pain

alltså nu måste jag fan åka och kolla upp mitt huvud, idag var det fan droppen.

jag tog nyss en powernap. drömde massor underliga saker, men det är vanligt. har så jävla mycket i tankarna  såhär års. ska snart få i mig lite mat sen är det match som gäller. jag klunkar vatten som fan. duktig är jag..

har inte så mycket mer att dela med mig om, så vi hörs ikväll istället.


höst

när huvudvärken hade släppt idag och jag hade sjukt tråkigt så jag bestämde mig för att slinga håret, så jag gjorde de. för er som ville veta alltså. resten av dagen sov jag, det var ganska skönt. fast kunde inte riktigt slappna av för det kändes som jag missade något i skolan hela tiden.. förhoppningsvis gjorde jag inte det.

idag märkte jag att det faktiskt var höst på riktigt. vädret var grått och trist och det var fullt med löv på gatorna. jag tycker faktiskt det är ganska mysigt med höst. ligga inne på kvällen med en filt och kolla på tv. kanske med något bra sällskap också. men har man sån tur? nej.. inte ännu iallfall, men det kanske kommer.

Imorgon är det match. 20.00 mot Skattkärr på tunavallen. Be there. vi behöver ert stöd kompisar!


ont

Åkte hem från skolan för ett par timmar sen och har sovit tills nu, jag hade så ont i huvudet så jag orkade inte vara kvar. ganska tråkigt att behöva åka hem första dagen på skolan. missade skolfotot gjorde jag också, men det lider ju ingen av direkt. har inte så lätt att bli bra på dom där bilderna ändå. kände att jag var tvungen att träna direkt eftersom det är match imorgon och då kan jag inte ha ont i huvudet.

Nu ska jag lägga mig och kolla på tecknad film tills träningen, mamma lagar mos och fiskpinnar till mig nu, MUMS


barca

Barca har redan två mål i halvtid och det blir nog mer. fan vad ni är bra och vad lycklig jag blir. messis mål var ju verkligen ett delikatessmål. nu är det halvtid och jag försöker fördriva tiden på något vis, men vet inte hur. så jag tänkte att jag skriver väl ett inlägg då. jag har ingen aning om vad jag ska skriva och känner att jag bara rabblar på nu utan ens någon mening, men äsch. läs om ni vill, annars kan ni lika gärna låta bli. hade tänkt slinga håret idag också, men det blev icke så så jag får spara färgen till en annan dag och större behov. även fast det är ett väldigt stort behov just nu. det är lite tråkigt att jag vill färga håret brunt men är för feg för att göra det... så jag får väl köra på samma tråkiga blonda resten av mitt liv..



.

en väldigt fin chokladkaka väntar på mig i ugnen, du är väldigt välkommen ut snart..

new shoes

orkade inte skriva igår, var alldeles för trött när jag kom hem. måste säga att bussresan tog all min kraft. somnade direkt gjorde jag iallafall. för er som inte vet och vill veta så vann vi matchen med 4-1. så jävla skönt faktiskt. nu leder vi serien med jag vet inte hur mycket poäng, men det är en del iallafall. idag har jag varit nere på tunapark med mamma och köpt två par nya skor som jag verkligen är nöjd över. jag visste inte vilka jag skulle välja av dom, hade verkligen beslutsångest men mamma köpte båda till mig snäll som hon är, tack mamma. ikväll börjar det på riktigt. barca spelar sin första match i la-liga för iår. lite tråkigt att zlatan flyttas till milan nu, men david villa är nog redo att ta hans plats. en sjuk fotbollsspelare det där med, riktigt rolig att kolla på. ett plus är väl att han springer lite mer än vad zlatan gör. sen såklart så ska jag få se messi, gud så jag har längtat att se dig i la-liga. KING

Seriefinal, igen

Seriefinal idag woho! Jag tycker dock vi har spelat väldigt många seriefinaler den här serien. Men det är ju bara kul. Vaknade nyss och ska snart få i mig lite frukost, måste nog duscha först. Mitt hår är så äckligt att jag mår dåligt varje gång jag ser mig själv, träligt värre. Igår vann jag hundra kronor på att athletico vann. Men finns ju ingen chans att de inte vinner med forlán inblandad i anfallet. Ska duscha nu, ciao

blir att kolla på dig idag snygging


äntligen helg

Äntligen är första veckan i skolan avklarad och nu kommer den efterlängtade helgen. hade sett fram emot att verkligen sova ut imorgon men det sket sig när jag fick veta att samlingen imorgon är 09.00. Det blir en lång dag då det är planerat att vi kommer hem runt klockan tio på kvällen, ganska jobbigt faktiskt. men vi ska dit och skaffa oss tre nya poäng, så det är värt det. får se till att sova på söndag istället när det finns tid för det.

