Bodypump

Skulle träna med Felle på vallen idag men så blev det icke, blev istället ett bodypump-pass med nilla. Askul faktiskt! Tråkigt nog har jag styrketester imorgon, ej smart.. Nu blir det ett bad för att lindra träningsvärken som jag kommer få imorgon! Sen är det sängen, jag längtar!


Morgonsöt

Måste säga att jag är otroligt söt morgonpigg som jag är!

På med kläderna nu sen BUSSEN..


Upp- och nerdagar!

Jag har alltid upp- och ner dagar. Oftast beror det på om jag har plugg eller inte. Har jag mycket plugg är 90% av dagarna ner-dagar! Känner att jag har lugnt på pluggsidan, eller lugnt och lugnt men jag ligger i alla fall i rätt takt. Ingenting som jag ligger efter i och de är ju skönt! Så just nu har jag en upp-dag och har haft det i ett par dagar! Otroligt skönt när allt går lätt!

Om jag ska nämna något negativt så är det att min bil är sönder och att jag måste ta bussen till skolan imorgon, har blivit ALLDELES för lat. Inte bra anta, inte bra..... Ska iallafall få corner efter skolan med Felle, det väger ju upp det lite iallafall :-)


Jajamensan

Bilen på lagning, wtf liksom? Hoppas kunna hämta ut den imorgon iallafall, här är det snabba puckar!

Fystesterna. Vad finns det att säga mer än ha-ha? Jag har inte psyket, sorry bröder

Nu blir det en dusch, lite geografiplugg och sen spelar Barca! uunderbart


Vuxenpoäng

MVG på mitt nationella, check! Fan vad skönt att äntligen ha det gjort efter att det har skjutits upp x antal gånger..

Käkade nyss nudlar, fan vad längesen det var. Måste ha varit under smögenveckan(?). Strax ska jag ta en skön powernap innan jag ska besikta bilen. Även fast pappa ska med måste jag säga att det är lite vuxenpoäng!


God måndag!

Besöket hos emelie blev trevligt och jag är mycket nöjd med håret, rekommenderar tjejen!

Träningen var superkul, trots kylan.. Ligger i sängen nu och känner att jag behöver sova. Muntligt nationella imorgon i svenska, känner mig inte allt för förberedd men hoppas på att det ska gå galant! tester med laget också, längtar inte för fem öre..

Inget vettigt just nu, mer än Godnatt


Nighty

Plötsligt är jag inte så trött längre när jag ska sova för natten. Måste ha med att jag sov på dagen att göra. Tråkigt att jag kommer vara helt död imorgon, men det löser sig alltid! Klipptid imorgon också, så jävla välbehövligt. Får panik på mitt hår nu, way too long!

God natt alla läsare- om jag nu har några..


Tired

Jag är fan alldeles för trött för att plugga. Försöker hålla ögonen öppna men det är fan meningslöst! Jag är svintrött och behöver sova. Punkt slut.


första advent

Första advent nu då, som jag har längtat. Finns tame fan inge mysigare än julen. Ska ner med pappa på stan en sväng nu. Sen blir det massa söndagsmys, med lite plugg kanske..

FELICIA KOMMER HEM PÅ TISDAG

fan vad tråkigt....


Färdigjobbad

Blev en hektiskt kväll på corner ikväll, löning osv! Vi gjorde ändå ett bra jobb måste jag säga, en stor eloge! Nu ligger jag helt död i min säng och försöker varva ner. Kan inte somna än, det ända jag tänker på är hamburgare. Men vem vet, man kanske ska börja räkna hamburgare istället för får? Jag ska iallafall börja göra det efter att jag har jobbat natt.

Imorgon är det söndagsskyltning, hur mysigt? Ska försöka få med mor eller far på en sväng, att kika på allt smått och gott är ett måste. Men först; SÖMN!


Dans med en ambulans

Ute och åkte nyss så kom det en ambulans i full fart bakom mig, jag fick panik. Ingen aning om vad jag skulle göra, men förmodligen gjorde jag fel. Jag vart så skraj att jag ökade farten för mycket och hindrade den att köra om.. Förstod sen att det inte var vad jag borde gjort och saktade ner. Det löste sig alltså tillslut.

