Hårigheter

Godkväll allihopa.
Jag har inte så mycket att berätta om idag, men kände för att blogga ändå. Ibland är det skönt att bara skriva av sig lite. Har varit hemma mestadels av dagen, bara kollat på Oth och legat i sängen. Så nu är jag jätteseg, skulle faktiskt vilja gå och lägga mig, men orkar inte ta mig från soffan till sängen, det är väl ungefär 1,5 meter. Hah..
Imorgon är det träningsledigt, ganska tur för jag har lite annat att göra. Ska försöka få en klipptid, nu måste en del av det av. Det kommer inte bli mycket. Jag har varit med om det så många gånger att jag har klippt av allt hår jag har sparat, sen gråter jag över det i flera dagar, hah.

See ya


ingen match

Ingen match idag, den blev inställd på grund av vädret. Men vi kör på träning istället, ja det gör vi. Dock inomhus, lite skönare, lite varmare.  Men nuu ska jag precis börja kolla på OTH säsong 7, sen blir det frukost.

See ya

TEMA MYS

Har kollat oth med Felicia hela dagen, bara inte gjort någonting.
Paj har vi också gjort, eller gjort och gjort..Jag köpte en sån där färdig som man bara lägger in i ugnen. Grymt lätt och framför allt gott.

Jag har fått något krupp att jag måste testa mitt skidställ, vill ju att allt ska vara bra till Romme, även fast det är en månad kvar typ. hah. Men som man säger, det är bra att vara ute i god tid.

Eftersom det blev en härjig kväll igår och vi har träning imorgon så stannas det hemma för mig ikväll. Fortsätter på temat MYSA. Helgerna är enda dagarna man kan återhämta sig eftersom vi tränar såpass mycket i veckorna.





Hos Lucas

En bra kväll igår! Vissa mådde inte så bra, men tror att de flesta hade en toppenkväll. Och det tackar vi lucas för!
Bilder kommer senare när jag har ork.

Nu är det One tree hill som gäller, måste få i mig någonting att käka också.


mina kläder!

Mina efterlängtade kläder från HM har kommit. Eller nästan allt, jackan fattas fortfarande men hoppas den kommer inom kort också.

Hoppas på en kanonkväll också, Let's go!



Bjuder på en riktigt skön bild också! Hah

.




Individuella val


Nu är det också dags att välja inriktning till 2an, för mig är det nog ett ganska enkelt val. Blir ekonomi. Individuella val var ett lite knepigare beslut, dock lutar det åt att ha bild i 2an, sen spara poängen och ha lite bättre kurser i 3an. Ehfan, svårt beslut det där. Kollade också lite på internet vad man behövde ha för medel för att komma in på olika högskolor och inriktningar. Och det verkar som alla jobb man är intresserad av kräver ett snitt på 20,0. Så hejdå till dom säger jag bara, det verkar bli donken för mig..  

Nu har jag lite samhällskunskap att plugga på, sen blir det ett låångt bad.  


önskar jag kom på en rubrik

Ja men tjoo, samhällskunskap i timmar idag. Ganska så värdelöst.
Sitter iallafall och laddar upp med en vaniljmunk, den var dock inte så god som jag trodde.. Varför ska allt se så mycket godare ut än vad det är?

Ska åka ner på stan med Linn idag efter skolan iallafall, känns som det var år och dar sen jag var där. När man tränar så mycket som vi gör, har man inte tid med så mycket annat. Det blir mest fotboll, och vila. Men det är gött det med.

Cimon lämnade också paradiset igår, varför ska alltid den snyggaste fara?


RUBRIK

Vg i naturkunskap A, sådär va...
Kör också på som vanligt och tränar ikväll, stenskönt, stenbra och stenhårt alltså. Hoppas också Helena är back on track!
Svinkallt var det imorse när jag åkte till skolan, och säkert nu också gissar jag på. Har inte varit ute på hela dagen så det är bara en gissning. Mössan ikväll är givet iallafall, gillar min stadiummössa. Den är fin!

Har min sista lektion nu, Matematik.
Faktorisera, multiplicera, dividera och allt va det nu är, dötråkigt är iallafall ett gemensamt ord av alltihop. Nu är det dags iallafall, sätter mig bredvid muffe så känner jag att jag har ett allmänt försprång. Hey hoe, let's go!

 
you make my day girls!

