Passa dig riktigt noga

Rihanna sjuk? Wtf säger jag bara. Kunde du inte valt en bättre tidpunkt? Är du ej frisk till onsdag blir jag arg, irriterad, förbannad och alla synonymer till detta. Kanske blir det så att vi får vänta fem månader till. Minst?


Pokerkväll

Blev pokerkväll hos wahlström en kväll som denna. När kvällen var slut stod jag som vinnare. 300 kronor rikare. Helt okej, för att man egentligen spelar för skojs skull..

Mätt, halvtrött och väldigt belåten ligger jag nu i min säng!! G'natt


stadens gator

Kom hem från stadens gator för ett tag sen. Blev en fika med wahlströmsbröderna och sen Filip och felle. Sitter nu hemma men ska ta mig ner till elin. Ja men det ska jag.

Här är en bild på skorna, och en på mig...


Mina nya


First day

Första dagen på lovet och jag njuter redan. Att vi har träningsledigt klagar jag inte på även om jag skulle behöva gå ut och springa någon dag..

Blir nog en sväng på stan idag tror jag. Studiebidrag, 1050 :- cash is king


High school musical

Kvällen började hemma hos lina och slutade på mcdonken.. Sjukt gott med en lilla menyn när man är sådär halvhungrig. Snackade med några moppepojkar sen, otroligt coola faktiskt!

Nu är det high school musical som gäller(bögigt, jag vet) men Amanda valde....


Match!

Jobbet gick galant! Nu äre fotboll på tv som gäller, syrianska-ängelholm. Kval till allsvenskan du vet. Heja ängelholm!!

Strax kommer Amanda hit så får se vad vi hittar på, mys är ett måste iallafall:-)


Godmorgon!

Skönt att det är lov den här veckan så man slipper söndagsångesten! Vaknade för ett tag sen så ska slänga i mig käk och sen är det som sagt jobb. Spicy efter det, längtar som ett djur. Efter det är det faktiskt ganska oklart.. Får se vad som sker!

Spelade hem 1000 kronor på bingo igår, shulelulu...


Long day

Jag signar ut efter en lång och påfrestande dag.. Inte ansträngt mig ett dugg men har ändå mått dåligt, har bara mig själv att skylla..

Imorgon; jobb 12-16


Lillkillen

Vill börja med att säga att noel kan vara världens sötaste, det bara är så!

Sitter nu och kikar Milan med hela familjen. Strax börjar så mycket bättre som jag bestämt ska följa, så gott det går! Chips, dipp, morötter, godis och dricka står på bordet framför mig. Snacka om myslördag!!

Fick mina pärlor till skor igår också, snacka om glad. Helt klart mina favoriter. Att dom var assköna är bara ett plus :-)


LUNCH-MYS MED JENNY


Morgontjaffs

Ligger i min säng som vanligt efter en skoldag. Försov mig imorse men han ändå i tid till matteC lektionen 8.30.. Tråkigt va!! Rättskunskapsprovet avklarat och nu är det bara en dag kvar till helg. Imorgon har jag ganska mycket att stå i så jag passar på att vila lite nu..

På lördag kommer lillkillen noel till stan så ska passa på att träffa honom!!


Jag längtar tills jag får krama om dig på fredag


Vad för fel?

Och vad är det för fel blogg.se appen? Ibland går det inte att ladda upp bilder. En ANING irriterande...


Guif

Direkt efter jobbet tog jag mig till sporthallen för att kika Guif, de vann och DP var grym som vanligt!
Fick med mig spicy hem också. Otroligt vad hungrig jag var! Efter idag ska jag aldrig åka till jobbet på tom mage, det är liksom en aning frestande...

Nu är det Milan på tv, men rättskunskapen pluggas inte av sig själv... Prioriteringfråga det där!!


Mys

Gick upp sju imorse för att skjutsa Amanda till träning, hur snäll vän? Sjukt snäll tycker jag.. Åkte sen hem och sov för att vara i skolan igen tjugo i elva. Drog sen hem och nu ligger jag i min säng och kollar sex and the city2, borde plugga rättskunskap, men först lite mys!!

Jobb idag 17-19, inget långt pass så det är skööönt.


Amanda

Ligger i min säng med Amanda och myser. Sex and the city 2 är på så vi har någonting att somna till. Beställde ett par skor från Nelly idag som jag hoppas få innan fredag! För övrigt åt jag papas tapas för första gången i mitt liv idag, finns godare men ändå helt ok:)

Tatuerade mig idag också, sjukt nöjd!


Söndag

Ville inte sova bort dagen även fast det kändes otroligt tungt att gå upp vid tolvsnåret. Fick mig en väldigt fin söndag iallafall. Basket + handboll i sporthallen, spicy och bio på det!!

Nu är jag tröttare än, ja vad vet jag.. Trött är jag iallafall, så jag ska sova! Börjar skoldagen imorgon 11.50 med beeptest. Wiho


04.13

.. Är klockan och jag ligger i min säng och ska sova om ett tag. Måste varva ner lite så kollar på tv. Hungrig som ett djur är jag men är för trött för att gå till köket. TRÅKIGT!!

Imorgon vill jag gå på bio, Svensson Svensson! Asbra ju


Nu ska jag kolla fotboll, sedan ska jag lägga mig och sova för att orka vara vaken inatt. Älskar att sova på dagen!


