göteborg baby

petra tar en återställare
lina springer runt och gör allt men ingenting.
killarna har bullar i öronen
jag är hungrig, oerhört hungrig.
vad händer idag då? var planerat med lite bad men så blir det nog icke på grund av vädreet. så nu ska det iallafall bli pizza, jävlar va gott det ska bli!!!

göteborg

Allt är packat och snart kommer mina reskompanjoner och hämtar upp mig. Då börjar våran roadtrip och första stopp är Göteborg... Wiho, taggad som fan.

Fick körkort igår också, det är ju pricken över i'et. CIAO

jag hoppas, jag drömmer, att marken du går på, går sönder.

Idag är det en viktig dag, dags att gå upp och käka lite frukost. Inte sovit alls bra inatt, nervositet kanske? vem vet. Förmodligen.

En dag kvar nu, imorgon drar vi från Eskilstuna och är borta i 10 dagar. Kanske ska börja packa lite, får göra det sen. Nu har jag varken ork eller tid.

Hörs


dagen för dagen före dagen.

Dagen idag har varit bra, som tur är. Jag skrev teoriprov och sedan tog jag en sväng med Petra på stan. Inhandlade ett linne och ett par skor från monki och fikade, jag är väldigt nöjd med mina köp faktiskt. Har egentligen lovat mig själv att spara mina pengar nu, men samtidigt vill jag bara slösa allt på en och samma gång. Första alternativet är nog det som gäller, vi drar ju trotsallt i övermorgon.Petra och jag i Göteborg för ett par år sedan.


Strax dax

Kommer ihåg när jag och Lina satt i skolan och räknade ner till Partille/Smögen. 96 dagar var det kvar då, och det sjuka är att det känns som igår. Nu är det bara fyra dagar kvar, fyra hektiska dagar. Känns ganska skönt att veta att jag har ett fullspäckat schema, tiden brukar ju gå en aning fortare då. Ska bli fantastiskt att få spendera helgen i Sveriges goaste stad och till råga på det, med Sveriges goaste tjejer.
Nu är det soffläge och Johan Falk som gäller, på återseende.

du är bäst nu, men du var bättre förr

Det var ett bra tag sen jag skrev här, eller det känns som en evighet. Under tiden har jag hunnit fylla år, njutit av sommarlovet och kollat på daniel adams ray, som förövrigt är världens snyggaste kille. Och jag har mer att vänta, på fredag drar vi oss mot Göteborg för att spendera helgen där. Sedan vidare mot kungshamn på söndagen.

Firade mig i torsdags och fick otroligt många fina grejer av mina vänner, man blir ju tårögd. Ni är ju det bästa!miss you homie, tre dagar känns som en evighet. japp, det är sanning.
RSS 2.0