I'm gonna find a way to make it without you

Jag tog mig inte till vallen idag. Kändes lite halvt onödigt att åka dit om jag inte känner mig helt kry. Bättre att vila och bli helt fit for fight! Istället fick jag sällskap av bästa grannen en stund på eftermiddagen. Även fast hon sov en stor del av tiden var det ett bra sällskap och jag hade mysigt. Fick ganska mycket matte gjort idag också så nu är jag taggad för prov. Jag är nästan lika taggad på prov som jag är på kladdkakan som just nu befinner sig i ugnen. Mums det ska bli.

Ska strax ta ett bad och sen går jag nog och lägger mig. Behöver vila så jag orkar ta mig till skolan imorgon. Det är ju trotsallt bara tre skoldagar kvar den här veckan. På fredag är vi ju lediga, så jag ska inte klaga. Jag kämpar på. Som alltid.


det finns ingen bättre spegel än en god vän.




hängig tjej

Jag tränade igår, vilket inte var så smart av mig. Jag måste lära mig att säga ifrån! Går inte att träna när man är sjuk. Det resulterade i att jag var dead meat igår efter träningen. Jag somnade direkt när jag kom hem och låg sedan nerbäddad i sängen resten av kvällen. På natten sov jag riktigt dåligt. Jag vaknade varje timme och svettades. Antar att jag hade feber.

Imorse kände jag mig hängig och hade huvudvärk så jag stannade hemma från skolan. Nu mår jag en aning bättre så får se om jag tar mig till vallen ikväll. Dock känns det förjävligt att vara där om man inte kan träna all-in. Kanske stannar hemma och prioriterar mina studier för en dag..Kan ju behövas! Men får se hur jag gör. Ska iallafall städa i ordning i mitt rum nu, sedan måste jag plugga matematik. För fulla muggar!

önskar broder min lycka till på tentan, i know you can do it.


when a man loves a woman

Har känt på mig att jag är påväg att bli sjuk hela veckan. Har haft ont i huvet, öronen och känt mig allmänt trött och dåsig. Idag kom det. Känner mig inte alls fräsch men får ta mig till munktell och se om det finns någonting jag kan göra. Förhoppningsvis känner jag mig bättre framåt dagen, så brukar det alltid bli.

Började kolla på when a man loves a woman igår kväll och kollade klart på slutet nu. Väldigt bra film men även väldigt sorglig. Nu ska jag sätta på en till och försöka slappna av lite. Vet inte var min far håller hus men jag vet att han borde vara hemma snart och tillaga lunch till mig. Jag får väl helt enkelt vänta.

auf wiedersehen.

mat.

Jag har varit duktig och pluggat som ett djur idag! Så nu förtjänar jag en god måltid. En mycket god måltid.
LASAGNE.

lördag

Vilken mysig kväll jag hade igår med fina tjejer. Det blev lite handbollstittande och Sverige var inte bra alls. Lite halvt tråkigt sådär. Kändes ju som att vi var för nära för att åka ut. Vi välkomnade helgen med massa fetsaker, som alltid. Efter en hel vecka i skolan är man värd det. Helt klart!

Nu har tjejerna lämnat mig och jag har precis städat i ordning mitt rum. har plockat fram lite plugg men har ej kommit så långt med det ännu. Ska vara hemma ikväll så jag har ju god tid på mig. Sedan är det bara att tagga till tills träningen imorgon i Munktell. Måste ju börja tagga tidigt för att orka.. Tyvärr så det ligger till. men lite längtar jag. Det är tur att jag har ett så jävla bra lag!


röstiii

har kommit fram till att det är just i början av träningen som man känner av kylan och tycker det är hemskt. när man är varm, som man är efter typ 10 minuter så funkar det alldeles galant. så jag ska sluta klaga, det är ju trots allt bara tio minuter i helvetet.

nu sitter jag inne i värmen och jag njuter. håller på att tillaga rösti och bacon som snart ska sitta så fint i min mage. när man är hungrig måste mat vara det bästa som finns. ganska logiskt, men ja. sen blir det att kika på tredje avsnittet av solsidan och försöka kika lite i matteboken!

