top model

förbättring på jojo-testet firas med tårta och top model. myskväll ju. tidig träning imorgon så i säng tidigt sen.
pusss adjö

mina vänner är bäst


danssugen

hemma i min övergosiga säng. ska stänga av allt runt omkring och sova två timmar innan träningen. det här är helt klart dagens höjdpunkt, sömnen mellan skolan och träningen alltså. imorgon är det ingen träning utan då väntas det jobb istället. fullt upp på veckodagarna. men det är värt det, speciellt i sommar när serien börjar och lönen kommer. längtar till helgen gör jag också, jag är danssugen.


grannen förgyllde kvällen

Ensam behövde jag inte vara länge för kära grannen dök upp. MYSIGT. sov väldigt bra, som alltid när jag har någon bredvid mig. Två lektioner avklarade och en kvar, psykologi B. Något som jag är tvungen att ha, typ. Tur att det inte är allt för hemskt. Ska börja med en uppsats i Idrott och Hälsa innan lektionen börjar. Är trött som ett as så ska dejta kudden ett par timmar efter skolan innan det är dags för träning och jojo-test.




blådårar

fystesterna gick väl okej. förbättrade mina dips, nöjd som fan. låg kvar på samma på benböj och chins. alltså chins? herregud, när ska jag klara en enda? imorgon väntas jojo-test..

kikar blådårar2 nu, finns det någon skönare än zlatan? skulle ej tro.. ska sätta på life as we know it snart och mysa ner mig i min stora säng. HÖG mysfaktor. Dock lite ensamt, men vad ska man göra...


tycker om er


kom hit och säg, baby jag vill va hos dig


so true


woop woop

Har varit utan dator ett bra jävla tag, har fått bloggat från mobilen och min brors dator men idag flikade jag in och spontanköpte en dator. Jävlar vad nöjd jag är med det köpet. Håller på att installera sims nu, sen blir det simslan för dom som vill medverka, helt klart.

hööörs


#söndagslyx

Vaknade upp imorse och det serverades pannkakor till frukost. #söndagslyx. Jag är helt slut idag så det blir en lugn dag. Kanske åker till mormor och morfar en sväng. Men det tar jag då, just nu ligger jag i min onepiece och kikar tv och så får det bli för ett tag framöver!


Dagens lunch

Ibland kan det vara skönt att jobba. Speciellt när det serveras sån här lunch. Här var jag i himlen.


#klag

Känns inte som en bra dag idag. Punkt slut.


.


l o v e

image description

#studenmysse

Nu har jag beställt ett par nya skor och fått pengarna tillbaka plus en lite extra slant för allt strul. Så förhoppningsvis dimper dom ner hos mig inom kort. Fick studentmössan idag också, fan vad bra det kändes. När jag väl satte på mig den ville jag inte ta av den. Nu börjar man längta, på riktigt. Nu är det bara studentklänning som ska kirras, plus ett par shyssta skor, sen är outfiten klar att användas.

Ingen träning idag heller eftersom halsen inte samarbetar alls. Blir istället en fredagskväll hemma i min one piece med pasta och skinksås, monopol, the voice och en bra rulle. Imorgon väntas jobb några timmar och sen blir lördagskvällen likadan som ikväll. Nu jävlar ska jag bli frisk. Det är dags va!




Bitter tjej

Kul att när man hämtar ut skorna på ica så är det fel skor i. rätt förpackning så jag har beställt rätt. dåligt nelly, dåligt.. sen går det inte att ringa till dom jävlarna heller? Det är ju katastrofalt.. Hoppas pengarna kommer tillbaka iallafall.. Och när jag ändå skulle få ett par kunde jag väl få ett par snyggare än ett par glittriga, med 15 cm hög klack och en rosett på. Alltså? Bitter tjej

-

det är dessa skor som är beställda för den som kommenterade och ville se bild!



give me some love

Skolan levererar inte idag. Är trött, irriterad och allmänt borta i huvet. Har ringt om min hals som aldrig går över, så får se vad som sägs. Nu blir det iallafall ingen träning för att se till att det här blir bra. Sjukt tråkigt men sjukt sant. Ska ligga i min one piece hela helgen och äta glass så blir jag förhoppningsvis frisk tills måndag. Då jävlar ska jag träna.

