ensam

sitter just nu ensam i felicias lägenhet och väntar på att några tjejer ska komma hit. de får skynda på sig lite för jag har ganska tråkigt och är väldigt ensam. väldigt hungrig är jag också så jag hoppas att jag får ta del av någon av marielles panpizzor när de kommer hit. ännu en anledning varför de ska rappa på lite, hungern tar över.

ikväll ska jag ha väldigt kul, det är något som är säkert. så goodbye my friends


party

nu är jag hemma och det förblir jag nu ett bra tag framöver. har saknat min egna säng, pappas mat och min familj. så jag stannar mer än gärna hemma nu. men först ett undantag. idag drar jag till felicia över dagen. på kvällen blir det partaj med mina tjejer. har inte någon lust att skriva något mer, jag orkar inte.

adjö


hemmaa

Hemma nu efter en grymt bra vecka i göteborg. Nu är det bara att packa om och åka vidare till Köpenhamn för en till turnering. Det känns både bra och dåligt. Ska bli kul att spendera ännu en vecka med laget, men känner att jag ändå vill vara hemma mer än en dag. Just nu sitter jag och kollar på AIK när de spelar mot Shanghai i gothiafinalen. Shanghai var just de chipparna som slog ut oss i kvarten. Matchen står just nu 1-1 men känns som chipparna har övertaget.. Får se vad som hinner hända, det är ju trotsallt 25 minuter kvar av matchen. OOOPS, nu blev det både 2-1 och 3-1 till Shanghai. Hålller på er kineeser.

Ska ta och vila lite nu, sen blir det blåbär med mjölk som jag plockade med pappa nyss. mys



Bye gbg

Tyvärr så har jag inga goda nyheter att dela med mig av. Chipparna var bollskickliga som tusan.. förlust med 1-0 känns surt nu, men alla har gjort en sån bra insats så jag är riktigt stolt över alla. Fan vad jag älskar mitt lag. Nu sitter jag iallafall i bussen påväg hem och längtar som fan till min egna säng.. Luftmadrass är inte min bästa vän just nu och att jag ska sova på det fem dagar till i Köpenhamn känns sådär. Det funkar så klart! Adios

chippar

tjena alla trogna läsare. Ännu en dag i goa göteborg. Allt är på topp. Idag spelar vi mot några chippar. De svarta matchstället ska vara på. Tur att det inte är så varmt just nu. Eller är det?Har faktiskt inte varit ute idag. Nu ska vi gå en liten morgonpromenad och lira lite krona. Kommer vinna, no doubts. hoppas vi hörs sen med mycket goda nyheter.

Kvart

Kvartsfinal imorgon. Och godnatt på den. Hänvisar till Unitedbloggen som uppdateras lite mer flitigt än den här. Hoppas starkt på att min fot fungerar imorgon. Vill spela! Dags att flytta lite på min smärtgräns va. GODNATT

A

Vinst idag, gruppvinnare och vidare till a-slutspel. Ikväll väntar 32-delsfinal mot något norskt lag. Vi ska lägga oss och vila nu för att vara så pigga som möjligt sen. Ett ordentligt mellanmål på det sen. Önskar även lycka till till mina vänner i city som ska spela sin sista gruppspelsmatch idag. Go for it guys!

Restaurang

Sov ikapp lite sömn idag på vilan. Så nu är jag inte lika slut som jag varit tidigare. Restaurangbesöket var great. God mat, trots de brända pizzorna. Och vi hade det kult på restaurangen. Imorgon är det en timmes sovmorgon för vi spelar nämligen elva istället för tio. Det är samma plan som idag det gäller men det är bra. Planen var bra och vi kunde lira. Jag har en otrolig nackspärr som gör att jag inte kan lyfta huvudet från kudden och det är enormt jobbigt. Förmodligen balder-åket som jag satt sina språk. Och för er som vill vet, Hanna w har inte alla hästar i hagen, men vi gillar henne ändå. Auf wiedersehen

Tisdag, dag2

Om jag har svårt att sova för att jag sover på en luftmadrass eller för att små jävla spanjorer spelar pingis mot våran dörr är ett mysterium. Men inte har jag fått så mycket sömn jag behöver inatt och något fel är de. Bara frågan om vad. Matchgenomgång om sisådär två minuter. Sedan drar vi till fjärdingsplan och lirar. Senare idag vet vi inte vad som händer men det enda jag vet är att jag behöver en ordentlig vila. Längtar till ikväll och sömn, pricken över i'et en dag som denna. Nej nu får munken and the crew anlända till vårat rum, vi väntar...