Ikväll ska jag kolla på film, fotboll, tv eller vad det nu är. Tare lugnt ska jag iallafall verkligen göra, för det behövs. har fastnat för alla mina gamla vhs-filmer. massor tecknade filmer som typ shrek, pochahontas osv. hur bra som helst

Förresten så köpte jag en jacka idag på hm för 149 kronor. kände att det var ett riktigt kap faktiskt. fick ett linne för pengarna jag hade också, plus en fika. träningen idag gick helt okej, den var väldigt lugn eftersom det är match imorgon.

hej hopp


you can't judge me

jag är trött hela tiden, men jag jobbar på det. ska nog gå och lägga mig och sova när som helst, måste få en riktig natts sömn. igårkväll kom vi hem sent och jag hade så ont i huvet att jag inte kunde sova. när jag väl somnade så sov jag iallafall som en stock. jag känner att jag måste börja tänka lite på vad jag äter, vill inte gå runt som ett levande pommes liksom. igår åt jag kebab, pizza x2 idag och sen blir det pizza imorgon med. känner att jag äter ute hela tiden, dags att skärpa mig, men det är ju så jävla gott. förövrigt så är jag redan skoltrött.. vill bara sova hela dagen, inte göra någonting. känns inte direkt som man kommit igång ännu. idag efter skolan myste jag hemma hos filip med bra folk. sen var det träning i det underbart vackra vädret, rehab. den tackar vi för, väldigt mycket.

imorgon blir det att träffa mamma för typ första gången på en vecka. har faktiskt saknat henne mycket. det är faktiskt så att jag är borta på dagarna och mamma jobbar natt så när jag är hemma är hon borta o vice versa, så vi ses faktiskt inte och det är ju lite trist för jag tycker ju om henne....men imorgon blir det iallafall att träffa henne, och det är jag glad för! 




Segertåget on the road

Har en mysig tid i bussen tillsammans med min väldigt kära vän Felicia. Matchen gick som förväntat och vi vann med hela 5-0! Grymt skönt. Stannade nyss och käkade på scandic, inte jättegott men det dög. Måste dock äta någonting när jag kommer hem också. Ladda på skafferien, det är ju trots allt match på lördag igen! Ikväll somnar jag riktigt jävla gott, så vi hörs väl inte mer förrän imorgon:

-

I thought I knew you but I
never thought we would tell each other lies
I thought I knew you
and I, I thought we had nothing left to hide

I thought I knew you well


.

hej rezo, dör för dig

regn

Ja, idag var det en väldigt händelserik dag måste jag säga.. eller kanske inte. Efter lunch gick jag och min kära klass ut i skogen och grillade korv. Som inte gick att äta för den blev bränd, så det var ju ganska ågot som mer var fail var att det började spöregna när vi var där ute så vi fick ta skydd under några träd. mysigt med närkontakt dock.. 

Tog mig ner på stan efter skolan. Det var planerat att vi skulle sola men så blev det inte, åt istället på corner. Oerhört gott faktiskt. Blir att sola någon annan dag, när solen har problem med att kika fram så är solarium enda utvägen..tyvärr!


ja, besviken är nog rätt ord


sambrudar, great



..och fan vad längesen det var jag åkte skidor

det är inte mer än rätt..

Vi skulle ju ut och grilla korv i skogen idag, men det är regn. Dom kan ju inte mena på allvar att vi ska ut ändå. Då får jag krupp. Från det ena till det andra, för ni som har missat det, så leder vi serien med två matcher mindre spelade, så det är gött mos. Den här veckan har vi också tre matcher, och vi ska se till att vinna alla dom. Imorgon spelar vi mot Tun borta, ganska tråkigt eftersom Barca möter Milan. Men klart det är roligare att spela själv ändå, det måste jag säga. Även fast det inte finns mycket som slår barca, enligt min åsikt... 

och en sak till, jag måste lära mig att sova på kvällarna. men det är inte så lätt med hundra mygg surrande i öronen. nu tar tröttheten verkligen över.. drar till skolan strax, men först sover jag en halvtimme till, godnatt

 


Life's a wheel of fortune, and it's my turn to spin it.




mätt och belåten

Första dagen i skolan är avklarad. Det var en ganska skön dag ändå, även fast jag skulle vilja börja dra igång med allting nu bums. Känns som att vi slösar bort en vecka nu. Varför inte bara börja nu direkt och sedan ta sommarlov en vecka tidigare. Det tjänar man ju ändå på i slutändan så varför inte. Imorgon ska vi grilla korv i skogen, mysigt va..

