balkongmys

Låg ute och solade på felicias balkong idag. Det var sjukt skönt och sjukt varmt också.. kilade över till årby och kollade på fotboll sen. Och slagsta vann med 3-2. Tack vare att puyol drog in den igen på hörna. Sjukt alltså! Dagen har varit riktigt bra och det var längesen vi hade sånt här bra väder. Det började regna lite på slagstamatchen, men de gör absolut ingenting eftersom vädret var på topp resten av dagen.

ska njuta av en skön natts sömn inatt. och jag tackar och bockar för sovmorgonen jag har imorgon till klockan tolv. ljuvligt.


diggar dig tjejen, så du vet

ändrade planer

Ändrade planer. Istället för att ligga hemma och sola drar jag och pappa ut på sjön och har det underbart med lite fiskning och solning. Låter ganska mysigt det med faktiskt. Senare blir det att kila över till Felicia innan slagstamatchen som det ser ut just nu. Men först lite mat, är sjukt hungrig. Vi hörs, jag drar nog iväg ett blogginlägg senare.


SUNDAY

Ja men godmorgon gott folk! Frågan är vad jag gör uppe 08.55 en söndag som egentligen bara är till för att sova ut? Nej för så ser inte min söndag ut idag. Eftersom det är fint väder tänkte jag gå ut och sola en stund. Dvs om det fortsätter vara sol och inte börjar tokregna som det gjorde igår.. Senare ska jag åka ner och kolla Slagsta. Låter som helt okej dag ändå. Det är ju dock lite synd att jag glömt mina skolböcker hemma och inte har någon chans att plugga. Nu när det finns tid och ork, finns det inget material. Bra anta!


gud vad fint det är att hålla varandra i handen på stan

Folk till allt

Åkte ut en sväng till mormor och morfar ikväll. Det var planerat att vi skulle åka ut imorgon men tog det idag, så jag kan åka ner till årby imorgon och kika slagsta. Som kommer vinna, eller jag hoppas på det iallafall. Sverige vann ju idag också för er som inte visste, och det är ju ingen skräll att det är ungkarlarna som briljerar. Martin Olsson 2, Ola toivonen 1, och Marcus Berg 1. Tungt facit för de här herrarna, och lite extra för Martin som debuterade i A-landslaget idag. Okej, nu kände jag att det blev värsta fotbollsanalysen av de här inlägget. Sorry man.
 
Sitter och kollar på "Crimes and investigations" på tv med mamma och det är sjukt att det finns människor till allt. Man mår fan dåligt bara av att se på det. Kikade nyss lite på The simpsons filmen i pausen och jag förstår inte att jag kan skratta till den. Den måste egentligen vara världens tråkigaste film, men ändå dras man med och tycker det är kul. En aning skumt..Kanske är min dåliga humor som spökar? vad vet jag..




grattis mormor

Skönt med vinst idag igen. Känns som att det flyter på och att det går bra nu. Kände mig dock hängig hela matchen så var tvungen att gå av i halvlek.. Hoppas att det inte är något allvarligt, har absolut inte tid att bli sjuk nu.
Det blir att vara hemma ikväll eftersom jag inte alls känner mig pigg. En film kanske gör susen. Eller varför inte kolla på Sverige när de spelar. Lutar åt det andra alternativet i slutändan.  Just nu väntar jag på supergod mat. Kött bearnaisesås och klyftpotatis. Svårslaget va?! Nej, nu känner jag att det är dags att krya. Ses och hörs!


bjuder på en bild på mig och lindiz så här års


Och förresten, grattis mormor på din dag. älskar dig

fridaynight

Idag är det bara vinst som gäller! Fy fan vad vi ska kötta. jag lovar! Ska bara äta nu sen ska jag dra mig till vallen. Skönt att vädret inte är på topp idag, vi vill ju inte springa runt som små köttbullar i en stekpanna. Så tack god! Och igår då? Igår gjorde jag ingenting alls, låg hemma och kollade film med pappa. Uppföljaren av män som hatar kvinnor, åh vad jag älskar dom! Hela trilogin. Måste fortfarande köpa in den sista, har inte den.. då blir det maraton för hela slanten! Och vem som helst får vara med. Och vet ni vad?! Jag fick MVG på tyska muntliga nationella!!Observera MVG!  jag var väl antagligen bättre än vad jag trodde jag var, eller så hade jag bara enormt mycket flyt. Det där kan diskuteras både en och två gånger vad det berodde på. men något gick snett iallafall. Eller iallafall inte som jag tänkt mig.