Wake up united

Efter en timmes obligatorisk vila så är vi på fötterna igen. Matchen mot Frösö gick absolut inte som vi tänkt oss. Efter milias snygga frispark hade vi 1-0. Men sedan kunde vi inte hålla tätt och släppte in ett också. Ja så kan det gå...vi får ta nya tag imorgon när spelar mot kolsvinger (?) som är från Norge. Lillebror alltså! Det ska vi ta. Just nu sitter vi i bussen påväg ner till heden. Ska kolla lite matcher och framför allt city. Försöka heja fram killarna till vinst i debutmatchen. Efteråt blir det mat och fritt val. Kanske invigningen.

First day

Ligger just nu i för tillfället ett ganska lugnt klassrum med mina kamrater. Om en kvart ska det vara släckt och alla ska sova. Väckning imorgon klockan sju, känns väl lite sådär. Dock är jag väldigt taggad. Vill bara kötta frösö. Ska kolla på city imorgon också som spelar klockan fem på heden. Funderar öä om jag ska kika på invigningen eller ej. Har gjort det förut men det är ganska mäktigt så kör nog på det igen! Godnatt alla kära

dags

Ja men hej, goddag, godmorgon god förmiddag. Jag har inte sovit bra alls inatt. Är det resfeber som spökar? Känns väl lite konstigt sådär eftersom jag bara ska åka till Göteborg. Dock var det precis såhär jag kände natten jag skulle åka till Spanien också. Jag har aldrig lidit av resfeber förut, men nu kanske det är dags att komma på mig med. Allt är färdigpackat nu och det ända jag har med mig är träningskläder, träningskläder och träningskläder. Har kanske med mig en outfit med "vardagliga kläder". Antar att det är träningsoverallen man får glida runt i där nere, men vad gör det. Den är ju så sjukt snygg. Och så representerar den ju oss också, som pricken över i'et.
Direkt efter gothia drar vi oss vidare till Köpenhamn för någon turnering där nere också. Kan bli kul.

Vi hörs senare när vi är påväg ner till götet.


gothia cup-10

IMORGON.

Imorgon klockan 10.00 tar vi våra tre minibussar och åker till Göteborg. Längtar tills vi är framme och får se skolan vi bodde på förra året. Kommer väcka många minnen, och det är ju underbart. Speciellt när det är så goa minnen, som man skulle sagt i Göteborg. Lite tråkigt är det allt att Emelie inte är med i år och filmar allting så man har minnen på film kvar. Jag antar att vi får passa på att suga in allting, eller åtminstone så mycket som möjligt.

Ikväll har jag inte gjort mycket alls. Eller jag har ägnat en tanke eller två till alla mina vänner som just nu befinner sig på parken för att kolla på Kent. Det har inte regnat såhär på veckor och sen när det är Kent så kommer det. Kan ju bara kallas otur. Tyvärr så finns det ju sån med. Jag har iallafall haft det mysigt här hemma, inomhus.

För att skapa lite stämning blir det Gothiafinalen ikväll innan jag somnar. För kanske tusende gången. Trots det är den fortfarande lika bra. Måste vara världens bästa film, tillsammans med Gothia filmen. De filmerna går nog att kolla på hur många gånger som helst. GRYMMA






orkar icke

jag orkar inte skriva egentligen.. men ändå tar jag min tid bara för att jag är så snäll.
Matchen mot hammarby gick väl helt okej sådär, vann med 5-1. Spelade riktigt bra delvis.
Övningskörde för första gången igår och måste säga att jag var riktigt duktig.. det bara flöt på. Eller okej, jag ska inte överdriva. Fick väl sisådär åtta kärringstopp.. Men det tillhör!
Nu är det käk. Hamburgare till lunch och pizza till kvällsmat. Precis så en dag ska vara. Laddar bra inför gothia imorgon. Jag orkar inte packa.. Det får mamma göra. Klockan tio imorgon åker vi från tunavallen mot götet, den kära staden.


gothiafilmen

Måste börja med att tacka Emelie Karlsson för en grymt bra insats med Gothiafilmen. Kan nog säga att det inte var någon som inte blev berörd. Jag blev iallafall. Det var bra tagg till årets upplaga av Gothia cup. Först är det dock dags att tagga till matchen ikväll. Vårat gothialag spelar mot hammarbys gothialag som en träning inför gothia då. Eftersom alla gräsplaner är upptagna/avstängda spelas alla matcher på Kungsvallen(?) i Kjula. Hoppas på mycket publik, om inte annat finns det nog många kossor som är villiga att se. Nej fan, jag ska inte säga något. Jag bor i Hållsta för fan. Ikväll kommer felicia hit också, för er som undrar.