YEP

Sanningen är det bästa, tro mig

Träningen idag gick helt okej, trots att jag var helt slut i kroppen. Kändes som jag inte orkade springa, som om någon drog i mig bakifrån eller nåt, hah. Tog mig iallafall genom träningen galant, eller sisådär va. Spelade back i slutet av träningen och det kändes lite ringrostigt faktiskt. Definitivt något som måste finslipas.
Nu dunkar jag meet me halfway och är allmänt deppig, kanske dags att rycka upp sig. Det är ju trots allt en dag imorgon också.
Träning imorgon också, något annat roligt händer väl inte?


Rimma ja

Är i skolan, smuttar på en coca cola, imorgon har jag bild då ska jag måla.
Tänkte vara nyttig och köpa en light, även fast det inte är så jävla bright.
Snart har jag matematik, jag är inte så smart, men det hör inte hit.
Jag fick tjugo spänn av pappa, så jag kan gå och äta middag på grappa.
Nej för fan nu ljuger ja, jag ska köpa en macka med varm chokla.
Jag ljög igen, inte bra om man ska vara en riktig vän.
Tänkte köpa en juice med äppelsmak, bra om man frågar mig med saftig bak.
Rimma är inte min grej, men om du vill höra mer hänvisa till min tjej.
Min tjej är gay, precis som mig.
Dags att kila, nu på noomis lektion jag ska vila.

HEJDÅÅÅÅ


söndagsmys!

Muuuums, sitter i köket och har nyss gjort fruktsallad med grädde och världens godaste negerbollar. hah, ursäka uttrycket negerbollar, men för mig har det alltid varit negerbollar och det förblir så också!
Träningen idag gick bättre än förväntat, trots huvudvärken tog jag mig till Rekarne. Idag hade vi också en liten introduktion på ett Coreprogram vi ska göra. Det ska bli kul, och förhoppningsvis visa resultat. Fick också träffa Henis på träningen, som efter att ha varit sjuk en vecka tog sig utanför dörrarna. Tittade bara på, men strongt ändå. Har saknat dig va. Skönast med att du är frisk är att jag slipper sitta helt mobbad på tyskalektionerna, det är inte min grej även fast jag får mycket mer gjort. Kan tänka mig hur du kände dig innan jag kom va!

Jag har ett väldigt svårt beslut att ta. Blir det Johan Falk, One tree hill eller fotboll att kika på ikväll? Ett svårt val faktiskt, även fast jag tror det lutar åt det andra alternativet, som alltid.. Nej men negerbollar, fruktsallad och Oth är en svårslagen söndagskväll, jag kör på det.


Lite creapy va, men saknar dig vännen!

huvudvärk

Huvudvärk och en jävla masssa skit
Gjorde ingenting igår utan låg bara hemma och kollade oth
ändå har jag en jävla huvudvärk idag? Tänka sig att man blir drabbad ändå.
Träning idag iallafall, hoppas huvudvärken släpper när man kommer igång.
Jag kanske har vilat för mycket så att jag är färdigvilad nu och sen får jag huvudvärk. Eller ja, vet ej om det där lät så trovärdigt. Men struntsamma, ska gå och ta en ipren nu sen kilar jag till träningen.

heipa.

Spicy

Spicy idag!
Men först ska jag äta lite frukost, kolla klart på oth som jag helt klart är beroende av och sen kilar jag väl in till stan med pappa och äter. Ska bli riktigt gott, var längesen jag åt det så är väldigt sugen, så idag kanske jag orkar hela? mja, det är ju mindre troligt. Och sen ska jag rösta på Tacos till kvällsmat, då är min dag toppad.

.

Nyss mådde jag illla, och då menar jag riktigt, riktigt illa. Tryckte i mig alldeles för mycket chips på alldeles för liten tid. Måste varit det mitt illamående berodde på.. Inte mys alls. Gick ut och gick så jag fick lite frisk luft, och det kändes genast bättre.

Nu blir det oth, ska försöka hinna ikapp Fellan. Sen sängen, är riktigt trött, efter veckan som varit skulle det faktiskt förvåna mig om jag inte var det.

Önskar alla en bra fredagskväll och bjuder på en riktigt smaskig bild.    Seeeya




yeho

Ändå ganska chill med datakunskap, snart övergår det dock till engelska.. läxförhör, oregelbundna verb. vem orkar? Lunch om timme iallafall, ganska skönt. Sen bara två lektioner efter lunch, blir kvar i skolan idag, har träning klockan fem så det är ingen idé att åka hem. Skönt att få träna idag iallafall eftersom jag inte fick träna igår.

lånade oth säsong fem och sex av nicke igår så det blir att kolla det ikväll. vill inte att det ska ta slut. hah

Linda hälsar puss!