"Ja, jag får också presentationsångest" gumman...


Back on track

Efter att jag har haft fullt upp med både plugg och träning så har bloggen fått komma lite i tredje hand. Men nu när plugget börjar avta lite lätt så ska jag nog ha mer tid. Då får ni höra mer av mig! Känner att muntliga tyska inte är min grej. Jag kommer verkligen faila.. Okey, jag gillar att prata, men inte på ett språk där jag knappt kan uttala orden. Så är lite halvt nervös! Får se hur det går på mitt samhällskunskapsprov på eftermiddagen, känner inte att jag kan allting exemplariskt bra dock.. Men får ta lite tid från lunchen för att lära mig det sista. Enkelt och löst! Annars då? Jo, då dricks det litervis med vatten för att orka med matchen imorgon. 14.00, Eskilstuna United - ämtervik! Ses där

Frukost i solen

Jag älskar sovmornar när jag kan sitta ute i solen och äta min frukost i lugn och ro. Alldeles underbart!!

Män som hatar kvinnor

Ska alldeles strax kila till vallen för att träna i det urmysiga vädret! Magen är bättre så ska göra ett försök. Ser inte fram emot det så himla mycket.. Men efter att ha legat hemma en hel dag blir man lite slö.. Så det är bara på't igen! Lagade mat till mig och totte som också är hemma idag eftersom de i trean inte har något plugg typ..det var väl inte direkt någon gourmetmiddag jag lagade men nudlar går ju alltid ner! Har också kollat på män som hatar kvinnor idag, tre gånger! Observera tre gånger! Den är så sjukt bra så kan inte sluta titta. Helt sjukt! Och Lisbeth är så cool. Men dags att kila nu. Hörs när jag kommer hem om jag inte blir allt för trött, hepåre!

argentina

Grymt skön träning igår om man räknar bort tess mördartimme. För då var det bara en timmes avslutsträning för alla forwards kvar. Den tackar man för! Att jag sedan hade mycket plugg när jag kom hem skippade jag. För vem orkar börja plugga klockan nio? känns lite halv sådär jättetrist. Så kikade istället på Argentina när dom spelade. Messi var bänkad, men finns nog bara en anledning. Att spara honom till VM! Allt annat är out of the world.
Det var en hemskt natt inatt och jag har fortfaranade ont i magen så måste ligga hemma idag.. blir väl att ta igen allt plugg som man missade igår. toppen!

Och kan ju inte undvika att jag längtar så sjukt mycket till spanien nu, 31 dagar kvar! Förut har jag klagat på att tiden gått för fort, men nu får den faktiskt skynda på sig lite....

Passar på att säga grattis till Ellen och Milia som fyller idag. Grattis tjejer!


serieledning

Har nog aldrig frusit så mycket som jag gjorde på juniormatchen idag.. och att matchen var sämst gjorde mig inte på bättre humör heller. Känner att den här dagen inte är så jävla bra, dock har jag hunnit plugga så den är väl inte helt värdelös. Och att Ämtervik spelade lika mot Kumla gjorde hela min dag. Så nu är vi uppe i serieledning, på målskillnad. Det är härligt att våran målproduktion går i högvarv vid det här laget. Seriefinal på lördag på vallen, så kom dit alla kära vänner.

nej nu ska jag väl fortsätta med plugget.

vinst

ja men gud vad skönt det var att vinna över Skattkärr med 4-0, jag njuter fortfarande! Speciellt på bortaplan, så det inte känns som att vi åkt förgäves. Det var en mysig hemresa igår i bussen med Jönssonligan, gött folk och god matsäck. Kan ju nästan inte bli bättre? Och att vi hade tagit tre poäng var ju inte heller något negativt direkt, så allt var på toppp.

Slocknade nästan direkt när jag kom hem, var sjukt trött.. Men förstår icke hur de kan vara möjligt eftersom jag sov hela vägen dit, om man räknar bort stoppet i Örebro för lunch. Men jag sov hela vägen från Eskilstuna till Örebro, och från Örebro till Karlstad. Så det var en av de skönare bussresorna jag varit med om. Sömn är livet!