Idag kommer mina skor från Nelly men väntar fortfarande på ett sms från ABC att min studentmössa är redo att hämtas. Längtar bara lite.. En lätt underdrift. Tråkigt att det är så jävla långt kvar dock, men tiden går fort.


Studenten here we come

Geografilektion nu. Sista lektionen sen är det jobbet som kallar. Ikväll är det fotboll också. Skön dag!

Mina skor från Nelly och studentmössan är påväg till mig. Inte långt kvar till studenten nu!! GAHH


Otroligt många måsten

Trött. Amanda är här. Elin var här. OC står på. Morgonträning imorgon bitti. Jobb imorgon.

Måste.plugga.matematik.


Sofias änglar

Vem gråter inte till Sofias änglar? Helt jävla sick


New shoes

Beställde ett par skor på nellys rea igår kväll. Jag försöker spara pengar men det går åt skogen. Vem kan stå emot skor egentligen? Vill ha alla möjliga färger och modeller. Det är ju nästan skorna som gör outfiten, om du frågar mig. Gick ut utan klackar på krogen i fredags och det kändes inte alls för bra. Något som fattas liksom.. Nu har jag iallafall ett till par till min samling.

Städningen är klar och milan spelar nu. Lite spicy på det också.


bio

städning, milan, United-Arsenal, bio med elin. skön dag


Work 00-04

En hektiskt natt på jobbet med massa jobbiga människor, lindrigt sagt. Tog mig genom det iallafall och nu ligger jag i min säng med signe och amanda andra gången den här veckan. Erbjuder sovplats, snäll jag är. Ska väl slagga snart men är uppe i varv.. Dags att lugna ner sig nu. Godnatt

Människor.......


Corner

Betydligt mycket ljusare, wiho!
Powernap nu sen väntar jobb, vi ses på corner inatt då!!


hårfärg

Sitter med färg i håret nu. Mitt hår och min utväxt har blivit mörkt som natten så det är skönt att det ska bli lite ljusare. Hoppas jag iallafall, man vet ju aldrig.....

Käkade spicy nyss sen ska jag ta en tupplur innan jag ska jobba.


don't be afraid to have fun with your money. a million dollars in saving will never buy back your youth.


Hörde jag att någon fyller? Hörde jag skål?

Elin bastade 19 igår och det firade vi med en utgång. Brasseriet levererade som alltid och jag fick umgås med nära och kära, en fantastisk kväll helt enkelt. Visserligen blev det lite kaos, men det kan man väl ta i beräkning typ. Nu har jag ont i halsen och ska ligga inne hela dagen för att orka jobba ikväll. Ska bli kul. Blir väl att kika många avsnitt av The Mentalist och sova med jämna mellanrum. Idag är jag helt slut i både kropp och knopp.

Köpte en balklänning igår som jag är jättenöjd med. Skönt att det löste sig i god tid och sådär. Jag och Muffe
kommer regera utan tvekan.


 

Ni vet att ni är kungar va?

2-1 till Barca. Börjar undra när real ska börja spela sitt egna spel istället för att fokusera på hur Barca spelar och på så sätt försöka vinna. Det går ju inge vidare liksom. Gör om, gör rätt! Egentligen borde jag ju inte klaga, Barca vinner och det är ju så det ska vara, man blir ju så glad.

Somnade sent igår och det får jag lida av nu, men det är bra att ta sig till skolan iallafall.. Fyfan för fläsk!


18/1

Signe och Amanda sov här natten tills idag. Mysigaste. Hoppas på fler sådana tisdagar. Jobbigt att gå upp imorse men vi tog oss till forever och knatade på. Skoldagen var lugn, två lektioner. Begav mig sen till sporthallen för lite basket/fotbollstittande. Basket alltså? Det kan ju vara tråkigaste sporten att titta på, haha. Fast jag ahde nog tyckt likadant om fotboll om det nu var basket jag lirade. Powernapade och sen var det dags för jobb. Första gången jag och Amanda jobbade ihop, men även själva. Gick galant måste jag säga.