adjöss


miss ya


ett varmt tunavallen, jatack.

en lektion avklarad, två kvar. måste säga att jag älskar både mina tisdagar, onsdagar och torsdagar med bara tre lektioner. ganska så skönt! sovmorgon till över tio är också ganska så soft. jag klagar inte!

träning ikväll och en sak gör att jag inte längtar, denna jävla kyla. jag fryser bokstavligen arslet av mig. vad hände med att våren skulle börja komma snart? stämmer det verkligen att det ska vara vinter fram till april? jag hoppas jag verkligen hörde fel på radion, men det är önsketänkande. nu verkar det bara bli kallare och kallare, precis som man vill ha det. eller

jag är otroligt sötsugen så ska nog ta och köpa en bulle och en cola. drar upp min blodsockerhalt och gör mig på lite bättre humör. efter skolan drar jag hem och sover, längtar dit! ja det gör jag.



jag måste ha sommar nu, får nästintill abstinens.


hjälp.

Elektriskt hår är det värsta som finns. Just därför behöver jag hjälp med tips om någon huskur eller hårprodukt som hjälper? Please somebody, dela med er av era kunskaper


Ludwiggg

Jag och Elin tog bilen till Corner efter träningen och avnjöt lite mat. Senare åkte vi vidare till Ludde där vi nu befinner oss. Kikar handbollen och Sverige är ej så bra. Tråkigt läge, men vad ska man göra. Nu är jag sugen på godis! Mums fillibaba

baxad från petar.blogg.se

Vad är ditt mellan-namn?
Eva
Är du i ett förhållande nu? 
Ja, men typ. med mina vänner
Om ja, hur länge har ni varit tillsammans?
ett bra tag
Vem var du tillsammans med sist? .
snorre
Har du haft ett seriöst förhållande?
jag tror det
Vem vet mest om dig?
fellebelle
Har du någonsin varit full?
japp
Har du testat droger?
nej
Röker du?
nope
Hur många tabletter tar du dagligen?
ingen fan, men förut tree
Vad gjorde du för exakt ett år sen?
vet ej, kan kolla almanackan sen..
Bästa minnet från sommaren?
gothiaaa
Senaste landet du besökte bortsett från Sverige?
danmark
Har du helt svenskt ursprung? 
nej,  far min är finne
Ser du fram emot någonting just nu?
ja, sommarlovet typ. 79 skoldagar dit. jarråå
Anser du dig vara intelligent?
neeee
Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? 
när jag gick i nian på skiftinge med mina guzzz
Har du mått jättedåligt psykiskt?
nja, jag är ganska glad av mig.
Hur ofta gråter du?
inte ofta alls
Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt?
mina vänner
Vill du ha tillbaka någon av dina ex? 
nepp, jag är glad just nu
Är du stolt över dig själv?
kanske ibland, eller vadå
Vad är det bästa med dig enligt dig själv?

Vad får du ofta komplimanger för?
jag vet inte. komplimanger är inte min grej.
Har du lätt att få folk att skratta?
annars vore de ju jävligt
Vet du om någon är kär i dig?
neppp, dåligt på den fronten
Är du kompis med ditt/dina syskon?
hm.. fråga honom. jag skulle svara ja iallafall
Har du några piercingar/tatueringar?
beror på om hål i öronen räknas..

frulle nu, tjarråååå!


Jag är trött så jag går och lägger mig

Godnatt

wiho

grattis din jävel. körkort är din grej!!


klappat och klart

En dag i skolan avklarad och en dag närmare helgen. Jag är optimistisk. Tiden brukar gå fortare då. Skönt med träning ikväll kan jag tycka. Efter två träningspass i munktell ska det bli otroligt skönt att få köra lite fotboll. Sista löpträningen på söndag skulle jag tro. Om det nu är så att vi följer schemat. Kommer må som en gud efter isåfall.