Nu måste jag gå och få i mig lite frukost, är hur hungrig som helst.. skulle inte sitta alls fel med en pizza.. men man kan ju alltid drömma. Blir att kika juniormatch senare, så ha det bra.




Limpan in the house

Det var en urmysig kväll med felicia, linn och Caroline. Grillad mat och en supergod fruktsallad Dock mådde varken linn eller Felicia så bra i natt och nu är Felicia inte med oss till matchen.. Limpan mår dock bättre än aldrig förr och sitter här bredvid mig och dricker vitamin Well.. Duktigt tycker jag.. Var nyss inne på scandic och åt lasagne, riktigt gott var det. Carro briljerade på krona också, så nu är väl hon femton kronor rikare och det gjorde hennes dag. Men den stora frågan är om det finns air condition i bussen. Har aldrig varit med om såhär mycket lök någonsin. Får snart klaustrofobi.. Men nu är det dags att tagga till! Idag ska vi tamefan ta tre poäng!

Fläsk

Mattenationella i min röv, och jag skojar inte.

36

36 dagar kvar tills vi ligger och glassar i solen i Spanien, man tackar. Och godnatt på den!

HEY SOUL SISTER


bokat och klart

Nu är iallafall resan till Spanien bokad och klar och det kommer bli helt underbart. Jag och limpan läste nyss på en sida att temperaturen kan nå upp till fyrtio(!) grader på sommaren i Alicante? Familjen Andersson har ju lyckats köpa huset på Spaniens varmaste ställe. Frågan är ju hur de kommer gå, när jag knappt klarar av sveriges sommarvärme.. men förhoppnigsvis går det bra. Med en hög solskyddsfaktor klarar vi allt.

Nej dags att komma tillbaks till verkligheten, det är ju trots allt en månad kvar.. men klart det är okej att längta, mer än okej!

Waynes

Mattelektion nu känns ju lite halvt onödigt och ovärt och det ändå jag kan tänka på är dagens lunch.. Waynes! Mycket gott och känns lite som om vi är stammisar. Men ska bli riktigt gott. Dock så är det tillbaka till skolan igen för en sista lektion... Joy! Känner inte direkt jättelycka, men njuter av träningsledigheten ikväll. Ska hjälpa pappa och fixa poolen ikväll. Känner att det är dags om vädret fortsätter som det gör... Men dags att kila till bussen nu.

Godnatt

Vädret gör mig glad men på samma sätt trött.. Orkar inte gå runt med vattenflaska hela tiden liksom.. Träningen idag var jobbig, faktiskt. Jag hatar verkligen att löpa, men det måste ju tyvärr göras.. Och nu i efterhand är det faktiskt väldigt skönt. Man känner sig väldigt duktig. Imorgon är det träningsledigt, vilket jag känner att jag verkligen behöver.. Två matcher i helgen och två träningar på de. Benen hänger inte riktigt med längre...så vila behövs det! Sen skulle jag nog behöva plugga imorgon också! Men godnatt, orkar inte..... Hepåre!

flickan som lekte med elden

HEJ JAG HAR BRÄNT MIG...

var iväg och tränade nyss. en ganska skön och lugn träning, iallafall för oss forwards som fick träna avslut hela
träningen. men det kan ju behövas det med ibland. det var fortfarande varmt ute och det märktes inte minst när vi sprang spåret i kronskogen innan, det var riktigt hett. men de gjorde vi bra, och lite styrka på de var bara skönt. Och förresten, vad säger man om att det är skola imorgon? Finner inga ord... känns inte alls så frestande.

nu är jag helt jävla slut... ska nog lägga mig och kolla på flickan som lekte med elden. Eller lär väl hinna kolla i en kvart innan jag slocknatKollade på män som hatar kvinnor häromdagen så dags att kika på uppföljaren nu. Nu kom jag på att jag har glömt köpa luftslottet som sprängdes.. måste se till att göra de. Måste ju ha hela trilogin! Det är verkligen jättebra filmer och känner ett sug att anordna ett maraton med dom någon helg, någon som är på?

ledig dag

Ännu en dag med underbart väder, allt är så jävla underbart.