Efter skolan så rullade jag ner mot stan och käkade waynes med mina favorittjejer, gott var det. Hann sedan med en powernap hemma hos felicia innan vi åkte hem till elin. mysigt som tusan var det. Fixade sedan ryggen hos naprapaten, och träna fick jag göra, så det gjorde jag. Nu sitter jag mätt och belåten, på både det ena och det andra... och kikar Manchester City - Liverpool. HELT OK ALLTSÅ. Måste se till att slagga tidigt ikväll, har nog aldrig varit såhär trött som jag varit idag... så vi hörs, ciao


huvudvärk

Okey, glöm det jag sa med att jag längtar till skolan.. Jag är så trött att jag har huvudvärk. Vill egentligen bara lägga mig i sängen och fortsätta sova, men vad leder det till. Att skolka första dagen har ju ingenting gemensamt med mitt keep up the good work från början till slut att göra. Dags att ta tag i mitt omvända dygn och mina sömnproblem.


Kilar alldeles strax iväg till skolan, sedan måste jag ner på stan efter det för att införskaffa mig lite block, pennor osv. Och klockan 17 ska jag vara hos naprapaten med min rygg, äntligen. Träning igen då, 18.00. Får hoppas att naprapaten låter mig träna bara. Annars har jag inte alls några planer för ikväll.


sömnproblem

Hur kommer det sig att varje dag på sommarlovet när jag inte ska göra någonting efter så somnar jag runt klockan tio. Idag när det är skola imorgon kan jag inte sova. Jag kan bara inte. Frågan är vad det beror på. Mamma påstår att jag är nervös, men vad har jag att vara nervös för? Visserligen ska jag ju byta klass och inriktning, men det är ju inte någon big deal liksom. Jag är nog bara väldigt övertrött så jag inte kan sova.. men nu måste jag försöka, så kan inte sitta här och skriva längre. ciao

back to reality

Sommarlovet börjar lida mot sitt slut. Närmare bestämt 46 minuter kvar tills sommarlovet är slut. Jag vill göra någonting de här 46 minuterna för att vara säker på att jag har tagit vara på sommarlovet ändå ut i tåspetsarna. Men när jag tänker efter så har jag nog tagit vara på sommarlovet så mycket jag orkat och velat. Så det finns ingenting jag ångrar. Jag vill tacka alla mina fantastiska vänner som har gjort mitt sommarlov till ett riktigt bra sommarlov, förmodligen till det bästa sommarlovet på väldigt, väldigt länge. Så roligt jag har haft i sommar har jag nog inte haft på en väldigt lång tid. Jag har kommit många vänner väldigt nära, och förstått att det är de vännerna jag vill umgås med. Det är inget strul, det är bara att vara liksom. 

Ändå längtar jag till skolan lite. Kanske inte egentligen till lektionerna och alla tidiga mornar, utan mer till sällskapet och rutinerna. Eller jag måste nog erkänna att när jag började plugga matte frivilligt på sommarlovet så insåg jag att jag saknade lektionerna lite. Det är ju ganska mysigt att plugga egentligen, om det fungerar som det ska. Kanske inte kommer hålla med om det här när man har ett flertal inlämningar och prov i veckan, men jag ska försöka. för nu är det dags att keep up the good work från början till slut!






the city

var ett tag sen jag bloggade. har helt enkelt inte haft någon tid eller ork, ni vet den där gamla vanliga visan. har mest hängt med mina vänner, och det tar på mig alltså. skojar inte. nu befinner jag mig hemma hos F med C. Ska alldeles strax ner på stadens gator för att förtära någonting. och senare ikväll är det träning. träningsledigt igår, så suget är något extra nu.

vi hörs och ses va


match

igårkväll var jag på lite partaj och det var riktigt kul. umgicks med riktigt bra folk, så det är tummen upp. idag ska jag bara ta det lugnt. eller har två saker inbokat. ska kolla på triangeln-skoghall och gå på ett bollskolemöte klockan sex ikväll.. nu ska jag gå och fixa någonting att äta. ciao