Har käkat julskinka och nu väntar jag på att Barca ska börja. Canal+ har frivisning, snacka om att någon är glad!


saknar mitt hår en aning, men bara lite


jag vill vara livlös- men full av liv

Befunnit mig i Tunahallen nästan hela dagen idag. Varit matchvärd på en unitedcup. Fyra timmar avverkades ganska fort och nu har jag precis kommit hem och fått i mig käk. Pappa testade på något nytt idag, pasta med laxsås. Var lite skeptisk först men det var faktiskt asgott! Ska lägga mig och sova ett par timmar innan det vankas familjemys med julskinka osv. Det är ju trotsallt första advent imorgon och vi har alltid julskinka färdigt tills dess. Inatt är det jobb som gäller 24-03! önska mig lycka till, lär vara smockat..


Mysfredag

Kikar idol och väntar på att Amanda ska komma! Grym Moa är, Robin med för den delen!!


-

Fråga Olle dokumentären är lika vrickad som alltid, ja men gifta sig med Berlin muren. Det hör ju till vanligt folk ja


Shuuuu

Roadtrip den här veckan också! Lite stolt över att säga att jag körde till Sthlm! Hade lite smått panik då och då, men vi kom fram och det var väl tur det? planerade att köra hem också, men efter att ha missat e20 tack vare milia satte jag mig i passagerarsätet! Så det är milia som styr skutan hem sen här gången också, som tur är. Vi vill ju komma hem liksom..


Sovmorgon

Skönt med sovmorgon idag! Ligger och kikar på frisörakuten och äter naturgodis. Tänkte vara lite nyttig men det sprack när jag valde att dricka cola till, men äsch!

Vilar lite nu sen blir det att fara till stockholm! Skönt att vara ledig imorgon också!!


Fc Barcelona

- vilken kväll!


Hard work work

Jobbat ikväll och nu är jag påväg hem! Ska få i mig lite käk sen är det Champions leauge för hela slanten, Milan- Fc Barcelona!




CANDYY

Tvåa i turneringen, det får duga även om jag är en väldigt dålig förlorare.. Men en desto bättre vinnare och vi vann ju två matcher innan så whatever!

Träningen på vallen var helt okej även om jag hade otroligt ont i bena, måste vara turren alltså!

Nu är det CL som gäller, kanonerrs


Skooooolan

Lämnade nyss in svenska inlämning, check! glider runt mest med Carro nu, har ingen aning om vad vi ska göra.. Kanske ska skriva en av de två geografi-inlämningarna vi har till nästa vecka, fast nee så hurtiga är vi inte! Tyvärr


Otroligt omysigt väder

Jag vill ha sol!! Är påväg till skolan nu för de två lektionerna jag! Bör stanna kvar och skriv en inlämning till idag och sen är det turre! Wihooo


OTH

mysamysamysamysa


Förkyld?

Varför just nu. ännu mer panik


p.a.n.i.k

Sjukt hur mycket jag vill ligga kvar i sängen istället för att gå upp till skolan.. Idag ska jag ha mjukis, bara för att det är måndag och jag inte orkar något annat liksom


Yey

Beck nu, skola imorgon.. Borde sova men orkar icke.. Hur kan man inte orka sova? Det är fan sjukt..

Lever på att vi bara har fyra lektioner den här veckan, yesyes! Får sovsällskap av Amanda imorgon också, hujedamig vad mys




"

Läst sidorna i boken, check!
Nu är jag värd lite oth.. MYS


Ich knall euch ab!

Hemma från jobbet och nu kom jag på att jag måste läsa otroligt många sidor ur min tyskabok och svara på tio frågar, tyska steg fem var jobbigare än jag trodde men jag håller i, än så länge!


Söndagsmys

Lite av veckans höjdpunkt om man bortser från ångesten av att skolan väntar imorgon.. Men jag tar det med en nypa salt, eller försöker iallafall!

Kraaam


Sugen!

Fan vad jag är sugen på en all-inclusive resa till något varmt ställe, Amanda?

Ligger och kikar på fantastic 4 och har det allmänt jävla mysigt. Imorgon jobbar jag 12-16.