Skulle också må som en gud om jag fick skjuts till Buger King så jag får äta en redig hamburgare. Fast nee, kanske inte idag. Corner duger också fint.
 


trött, ja men visst

haft en trevlig helg men har inte haft orken till att skriva så mycket. igår var jag helt slut och som grädden på moset hade vi löpträning i munktell. kände mig lite halvt död efter den träningen så då blev det inget skrivande på kvällen. men nu är jag tillbaka, bättre än aldrig förr. tro mig!

skola igen då. hur orkar vi? det ända mitt liv består av är skola, träning och sova. nej så är det ju inte riktigt, men det är så det känns. har inte haft så mycket plugg i helgen och det har varit skönt. längesen jag hade den känslan faktiskt. fast idag kommer man väl få en hel bunt med saker som ska göras under veckan. men jag kämpar på! träning ikväll iallafall, dit kan man ju längta iallafall.


Slagstamys

Ligger hemma hos lina i hennes soffa och ska strax kolla på handbollen. Heja Sverige! Sen börjar vi nog fixa iordning oss. Inväntar Petra och Caroline också! Har badat bubbelbad och kikat på never back down så är lagom seg. Dags att tagga till nudå. Löpträning imorgon, aaajusste!

leopard is fashion

      

Något jag måste ha i sommar är en långklänning. Glad blev jag verkligen när jag såg att det fanns i leopardfärgad. Älskar leopard! Kanske matchar denna klänning med en leopardbikini också. Varför inte liksom?  Bara gå all in. Det verkar ju iallafall som att leopard är inne i sommar. Eller vad säger ni?

ge mig lite värme


lördag

Gud så mysigt jag hade det igår hemma hos grannen med fint folk. kollade på taken som är sjukt bra. Rekommenderas! Något jag hatar är när jag går och lägger mig sent men ändå vaknar tidigt. Man är fortfarande trött men det går inte att somna. Jag får väl ta en tupplur på dagen helt enkelt. När jag har tid. En annan sak som inte är så rolig är när man vaknar, hungrig som ett jävla as, och inser att det inte finns någon ätbar frukost. Vad gör man då?! Orken finns inte att gå till konsum att köpa färska frallor heller.. Får helt enkelt klara mig till lunch. det är ju inte såå långt kvar.

Senare ska jag hem till Lina och mysa! Hoppas få att få se en skymt av hennes bubbelbad också.. Gärna få sitta i den en stund.

Har precis glömt löpträningen från igår och börjar redan tänka på helvetet imorgon också. Något som måste göras, tyvärr.


grattis min stora bastare

På något vis känns det som om det är på morgonen som jag har mest tid över och därför kommer här igen ett morgoninlägg. Eftersom det ej hänt så mycket under natten så vet jag inte vad jag skriva riktigt. Eller en stor grej har faktiskt hänt inatt. En av mina bästa vänner, soul mate, har blivit arton. Det var det största jag kunde komma på för tillfället. Så grattis hjärtat jag hoppas du får en alldeles fantastisk dag.




På tal om annat, jag kollade på The Holiday häromdagen och HUR snygg är inte Jude Law? Inte lite va. Dfh

INTE SÅ LÅNGT KVAR NU VA. VET ATT DU LÄNGTAR SOM ETT BARN..

..och du kan erkänna, du är ju inte vuxen än. trots allt..


Möte.

Känner att företagsekonomin sitter ganska bra i mitt huvud så jag lägger det åt sidan nu och skriver ett inlägg. Var på ett möte idag gällande United som pågick i ungefär tre timmar. Snacka om att jag var helt slut efter det. Trodde nästan att jag skulle somna sittandes, men det gjorde jag ej. Som tur är! Hände ju en liten tråkig grej idag, men vet att man inte kan lita på människor. Så det är och kommer alltid vara helt enkelt.. Så FUCK you.

Är helt dead meat i huvudet nu men kan faktiskt inte gå och lägga mig förrän Barca är slut. Speciellt inte när de ligger under mot Real Betis med 3-1. Får helt enkelt vara tröttare imorgon.. Jag överlever!



puss


Företagsekonomi.