Kikar Milan nu och väntar på att Real - Barca ska börja. Tofflorna, tröjan och halsduken är på, LET'S GO


just det


Resultat

Skön träning, känner att träningen börjar ge resultat. Då blir det ju bara ännu roligare eller hur? Nu ligger jag nerbäddad i sängen och kollar på mammor och minimodeller. Sjuka människor som finns. Imorgon blir det lite morgonträning, så dags att slagga.

Puss


Ny vecka

Ny vecka, nya möjligheter. Nej, mer ny vecka samma möjligheter. Är trött som ett as men jag kämpar på. Tar en dag i taget. Mat efter skolan med bästa. Längtar dit.

Vi hörs


Morgonträning

Väldigt rolig kväll igår på le Grand. Kvällen avslutades med en hamburgare från corner. Det gjorde min kväll!

Söndagsångesten bestämde jag att skita i idag, så imorse åkte jag och tränade. Väldigt skönt att komma igång. För om ett tag kommer Lundberg och hämtar upp mig så ska vi hämta lina och Elin på Arlanda. Denna dag har jag längtat efter!

Vila i frid.


Aj

Träning idag och det var kul osv. Nu är jag riktigt död så ligger redan nerbäddad i sängen och kikar barca. Ont i fotknölen och tån så det skriker om det. Otur va.

Ledig imorgon men ska upp skapligt och träna med michan, första gången på forever. Styrka blir det. Sedan ble det hockey på kvällen istället för träning. ASKUL.

Godnatt


Sliten

Somnade fint i soffan efter ett varmt bad. Skönt! Vaknade nu klockan åtta precis lagom till Sveriges mästerkock, ganska spännande faktiskt. Ska kolla klart på det här sen går jag in och sätter på en rulle. Måste sova inatt. Skönt att jag är ledig på fredag iallafall. Awesome!


Eftermiddagsmys

Skönt att ligga i soffan på eftermiddagen och kolla top model ytan att behöva passa någon tid. Underbart när man är ledig från träningen och jobbet, även fast jag inte skulle ha någonting emot att träna. Så skönt att komma igång! Längtar till hockeyn på fredag, jag är grym.

Pluggade lite matte direkt efter skolan, test imorgon och jag har inte direkt varit förberedd tidigare så tänkte varför inte liksom?

Gulli tjej


Träningsvärk

Har knappt sovit något inatt. Har inte kunnat röra mig på grund av all träningsvärk. Fyfan. Det hjälpte ju inte att jag tränade imorse heller. Det sägs att man tränar bort träningsvärken men i det här fallet funkade det inte. Jag är trött och hungrig. Pasta och skinksås i skolan, gott. Ändå en ganska lugn dag idag så det är skönt, sen bara hem och slagga. Ganska skönt att ha träningen gjord på morgonen och få en kväll ledig. MVG i filosofi också!

Glad att vi ska få årskort på forever imorgon. Kanske blir en morgonträning på fredag? Jag är ju ändå ledig.


Dags att gå upp, tungt.


Film med två kära

Myser för fullt nu i min säng och kollar på män som hatar kvinnor med Amanda och signe. Är väl snart dags att slagga eftersom morgonträning 06.30 står på schemat imorgon! Har haft en väldigt mysig dag idag! Lunch på bamboo, solning, eftermiddagsfilm och sedan träning. Första fotbollsträningen avklarad nu då och det kändes bra för att inte ha tränat på länge. Dock är jag räka efter solningen. Hoppas det har lagt sig tills imorgon.

Godnatt


Positiv energi.

Fy tusan vad skönt att börja med träningarna igen och jag känner att jag har ett flyt nu. Längesen jag kände såhär och kom på mig själv när jag satt i bilen påväg hem från träningen att jag bara log. Åt ingenting egentligen. Hoppas det håller i sig, jag behöver all positiv energi jag kan få.