Har legat ute i solen hela dagen och försökt pluggat lite emellanåt. Det har väl inte gått sådär jättebra men lite har jag iallafall fått gjort. Det är skönt att få en extra ledig också, speciellt när vädret är fantastiskt. Det är ju alldeles underbart. Käkade pizza till lunch, lite halvt onyttigt sådär men sjukt gott. Så det var värt det. Helt klart! Och jag ska ju trots allt träna senare så det spelar nog ingen vidare roll.

nej nu blir det mysfika i solen. vi hörs nog senare. CIAO


ETT ORD, KUNGAR.

ja men visst känns det skönt att vinna igen med höga siffror, jovars. Och att Barcelona vann går ju inte att slå. Förklaras med ett ord, underbart.

Vi vann idag med 7-0 över Hällby och vi spelade ganska bra faktiskt. Signe gjorde fyra mål medan emma nära på gjorde tre. Så grattis till er homies, alla målen var snyggis. Jag var dock lite seg efter matchen igår och är ännu mer seg nu. Frågan är ju varför jag har en sådan sjuk träningsvärk i armarna men ingen annanstans i kroppen? Det är ju ett ganska skumt mysterium som borde tänkas vidare på...

Men dagens höjdpunkt är definitivt Barcelonas vinst över Valladolid på hemmaplan. Fyra stycken mål bjöds det på. Två mål av Messi, ett av Pedro och sedan ett självmål som Pedro fixade. HELT JÄVLA UNDERBART ÄR DET NU. NI ÄR KUNGAR




Lördagskvällen


































Gameday

Igår var en härlig dag med härligt väder, härlig fotboll och härliga människor omkring mig.

Matchen vann vi med säkra 6-1 och jag höll mina ord, att Tun skulle åka på däng. Kilade hem till Elin efter match där de bjöds på god mat och gott sällskap.

Senare under kvällen befann vi oss hemma hos E.Lundberg. Det var riktigt kul att umgås med alla tjejer. Men blev att åka hem tidigt för mig eftersom jag har match idag!  Och innan blir det som sagt möte på årby.

Har inte min kamera hemma, så bilder kommer så fort jag får hem den.







ciao

Dags att kila till mitt hem snart, eller till vallen för er som icke förstår. Ikväll blir det att umgängas lite med Ellan och lite friends, hoppas på en great kväll. Imorgon är det fullspäckat schema. 13.00-15.00 möte för bollcirkus, 15.30-ca 19.00 match och 19.00-21.00 BARCELONA-VALLADOLID!  men jag gillar de, heipaaa!


and we wondering, when we'll be free


fucked up

mitt knä är totalt fucked up, bra.. jättebra

Gameday och jag är totalt jättetaggad. Tun ska åka på däng! Sitter och lyssnar på sjukt bra musik som gör mig ännu mer taggad och ska snart gå och göra iordning lite frukost.
Och kvällen, vad skeer? det är aldrig någon som vet...men vi hörs!


.

Godnatt..

garaget

Sitter i garaget nu, vi har precis gjort klart allting. Vi la in nytt golv idag och fixade möbler och så, så nu är det mycket fräschare att vistas här inne. ganska mysigt om jag ska vara ärlig. Skulle nästan kunna bo här själv, om jag inte hade varit så mörkrädd..Och från det ena till det andra, match imorgon! Vi lirar mot Tun hemma på tunavallen 14.00, så ni som inte har något annat för er, kom och kolla! Startar dock inte, men vad gör de. är riktigt taggad ändå! Så hoppas på en bra match och tre poäng. Dricker vatten för full hals nu, det ryktas om att det ska bli tjugo grader imorgon. Bäst att komma väl förberedd..

Vill också tacka Felicia och Emelie Karlsson för en urmysig kväll i Björsund igårdag/kväll, även fast vi alla tre vaknade av åskan som lät som ett bombnedslag 04.00 inatt..

Nej nu ska jag fixa det sista innan jag går in och äter kladdkaka och dricker smoothie. mums!  

björsund

vad är bättre än att träffa laget en torsdagsmorgon 10.00?- inget tror jag..

Är hemma nu, väntar på lite mat, lasagne mummaa. Om kvällen är som planderad blir det björsundsmys med Felicia. Det var ett tag sen och ska bli mys. Känns som att det är välbehövligt eftersom det inte blev så mycket sömn inatt.. Gick väl inte och la så tidigt som jag borde och träningen började redan 10.00. Fast det är ändå ganska skönt, har man hela kvällen på sig nu att göra något. Plus att man kommer upp tidigt och inte sover bort halva dagen, även fast jag gick och la mig på dagen och sov tre timmar. Men det är värt det. Det är så sjukt skönt att sova på dagarna! underbart


Påväg till årby

Sitter på bussen on my way till årby med Emps och limpan. Kika lite match och sådär. Har ätit en sjukt god toast på Waynes och en kladdkaka på den. Ska bli en fullt mysig kväll känner jag!