Hos lina

Hemma hos lina och kollar på glee, mysigt som tusan! Trött är jag också, varför vet jag inte för jag sov otroligt mycket inatt, konstigt det där. Magen kurrar och nu börjar det lukta tacos, men mums!! Inatt är det jobb 24-03


Sunny

Varit och solat för första gången på länge. Inte alls skönt men måste göras när man är så blek som jag, tyvärr.. ikväll är det idolmys som gäller, skönt! Men först mat, kött och bea! Mums

Två jobbtider till nästa vecka också, kanonbra!


Onödigt

Varit i skolan för min enda lektion idag. Känns ovärt men måste ändå göras.. Nu ska jag gosa ner mig i sängen, är otroligt trött.. Godnatt på er!


Tappat orken

Vart och handlat med far min. Största anledningen är att få med sig massa gott hem, fast ganska kul att umgås med farsgrisen. Borde egentligen plugga men har liksom ingen ork just nu. Behöver mat. Hoppas det nu är så och inte en av min kropps dåliga bortförklaringar....

FCB ikväll, inget plugg då heller. Bara chips, dipp, läsk, prinsesstårta och godis! Mummmaaa




Jag är trött

Skönt att inleda dagen med film iallafall....


Äppelpaj-Fia

Kall träning i regnet. Fy blä usch på detta väder. Mös hemma hos fielis med Elin efteråt. Fia bjöd på äppelpaj som hon bakat innan träningen. (otroligt duktig tjej!!).

Nu är jag en trött själ så jag undrar varför jag sitter framför cl när jag egentligen borde ligga i min säng och snarka. Ingen rolig match heller, enligt mig. Men imorgon, då jävlar! FCB


Ming palace

Kvalitetstid på ming idag med kära flickor. Kom på när jag var påväg dit att senaste gången jag åt det var efter julavslutningen i nian. Glömt hur förbannat trevliga människorna där är! Även hur god maten och den friterade bananen med glass efteråt var.

Legat ett tag och degat hemma hos Ellen och nu ska vi ut i regnet igen för träning i en och en halv timme, ber till Gud att vi ska ha kul!



Uppdatera

Efter en massa jävla om och men har jag uppdaterat telefonen nu. Eftersom jag aldrig säkerhetskopierat heller är det fabriksinställningarna som gäller. Så för er som läser det här; skicka iväg ett sms till mig med namn. Har kvar samma nummer! Jag behöver era.

Efter en rolig träning idag och en del tyskaplugg ska jag nu lägga mig i sängen. Två lektioner imorgon sen blir det(förhoppningsvis) mys med Fia!!


MAGISKT

Lazio-Roma får avsluta en helt fantastisk helg. Att få ha så många helt underbara personer på en och samma plats som jag hade i lördags är ju magiskt. Jag hade sjukt jävla kul, rent ut sagt. Dock är det tillbaka till skolan imorgon, fyfan. Inte taggad för fem öre men bara att ta tag i det. Har ju mindre än ett år kvar.

Håller på och smider lite planer. Inom kort ska jag besöka Malmö för andra gången i mitt liv(tror jag), hade jag tänkt.... Ska få träffa min pärla


GAMEDAY

wei


hälsa till satan vi hörs

godmorgon i stugan!
ska slänga i mig lite frulle, det behöver jag. hungrig som ett djur! ska sedan fixa lite grejer. idag kommer bli en bra dag, åhja!


g'natt

det verkar jävligt svårt för våra kära idoler att komma ihåg texten ikväll. tråkigt för dom, desto roligare för oss som sitter och kollar. drama vill vi ha!

ska fixa iordning för natten nu, sen sova!


HAPPY


fredag, underbara fredag

efter lunchningen var det dags för shopping. både på stan och tunapark. köpte ett par shorts och en blus, outfit för imorgon, check.

nu ska jag packa ihop lite grejer och kila över till elin. blir idolmys hos lundberg sen. måste vila upp oss till imorgon; fix, MATCH, lagfest.


filosofi

hade en mysig natt med ellan bredvid mig, sov som en gudinna! tråkigt nog sov elin inte lika bra.. så hon kikade på vakna med the Voice med mig snarkandes bredvid. mys!

kikar på film på filosofin, the Matrix. aldrig sett tidigare, men hört talas om ett par gånger så lika bra att se den. nu är det typ 40 minuter kvar till helg, om jag njuter!

lunchning på stan sen med bästa, sen ska det kanske shoppas lite också!!


jag har liksom klippt mig

ja ni får väl se någon dag!


mår inge bra alltså

mensvärk, vagel i ögat som inte kan sluta klia och en ond ljumske. men jag överlever, det gör jag.. eller ska åtminstone försöka, har ju bara en lektion i 40 min idag. ovärt eller ej, tolka själv?


du är kanon


jaa-adå


vilken kväll

riktigt bra kväll igår
åt precis en kebab, mums
nu ska jag lägga mig och kolla på Eva och Adam och bara dega, det är ju söndag!

sen är det fotboll som gäller, både ldb Malmö och Milan. härlig fotbollsdag!


yes!

kontraktet säkrat och speltid, riktigt bra dag känner jag. men den ska bara bli bättre, väntar på att få skjuts av far min till lundberg. där ska vi tjejer ha kul, ingen tvekan. det har vi alltid!!


prommis

tog en promenad med fielis och elin för
ett tag sen för att väcka kroppen, otroligt mysigt höstväder! nu ska jag få i mig mat till idolreprisen och sen är det samling! kom igen tjejer, idag säkrar vi kontraktet!!!

och jag älskar kerre, mys


RSS 2.0