göra än att blogga eftersom alla andra små knattar här bak sover som små barn. kan ju säga att barca har i stort sätt hela matchen men reals fucking kontringar är farliga. men jag håller tummarna.

åkte precis förbi en skylt där det stod arboga så jag antar att vi snart är hemma. förhoppningsvis hinner jag se slutet av matchen hemma i min säng. det här med buss börjar bli lite långrandigt nu.

puss och godnatt.

el classico

klockan börjar närma sig tio och nu är det dags för el classico. nu börjar nervositeten komma lite, men de är fortfarande ganska lugnt.

heja barceloooona

efterfest

vinst är givet och nu är det efterfest i bussen. alla är väl egentligen lite slitna, men vi knatar på. måste bara säga, fan vad jag älskar mitt lag. förtärde nyss lite pannbiff, rödvinssås och potatis. gick ner fint i magen efter en intensiv dag. nu är det iallafall lugna puckar och sen streamar vi el classico med mig och amanda på första parkett. go barcaaa!

satt nyss och tänkte att jag måste plugga imorgon eftersom det är skola på måndag. gissa om jag blev glad när jag förstod att vi har lov?


seriepremiär

Sitter i unitedbussen påväg mot göteborg och alla är lagom taggade. I rymden finns inga känslor visas på tvn men jag och amanda bojkottade det och kikade på one missed call nyss istället. Inte så jätteläskigt men ändå..

Vi har åkt ungefär en och fyrtio nu, men det är långt kvar.. men jag klagar inte, jag njuter av sällskapet!



krya på dig felicia

.

cyklade till skolan idag med, shit vad duktig. speciellt i den ständigt irriterande vinden.
nu är det snart tyskaprov och jag taggar till som fan!

hejpåre


balkongmys

i väntan på elin! och nu anlände hon också, javisst. så vi fortsätter att mysa på. ikväll är det träning, ska bli skönt i detta väder måste jag säga. på lördag är det seriepremiär, tagg som fan just nu!

första körlektionen idag och kung var jag! otroligt kul var det så nu längtar jag till nästa gång. måndag it is! idag cyklade jag till skolan också, hurtigt va? tyckte jag förtjänade slagstaglass på grund av det, så jag smällde i mig det.


ordning och reda va

jag är dålig på att blogga! jag vet, sorry mates..

idag har jag min första teorilektion på körskolan och det ska bli roligt. konstigt nog! men innan det ska jag ner till waynes och äta med felicia. elin skulle också hakat på, men hon jobbar. sicken jävel! och imorgon har jag min första körlektion, längtar som ett litet barn till julafton. shit vad dålig jag kommer vara, men övning ger färdighet vettu.. det är ju faktiskt inte så långt kvar tills jag fyller, så det är dags nu! senare ska jag nog kika på guif och sen är det CL.

Men nu måste jag tillbaka till att städa mitt rum. Fy helvete vad tråkigt


Elin's home

Vad glad jag blev igår när Elin kom hem och jag fick träffa henne, det var riktigt efterlängtat. Skönt att hon är på hemmaplan nu. Jag hade lite smått panik över en aktiekunskapsinlämning som skulle vara inne imorgon, tills jag fick reda på att vi kan lämna in den tisdagen efter lovet. Och jag som inte ens hade börjat, ibland har man tur. Det gjorde i stort sätt min dag.

Jag sitter just nu och väntar på Felicia, andra gången för idag. Känner att det är ett jävla väntande, men passar på att plugga lite tyska. Sen är det träning, love it.


jag är hungrig

Fan vad skönt det är att vinna bortamatcher, in your faces liksom! Lagom trött nu efter en dag i Borlänge. Ikväll blir det köpmat men har beslutsångest, vad fa-an ska jag köpa liksom? Finns ju inte så mycket att välja mellan. Var sugen på Waynes men de stänger köket en timma innan stängning, värdelöst. Så problemet är inte löst, men jag grubblar vidare. Något gott ska jag se till att få i magen.

Kram

Idag är det match

.. och jag är glad, men framförallt taggad! känns sådär att klockan står på 05.45 en lördag, men det är värt det. helt klart! sen att klockan ska stå på det imorgon också för jobb vet jag inte om det är lika värt. fast pengar tjänas ju, och det är en fröjd. det är faktiskt underbart när lönen kommer, även fast jag lägger undan allting till bättre tillfälle! nu måste jag dra, ja vi ses väl nån dag!

Frida 19

Var hos Frida och firade henne med några andra tjejer ikväll. Blev tidig hemgång för mig idag på grund av match imorgon och samling 06.45(!) Jag hade det iallafall trevligt den tiden jag var där och grattis i efterskott ännu en gång Frida.