Gustavsvik

Klockan har passerat 06.00 och jag ligger i min säng. Klockan är ställd på kvart i sju men var alldeles för pigg för att sova vidare. Istället gick jag upp med pappa och kollade tv. Känner mig lite halvsnorig idag, men det är inte hela världen. Började kolla på Forrest gump och jag måste säga att jag förstod ingenting.. Hah! Runt åtta går tåget och vi beger oss mot örebro för stt besöka gustavsvik. Sedan var det ju den här frågan.. Matsäck eller inte matsäck? Det är ju ganska bra att ta med sig sin egna mat, men igår hade jag varken ork eller lust att fixa något. Så det får bli köpmat istället. Sen kan man ju alltid stanna på pressbyrån och köpa något gott till tågresan. Träning ikväll som vanligt. Underbart va!

solopasta

vaknade nyss upp ifrån en välbehövlig powernap och nu drar jag alldeles strax ner på stan och äter solopasta med mina vänner och har det mysigt. sedan drar vi till matchen. något som är värt att notera är att på fredag drar vi ett skönt gäng till gustavsvik. lovely





gameday today

inatt sov jag bra. dock för kort.. var tvungen att gå upp och få i mig en ordentlig frukost. senare blir det kanske solopasta med några tjejer inför matchen ikväll. dock har jag inte jättemycket pengar så får se hur det blir med den saken. kanske tillagar något gott hemma istället. är väldigt taggad till matchen ikväll. vad som är skönt är att jag inte är nervös ännu, men det kommer nog när jag sätter min fot på tunavallen.. derbyn är ju alltid derbyn.

 

älskar dig snygging

ludwig och jag är bäst

efter träningen så sammanstrålade jag med lite fint folk. hade en väldigt bra tid hemma hos ludwig också. vi spelade fifa. jag och ludwig mot carro och winqvist. ingen skräll att jag och ludwig ledde med 5-0 efter 70. riktigt barcalir hade vi emellanåt. när jag lärde mig att använda kontrollerna. men visst var jag väl okej allt.

nu sitter jag hemma i min säng och har väldigt tråkigt. det regnar tokmycket ute och jag hör det alldeles för mycket för att kunna sova. kanske blir att sova till ipoden ikväll för omväxlingens skull. taggad till imorgon är jag också. känner att vi kommer göra en mycket bättre match än vad vi gjorde i förra mötet. då var det en KATASTROF, rent ut sagt.  glad är jag att jag hittade min telefonladdare, den var helt försvunnen. trodde jag.. men sen låg den där, i en liten burk på en hylla. och frågan är. hur kom den dit? men det är iallafall en "true story"


mys

myste duktigt med mina tösar igår kväll. något som är synd är att felicia har blivit sjuk.. vad är det med att felicia alltid ska bli sjuk när hon är hemma hos mig.. konstigt. jag och carro mös iallfall i soffan medan felicia snorade ner min säng. men det gör inget, jag gillar dig ändå.

nu är jag trött, ska städa upp i mitt rum och sedan ska jag lägga mig och kolla på hata göteborg som vi hyrde igår men aldrig hann kolla på. ikväll är det träning. trevligt sörru


partaj

igår hade jag inte tänkt att göra någonting alls men ändå så blev det en väldigt lyckad kväll. jag åkte över till carro och sen åkte vi på lite fest. det var kul faktiskt

träningen idag gick bra, var väldigt trött dock och ville egentligen sova.. men jag tog mig igenom den, och nu sitter jag hemma och väntar på mat. ikväll myser jag förmodligen med felicia och caroline.

ciao

elins plaza

hade det jättetrevligt och mysigt hemma hos elin igår, med rätt sällskap. först vart det lite grillning och så vidare. sedan slutade kvällen med en hyrd film och massa godsaker. mamma kom och hämtade mig och det blev mcdonalds på hemvägen. var inte alls sugen eller hungrig efter alla godsaker, plus att jag håller på att göra mitt liv lite nyttigare, så jag skippade det. kändes ganska duktigt faktiskt, när jag egentligen bara ville beställa en cheese och tvinga i mig.