Love to you



great

Var hos naprapaten som sagt. Och det visade sig att jag hade en skada på en av mina kotor längst ner i ryggen, det var alltså det som har besvärat mig. Han var extra noga med att säga att jag inte får hålla på att bära på folk, så två och två övningarna vi kör på träningarna har inte alls varit bra. Och några fler såna blir det inte för min del antar jag.. Fick inte träna idag heller, och inte nog med det. Jag får inte sitta heller, så har legat i sängen och kollat OTH. Subway har jag också ätit idag, mumma!
Ska lägga mig och sova nu, sen blir det plugg, någon nytta måste man ju ändå göra idag.




ey brushan.

la nyss in lite ny musik på ipoden så jag får en rolig bussresa till skolan.. gillar inte att åka buss.
kanske måste läsa lite i den superkonstiga boken vi läser på svenskan också. har fullt upp!
ikväll blir det kanske ingen träning, hoppas det blir. det beror på hur naprapaten ser på min rygg. får hoppas på det bästa. vill träna!

nu kilar jag till bussen, heipa!


ELINS FÖDELSEDAG

GRATTIS ELIN 17!


JAG MÅR INTE BRA IDAG.

En dag i sängen alltså. Är hemma från skolan.
Blir att göra lite plugg som man missar sen när man mår lite bättre.
Men så länge är det OTH som gäller, är lite hungrig så dags att fixa lite lunch strax också!

Seee ya


SKOLA, TRÄNING, SOVA. Oj, hände det något?

skola träning sova, skola träning sova, skola träning sova, ja men ni har nog fattat vinken. Så där ser väl iallafall mina dagar ut i stort sett nu för tiden.  Det är alldeles för mycket rutiner, kan inte någonting sticka ut från vardagen? Vad som helst kan hända, bara det händer något. Något radikalt.

Sitter iallafall i skolan nu, och efter det blir det att vara kvar i skolan och sen är det träning. längtar lite till det faktiskt, sköönt att träna. Längtar dock inte till styrkan ikväll.. styrka i en timme, låter inte allt för soft. Men vad gör man inte för beach-10.

kilar nu, höörs


Det finns bara en Linn

Shit vad trött jag är! Träningen idag var grymt kul, skönt att komma ut. Och skönt att vi har fått nya träningskläder, overall, regnjacka, träningsställ. Ja, alltså rubbet. Några tjejer kom fram till att det var roligare att träna med nya grejer.
Linn gjorde iallafall dagens. Vi stod och lyssnade på Viktor när han förklarade en övning, han sa att man skulle möta bollhållarn men inte få bollen. Jag sa till Linn att någon skulle passa till den som mötte ändå av bara farten, speciellt hon. Linn skrattar lite som typ "äsch jag skulle aldrig göra det." Men tre sekunder senare var det Linns tur att passa. Och självklart passar hon till den som kommer mötandes, det finns bara en Linn andersson.
Du bjöd iallafall på skratt och det är alltid bra.
Oth nu, lånade säsong fyra boxen av Felicia så jag slipper kolla på datorn, så mycket skönare att ligga i sängen och kolla på tvn. Lite plugg väntar också så nu måste jag dra mig, HEIPA.



TAKEN

Kom precis ut ur duschen, skönt att känna sig ren och fräsch.
nu ska jag kolla på Taken, har hört att det är en riktigt bra film och att det är ett måste, så ska ta tillfället i akt och se den.
Skola imorgon, vad ska man säga. Vet bara att jag längtar till nästa helg. Och imorogn börjar vi träna utomhus, kommer vara ruskigt kallt så det blir väl dubbla underställ, om inte termobyxor? hah. Men man vänjer väl sig, hoppas jag (!)

Här kommer lite bilder på Noel, så söt!