Nu blir det gröt och sedan ett morgondopp.


chippen, my new friend

Haha, det är helt sjukt. Vi har en fågel här hemma som är tam fast den är typ vild. Den bor i naturen men så fort vi ropar på den så kommer den. För enkelhetens skulle så döpte jag den till Chippen. Kändes både fint och lättanvändligt. Tycker faktiskt den är ganska söt, men ibland är den läskig när den kommer för nära. Man kan ju nästan tro att den ska picka ut ögonen på en. Tror dock inte att chippen beter sig så mot oss som är så snälla mot honom. Inte minst i morse, då vi matade honom/henne med mollys maskar. Slurk sa det bara innan masken hade försvunnit ner fågelns mage. På så vis bjöd vi fågeln på en måltid och hoppas inte vi får ögona utpickade i tack.




Jordgubbsplockning

Är påväg till solvik med pappa för att plocka jordgubbar. Sedan blir det nog en sväng ut på sjön. Fiska och sola lite. Längtar som ett djur tills ikväll och gothiafilmen. Sjukt bra jobbat av Emelie! Pappa bjuder förmodligen på en donken så jag är nöjd. hörs sen

g'night


sveriges klimat är mysigt

Termometern visar att det är 40+ grader ute. Visserligen är det i solen, men det är också där vi tränar. Så idag tränade vi alltså i 40 grader. Bra gjort. Ett till pass med Tess avklarat, man tackar och  bockar. Är hon inte för go egentligen.  Nu blir det chicken nuggets, pommes och bearnaisesås till lunch, lagom nyttigt och sådär. Dock drog jag i mig en hel powerade nyss på några sekunder så jag är inte alls så hungrig. men sådan god mat går nog ner ändå ska du se. Synd bara att magrutorna vi tränade fram imorse försvinner...

Nu är det återhämtning som gäller sen är jag där igen. Träning återigen på vallen klockan fem. Då med lite matchspel, kan bli kul, kan bli kul. Jag ligger nog i poolen hela dagen. sköööönt.



adios

träning

klockan är runt åtta och nu blir det frukost. Sedan beger jag mig till tunavallen för träning. Terro-tess kommer idag också och bjuder på ett Core-pass. Dock är det ingenting om man jämför med löpning.

hörs senare. adios

Terro-tess

Efter ett hårt löppass med Terrotess så sitter jag nu belåten i min soffa. Är ganska stolt över mig själv. Skulle lika gärna kunnat ha spytt men klarade mig ifrån det och visst är jag glad för det. Det skulle ju inte vara så mysigt.  Nu blir det ett dopp i poolen. Efterlängtat.

Träning 09.00 imorgon, be there.

Linda

Jag trodde nyss att det spöregnade ute samtidigt som det var skinande sol tills jag upptäckte att det var vattenspridaren.. Smart tjej va! Träning snart också, lite sådär småtrött är jag allt eftersom det inte går att sova på nätterna. Det är alldeles för varmt. Har redan tagit några dopp idag, både hemma och hos min farbror. Det är så himla skönt! Nej nu blir det lite efterrätt på verandan. Ikväll ska jag träffa Linda en sväng. Det var väldigt längesen. Innan skolavslutningen till och med. Alldeles för länge! Adios amigos

nästan 30+

Ännu en dag med underbart väder. Graderna i poolen stiger sakta men säkert och börja närma sig +30 grader. Var nyss väldigt duktig och gjorde två stycken jordgubbstårtor. Anledningen var väl egentligen att min moster och hennes man ska komma och fira mig eftersom jag fyllt och då är det väl en huvudsak att man har tårta att bjuda på. Jag är helt slut efter träningen imorse men jag måste erkänna att det var riktigt skönt att komma igång. Visst det var varmt, men det är dags att sluta tänka i de banorna. De hjälper oss inte alls. Löpträning imorgon då, jag tackar för den. I need it.

Ikväääll då? VM-final och det är underbart! Lite småtråkigt bara att VM är slut efter det.. Men strax är det ju Gothia, och det är väl vårat egna lilla VM eller nåt.. hah! Lite nostalgiskt också att vi ska bo på samma skola i år igen. Jag hoppas på samma klassrum också. Skulle vara maxat.


