Den man älskar

Nu är det sovdags, men först ska jag läsa lite ur en bok jag började med för ett par dagar sedan. Titeln är "Den man älskar". Än så länge är den bra, ska ge er ytterligare recensioner när jag kommit lite längre i läsandet. Intressant va? ;-)

Så godnattpuss på er.




ICKE MIG EMOT

Ser fram emot denna helg så mycket och då är det ännu bättre att det är fredag. Älskar fredagen extra mycket just idag. Imorgon får jag spendera hela dagen med laget som är awesome. Blir massa trevliga aktiviteter. Och på söndag ska jag till Ikea, faktiskt för första gången sen jag flyttade hemifrån konstigt nog. Så en fullspäckad helg, men det gör inte mig något. 

Nu är det fredagsmiddag hos m&p. Måste sluta äta mat hos dom hela tiden. Men det är ju så enkelt liksom. Och gott! Sen gillar jag att hänga med dom också, en annan orsak till varför jag är här. 









PEACE/SUMMER




TORSDAG

Varit mör i kroppen idag, men jobb och ett roligt träningspass har jag hunnit med. Sitter hemma hos m&p nu. Ätit ett gott mål mat och myst med favvokillen. Ska strax dra mig hemåt. Skulle behöva massage i mina små vader. Snälla någon!






WORK HARD EAT HARD

Såååå slut idag efter löpningarna så jag ligger fint parkerad i sängen och vilar. Ökade löpningarna från förra veckan och det kändes. Så idag sprang vi 72 15/10 löpningar. Ganska nöjd med lunchen jag kokade ihop efter också. Rotfrukter i ugn med lövbiff. Yummy.

Lockar att ligga kvar i sängen hela dagen lång, men dags att ta sig mot vallen strax för träningspass numero dos




JUST DO IT

Hej och hå, nu ska jag ta mig till munktell och träna. Styrka och intervaller idag. Vill bara att det ska vara över. Morgonträningen på onsdagen har blivit lite av en usch-träning. Men vet att det är detta som gör oss så starka! 

Nehedu, dags att ila. 





GIVE ME SOME HEAT

Kikade igenom lite gamla instagrambilder idag från sommaren och kunde inte undgå att längta lite. Allt från varma sommardagar till svala sommarkvällar. Jag ville ha snö när det bara var tö och slask. Det ville jag faktiskt, men nu kan snön sakta men säkert få lämna oss lite. Känna att våren och sommaren närmare sig. Även om det är med små små kliv. 







MATKOMA

Vilken matkoma jag fick efter dagens lunch. Potatismos och korv. Snart spricker jag!

Måste dra på mig kläderna om ett tag och sticka iväg till jobbet. Idag hoppas jag att det inte blir snökaos. Igår var det inte skönt att stå ute, och då hade jag ändå kläder på mig för tre personer. Minst.




Made by Sweden

Fullkomligt älskar den nya volvoreklamen. Sökt på den hur många gånger som helst på youtube och den blir bara bättre och bättre för varje gång jag ser den. Såå bra gjord. Varför kan inte alla reklamer vara lika shyssta som den? Då hade inte lika många gnällt på att det är reklam hela tiden. Så det så. Sen kanske jag tycker att den är bra bara för att Zlatan är med i den. Så kan det också vara
 
 
 
 

MONDAY

Idag ska jag vara idrottslärare. Inomhus på förmiddagen och på eftermiddagen ska vi åka skridskor och längdskidor. Så varma kläder är ett måste när man ska vara ute i cirka tre timmar.

Dags att äta frukost och kolla klart på hur många kramar finns det i världen. Ha en bra dag!




INFLYTTNINGSPRESENT





Så glad att man har så fina vänner som ger mig två muggar från bruka design i inflyttningspresent. Gillar dom supermycket!

EN GOD NATT

Kalaspuffar och paradise-repriser. Perfekt fredagsnatt. Nu väntas sängen.





HEJ FREDAG



Halsont och hosta. Äsch, fick en anledning till att gå upp mitt i natten och äta glass iallafall. Alltid kommer det något positivt med något negativt. Inte långt kvar på jobbet, sedan ska jag ta mig till munktell för veckans andra crossfitpass. Ska se vad min arma hals klarar av. Hoppas på mycket, mycket.