Design

Har ändrat lite på bloggen, så nu känns den ännu mer bekvämlig.. Kanske blir lite fler inlägg då, vem vet. Headern är fortfarande inte i fullt skick, men den får hänga med tills jag orkar fixa en ny, om jag nu gör de någon dag.. Om det inte finns någon sötis som ha lust att göra en till mig. Men såhär får min blogg se ut så länge...nu måste jag snart gå till skolan och ha nationella. Orkaaaar inte

Företagsekonomi.

Har lust att dra en fet genomgång om dagen, men är för trött så jag orkar inte. men måste nog skryta lite och säga att jag fick mvg i Företagsekonomi A för jag är så glad.

Ligger här i min säng, halvt död, halvt nedgrävd. Nedgrävd bland alla sorters täcken och kuddar min säng har att erbjuda.. känner på långa vägar att elementet inte är på, inte allt för bra.  Men det är ganska mysigt att ligga här också. Försöker komma igång på min bokredovisning som jag har på tisdag. En vecka kvar, men känner verkligen stress och ingen ork. Det är ju inte okej.. Men sista skoldagen imorgon innan fem-dagars ledighet. KEEP UP THE GOOD WORK GIRL.

Sjukt varmt det var idag förresten, nästan som man kokade på träningen. Men är glad att vädret är fint för alla mina smid-vänner som är iväg på hajk, skulle väl inte vara alltför kul om de snöade liksom.


tyngaste, skojar inte

citymatch

vilket väder världen bjuder på nu för tiden.. 

Jag känner inte att det har hänt någonting som sticker ut från vardagen idag.. Eller jo kanske, jag och helena befann oss på Espresso House i ungefär en timme och bokstavligen sov... Det var hur skönt som helst efter en lång skoldag.. Eller okey, lång och lång. slutade halv två, vilket i och för sig var jävligt skönt. Tema rehab på träningen, som inte alls blev så mycket rehab, som alltid. Men det var kul, så mig kvittar de. Diggar regnet som gjorde oss sällskap, eller har svårt att kalla det regn. Liknade mest hagel.

Fick mig en fet kebab innan citymatchen också. Och det var sinnes hur gott det var, helt klart dagens hiss!
Matchen blev 2-2 efter bra spel av city i andra halvlek, så congratz, ni borde vara nöjda guys.

By the way, jag hade tyska nationella idag. F A I L

Nu känner jag att det är dags för en film, en varm säng och en påse chips. Så vi höreees




what a wonderful life


ESKILSTUNA UNITED I MITT HJÄRTA

Hade en riktigt rolig kväll igår hemma hos Elin! Och då kom jag på hur mycket jag älskar mitt lag. Ni är tametusan det viktigaste i mitt liv. Så poetiskt av mig, ja vet. Somnade iallafall som en stock när jag kom hem, för efter 5 timmar med skratt orkar inte huvudet hänga med mer. Värt att tilläga är att Barca vann över Sevilla igår och är ett steg närmare serieguldeeeet, håll i!

Nu kilar jag snart till ekängen och kolla på kära slagsta när de krossar Bk Sport. Hoppas på en riktigt bra match, och att solen kikar fram lite också. Det var längesen tycker jag, alldeles för längesen.

Skulle pluggat idag, men glömde min muntliga redovisning jag har imorgon i skolan så får se hur de blir med den saken. Antingen börjar jag om från början, eller så strunar jag i det och gör något annat roligt istället. Känns som det andra alternativet är mest lockande...




Ik standard

Sitter på ett soligt ik standard och kollar på fotboll en blåsig kväll som denna.. Och gud vad det väcks minnen! Jag lär väl sitta här en timme till för det är väl ungefär det som återstår av matchen. Sen blir de städning av mitt rum som förövrigt ser ut som finska vinterkriget. Match imorgon 14.00 på mesta ip. Derby mot trinkan. Ska bli riktigt kul. Kötta är det som gäller nu!

.