Efter att ha pluggat företagsekonomi i ett par timmar börjat huvudet svika mig. Det är energikrävande kan jag lova, så mycket siffror. Äntligen har jag lärt mig det mesta, och jag skojar inte när jag säger att det var den bästa känslan i världen. Så svårt är det! Fast någonting som man måste lära sig bara, så det är. Bara att kämpa på! Efter det här provet känns det som vi har lugnt på pluggfronten. Eller lugnt är fel ord. Lugnare skulle jag ha sagt. Lugnt är det ju aldrig på SPEI. speciellt inte i spei2a! Så vi får helt enkelt nöja oss med lugnare. Ligger och kikar på the holiday nu och slänger därför in ett halvorganiserat, tråkigt inlägg från mobilen. Det är ju bättre än ingenting tänkte jag. Dags att sova nu, ingen sovmorgon imorgon inte.. Godnatt

2cool4school

aktiekunskapsprov, check.
skönt att ha det ur tankarna iallafall.

sitter i skolan nu och väntar på att det är dags att kila till tunavallen och träna. taggad är jag allt. men mest sugen på godis. tror elin har en kitkat jag ska norpa, jadu. det ska jag göra. hoppas hon ej blir arg.
försöker plugga lite företagsekonomi och det är omöjligt. så jag lägger det på hyllan! tills jag kommer hem iallafall.


yey

Jag känner att bloggen blir lite åtsidosatt nu när jag har mer plugg än aldrig förr. Där mellan ska jag hinna med att träna plus att umgås med mina vänner. Så jag gör så gott jag kan för att ni ska hållas så uppdaterade som möjligt. Såg att datorn stod på och insåg att jag hade lite dötid över, så jag tänkte vafan liksom.

Har sovit som en stock hela natten och det var faktiskt längesen jag kände mig såhär pigg på morgonen. Himla skön känsla faktiskt. Börjar egentligen tjugo över tio men jag och lina har matte med marie. Så det tog lite av sovmorgonen, men det behövs! Köpte en grafräknare igår också, varför är dem så dyra? Jag hajar inte riktigt, konstigt det där. Taggar till för beeptest också, wiho...

Träning idag igen! Eftersom det var så jävla kul igår så kan jag ju inte undgå att längta dit. Men först har jag en dag i skolan att ta tag i.

På återseénde.


gillar dig va

pluggis

fick otroligt bra sällskap igår kväll av elin. blev onyttigt som alltid, men det var ju trotsallt lördag. kollade på fantastic four men sov en stor del av filmen. sorry elin, men mina ögon var svullna. så trött var jag. idag består min dag av plugg, plugg och plugg. har väldigt mycket som måste göras så det är dags att jag sätter fart. ikväll ska jag bjuda familjen på efterrätt. glass med varma persikohalvor. aldrig smakat, men det låter ganska gott. men nu ska jag gå och lära mig mer om aktier. så otroligt intressant, allvarligt alltså

på återseénde.


ge mig sommar då

great

hade en otroligt rolig kväll igår på årby ip med citykillarna, det där gjorde ni riktigt bra. blev inte så mycket sömn inatt så nu är jag segare än aldrig förr. ska lägga mig och kolla på grey's och försöka plugga in lite aktiekunskap. har en känsla av att jag kommer somna i boken ganska så fort, men då har jag iallafall försökt. det kan man ju alltid säga. jag hoppas på att det blir något riktigt jävla gott till kvällsmat idag, men det borde det bli om pappa lagar. mästerkock typ, eller ah. gott tycker jag det är iallafall. (hoppas du läser nu)

var nere och kollade sm i vilsta också och united var duktiga som alltid, dock vet man inte än om det räcker. men man får alltid hoppas


.

skolan tar kål på mig. iallafall just nu när jag är hungrig och grinig. speciellt när maten i skolan knappt är ätbar. ber till gud att det finns mat från igår. det skulle vara min räddare. efter skolan blir det fika på waynes med kära.


goodnight

med ett glas saft, ett par micromackor och grey's framför mig laddar jag nu upp för natten. detta kan bli en lång natt. eller så somnar jag direkt och då blir den betydligt kortare.

på återseende!

och förresten, grattis fellan och emelie lundberg till landslagsgrejen!


hairy day

jag skulle tycka det var otroligt skönt att bara ta en sax och klippa av allt jobbigt hår som ska hänga och dingla och ständigt vara i vägen. ändå vet jag att om jag skulle klippa mig kort så skulle jag ångra mig innan jag ens hunnit titta mig i spegeln. tråkigt att jag blir så otroligt sugen när man ser så många med kort hår, som fortfarande är sjuktt snygga..ni med kort hår, känn er träffade!