Forlán

Nu blir det OTH-mys. Somnar nog tidigt ikväll, är helt slut. Men det är nog lika bra det med, ska ändå upp tidigt imorgon. så jag säger väl, godnatt och vi hörs. Eller jo, en viktig sak förresten. Det är sjukt vad Diego Forlán är het. Både som fotbollsspelare och utseendemässigt. Ge mig honom, en riktig man!





med den bästa

Spenderade min gårkväll och natt hemma hos Felicia i stan. Det blev lite nostalgi från Skiftinge, ett cornerbesök, en mysig tid i bosökna och vilsta sådär på kvällskvisten med folk som man tycker om. Och hujedamig vad jag tycker om dig, you are the best soul sister. Det är faktiskt väldigt skönt att jag har dig. Eftersom man nästan inte fick någon blund i natt på grund av värme så slaggade jag nyss. Är hur seg som helst nu så jag drar en funderare på om jag ska ta ett dopp i poolen så jag piggnar till. Hur som helst så är det alldeles strax käk och det tackar jag för, hungrig är jag också.

Fotbollen ikväll då. Vad tror ni om matchen? Den kan ju nästan gå hur som men om man ska lyssna på bläckfisken så är det Tyskland som tar hem det, och det är förmodligen dem som står i minsta odds också.

Hur känns det med att träningen börjar imorgon då? Ska bli sjukt roligt att träffa alla teammates igen. Känns som det var ett år sedan. Ändå har det bara varit runt två veckor. Jag kan inte säga att jag har hållt mig i form så bra som jag borde faktiskt, och därför är jag inte redo. Men jag tar den, my bad!

 


KISSES AND HUGS


finbesök

Fick finbesök igårkväll. Gud vad jag gillar er alltså. Sov som en stock sen när de hade åkt. Idag har jag bara legat på en luftmadrass i poolen mestadels av dagen. Får se vad som sker senare, kanske blir hemma hela dagen, eller så hittar jag på något roligt. Det återstår att se iallafall.

 Fick något tokryck nyss att jag ville spela sims. Det känns som om det var hundra år sen. Kommer bli kul att bara klicka upp spelet och se alla familjer med gamla killar jag varit kär i när jag var liten. Det är nog några stycken! Tråkigt nog har jag tappat bort den roligaste av spelen, arbetsliv. Man kan ju sitta en hel dag med det spelet.

adios


Training

Sitter just nu vid poolen efter ett löppass och styrkepass. Känner mig faktiskt ganska stolt över att jag ställer klockan tidigt för att bli av med skiten. Har inte hoppat i poolen än dock, med den här värmen går det Inte att inte bada. Termometern bredvid mig visar att det just nu är fyrtio grader där jag sitter. Är det möjligt? Till något helt annat, FELICIA är hemma. Tjing på att träffa henne, det var inte igår! Men först måste sömnpaddan vakna och höra av sig, jag måste ta en dusch och äta lunch. Jag orkar inte laga i ordning något idag så det blir den överblivna pizzan från igår, men det funkar great det med. Hörs sen! Ciaociao

löpning

Efter en otroligt jobbig löprunda belönar jag mig med en fet pizza. Pricken över i'et var iallafall när jag var klar med löprundan och slängde mig i poolen. OTROLIGT SKÖNT.

Ikväll spelar Spanien-Tyskland. Har favoriter i Spanien men ändå tror jag på Tyskland och har ungefär hälften av deras lag i min drömelva. Så det är väl egentligen bäst om Tyskland tar hem det. Och sen så spöar dom Holland i finalen som inte ens är värda att vara där. Forza Uruguay. Det var helt klart offsidemålet som tog de till final. Unfair.

Dags att åka och hämta pizzan. adios

ALL I HAVE TO SAY IS..