Mys med F och E ikväll. Svårt att lista ut vilka va? ;-)


UNDERSKATTAT

Är det inte för underbart att sova? Godnatt kompisar.






@ ELINS

Hemma hos Elin efter träning och lite planerande. Trött och sådär. Stannar här ett tag, men sen ska det sovas skapligt idag. Längtar till sängen.

Bästa soffmyset innan träningen.



SOVIT SOM EN STOCK

Igår var jag såå jäkla slut. Gick och la mig 21.30 och vaknade nu. 12 timmars sömn och ändå är jag slut som människa nu. Man ska inte sova för länge. Missade PH så blir att kika på det idag istället.

Nu ska jag fixa mig och sätta på mig kläderna, sen är det sponsorjobbet som gäller. Möte på eftermiddagen också, det får jag icke glömma..




RISE AND SHINE

Amanda och jag ska ta oss upp och dra oss mot munktell för morgonträning. Styrka och löpning står på schemat. Just nu är jag väldigt trött så ser inte riktigt fram emot det, men det vänder så fort man kommer dit. Oftast.

Efter det ska jag fixa ett par saker med mor och sedan har jag ett möte med Bengt angående mitt sponsorjobb.

Ha en bra dag alla!




TUESDAY 21/1

Upp och hoppa. Idag jobbas det. Var så trött igår att jag inte orkade se hela paradise. Då är jag trött kan jag lova. Betydligt mycket piggare nu då jag är uppe nu även fast jag börjar 10. Så värt att man lägger sig tidigt på morgonen.

Ska lägga mig framför tvn och äta frukost. Det blir nog en bra dag idag.




TVÄTTA, TVÄTTA, TVÄTTA

Precis varit nere och slängt in första svängen i tvättmaskinen. Nu ska jag strax heja fram Sverige till vinst. Är så hungrig så det värker i magen, vilken tur jag har att pappa kommer över strax med mat. Fisk, äggsås och potatis. Så mumsigt! Han ska hjälpa mig att få upp lite grejer på väggarna också. Betongväggar gör att det krävs både det ena och det andra för att hänga upp en tavla, så hjälp behöver jag. 








SUNDAY

Superduperbra kväll igår. Middag för att fira Elin, sen vidare till trädgårn. Tog oss sen hem till mig med Madde och Beck. Vet inte vad vi höll på med riktigt, men kul hade jag. Nu ligger jag i soffan med Beck, precis käkat korv och pommes. Helt fantastiskt!

Är trött idag men ska försöka få lite gjort. Har tvättid senare, måste iväg och handla. Sen behöver jag städa lite här hemma också. Vill ha rent och fräscht.

Förlåt för en suddig bild. Hur lyckas man bara ta suddiga bilder. 




FÖDELSEDAGSKALAS


Fira bästa Elin ikväll 

SATURDAY

Blev bjuden på middag hos mamma och pappa igår. Sen blev det en jävla lång promenad med mamma, Malin och Esta. En halv mil räknade vi med att det blev ungefär, vägrar dock tro på det. Kändes betydligt mer. Plöjde genom snö och Gud vet vad. Att gå den där rundan med uggs var inte det bästa. Smärtan i mina fötter nu. Inga bra skor för långpromenader. 

Var helt slut så sov kvar hos mamma och pappa. Vaknar då av den här lilla killen. Underbar lördagsmorgon




Favvohäng




JOBBARDAG

Åhåå vad trött jag är idag. Börjat sova huuur bra som helst på natten nu och vill bara fortsätta sova på morgonen. Ännu jobbigare att gå upp även om man är piggare under dagen.

Ska jobba med sponsorjobbet idag. Duktig ändå att ställa klockan när jag egentligen kunde börja när som helst. Sen ska jag iväg till edvardslund en sväng för lite jobb.



EN FIN DAG

Tränat x2, jobbat och fått träffa Ellan och kramat om Lundberg. Jävla fin dag! Paradise nu, sen sovdags. Imorgon får jag träffa Felle också.

BREAKFAST



Frukost och sen morgonträning, idag väntat också några timmar jobb innan jag ska iväg och träna igen. Sen får jag träffa favvosarna (!!) Lycka 

EXTRAKNÄCK

Idag började jag med mitt lilla extraknäck där jag ska jobba så att United, alltså vi, får fler sponsorer. Ett jobb som jag har när jag känner att jag har tid, alltså ingen press eller krav. Perfekt för mig som gillar säljyrket men inte tycker om det där med orealistiska krav. Detta är också ett jobb där jag får möta personer live, bra mycket bättre än att sitta och ringa runt till ointresserade människor. 