YEAH SMARTHEAD, GILLLAREJ

Har inte kvar bilderna från igår på min kamera för emelie "snillet" bäckström råkade klicka på klipp ut istället för kopiera idag när hon skulle ta bilderna. Såg nyss att jag inte hade en enda bild kvar, men när Emelie och jag har kirrat de där och jag har fått alla bilder så lovar jag er att de kommer både upp här och på facebook!
Väntar man på något gott väntar man aldrig för länge.


god morgon världen

empas stuga är mysig, det är den verkligen

jag känner inte för att skriva hur dagen såg ut igår, räcker med att jag säger att den var kanon.
om mer information om kvällen hänvisa till eemelievictoria.blogg.se

Nu ligger vi och bara myser i empelies urmysiga stuga, kollar oth och äter popcorn. Snart bär det in mot staden, kanske blir en subway för mig, eller kanske kebab. ja men vem vet, det återstår att se helt enkelt. Sen måste jag iallafall hem, Mattias kommer och hälsar på, förhoppningsvis har han Noel med sig.

Och om jag minns rätt så serveras det pizza hemma hos mig ikväll, wiho.




efterpärla

efterpärla hos emelie "empa" bäckström är givet. här ute i stugan har vi det kanon, hur bra som helst helt enkelt. jag och louise har paxat loftet, någon som är ganska bra gjort, och för några killar jävligt osoft. Vi diggar musik men jag känner att eva och adam skulle vara för jävla bra. 4

men nu drar ja till gaysen, seeeee ya 

ändrade planer

Ändrade planer, sitter hemma hos helena nu. Kollar oth och gör sånt man gör när man är med Helena.
Drar in till stan sen, ska käka något gott. Subway eller spicy, det går på ett ut. LIKA GOTT.
Sen träffar vi hanna och åker och kollar på hennes innebandymatch, osv.

peace

förlust

Kom hem från vilsta för ett tag sen, där jag såg mitt kära united bli besegrade av någon lag jag inte vet namnet på, det enda ja vet är att dom var duktiga. så det var inte mer man kunde göra, ni var iallafall duktiga tycker jag.
nu blir det frukost och oth, och senare kommer helena och joinar mig.
och ikväll får vi se vad som skeer.



en bild på kungen, i blått alltså

OTH

Oth ikväll då, har varit skönt att inte ha gjort någonting. Bara varit hemma med familjen. Kul att umgås med dom också, ibland ;)
ska nog slagga snart, ska upp tidigt imorgon och kolla på SM.

peace!


Klappat och klart

Cirka fyra timmar senare är jag klar med bilderna. YES, behöver inte tänka på det mer i helgen.

Imorgon är det ju SM för Eskilstuna United, och jag hoppas vi/ni vinner. Skönt att det är ett lag som har hoppat av, eller hur det blev så. Men helt plötsligt var det bara en match istället för två. Kom igen tjejer, jag är där och hejar på er, se till att vinn nu! Sen blir det väl att träffa Helena och på kvällen återstår det och se vad som sker, ska troligen festa lite med några tjejer!

Dags att bli lite allmänbild, just nu: Vem vet mest.

 


Bild

Fick sluta tidigare idag, hur skönt som helst nu i slutet av veckan.
Men måste se till att ta tag i mina bilduppgifter nu, känner att det här inte kommer sluta bra. Jag har två bilder som ska vara klara på måndag och den ena har jag inte ens börjat med. Att jag inte är bra på att rita är ju inte någon större fördel heller. Men jag får väl kraffsa ihop någonting i sista sekund.
Idag blir det bara oth och hemmamys, god mat osv.


shuu

trött och sliten..

mja igår fick jag reda på att jag inte fick spela sm i helgen.. that sucks. men äsch, vad ska man göra. vi vill ju ha det bästa laget för att vinna helt enkelt. hoppas man får spela sen när det är 93ornas tur iallafall!
slaggade hos felicia igår, var nere och kollade guif. ni grabbar som spelade var braaa! 

nu är det dags för datakunskap!
see ya


Mardrömmar

godmorgon!
det är helt sjukt vad man kan drömma konstigt, det var de konstigaste drömmarna i mitt liv.. och de hemskaste och äckligaste och mja hela faderullan. glad när jag vaknade och bara insåg att det var en dum dröm. Jag drömmer varje natt faktiskt och någon gång ibland kommer dom här konstiga mardrömmarna..

ska iallafall gå och äta frukost nu, sen drar jag till skolan. En lektion sen lunch, sköönt.

seee ya

tjo

SKOLAN NU

har fett roligt, kan inte sluta skratta när jag kollar på niclas, mer känd som muffe. han är så jävla söt.
han gav mig nyss lite råd om kläder han tycker jag ska köpa från HM. Tack, det värmer.
vad händer efter skolan då? ingen träning, känns ganska tomt sådär..blir väl att åka hem och fortsätta kolla på OTH.

