06.50-16

Vaken nu och ganska pigg måste jag säga. Även fast de lockar oerhört mycket att gå och lägga sig igen. Speciellt när de regnar ute, fy och fasa. Men jag ska orka mig igenom dagen, för det kommer vara myyycket folk. Rabatt på kaffe gör ju folk galna, det är ju en drog tametusan. Får sova efter jobbet, har blivit ganska lite sömn på sista tiden. Eller mindre än vad jag är van med, och det tär på mig!!


Soulis

Grattis fellepelle!!!


Stress!

Tusan vilken stressig dag! Började med att stressa iväg till jobbet eftersom jag blev inringd 3 timmar för tidigt. Väl på jobbet är det dömycket folk. Helt sinnes faktiskt! Så nu har jag en förjävla huvudvärk. Men en ipren och lite vila ska nog göra susen, för snart är det träning!


Söndag

Söndagsångest. Speciellt när jag har två jobbiga jobbpass framför mig måndag, tisdag. Men cash is king. Bara att kämpa!!


LÖRDAG

Hade kanonkul med mina tjejer igår. Men det går väl inte att ha något annat i det sällskapet. Ligger i soffan nu och tar det lugnt. Kanske blir att kika citymatchen sen, återstår att se när vi ska fira mor eftersom hon fyller ju år idag. Ja, hon blir ju inte yngre precis. Pannbiff har hon önskat sig, så det blir dagens middag.
 

Shoho

Lärt mig kassan nu och det är skönt eftersom det har blivit så himla uppskjutet! Ska gå ut med Leo nu i vädret som är alldeles underbart sen koka ihop lite käk! Lutar åt att bli fiskbullar, inget dunderkäk...

Ledig imorgon om inget annat inträffar! Skulle behöva köpa en almanacka, så jobbigt att hålla allt i ordning i huvudet.. Fy


9/9

Söndag och jag är fortfarande sjuk.. Började insjukna mer igårkväll med feber och så vidare.. Ligger i sängen nu med glass och kollar på djursjukhuset. Försöker tillfriskna och hoppas jag mår bättre imorgon, så jag kan besöka emelies salong och bli lite höstfin :)
 

Lagom till helgen osv

Snorförkyld, mys


Onsdag, snart torsdag sen fredag

Jobb och mys med ellan! Nu är det sängen som gäller. Snart helg wihoe


TUESDAY

två dagar avklarade och tre dagar kvar till helg. fasiken vad tiden går fort. missade träningen idag med på grund av ändrad träningstid + jobb. ingen bra kombo. men blev träning på crosstrainern istället. svettigt(!!) fick tacos sen, det tyckte jag att jag var värd. ligger nu nyduschade i soffan och ska strax hyra en film på teven. men först måste jag ta mig ut och rasta Leo.
Goodbye
 

Saknar mina älskade klasskamrater. Ni på kortet, plus lilla carrooo

RSS 2.0