Och det gick bra idag, bra mycket bättre än mina förväntningar. Träningen gick bra och jag kände mig nöjd. En dag när nästan allt stämde. Allt förutom att jag tappade ipaden så jag fick en spricka längs hela skärmen. Det var otur, men vad gör det när allt annat stämde? 

Satc, sen godnatt 




SNART SOVDAGS

Kom nyligen hem och nu ligger jag nerbäddad i soffan. Kollade handbollen hos mamma och pappa. Jävlar vad bra han är, Ekdahl du Rietz. 
Nu är det paradise som gäller innan det är dags att sussa. HELT SLUT efter dagens crossfit. Jobbigaste passet jag varit med om, och då har vi hållt på ett bra tag. Ja, ni förstår. Så starka kommer vi att bli! 

Myste med världens bästa. 

DETAILS




Detta är lampfoten som jag köpte second hand. 25 riksdaler betalade jag för den. Lampskärmen var sen en aning dyrare. Så jättebillig blev inte lampan. Men jag skulle kunna lagt mer pengar, för den blev precis som jag velat ha den. Ska dock inte stå i fönstret, utan på en bänk som är hemma hos mor och far för målning.



Äntligen fått något som fyller ut det tråkiga soffbordet. Har hela tiden velat haft tulpaner i en genomskinlig vas. Funderade på om jag skulle ha äkta eller plast. Blev till slut plast, dels för att jag hittade dessa som jag tyckte var superfina och dels för att riktiga håller sig inte länge utan att man ska snitta dom och hålla på. Inte riktigt min grej. Så plast it is, jag tycker det är okej!


Inte så mycket att säga än att jag älskar min nya fruktskål. Inte bara praktisk, utan snygg också. Gammaldags stil som passar in perfekt. Underbara hem levererar när det gäller både snygghet och pris. Oja!

SÖNDAG

Sitter hemma hos mamma och pappa nu, måste hämta lite kläder och annat som jag glömt. Ska strax åka iväg och fixa lite grejer. Främst ska jag fixa ett mobilt bredband till lägenheten, eller alltså en router så jag kan ha wifi till både paddan, datorn och telefonen. En lampskärm är jag ute efter, köpte en väldigt fin second hand-lampa igår. Skärmen var dock lite ringrostig så den ska bytas ut.

Återgå till att mysa med världens bästa vovve. Strax blir det promenad i det vita vädret.








RASTLÖS



Väntar in Carroo

INFLYTTNINGSPRESENTER

Mamma och pappa hade med sig inflyttningspresenter när de kom idag. Fick hyllan och lampan på bildena. Precis vad jag ville ha, då blir man så nöjd.

Snart filmdags sen sova, sova, sova. Imorgon ska jag få träffa bästa Caroline :-)






DINNER

Tester idag på träningen, är faktiskt nöjd. Kunde inte ha gjort bättre idag. Precis hoppat ur duschen och ska börja med maten nu. Idag kommer mamma och pappa över på middag. Kommer bli mysigt, jag är SÅ hungrig...

Kram




FRIDAY

Kul att jag jobbat två dagar men vill ändå ha helg såå mycket. Längtar till att få sova ut ordentligt.

Jobb till 14 idag, varav film på eftermiddagen. En skön dag. Resten av eftermiddagen spenderas i Munktell med tester. Ser ändå fram emot det.





MYSIGT

Inatt var bästa natten på typ en vecka när de gäller sömn. Dock var jag brutalt trött när jag skulle upp imorse. Det var så mysigt i mitt lilla sovrum. Men efter en redig frukost var jag ändå på g. Snart lunch i skolan och sen bara två timmar jobb till.







VÄLDIGT ANVÄND BILD

Ligger i soffan hemma och kikar Paradise. Känns konstigt att säga hemma, men detta är ju faktiskt mitt hem nu. Idag har jag varit och handlat så nu finns det mat i både kyl och frys. Älskar lägenheten nu när jag börjar få hemtrevligt.

Imorgon ska jag jobba 8-14, skönt att börja jobba igen nu efter all ledighet. Håller tummar och tår för mer sömn inatt bara.