höörs sen, peace


Sent, inte så värst?

varför är jag så sjukt trött nu för tiden, skulle kunna gå och lägga mig men då missar jag paradise. bevisar ju att jag bara sitter uppe för att kolla på paradise, och det visar att jag är beroende, tyvärr.
varför ska paradise visas så sent? eller sent och sent, det är ju inte sent. har aldrig tyckt att klockan tio är sent, men just nu, när jag egentligen skulle vilja somna i min säng vid sjuslaget så är tio väldigt sent. funderar faktiskt på att gå och lägga mig nu och kolla på reprisen som visas inatt 03.30, men vet inte om det är så smart det heller faktiskt, är nog en aning piggare då.. elleeer?  

nu har mamma gjort i ordning en kvällsmacka till mig, så dags att gå och äta uppp den. hööörs


AJ

Det var det värsta, att det kan göra så ont att slinga håret.. färgen var så jävla stark så jag kunde knappt andas när jag var i närheten av den, sved i ögonen gjorde det också. har ont i hela hårbotten också eftersom jag satt i en kvart och försökte få bort hättan över huvudet. nu är det mycket klagande, men det struntar jag i.
ska aldrig mer köpa den där färgen, heipa!

ganska nöjd med resultatet iallafall, även fast det inte syns så mycket på bilen. 

 

SLINGOR

tränade idag, och det var skööönt.

kom hem för ett tag sen och nu är det dags att slinga håret, jag tänkte faktiskt på att följa trenden och färga mitt hår brunt. men efter att de flesta av minapålitliga vänner sagt "du ska vara blond" så förbli jag det så. som varje gång hoppas jag också att det inte ska bli gult!
Sen blir det oth-mys, skönt med tidig träning, har hela kvällen på mig att mysa. tog inte med mig några läxböcker hem, för idag tänkte jag inte plugga. idag får vara en vilodag helt enkelt, såna behövs också, helt klaart.

seee ya


PARADISE

håller på att bli frisk, så jag tror det blir skolan imorgon. får se hur jag gör med träningen, om jag är med eller inte. beror på hur jag mår.
jag har inte gjort något annat idag än kollat på oth och jag har fastnat. grymt bra är det. nästan så man vill vara sjuk imorgon med bara för att kolla, men det skippar ja. kan ju säga att jag hatar dan scott mer än vad jag har hatat en person, helt otroligt. även fast det bara är en dum tv-serie så får jag inte honom ur mina tankar, sjukt ja vet..
strax är det paradise, dubbelavsnitt!

see ya, peace


*

time takes it all.

HOME

hemma från skolan idag och kurerar mig, det behövs känner jag.
ingen träning idag heller dock, säger hejdå till sm i helgen..
ska gå och få i mig någonting att äta nu, sen blir det one tree hill för full rulle.

vi hörs senare, även fast jag inte kommer ha så mycket att säga om min dag..
PEACE

.

Mamma berättade nyss att hon hade beställt en väska som jag tjatat om. Nu blev jag på lite bättre humör iallafall. Tack mami

SICKIS


missar träningen för att jag är sjuk, finner bara ett ord. värdelöst
varför ska man bli sjuk för? förstår faktiskt inte vitsen med det.

nu är jag bara jätteirriterad och allt som går att vara för jag missar träningen idag
och förmodligen flera dagar framöver också.

finns bara ett par saker som skulle göra så jag mår lite bättre.
en 13c och OC.

 tuff tjej

Teambuildning

Idag var det ju teambuildning och det var riktigt kul. Iallafall hockeyn som toppade hela dagen. Kan ju konstatera att jag inte ska slå mer straffar i mitt liv, Felicia gillar att ligga på isen och Linn har ett jävla slagskott. Kan ju säga att det var Linns slagskott jag försökte mig på att härma när jag skulle slå straffen. Men istället för att träffa pucken så träffade jag isen och ramlade. Kan tänka mig att det såg roligt ut, men mja. bjuder på det faktiskt..  
Nu känner jag mig sjuk, eller känner och känner. Jag är sjuk. Är täppt i näsan och slut i hela kroppen. Slut i kroppen kan ju dock vara från hockeyn, det var sjukt jobbigt ibland. Skydden vägde kan jag säga!
Blir att sova nu om ett tag, känns så onödigt att hålla mig uppe när jag ändå inte gör eller kommer göra någonting, bara ligga här. Bättre att krya.