 jag har ändå sen tidig ålder velat vara en kille. allt verkar så jävla mycket lättare för dom. de slipper mensvärk, slipper föda barn, slipper fixa sig så otroligt mycket varje gång de lämnar huset men bäst av allt i detta fall.. de slipper ha så otroligt mycket hår på huvudet!! så kanske ska boka en operationstid?- nej, men kanske




matematik prio ett

har pluggat matte í tre timmar nu och ögona börjar svika mig så det är dags att lägga ner nu. ska lägga mig och kolla på greys. tråkigt att jag har administrationsprov imorgon och har inte ens börjat på kapitilet. jag skulle kunna säga att det var my bad, men i detta fall är det inte så det ligger till. jag har helt enkelt inte hunnit med. omständigheterna har gjort att jag varit tvungen att prioritera. . att jag inte har word på datorn underlättar ju inte heller för min del. men nu är jag tillbaks på banan och har inte en chans att skylla ifrån mig. justja: the day you stop make any excuses is the day you reach the top. jag ska, men jag chillar lite på den fronten.


i'm not alone


inga hinder är för höga

en dag närmare målet.

är helt slut efter träningen. styrka och löpning börjar bli en aning tjatigt, men dock välbehövligt. så jag klagar inte.  behöver varenda liten muskel jag kan få. får faktiskt tänka positivt, att det blir lättare och lättare dvs.

har kikat runt lite på olika högskolor(jättetidigt jag vet) med olika ekonomiutbildningar. jag är tidigt ute, men det är faktiskt bra att veta tidigt vad du vill göra då har du någonting att sträva efter som hela tiden pushar dig framåt. där hittade jag den där oätbara moroten som skulle dra mig framåt. jag kom också på att matematik D krävdes för de flesta utbildningarna jag tyckte var intressanta, så imorgon blir det att besöka syon och försöka få klartecken att göra både matematik C och matematik D på 1,5 år. wish me good luck




lägger mig och kollar på grey's nu innan jag somnar så skönt och drömmer sött i min nybäddade säng.
g'natt


.

Ingen är så blind som den som inte vill se.


Live från wahlströms feta crib

ligger hemma hos Elin nu och kikar film, the town! Vi hade inte tänkt att nattsudda(som jag förövrigt lärde mig idag vad det betydde) men det verkar bli så iallafall. Hur fanken kan det vara så svårt att ställa om dygnet på slutet av loven. Det är ju precis när man lärt sig att gå och lägga sig sent och vakna sent som msn måste ställa tillbaka de och gå och lägga sig tidigt och gå upp tidigt. Känna sådär halvt ovärt. Fast nu är snart detta lov slut och vi inväntar sportlovet med stormsteg. På tal om annat satt jag och tänkte på uttrycket 'tiden läker alla sår' idag och kom på att det stämmer inte alls. Skär av din arm och titta hur väl det läker. Förmodligen läker det inte alls. Det kanske till och med börjar ruttna. Ville bara påpeka! Så förlåt alla vänner som trott på skiten. Tiden läker definitivt inte alla sår, tiden kan till och med förvärra saker och ting! Efter att ha spolat tillbaka filmen ett x antal gånger eftersom både Elin och jag är helt stuck i våra mobiler gör vi ett sista försök och jag bestämmer mig för att lägga det otroligt beroendeframkallade objektet åt sidan. Iallafall så vi hinner se början av filmen. Godnatt!!

tester, check

testerna, check! och nu mat att se fram emot. är otroligt hungrig efter två timmar i munktell. ganska nöjd över testerna ändå, efter omständigheterna. bara att förbättra sig till nästa gång. alltid bra att ha ett riktmärke.

skulle behöva plugga lite aktiekunskap nu, och det ska jag göra också. efter maten..
senare vill jag göra något kul, fast något som inte är så energikrävande

tack för den, tjo


.