Imorgon behöver jag sola. Fick höra idag att jag var blek. Kul, men bra med ärlighet så jag kan göra något åt det. Helt klart.

Imorgon sover Amanda och förhoppningsvis signe här, ska bli sjukt mys. Det är vid såna här lägen det är underbart att ha dubbelsäng. Sedan träning onsdag morgon 06.30.

Godnatt, förövrigt får jag panik på att man inte kan ladda upp bilder med bloggappen. Det är ju på mobilen man har alla bilder, typiskt.


Ställa om dygnet

Det här med att ställa om dygnet, jag vet inte alltså.. Två dagar i rad har jag gått och lagt mig fyra på morgonen. Jag har alltså suttit uppe tills mor min ska gå upp och åka till jobbet, då går jag och lägger mig. Idag försökte jag börja att ställa om det så jag gick och la mig tio. Vaknade en timme senare helt klarvaken. Blir väl att vara uppe inatt med..

Nattmacka nu


soffläge

Blev inget Felicia ikväll. Satsar på imorgon istället. Nu är det käk som gäller sedan ska jag inta soffläge.


2011, ett försök till en någorlunda sammanfattning

Vill summera 2011 och säga att det har varit ett bra år i helhet. Jag har väldigt dåligt minne så jag kan inte skriva allt jag har gjort men jag ska försöka ta med det viktigaste. 2011 var det året jag åkte med fyra tjejkompisar ner till smögen en vecka för sol, bad och fest. Dessa fyra tjejer är också de tjejer som jag har bestämt kalla mina närmsta. Jag delar allt med er och jag älskar er otroligt mycket. Direkt när jag kom hem från resan minns jag att jag saknade er otroligt mycket, vilket kanske är svårt att tro när vi hade varit med varandra konstant i sju dagar? men så var fallet, och efter det förstod jag att jag inte klarar mig utan er och ni är bland det bästa jag har.

Jag fick spendera ännu en säsong med Eskilstuna United. Det är sjukt vad underbara tjejer det finns. Alla träningar och tillfällen jag umgåtts med laget har betytt så mycket. Ni gör mig så jävla glad. Jag har förstått att det intebara om fotboll utan det är något annat speciellt med united som inte går att sätta finger på, som jag älskar.

Det här året tog jag också körkort, vilket för mig var helt otroligt. Jag kommer ihåg hur nervös jag var innan och även fast jag hade bestämt mig för att hålla det för mig själv visste alla mina nära och kära om datum för teori och uppkörning innan jag själv visste, typ. Sorry mates som fick umgås med mig den här tiden innan för jag var a MESS. Jag tog iallafall det där förbannade körkortet och glad var jag för det. 18 år innebär ju också utgångar såklart och jag måste säga att Brasseriet har gjort många av dessa utgångar oförglömliga på alla plan.

Bland allt roligt det här året är det självklart att det är saker som varit mindre roliga också. När jag fick veta att Felle, min bästaste, skulle flytta ner till Malmö bröt jag ihop. Att inte träffa henne dagligen som tidigare varit självklart var tungt. Att vi inte skulle sitta på vallen med en varsin "dagens" från subway och kika på citys träningar var ett faktum. Som tur var spelade hon med oss ett bra tag vilket gjorde att jag fick träffa henne varje helg. När lånekontraktet sen avbröts blev det lång väntan till att få ses nästa gång vilket resulterar i långa telefonsamtal med allt mellan himmel och jord. Jag har nu lärt mig att ha en bästa kompis på distans. Det är inte så pjåkigt, även fast jag skulle föredra att ha dig hemma. Jag vill egentligen bara säga att jag är stolt över dig för vad du åstadkommit.

Det här är också första året jag har fått äran att bo granne med Elin. Vilken fördel att ha den tjejen i sin närhet så gott som hela tiden. Jag vet att jag kan komma ner till dig när jag vill och jag älskar det. Wahlströmsfamiljen välkomnar mig alltid och ett tag kändes det som om de var min andra familj för under den tiden var jag nästan mer hos dom än vad jag var hemma, tro det eller ej..

Årets mest överskattade artist= helt klart Rihanna.