BÖRJAR BLI TJATIGT

Nu börjar de här med sömnproblemen bli jäkligt jobbigt. Varje kväll när jag ska sova ligger jag och vrider mig i sängen i minst tre timmar innan jag somnar. Nu är jag strax inne på min andra timme för ikväll.

Trodde väl att jag kanske skulle vara trött nu efter en dag med flytt och träning som grädden på moset, men icke. Jag behöver vara trött, för imorgon ska jag springa yoyotest 09.00. Och tanken av att jag måste sova gör det BARA värre.





Vår

Nu skulle gärna våren få komma




DAGENS POSE


EN ÄNTLIGEN DAG

En jävla skoj träning idag. Det känns så nytt och fräscht på något vis. Känner mig ganska slut i kroppen, men glad ändå. Så glad att det ÄNTLIGEN kickat igång.
Nu är det soffhäng framför pll resten av kvällen, eller 22.00 är det PH. Mycket man har längtat till som börjar idag. What a day.
 

SÖMNPROBLEM

Gick åt skogen med att försöka somna tidigt, 03.30 kollade jag på klockan sista gången. I och med att mamma drog upp mig tio imorse är jag helt soppslut. Precis ätit ett fantastiskt mål stuvade makaroner, ligger i soffan och kikar smurfarna 2. Behöver en powernap för idag börjar träningarna. Förväntansfull, taggad, träningssugen. Jävlar i havet vad kul det ska bli. 





NÅGOT SÅ LITET


Att något så litet kan betyda så mycket
 
 
 
 
 
 

En söndag i min smak

 
En sån där underbar dag idag. Varit hos Beck nu på kvällen och kikat jvm-finalen. Tråkigt med förlust när Sverige är så nära, men silver är bra. Det får man ändå säga. Blev bjudna på hemmagjord pizza och godis. Sån gosig tid.
 
Hemma nu och ska strax sätta på en film och försöka somna till den. Idag lägger jag mig ändå ganska tidigt, det behövs. Godnatt vänner!
 
 

GODMORGON FÖR MIG

God morgon för mig, god dag för de normala människorna som har en normal dygnsrytm och godkväll till mina nära och kära i Thailand. När jag vaknade så hade mobilen vaknat till liv igen, yes.
 
Efter att jag hade sprungit igår åt jag Kesellas äpple och kanel. Ingen fröjd för smaklökarna direkt. Det gjorde att jag mådde illa ett bra tag. Kesellas hallon däremot, där snackar vi fröjd.
 
Behöver ställa tillbaka mitt dygn nu, behöver rutiner med frukost, lunch och middag om jag ska orka med träningarna. Går faktiskt inte att sova såhär mycket då, även fast sömn är fantastisk på många sätt och vis.
 
 
 
 
 

RUNNING

Blev inspirerad att gå ut och springa lite lördagskvällen till ära. Så jag satte på mig löpardojjorna och gjorde det. Att jag sedan lade telefonen i min sportbh där det inte var jättetorrt var ju bara mitt egna fel. Så just nu har jag en trasig telefon. Helvete, rent ut sagt. SÅ klantigt.

Mat när det är som bäst

Åt en supergod räktårta från Ekängen idag. Helt sinnes är dom. Det är något för er som gillar smörgåstårtor av alla slag. Precis varit ute på en prommis med Leo och nu gosar vi ner oss i soffan framför Det sörsta äventyret. En välbehövlig lördag just nu känner jag efter alla festligheter och högtider hit och dit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nyårslista

Gjorde du något 2013 som du aldrig gjort förut?
Jag gick på bröllop första gången i mitt liv. Och fler bröllop hoppas jag få vara med på. Inte minst mitt egna, haha.

 
Har du några nyårslöften?
Jag ska sluta lägga pengar på onödiga saker. Till exempel mat om det finns mat hemma som jag kan äta istället för att köpa ute. Och så ska jag börja spara, men det kommer väl av sig själv om jag slutar slösa så mycket.

Vilka länder besökte du?

London x2 var det nog. Shoopping!

Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas?
12 oktober. Då vi kvalificerade oss till damallsvenskan. En helt sjuk dag från morgon till kväll/natt.
 
 

 

Bästa köpet?