Gillar er vet ni


.maggio

Maggio var bra igår! Efter det drog fia och jag hem och käkade och kikade film, mysigt!! Nu har fia lämnat mig. Ska strax käka lite brunch, pannkakor! Sen blir det bara mys hela dagen plus kvällen, hur skönt? Imorgon är det jobbb


vi är mongo

vi timar in fyratrafiken i stockholm när vi ändå är på g liksom.. fyfasiken alltså! bil i Stockholm verkar ju ej vara värt för fem jävla öre, orutinerat.. måste få fart på detta annars blir det att stressa!

heipa så länge


Roadtrip

dyster dag i skolan, hemskt och så jävla orättvist.. försökte iallafall koncentrera mig på nationella och jag var färdig på tre timmar. skönt ändå

hemma nu och ska strax åka på en liten roadtrip. kan.bli.riktigt.kul


-

- Du frågar inte efter respekt. Du tar den.


eftersom jag varit så otroligt dålig med bilder ska ni få en bildbomb, se och njut


















































.

Jobb 16.30-19


PAIN

jajamensan.


Pic's

Tråkig jag är som inte lägger upp bilder alltså, det ska bli bättring..

Sovdags


Massa mys!!

Vidare i turnering, kungar var vi! celsings plånbok äger fan!

Vidare till träningen efteråt för att köra styrka i en och halv timma.. jobbigaste, kommer ha skaplig träningsvärk imorgon alltså. skönaste känslan, som jenny j så fint uttalar sig!

nu äre fotbollsmys med milia som gäller, sverige-England!!!


Phille leker snygg

Somna kunde jag, men jag vaknade lika fort.. Tog en Ipren och försökte somna om. Funkade med jämna mellanrum.. Idag är ögat svullet, men so what? kunde varit värre ju...

Sitter i skolan och lyssnar på någon information om någon mässa. Enligt föreläsaren bryr vi oss inte om våran framtid om vi inte går. helt fel, jag stannar nog hemma.

Fotbollsturneringen börjar idag då, kicka asss!


Herregud

Kommer inte få mycket sömn inatt... Jag tycker synd om mig själv. Mitt öga är uppsvullet och det gör så jävla ont, helt sinnes.... Hoppas på en lite mindre synlig vagel denna gång. Den förra jag hade såg man ju på tjugo meters avstånd- ja det var faktiskt så illa.. Tror inte heller det finns något att göra för att få den att försvinna, bara att be att den är borta imorgon bitti när jag vaknar!.. Om jag nu kan somna först och främst, det är ett problem i sig. Kom lite ordbajs här också, men iallafall. Jag tycker synd om mig själv just nu...

Blev glad över att träffa Amanda idag iallafall, men det blir jag alltid


Söndag

Jobb 12-16 sen bara massa mys framför teven! njuter just nu, men imorgon börjar träningarna igen. två veckor har gått alldeles för fort, behöver mer vila...

ska strax lägga mig i ett bad med zlatan-boken. amazing ju...

 

 


HJÄLP MIG, JAG HAR KRAMP

Mådde inte alls bra på jobbet. Sjukt ont i magen på något konstigt vis så jag åkte hem och sov ett par timmar. Mådde mycket bättre när jag vaknade men har ändå bara tagit det lugnt hela dagen. Laddar om för en revansch imorgon, jobb 12-16

Nu blir det några sidor i Zlatan-boken och sedan ska jag sussa sött.



.

Omoget, men jag är glad ändå. Smidcupen har min dag bestått av. Nu sitter jag på bussen påväg hem. Våran zlatanbok kom idag så ska läsa i den innan jag beger mig mot petra. Ikväll blir de lite fiesta, sen jobb imorgon 11.30-17.00. Cash is king


Torsdag och sen....

Fredag! Jävlar vad dagarna går fort, men jag är glad. Vill bara ta studenten, fan vad jag längtar. Är så jävla glad att jag ska har den upplevelsen kvar, för det verkar vara fett liksom!

Smid cupen i sporthallen imorgon lär min dag bestå av. Ska käka lunch också, får se om det blir raggmunk i skolan eller något riktigt gott på stan? Det beror på, får seeee!


GODNATT LADIES

-trött som ett as, därför dags att sussa!


Förresten, saknar dig lovis...


Mango-night!


