Bra torsdag.....

Härlig start på min lediga dag. Tänkte att jag skulle få lite sovmorgon idag. Men vaknade pigg klockan sju, känns sådär.. Sen kliver jag på två spikar som går in i min häl. Längesen jag skrek så mycket av smärta, men de är bättre nu och jag är sugen på frulle. Ska man kanske åka och köpa lite färska frallor kanske. Vore gott!


Känner mig som en köttfärs

Var redan helt död efter jobbet idag. Hängig i kropp och själ. Sen att vi hade dödens träning gjorde det inte bättre. Det brukar alltid vara skönt efter ett hårt träningspass. Men idag var det inte ens skönt, det var bara groteskt. Hade ont överallt och mådde illa. Tryckte i mig ett mål mat iallafall, det är viktigt! Ligger i min säng nu och ska inte röra mig en meter, ledig imorgon! Jävlar i havet vad skönt det ska bli. Få sova ut... SNART EL CLASICO, dagens höjdpunkt!!


The impossible

Mys med filmtittande hos Elin igår. Orkade inte se hela filmen utan var tvungen att avveckla.. Får se resten idag. Känner mig inte alls så kry nu på morgonen men hoppas jag ska orka med jobb 8-16. Sen är det el clasico ikväll och imorgon är jag ledig! Alldeles perfekt.


Jan. 29, 2013

En död fisk igår var jag. Yoyo-testet tog den energi jag hade kvar.. Så klockan nio somnade jag i min nybäddade underbara säng. Har alltså fått 11 timmars sömn inatt, det brukar vara alldeles för mycket men kände att jag behövde det nu. Idag är det jobb 9-16. Sen träning igen, underbart med fotboll.


-

London baby, London!


Tjääna

Löpning på träningen idag! Sjuk ångest innan men jävlar i havet vad skönt det är efteråt. Och på måndag väntar yoyo-test. Myz!

Imorgon 07.00 åker vi till London. Förväntansfull som tusan, ska bli så kul att shoppaa! Elin kommer över snart och slaggar här. Super. Adjö


Fooootboll

Idag ska jag få träna fotboll, som jag längtat! Men först fyra timmars jobb innan helgen, låt tiden gå fort!!

Kram osv


Imorgon är de freeedag

En väldigt lång dag på jobbet avklarat. Mysigt väder har det varit. Svinkallt, men klär man sig rätt så är det väldigt skönt. Mysig stund ute med barnen idag alltså. Fick till och med sluta en timme tidigare, så jädra skönt! Nu är det bara fyra timmars jobb kvar innan helg. Awesomeeee

Är sugen på något men kan inte riktigt komma på vad, ska gå och stoppa något i munnen och hoppas att det är det jag är sugen på :-)


Nighty!

Sveriges mästerkock och sen fotboll.
Härlig kväll. Sovmorgon imorgon till 9, då njuter man! Godnatt kram


-

Förra inlägget publicerades lite sent..


Onsdag. Snart lördag(!!!)

1 timme och en kvart kvar på jobbet! Har rast en kvart till, sen en timmes jobb. Jag ska hem och sova sen. Powernap är ju det skönaste som finns. Sen är de jävla träning, på't bara!!


Sexig på Elins toalett!!

Jag är seg och jobbade idag så jag missade träningen. Fy, inte bra. Borde egentligen ligga i min säng och sova nu, men är hemma hos ellan. Orkar inte ta mig hem. På tok för jobbigt.. Snark


Underbara måndag...

Amanda vill att jag ska blogga, så de är väl bara att göra. Även fast jag inte har så mycket att blogga om... Sitter i lunchrummet på jobbet med en varm choklad. 40 minuter kvar på lunchen, funderar på att ta en powernap. Sen är det bara ner och kriga i två timmar till. Säger som Elin, en arbetsvecka kvar sen är det London!

Crossfit ikväll. Biff jag kommer att bli..


Fredaaaag

Fredag idag! Känns förbaskat bra. Och inget jobb förrän på tisdag. Och om ungefär en vecka åker jag till London!

Löpning på träningen idag, kan bli succé.. Kan bli jävligt jobbigt!


..

Ingen bra dag. Fy och fasa


Hello

Det inlägget innan skulle publiceras för ett par dagar sen tror jag, iallafall inte idag. Idag har det varit jobb på både göksten och maxi.. Så nu är jag hemma och trött. Har hängt med mamma idag eftersom pappa är i Göteborg med jobbet. Blev McDonalds! Vi skulle smälla i oss varsin semla också men nu ligger jag här mätt som en plätt och orkar inte ens titta på något ätbart. Psg spelar, verkar ha det lite tufft. Jag somnar nog snart, så godnatt. Om elin och felle läser det här. Vi skypar imorgon? Saknar er


Lyckorus

Första träningen med fotboll. Jävlar vad kul det var. Och hade inte tappat så mycket som jag trott, känns hur skönt som helst. Fantastiskt att vara på vallen, och idag fick jag träffa fina Markus 😊wiho. En bra dag! Och imorgon är jag ledig, så skönt!!


Let's kill

Första träningen idag efter uppehållet. Känns bättre än bra att vara tillbaka. Världens bästa känsla att känna sig vältränad. Klippte av mig väldigt mycket av håret idag också, så nu är de skönt.

Jobb imorgon så godnatt, kram


Adjö härliga lördag, dör just nu av tristess

Det är lördag och klockan är nio. jag ligger hemma i min säng. INTE OKEJ. väntar på att Emelie ska komma in till stan, så får man lite sällskap. Mätt och belåten nu, känns som jag varit hungrig i två dygn, men nu äntligen är jag mätt. Ätit alldeles för dåligt, blir så när man jobbar konstiga tider. Adjö fina vänner


God eftermiddag/kväll

Nästan helt klart med London 26/1. Bara bokningen som fattas. Massa shopping! Smart drag att åka precis när man fått lön också ;-)
Är seg som tusan efter jobb 6-13, men efter inventering är man väl alltid det. Märker tydligt att jag inte går i skolan längre, siffror bara snurrar runt i mitt huvud och jag kan knappt räkna tio plus tio..

Jobb imorgon 6-18


Hepåre

Hade det super ikväll. Och nu är det 2013. Känns inte så speciellt. Men längtar tills jag fyller 20, inne på det året nu. Eftersom varken jag eller Totte var hemma igårkväll och åt så ska vi äta oxfilé, hasselbackspotatis och bea idag. Muums. Ska bara ta det chillpill hela dagen. Spela lite spel på ipaden och bara softa. Hur skönt som helst, börjar jobba 6 imorgon. Cashiii

Någon vill mysa med mig. Tummen upp


RSS 2.0