jag saknar felicia, det är dags för henne att komma hem nu.
jag överlevde tandläkaren idag
jag känner att jag börjar bli beroende av one tree hill igen
imorgon blir det sol och bad
jag hatar holland i fotbollsvm
bästa semifinalen är imorgon
jag har en svingod kladdkaka i köket som jag vill äta
det är absolut inte långt kvar till gothia cup.
jag MÅSTE ut och springa imorgon, påminn mig.
jag vill dansa, nu.
livet leker, och jag är glad





tandläkarskräck

Jag förstår faktiskt inte.. Efter ungefär hundra besök hos tandläkaren är jag fortfarande lika rädd. Jag vet inte vad det är, men det är någon obehaglig känsla som gör att jag inte vill vara där. Antingen är det den instängda tandläkarlukten, de två meter långa sprutorna eller bara känslan av att sitta i väntrummet i väntan på att ens egna namn ska ropas upp. Visst har det blivit bättre med tiden. När jag var mindre kunde jag vara rädd, nervös och allt annat som gör en obehaglig känsla i ungefär en vecka innan besöket. Nu har det trappat ner till en natt. Jag kan lova er att jag inte kunde sova inatt. Jag drömde hela tiden om det hemska tandläkarbesöket. För om en timme ska jag till tandläkaren. Inte för en simpel undersökning, som jag tycker är ganska lättsam, utan för en lagning. Det är då de tar fram de där två meter långa sprutorna. Usch, vill inte ens tänka på det nu. Då blir det säkert så att jag struntar åka dit istället. Men nu vill jag bara ha det gjort.

Nog pratat om det. Igår kom Emelie hit. Vi solade och badade och hade det allmänt mys. Man fick veta saker som man aldrig kunnat förutspått, helt sjukt ju. Jag fick en försenad födelsedagspresent av henne, Jenny och Linn i form av en Barca-väska. UNDERBART.

Dags att fixa sig för att sedan kila in mot stan för ett hemskt besök hos tandläkaren. adios


Blogg

Jag känner bara mindre och mindre ork för den här bloggen. Har ingen aning om varför. Förmodligen är det för att jag vill ta del av del av det fina vädret istället för att sitta inne och blogga. Jag kommer inte blogga lika flitigt nu under sommarlovet, utan när jag har tid. Känner jag för det är det klart det kommer ett inlägg så det är bara att hålla utkik. Vädret är på topp idag, vilket innebär en till dag med sol, bad och dödande huvudvärk. Mamma och pappa är på jobbet så det blir att värma gårdagens mat, men det är ingen skam det. Fytusan vad god den var. HörereS

gourmet

Jag är fortfarande så sjukt trött. Jag kan ju inte direkt skylla på jetlag men det är iallafall spanienresan som tagit slut på mig. Att gå och lägga sig sent varje dag och sedan gå upp med tuppen är ju inte direkt någon hit. Men man måste ju försöka utnyttja dagarna och soltimmarna så mycket det går när man väl är utomlands, det är ju inte varje dag liksom.

När jag vaknade idag tog jag mitt pick och pack och drog mig till Carro. Det var mysigt, som alltid. Fick också träffa Helena som jag inte har träffat på jättelänge så det var ju kul. Det bjöds också på väldigt god mat där. En sjukt god pastasallad och sedan en kaka som Kattis bakat. MUMS.

Nu sitter jag och kollar på Tough Love. Någon ny serie på 3an. Verkar vara ganska bra. Jag känner doften av grillat. Ikväll bjuds det på gourmetmiddag här hemma! Grillad kyckling med bearnaisesås och potatisklyftor och en fetaostsallad. Ska bli riktigt gott, jag är hur hungrig som helst så allt skulle nästan passa fint i min lilla mage just nu.

ADIOS AMIGOS


jordgubbar

har varit och handlat lite smått och gott med pappa idag. vi stannade på vägen hem och jag fick corner i magen. sjukt gott! nu sitter jag och väntar på pappa för att vi ska ut och sola och bada. Jordgubbar, glass och grädde är också planerat att vi ska äta. Dit längtar jag redan! Ikväll har jag ingen aning om vad som sker, men någonting vill jag göra. Får se vad som erbjuds.

Nu blir det solning, byeeeee


bilderx2




home sweet home

hemma nu efter en underbar vistelse i spanien med bra folk. Många bilder har tagits men har inga för min kamera är helt kaputt så jag hänvisar till limpans facebook för de som vill se. Nu ligger jag och kollar på VM och är ruskigt trött. Har gått upp tidigt alla dagar för att kunna ta del så mycket som möjligt av solen, ändå har jag inte fått så mycket färg så det är ju lite tråkigt.. men trots att brännan inte är på topp så har det varit en väldigt bra vecka och det tackar jag först och främst limpan för. Lägenheten var fantastisk, tack för att vi fick ta del av den. Även fast det var bra därborta så är det skönt att vaara hemma nu. Få sova i sin egna säng och träffa alla här hemma. 7 dagar kände jag var perfekt. Skriver mer imorgon, nu är det nog dags att slagga. Adios amigos

RSS 2.0