Och jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand
Men om en vän kan viska och ett löfte brista, då går jag hellre hem
Kvar i nått jag lämnat
Du håller mig kvar i nått jag lämnat, för länge sen För länge sen
Åh jag drömde om en framtid som glömmer
Och jag drömmer om en framtid utan dig Och fast jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand
Så kan vänner viska och löften brista om och om igen
Håller du mig kvar i nått jag lämnat

Du håller mig kvar i nått jag lämnat, för länge sen

Afrodans

Idag befann sig jag och mitt kära lag i sporthallen för att prova på lite afrodans. Sjukt svårt till en början ( eftersom min koordination når botten) men det blev faktiskt bättre och bättre. Men det var skönt att prova på lite annat ibland också. Var nere på stan med Felicia idag också, shoppade en del gjorde jag. Fick med mig två par linnen, örhängen, ett par solglasögon och ett par trosor med mig hem för endast 350 kronor. Känns billigt och bra, precis som det ska va. Den jävla röran jag just nu befinner mig i i mitt rum är inte att leka med, känns som att jag måste ta tag i det. Men först på schemat står företagsekonomiplugg så röran får vänta... Ännu en dag..

Soligt väder

En heldag på vallen idag. Soligt och alldeles underbart. Både juniorerna och slagsta vann sina matcher så det var hur bra som helst det med. Dissade kebaben idag och käkade spicy idag men det ar inte alls lika gott som vanligt. Något är fel.. Kanske mina smaklökar. Kollar på real Madrid- osasuna nu. 2-2 efter 70 minuters spel och masoud hade nyss världens läge. Som han missade!? Man har inte råd att missa de.... Kom igen nu för fan!

Utklassning, eller inte?

Jadu, barcamatchen igår var över förväntningarna. Barca spelade grymt bra stundvis och resultat efter fulltid stod 1-4. Nästan utklassning..eller nej. Kanske inte. Måleriet stod Messi x2, xavi och Bojan för. Bojans mål var ett riktigt klassmål, och tänk er han är bara 19 år, beundrar den där killen så sjukt mycket. Och ja, eftersom Barcelona vann så är jag 110 kronor rikare, inte så mycket att hänga i julgran men ändå. Dock lättförtjänta pengar, jag behövde inte röra en fena! Räcker gott och väl till en kebabtallrik. som senare kommer göra min söndag med annat bra folk. Så hepåre!

Dags att tjäna lite money!

Ligger och kollar på Barca med mamma. Idag är det måstematch! Inte bara för att vinna ligan utan för att jag har spelat på dom idag. Och det är inte lika lite som jag brukar utan idag har jag spelat 200 riksdaler, vilket är en förmögenhet för mig just nu. Så det är välbehövligt... Imorgon blir det att lika juniormatch och slagstamatch på vallen. Slagsta har seriepremiär så ska dit och heja dom till vinst. Mellan matcherna blir det kebab! Mumma

FC BARCELONA


Vi har vunnit, segern är vår!

Det är nu det är så jävla skönt. Och kan lova er att Glanshammar önskat att de inte hade kommit. Vi gav dom en rejäl match. Och det resulterade också i en 2-1 vinst. Jättebra jobbat tjejer! Våra tre första poäng är verkligen välkomna! Nu blir det mys. Grillning och Barca-tittande med familjen. Kan ju nästan inte bli bättre.. Jo kanske, lite sällskap hade faktiskt inte suttit så fel! Så någon som vill komma och rädda min kväll? Peace

seriepremiär

nu är det dags att kila till tunavallen. känns nervöst men på samma sätt bra. jag hoppas att det går så bra som jag tror idag. då blir det vinst. men man kan aldrig veta, bara hoppas. har ätit hur mycket som helst idag, och har lite sådär störande ont i magen. men det är ingen fara alls, de går nog över så fort jag börjar springa. och jag är taggad till tusen! så önska mig lycka till, see you guys


seriepremiär

nu är det dags att kila till tunavallen. känns nervöst men på samma sätt bra. jag hoppas att det går så bra som jag tror idag. då blir det vinst. men man kan aldrig veta, bara hoppas. har ätit hur mycket som helst idag, och har lite sådär störande ont i magen. men det är ingen fara alls, de går nog över så fort jag börjar springa. och jag är taggad till tusen! så önska mig lycka till, see you guys


RSS 2.0