Idag ska jag åka ner på tunavallen och kolla på city. sen har jag ingen aning om vad jag ska göra faktiskt. öppen för förslag är jag allt. jag måste passa på att säga lycka till till alla tjejer i slagsta som spelar idag mot telge. kom igen nu för tusan! det är dags att vinna över dem.

förövrigt så saknar jag barcelona. jag saknar fotbollen, laget, allt. för helvete. höstsäsong börja nu..

bra jobbat

var inne idag och kollade med dom på the phonehouse när jag ska få tillbaka min pärla.. och nästa vecka kommer den, underbart. är dock trött på att vänta mer nu.. vill bara ha den! smart som jag är upptäckte jag när jag kom hem att jag inte hade tagit bort prislappen på de nya jeansen. gjorde ungefär samma misstag i skolan när jag hade köpt ett nytt linne, och prislappen hängde kvar. skärpning va. sitter och väntar på mat nu, träningsledigt idag vaa, ganska skönt. sen beger jag mig in till staden för att umgås med lite tjejer. tjejer som jag trivs att vara med, väldigt mycket.


jeans

köpte ett par nya jeans igår på stan när jag var nere. det var hur mycket rea som helst på VILA så passade på när jag hittade ett par för 99 kronor. ganska värt det faktiskt. dock var dom lite för långa så sydde upp dom idag, så nu sitter dom väldigt bra och jag är nöjd. definitivt värda hundra kronor. förövrigt köpte jag en vit tshirt, ett par örhängen och ett armband.

nu sitter jag här och har nackspärr.. sover som en jävel med mina kuddar alltså, något fel är det och ont gör det iallafall. ska nog gå och lägga mig och kolla på en film ändå och sova lite till. har ändå ingenting att göra nu på dagen, och tiden brukar gå fortare om man sover.. ikväll ska jag förmodligen träffa felicia och lite tjejer, om jag tar mig ín till stan/har skjuts hem och den biten.


var hos felicias mormor och morfar en stund på dagen och badade och så.


goodnight

soligt väder idag. vilket stör mig lite, jag har blivit trött på sol.. nöjer mig med molning, skönt det med.
nu sitter jag hemma, själv. ska alldeles strax sätta på en bra film, men vilken vet jag faktiskt inte. har väldigt svårt att bestämma mig. träningen idag gick bra, det var grymt kul och som grädden på moset fick jag en kebab i bröd påvägen hem. underbart. det hade jag längtat efter hela dagen faktiskt. ville egentligen inte åka hem, men som mamma säger så behövs det lite lugn och ro ibland. och jag jobbar på att inse det..


sömnig

matchen igår gick inte alls bra. vi spelade inte fotboll helt enkelt. eller fotboll spelade vi, men inte alls så bra fotboll som vi är vana med att spela egentligen. resultatet blev iallafall 0-0. kanske ska vara nöjda med en poäng på bortaplan, se något positivt i det liksom. skulle komma på morgonträningen imorse också men vaknade upp av att jag hade en sjuk huvudvärk somnade om och vaknade nu och det är mycket bättre. förmodligen var det brist på sömn som orsakade det. nu är jag iallafall pigg och kry. ska kila in till felicia senare. träning ikväll igen, på't bara. men först lunch.


morgonmusik

gameday idag, taggar till tusen är jag. för att vakna upp ordentligt taggar jag musik. jag kollar också på tomten är far till alla barnen, för typ sjunde gången. men den  är bra. synd bara att det är en julfilm, men visst börjar man längta lite. det är trotsallt mysigt med jul, det måste jag erkänna. även fast vi inte har något dunderfirande här hemma. det är oftast bara familjen och mormor och morfar.



love you ss

mina vänner

godkväll mina väldigt kära vänner och läsare. efter en väldigt bra gårdag och dag ute i björsund befinner jag mig i mitt rum, i mitt hem ute i hållsta. en träning har jag hunnit klämma in där emellan också. imorgon inleder vi höstsäsongen med en bortamatch mot glanshammar. ska bli riktigt skönt att kicka igång igen, känns väldigt bra på träningarna. eftersom vi har hållt i gång i stort sätt under hela sommaren behöver man inte känna att man kommer vara lite ringrostig så det är ju väldigt skönt.

jag ska fortsätta kolla på shan the man nu. ända sättet att underhålla mig själv när jag är så ensam som jag är just nu. bara mina gossedjur som gör mig sällskap.. och visst, det duger ju..


Words

The day you stop making any excuses is the day you reach the top.

wahlströms

tjena mittbena. befinner mig hemma hos familjen wahlström och har gjort det i ett par timmar nu. vad som händer idag är fortfarande lite sådär oklart men något roligt ska vi göra iallafall. jag mår iallafall jättebra idag, och det är jag glad för, sov som en stock inatt också. underbart ju för tusan. nej nu måste vi rycka upp oss innan vi somnar fint i elins säng. hejdåå

RSS 2.0