Befinner mig alldeles strax i kära munktell för att ha tester. Har en känsla av att det inte kommer gå bra alls. Har dock inte så jättehöga förväntningar på mig själv. Eller jo, det har jag alltid. Men ska försöka få bort dom innan jag anländer i munktell. För idag, då kan det gå åt helvete. Ciao

.

tar mitt pick och pack och kilar över till petras place.
ikväll ska vi in i dimman, eller jag stannar nog utanför den idag pga testerna imorgon.
duktig tjej, duktig tjej.

höres


time to study


you name it

jag är trött, seg och alldeles fantastiskt sur. ångrar nu att jag bestämde mig för att göra aktiekunskapsprovet direkt efter lovet. idioti av mig själv. har ingen ork till att plugga just nu, på ett lov(!). plugget kommer väl att skjutas upp tills måndag kväll eller något sånt. men jag måste orka, jag ska tvinga mig själv att orka. så jag får väl sitta och glutta i boken då och då medan vi kollar på filmen. för det ska gå bra på det här provet, det måste gå bra. förra provet vill jag inte ens tala om..

har en semla i kylen som väntar på mig!
det var längesen jag åt spicy också så pappa har lovat mig att käka där i helgen. kan ju ej bli mycket bättre. eller jo, kanske en american pizza.


slut

helt slut efter en träning i munktell. nu laddar vi om tills testerna på söndag!

ge mig en fet bil och jag är nöjd, tack på förhand

det känns som jag har varit runt i halva eskilstuna idag med pappa. det var nog också så det var. ska försöka få i mig lite mellanmål innan träningen som börjar om ett tag. annars har jag en känsla av att jag inte kommer orka, inte ens i mitt egna tempo. måste ta det lugnt idag, får inte gå för fort fram känner jag. vilket det kanske redan har gjort. time to slow down nu!

ikväll blir det mys hemma. har laddat ner bröderna karlsson som vi ska kolla på. vi har lärt oss hur man hyr filmer direkt från tvn också så det kommer nog vara väldigt populärt i våran familj. skönt att slippa ta sig till rix video utan bara klicka in på tvn vad vill hyra. kanonbra!

har förresten hittat min pärla som jag SKA ha när jag fyller och förmodligen har skaffat körkort. Mercedes Benz SLK 200, årsmodell 2010. jag skulle döda för den.


kladdkaka

har nog aldrig varit såhär sugen på kladdkaka förut. överväger om jag ska göra en egen eller om jag ska gå till konsum och köpa en färdiggjord.. båda är ungefär lika jobbiga så får se hur det blir..

träning då, taggad som aldrig förr

jag kan ju börja med att säga att jag gick och la mig på tok för sent för att gå upp såhär tidigt.. är helt slut, totally dead meat. kollade på mer än halva änglagård igår innan jag tvingade mig själv att sova, och då var klockan två. vad är det med mig och att vända på dygnet på slutet av lovet? alltid samma visa.. nu längtar jag tills mina varma mackor är klara i ugnen och jag ska få ta första tuggan.. jammi


o herre min gud vad fina

angst

får ångest över att ligga i min säng, pigg som en lärka och veta att jag måste upp tidigt imorgon för att träna. på tok för tidigt. datorn är så svår att slita ifrån mina händer just nu så inte ens hulken skulle klara av det. kikade på änglagård första sommaren hemma hos petra med ett par tjejer och den var fan bra. jag älskar svenska filmer! nu laddade jag precis ner tvåan och kommer inte kunna somna förrän jag har sett den.. okej, det kanske jag måste göra. jag är sämst på att prioritera! får helt enkelt spara den till en annan dag. sen kanske man ska få arslet ur vagnen och gå på trean på bio. eller visas den fortfarande?

nej, man kanske ska börja tänka på refrängen iallafall. det är ju trots allt en dag imorgon också. godnatt älskade läsare(om det nu finns några)



i'm gonna love you like i've never been hurt before


sovdags nuuudå

testade en ny subwaymacka idag, kalkonbröst. den var till och med godare än kycklingbröst. se på fan alltså! alltid bra att vidga sina vyer.

jag är så otroligt trött just nu, det känns nästan som att jag har feber.. trots det är jag inte alls varm. tror det bara är sömn som saknas, och det skulle nog göra susen. ikväll blir det tacos med familjen. kan faktiskt inte minnas när det var jag åt det senast, och då är det längesen. för mitt minne är sjukt bra, tro mig.