One tree hill

Ikväll ligger jag i ett kolsvart rum med hela one tree hill säsong sju. Iallafall fram till tio då Barca börjar, då kikar jag på det. Det får jag ju inte missa, även fast de möter ett ganska kasst lag..


Idag ska jag göra lite nytta

Ska börja skriva på svenska nationella, Fyfan.. Varken ork eller lust, men det behövs... Så nu blir det väl några timmars plugg framför mig!

Byeee


Spicy och fotbollsgalan, kanon

Jobbet gick galant! Blir bara roligare och roligare, det är ju positivt. Köpte med mig spicy hem och nu sitter jag och kikar på fotbollsgalan. Detta är fan amazing, blir typ tårögd vid varje tacktal? What a heck liksom...

Längtar tills jag ska få sova, bästa som finns när man inte orkar med skolan för fem jävla öre...


Jag orkar icke

Fan


Saknar dig ju redan för tusan, hur ska detta gå?


Alla guzzar i orten har comviq

Dags att sova nu, måste ju orka med skolan imorgon.. Synd bara att min kära granne har fått för sig att borra klockan tio på kvällen. Använd hjärnan, snälla.


Söndag

Skön gårdag innehållande jobb, fest och fotboll. Sjukt kul hade jag! Nu ligger jag mätt i min säng. Jag och far gjorde nämligen hemmagjord pizza och tusan vad god den var! Barca spelar 20.00, har inte kanalen men ska nog köpa matchen så jag kan kolla på den....

Ångest för skolan imorgon, jävlar alltså! Jobb på det också, roligare iallafall!!


Mysalamys

Ligger hemma hos wahlströms i deras supersköna soffa! Hockey på tv.. Inget som faller mig i smaken riktigt. Vad sker sen då? Jadu- ingen vet, men just nu är vi här i nuet. Det vet vi!


!!

Klockan halv åtta stod jag idag och gjorde pannkakor, en riktigt pangfrukost blev det!! Förövrigt har jag kliat mig i ögonen hela natten och nu på morgonen med, är det någonting jag inte tål? helt otroligt jobbigt.....

Nu går jag mot bussen för att åka med elin och hälsa på fielis!!


Jag har åstadkommit..

..lite plugg!! Stolt över mig själv, nu blir det lite oth och sen fortsatt plugg. inte jätteroligt torsdagskväll men just nu behövs den faktiskt!


Trött tjej

När man vaknade imorse hade elin varit och köpt färska frallor och frukt till frukost, snacka om glad man blev.

Shopping för full rulle i Nacka forum och nu sitter lina och jag i bilen påväg hem till Eskilstuna. Elin blev kvar en natt till hos småkusinerna.. MYS!

Jag är trött men måste plugga när jag kommer hem, först en tupplur, det kör vi på!!


KUNG

livet leker är i Stockholm och jag är king. Inge snack! du är också ganska härlig anta! kram från en god vän


JAG ÄR ARG

nu blir det film och jävla mycke mys. vi har de bra utan dig Rihanna. bara så du vet


On our way!

Sitter utanför hm-lagret och väntar på att våran sköna böna elin ska komma ut.. Sen beger vi oss mot Globen! Först käk på mcdonken


Hattrick

Barca vann med 4-0, hattrick av Messi, besök av systrarna Karlsson, chips och pepparkakor. Detta var i stort sätt vad min tisdagskväll bestod av och den blev väldigt bra.

Ligger i sängen och tänker att imorgon vid den här tidpunkten kommer jag vara i Globen och kika på Rihanna, olala. Avis?!


springtur

blev en springtur med ellan, skönt att känslan av att röra på sig lite. rihanna är på bättringsvägen så förhoppningsvis blir det konsert imorgon.

nu är det milan sen barca, ciao

Wei

Inte har jag åstadkommit mycket idag inte. Eller några goda gärningar iallafall. Städat lite hemma, köpt mat och hämtar min bror på tågstationen.

Skulle egentligen ha varit iväg och tränat men känner att min kropp inte skulle orka med 60 minuter av plankan som ett corepass innehåller, typ... Det blir att gå ut och springa istället. Skönare att kunna välja tid och plats också!

Kikar på 8 mile nu sen blir det en powernap!!



RSS 2.0