Igår hade jag det mysigt med tove emelie louise och felicia. Vi hyrde film (som tyvärr inte funkade, hah), åt lite godsaker och bara hade det mysigt. diggar er tjejer, det vet ni.  

Kommer lite bilder från igår och idag.














Skooool

Sitter i plugget nu, ganska så chill faktiskt. Muffe sitter och spelar något spel, och är allmänt söt när han sitter där med sina rödrosa kinder. Alex är helt galen eftersom Ego har rea idag och han är så glad. Oh nej, nu börjar alex sjunga på låten Replay, det var droppen. Ludvig är lite deppig eftersom Alex nyss vann över han på ett spel. Carro är bara allmänt trög och Riad försöker vara som oss andra.. Du lyckas helt klart gubben.

Idag efter skolan blir det mys all day, ska först ner med några tjejer på Carino Spa och bubbla och bada bastu, sen blir det tacos hos felicia och toppat på det blir det filmmys. Great


Hörs imorgon då!

Fan nu börjar det bli jobbigt att hålla ögonen öppna vilket förmodligen tyder på att det är dags att sova..
Orkar inte sova, orkar inte ta mig till sängen, på tok för jobbigt just nu. Så sitter här ett tag till, myser under filten och kollar ett till avsnitt av OC, sen är det nog dags för mig med att slagga.. såå godnatt, see you tomorrow.



snart min



En av klänningarna jag beställt
Dock i röd färg.


KÖPAA KLÄDER

Jag åt spicy idag, det var grymt gott.. som vanligt!

Första dagen i skolan ger dom oss plugg att göra, dom gör allt för att vi inte ska ha någon fritid, tro mig.. Var helt ensam idag på tyskan efter att Helena "skolkarn" Hansson inte kom, det var ju inte en sån jättestor skräll i och för sig, men det var inte kul. Det som var bra var ju iallafall att jag fick mer gjort än vad jag fått på alla tyskalektionerna tillsammans, eller ska jag säga varje gång Helena var där. Säger bara en sak, KÄMPA HELENA, KÄMPA! DU KLARAR DET.

Har bläddrat igenom HM Katalogen och bestämt mig vad jag ska beställa, blev mest massa sommarkläder. Är riktigt nöjd faktiskt (innan jag ens fått kläderna, ha-ha), kan inte bärga mig och få grejerna, men det lär väl ta ett bra tag iallafall. Någon som vet hur länge det brukar ta att få hem sakerna från HM när man beställer från katalogen? Mamma ska iallafall betala allting, får kläderna istället för pengar efter att jag har klarat av mitt godislöfte. Tack Mamma.

Borde göra om min header nu, den är inte i så fint skick. Helena vad säger du om stil och finess. Im to sexy for my shirt.. det är så 2009? hah. Men den dög ett tag iallafall, som omväxling osv.

PEACE. HÖRS. DAGS ATT MYSA ETT TAG.


.

sugen på en bit av dig just nu


Träningsvärken

Träning, träning och åter träning. Känns som det är det enda jag tjatar om i min blogg.. Men ja, kanske det ända jag gör? Kom iallafall hem från  träningen nyss med en värre träningsvärk än aldrig förr. Först från träningen igår och sen från idag, kan tänka mig att det kommer kännas tungt att ta sig upp ur sängen till skolan imorgon.. Inatt hade jag till och med svårt att vända mig i sängen. Men på något sätt gillar jag att ha träningsvärk, det är ju liksom beviset på att man har ansträngt sig och gjort något bra.

Nu är jag sjukt hungrig, har inte ätit annat än frukost idag, beroende på att jag sover halva dagen och hinner därför inte med lunchen, skärpning. Blir definitivt bättring på det nu när skolan börjar, en positiv sak med fängelset iallafall..

Seee ya

God morgon

Ja men visst, jag och Helena vaknade nyss och om en timme ska vi iväg och träna. Ganska skönt sådär på morgonkvisten. Nu äter vi en duktig frukost för att ens orka med att träna och kollar lite smått på One tree hill.
Jag har sån jävla träningsvärk så jag har lite svårt att gå, hur ska det gå på träningen? ..





.
