nu ska jag kika klart på knight and day som jag ej hann med igår kväll. fast kommer nog somna innan jag ens hunnit kolla tio mintutos. träningsledigt idag då, vad ska man hitta på..


tränad och klar

hoppar in i duschen nu och sedan blir det käk. drar hem till felicia ikväll och myser med två guzz. alldeles fantastiskt om man får fråga mig. måste se till att hinna kolla slutet på knight and day som jag ej hann med igår innan jag kilar också.

just do it




mellanmål

tar mig ett litet mellanmål och sedan kilar jag över till elin, yesbox. äter fast jag inte är hungrig, det är toppen. inte alls, men vad gör man inte för att orka... jag har börjat tänka som en riktig idrottskvinna, så ni vet alltså. för jag är påväg mot toppen.


pigg och sådär lagom glad



nu är det film som gäller. på något sätt är jag helt död även fast jag sov till halv två. känns ju sådär lagom skumt. måste egentligen se till att piggna till, vill ej att min dag ska se ut som gårdagen.. sömn, sömn, sömn.. träning idag 17.00. tills dess ska jag se till att piggna till.

nu till ett annat problem, när jag vaknar nu, ska jag äta frukost eller lunch? mina matvanor blir lidande av mina sovtider.. får väl helt enkelt göra en blandning, brunch. och där löste det sig!

knight and day

skulle behöva någon slags morot. och nu talar jag ej om en sådan som går att äta. utan en morot som drar mig framåt. bara så ni vet

Ligger hemma i mitt rum med Ellan the king. hon pluggar och jag sitter här. frågan är vem som gör mest nytta.. borde ju vara jag. eller enligt er iallafall för annars hade ni ju ej haft detta att läsa, eller något.. håller på att ladda ner Knight and day. en otroligt bra film om man frågar mig, en desto sämre film om man frågar Felicia. Men elin har inte sett den men är beredd att ge den en chans, så det är den vi myser till inom kort..

självklart är det en otrolig lättnad att kunna åka till träningarna och köra. fast eftersom jag inte får köra så mycket som jag egentligen vill blir jag bara deprimerad. får intala mig själv att tiden kommer då jag också får springa runt på fotbollsplanen som en glad ko på grönbete. fin metafor där



inventering är så kul. eller?

efter två dagars inventeringen känner jag mig ganska stolt över mig själv. det var jobbigt, men vi tog oss igenom det och nu är klubben en aning rikare iallafall. eller var det laget? . så tacka oss duktiga små parvlar som slet våra arslen igår och idag. somnade sen som ett litet barn hemma hos elin framför Farsan. kollade på Avatar för första gången också, eller kollade och klollade. jag kollade en del, sov en del, kollade en del. och sen var jag tvungen att sticka i slutskedet av filmen.. så det kan gå ibland

otroligt skönt att komma hem och märka att internetet funkar så man slipper koppla upp telefonen hela tiden. ganska skönt att vi har ett utav de snabbare bredbanden man kan ha också. kanonbra tycker ja.

drar på träning igen om ett tag, men innan det ska jag ladda ner lite grey's. om någon här har säsong fyra att låna ut skulle det vara guld värt? jag orkar inte kolla på datorn och min dvd verkar inte ta emot brända skivor. ja det är så det ligger till faktiskt. ibland får man dock göra saker man ej tycker om.

ikväll ska jag och elin vara duktiga och plugga. våra hjärnor har faktiskt inte tagit lov!




Galen kväll

Ja så sammanfattar jag gårdagen med mina egna ord. Hade otroligt roligt bortsett från vissa stunder. Lite tråkigt också att min älskade kamera pajade..Hur ska jag klara mig nu? Får helt enkelt spara till en ny så jag blir hemma några helger framöver och sparar, om ni undrar vart jag håller hus alltså.. Idag vet jag inte om jag tycker att jag mår bra, men gårdagen var självklart värt det. Försöker återställa min kropp litegrann så ligger och kikar på skidor.

HEJDÅ


RSS 2.0