Nu ska jag tillaga ännu en måltid, fortfarande hungrig efter dagens middag och mat kan man ju aldrig få för mycket av. Speciellt inte innan en match.

Puss och kram






i miss u


skulle kunna byta namn till väderbloggen

Ni har hört det och jag säger det igen. Fan vad våren gör mig lycklig. Det är hur lätt som helst att gå upp på morgonen när det är sol ute, till skillnad från när det är vinter och snö. Jag älskar det. Nu ska jag gå och få i mig lite frukost och sen drar jag till skolan. Och tro det eller ej, men det är inte pest och pina.

Satt och funderade idag och kom att tänka på att Valborg är ju snart. För två år sedan hade jag på mig kjol och sandaler på Valborg, så varmt var det. Det måste ju betyda att det snart är sommar alltså? Och det skulle jag kunna leva på länge.



91 dagar kvar!

KÖRKORT; ett steg närmare

Jag känner att det är mycket nu, men jag klarar mig. Det har jag alltid gjort.

Var nere på krekolas idag och skrev in mig och fixade fem körlektioner med start nästa vecka. Blev nästan lite stressad när jag började tänka att jag fyller om drygt två månader? Tiden rinner ju bara iväg så ska jag börja med körkortet är det dags att göra det nu. Skulle vara soft att ha det i handen samma dag som jag fyller, men får se hur det blir med den saken. Får fokusera på att lära mig kopplingen till att börja med och det kan ju ta ett bra tag.

Som jag sa så rinner bara tiden iväg och imorgon är det fredag igen. Idag tränade jag fullt med mitt knä så är med i truppen till matchen på Lördag. Längtar redan nu faktiskt, så mysigt med bortamatcher. Speciellt att sova i bussen, det är det bästa hah.

Nu är det plugg som gäller och sen slocknar jag... Fan vad trött jag är


livsnjutare

Idag kom jag på att jag är en riktig livsnjutare. Jag älskar livet och allt som har med det att göra.

Idag är det en ganska skön dag måste jag säga. Kunde inte vara med på idrotten på grund av knät så jag fick en skaplig sovmorgon. Ställde inte ens klockan, och då kan man säga att jag sov ut. Två lektioner kvar och sedan är det träning. Rehab idag igen. Tråkigt, men det gör väl någon nytta iallafall. Ikväll blir det mys med Signe. Dit längtar jag.

Kram


jag vill ha sommar som ett jävla sdkfjsidjrow


.

förjävlar vad ont de gjorde på uppvärmningen så det blev ingen match för mig. fick istället titta på när vi tjejer förlorade mot kvarnsveden. otroligt tråkigt. i veckan är det rehabövningar som ska göras för knät. hoppas det går över fort så man kanske får spela premiären. skulle vara maxat.

nu är det mat och sedan är det en full kväll med mys, mys, massa mys.

KRAM


till elin

Jag ska försöka ta in Elins önskemål och skriva mycket mer. Så hon vet vad jag håller på med liksom. Nyfiken tjej va?

Elin, nu sitter jag hemma och kollar på Biggest looser och ska snart gå och borsta tänderna. Sen beger jag mig vallen för att lira lite boll. om knät tillåter alltså. skadade det i fredags på träningen så får se hur det blir. ska testa värma upp iallafall så får vi se hur länge det håller. hejdå min älsklingspärla, vi ses när du kommer hem.


 och såhär ser jag ut nu, fan vad söt. eller hur?


Gameday

Klockan är 09.35 och det är gameday. Knäet känns någorlunda bättre så jag hoppas det går över helt till matchen när jag blir varm. Ska gå och tillaga mig lite gröt nu, vilket är speciellt för gamedays. Känns lite underligt att spela på en söndag, men same shit helt enkelt! Önska oss lycka till, bye

Jag längtar efter en redig fika.

En tysktalande film med tysk text är ju bara tidskrävande och irriterande. Jag tycker tyska är kul, men när det kommer till tyska filmer så går gränsen. Fy fan, rent ut sagt. Nu längtar jag otroligt mycket efter kladdkakan och isten jag så värt ska trycka i mig efter skolan. Bra sällskap gör ju bara vistelsen ännu bättre. Idag är det första april. Jag har sagt det och jag säger det igen, jag hatar den här dagen. Vet inte vad man ska tro på och inte, och det gör mig bara allmänt förvirrad.. Fast snart är den slut, eller om sisådär elva timmar. Jag får stå ut helt enkelt.. Jobb imorgon 07.00. Vilken underbar lördag va!

RSS 2.0