En superdejt

Skulle ju haft Harry Potter maraton alldeles själv men såklart kommer helena och stör mig.. Hinner aldrig vara för mig själv. Men man får väl ta det som det kommer, det är ju trots allt sista roliga kvällen på lovet, då får man vara lite snäll. Så jag välkomnar henne med kramisar och pussisar.  Hon fick också några kakor, och snart ska jag bjuda på glass med varma hallon. En kanondejt, eller vad säger ni? Inom mig lever en riktigt Don Juan.

Har lite problem med humörsvängningar eftersom Barcelona har lite svårt att hitta nätet.. 
 

mjaa

men hallå där, nu har jag tagit mig friheten att göra om antis blogg. personligen tycker jag den blev jättefin och hon har lovat att ha kvar den tills skolan börjar hon har dock inte sett den än hehe.

sitter här ute i hållsta och kollar på barca och äter kakor, myser som fan.
tittaa in på min bloggfan vetja
pusss
/ helena

Maraton

Kom hem från träningen nyss, idag var den ganska hård om jag får säga de själv. Jag har iallafall ont i hela kroppen, kan också bero på att jag och stretching inte går ihop så bra.. 
Har därför laddat upp den här kvällen med ett eget Harry Potter maraton, glass med varma hallon och ostbågar. Hur mysigt som helst. Ibland måste man tyvärr ta det lite lugnt, annars slutar det med att man antingen ligger utbränd eller så ligger man hemma sjuk. Så jag tar det i fånga, ikväll kör jag på maraton!

See ya


snart är det slut på det roliga

Man börjar märka att skolan börjar närma sig nu, därför försöker man proppa dagarna fulla med grejer att hitta på för att inte döda någon tid. Man vill hinna hitta på så mycket som möjligt på loven.
Ett exempel på det är idag för min del, jag har hunnit med att träna i två timmar, kolla på handboll när Sverige mötte Slovenien och varit på bio.
Egentligen vill man ju att tiden ska stå still, att det inte ska bli skola på torsdag. så varför gör man massa roliga saker, det är väl då tiden går fort? Så snart står vi där, när tidiga mornar, plugg och massa prov är ett faktum. Jag orkar inte ens tänka på det, det får mig att må dåligt.

PS, min efterlängtade laddare till min dator har kommit. Så nu kan jag äntligen använda min laptop igen! Fina grejer.

Träning

Efter fem veckors ledighet börjar vi nu igen. Den här gången tuffare än aldrig förr. Fyspass, konditionsträningar. Kort sagt många hårda och svettiga träningspass. Frågan är vem som orkar. Efter fem veckors vilande har jag ingen ork att börja igen, visst känner jag ett sug att börja spela. Allt slit på försäsongen kommer ändå vara värt det i sommar när alla orkar spela hela matcher och man känner inte att man är trött.
Att träna på tunavallen i minusgrader låter inte alls frestande men efter uppehållet måste man börja röra på sig innan man blir fet. Dock tränar vi inomhus första veckan, och det räddade min dag när jag fick veta det! 
 Ja men lite skönt att börja träna iallafall, även fast man behöver klä på sig halva garderoben varje gång...

ska gå och fixa lite käk nu, see ya


Layout!

Som ni kanske ser har jag haft väldigt svårt att bestämma mig över hur min layout ska se ut, det blir så att jag tröttnar efter ett par dagar och tycker den är ful. Jag får hoppas den här håller i sig ett tag iallafall.

2010, HERE WE COME.

Kan väl börja mitt inlägg med att säga att nyår är en aning överskattat. Jag var väl i princip jättetaggad till kvällen, men det började avta mer och mer och vid tolvslaget ville jag bara hem, ligga i min säng och kolla på en film. Jag hade väl en helt okej kväll, men nyår har dock varit bättre förr och jag har haft bättre kvällar, så det var ingen kanonkväll. Glad iallafall att det var många av mina vänner som gjorde den bra, även fast det var en hel del tjejer som saknades.
Vi kom iallafall ner på stan vid tolvslaget, där jag tror alla, väntade på att hitta någon att kyssa när klockan slog tolv. Det blev en del tårar, (det finns bara en caroline jonsson) och glada skratt.

Jag och Louise fick bli varandras nyårskyss efter att vi inte hade någon annan. Och man kan ju inte stå själv på tolvslaget. För Louise blev det väl en bakslag från förra året, medans jag gjorde ett enormt framsteg. Vem vill inte kyssa Louise Haavisto liksom, DET ÄR DEN STORA FRÅGAN.


RSS 2.0