Min kamera tror jag nog. Dock har den börjar bete sig lite konstigt, men det är nog jag som inte förstår mig på inställningarna riktigt..


Vad spenderade du mest pengar på?
Mat och annat onödigt tjafs. Kläder också kanske..

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Jag var riktigt glad under perioden när vi hade gått upp i Allsvenskan. Många gratulerade oss och man svävade på moln ett bra tag innan man förstod vad som egentligen hade hänt.


Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2013?
Wake me up med Avicii. När jag lyssnar på den låten ploppar det alltid upp olika minnen från hela sommaren. Framförallt från mitt 20årspartaj.

 

 Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag tror att jag varit gladare i år. Så mycket jag har sett fram emot och njutit av. Till exempel framgången med fotbollen, var helt fantastiskt hela säsongen.

Vad önskar du att du gjort mer?
Levt mer i nuet och inte tänka på sånt som skett eller ska ske. Och så önskar jag att jag hade sparat mer pengar.

Favoritprogram på TV?
Paradise Hotel helt klart. Besatt av det, och det bästa med det är att det inte är över ännu.

Vad gjorde du på din födelsedag 2013?
Jag vaknade upp hemma av att mamma, pappa, brorsan och Leo kom och firade mig. Självklart hade jag legat vaken ett tag och låtsassov när de kom in i rummet. Precis som när man var en liten knatte. Elin plockade upp mig och vi åkte och handlade för min 20årsfest jag skulle ha dagen efter. På kvällen spelade vi match mot Kvarnsveden.


4 days

Precis grundmålat mitt soffbord. Tycker det är fint med en gammaldags kista. Ger en mysig känsla tycker jag. Behövs målas två gånger till, men det hinner jag absolut innan flytten på tisdag. Fler saker som ska hinna målas också. Mycket att stå i, främst packa ner alla jäkla kläder. Insåg nog inte förrän nu att jag hade så mycket.
 
 

progress

Alltså denna fantastiska känsla.
Blev intervaller idag och på styrkan fokuserade jag mest på överkropp. Dels för att jag körde ett helt benpass häromdagen, men även för att mina ben var som spaghetti efter löpningen.
 
 
 

Idag tar det emot

Känner faktiskt inte för att åka till gymmet idag, men det finns inte på världskartan att jag inte tar mig dit. Idag ska det springas och lyftas som aldrig förr, vill vara HELT slut efteråt. Den känslan ska jag tänka på genom dagens pass.
 
Fotbollsträningarna börjar på måndag och jag vill verkligen vara förberedd på det.
 
 
 

finally

Googlade runt lite nu på kvällen och hittade då en grund till en bloggdesign som jag gillade. Valde den och ändrade den sen lite mer så den blev mer som jag ville ha den. Så nu är jag äntligen nöjd. Dock tog jag grunden av en annan tjej och därför var det olagligt att ta bort hennes namn till vänster. Det får stå där helt enkelt!
 
Jag har hållit på med ett litet projekt under dagen idag. Menat att den ska bli en tv-bänk. Lite saker som ska införskaffas imorgon innan det är helt klart. Sen har jag fått kladdat med lite målarfärg, det är kul.... Kul och billigare att göra saker själv, bara tiden som ska finnas till.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

inspo/inredning

Mindre än en vecka till flytt. Kliar i fingrarna till att få inreda och göra det så hemtrevligt och mysigt som möjligt. Så här kommer lite inredningsbilder kvällen till ära. Älskar vitt blandat med trämöbler,kristallkronor och mysiga filtar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

kvällskvist

Bion var inte sådär jättemycket att hänga i julgran. Men nu vet jag det, skulle gått på Sunefilmen istället. Fan.

Och så ligger jag i min säng igen, som jag gjort mestadels av tiden det här dygnet. Helt rätt om ni frågar mig. Och så väntar jag på hemkörning från mcd. (av morsan). Vilken ängel!





2014 - Here we come!



Blev en trevlig kväll hos Karlssons igår. Jag och Emelie åt tvårätters och drack lite innan det kom över lite nära och kära. Bojkottade att kila ner på stan vid tolvslaget, såg fyrverkerierna från balkongen istället.

Nu ligger jag i soffan framför lite fotboll. Strax dags för en dusch hade jag tänkt. Och ikväll ska jag äntligen få se Hundraåringen.

RSS 2.0