En annan tjej som är helt otrolig, som jag känt väldigt länge, men inte umgåtts med som jag gör nu är Amanda Olsson. Energin hon sprider i mitt liv är helt otrolig och jag blir glad varje gång jag umgås med henne. Jag är lyckligt lottad som får ha dig som vän. (sen att du kliar mig på armen i sömnen är bara ett stort plus)

Cancer. Det var sjukdomen min morfar fick det här året. Det gjorde mig väldigt nere och jag tänkte på det här ofta, men som tur är har jag mina vänner och familj att luta mig mot när jag är ledsen vilket är otroligt lättande. Han klarade iallafall av alla operationer och jag vill ge honom en kämpe-medalj för allt han genomgått.

En tidig decembermorgon satt jag och Emelie på tåget ner till Malmö för att hälsa på Felicia för första gången. Efter många om och men åkte vi iallafall ner även fast det uppstod massa kaos innan, tråkigt värre. Det ångrar jag inte. Sjuk rolig vistelse. Åt Jensens böfhus för första gången också. Vilken mat!

Efter många år med långt slitet hår tog jag mig i kragen och klippte av allt. Jag trodde aldrig att jag skulle göra det, inte ens mot pengar. Men helt plötsligt satt jag i Emelie Blombergs salong och klippte av det. What liksom? Jag gissar att 2011 var ett år med förändringar och jag hoppas på att 2012 ska bli ett ännu bättre år, men jag har inga förväntningar. Förväntningar leder ofta till besvikelser.





image description

image description





image description





Träffa felicia idag!

Idag mår jag bättre. Vet inte om det är för att Felle ska komma hit idag eller om kroppen sakta men säkert börjar friskna till. Ska inte säga för mycket, senast jag sa att jag mådde bättre fick jag värsta bakslaget. Blev sjuk igen när jag höll på att bli frisk, helt otroligt. Kan ju säga att det här lovet inte blev riktigt som jag hade tänkt mig. Hade hoppats kunna umgås mer med nära och kära, men så blev ju icke fallet. Den enda jag fått umgås med under de här två veckorna är min säng, typ. Orkade ta mig ut på nyår iallafall och det är jag glad för, blev en dunderkväll på alla sätt och vis. Tro det eller ej så mådde jag faktiskt bra den kvällen.




Sickness

Skippade spicy, det blev donken istället. Fungerade skapligt bra det med. Nu är jag verkligen trött, vill egentligen bara sova. Fast sen hatar jag att sova när jag är förkyld. Näsan blir täppt och jag hostar som ett jävla svin. Men jag kämpar på :-)


Pearl

Har fått tillbaka min pärla till mobil nu, har lite problem att uppdatera den dock..

Sjuk igen. Tröstar mig själv med spicy och fotboll senare. Så värd det!


-


Nighty

Godnatt mina medmänniskor! Ska upp tidigt imorgon och inventera, om inte febern kommer tillbaka, så klockan står på 05.00. För tidigt när det är lov. Inventera kan vara det tråkigaste, no doubt. Sånt som måste göras ändå.

Jag längtar så otroligt mycket till i vår när serien startar. Längesen jag längtade till fotbollen såhär mycket. Tråkigt med löpning på försäsongen, men det gör det ju bara roligare när säsongen väl satt igång. Hur kul är det när man inte orkar liksom? Skulle behövt tränat mer på ledigheten än vad jag gjort. Hade tänkt göra det i veckan men sen åkte jag ju på det här jävla viruset. Jag skyller inte ifrån mig, jag lovar. Får köra i veckan istället.


inventering

nyår igår, jag kunde gå ut och det var askul. känns till och med som om jag mår bättre nu än förut. vilken huskur va!
imorgon är det inventering på maxi som gäller, hur omys?

king

"Vem som är världens bäste av Messi & Ronaldo? I världen skulle jag nog säga Ronaldo. Messi är ju från en annan planet."


king

"Vem som är världens bäste av Messi & Ronaldo? I världen skulle jag nog säga Ronaldo. Messi är ju från en annan planet."


RSS 2.0