magnetröntgen

Trött, hängig och sjuk är tre ord som passar ganska bra ihop med mig just nu. Åkte till skolan imorse för att göra ett matteprov men åkte hem direkt efter den. Var hos sjukgymnasten på eftermiddagen och nu verkar det bli så att mitt knä ska magnetröntgas. Värdelöst, men en gnutta skönt att få veta om det är något allvarligt med knät. Ont gör det iallafall.

I helgen ska det firas, både fredag och lördag. Längtar
Kram


Jobb

Jobbade som jävel igår, rent ut sagt. Började klockan åtta och slutade halv sex. Var skapligt trött sen på kvällen. Lördagen spenderades hemma hos lina på hennes altan med massa underbara människor. Blev dock tidig hemgång på grund av jobbet. Jobbar på nationaldagen också, pengar rullar in som det ska, det går bra nu.. Bra att tjäna pengar! Sitter på lektion nu och kollar på film om kalla kriget.. Låt mig sluta bara. Börjar bli sjuk, fan då.

hejpåre

Pluggat ända fram tills läggdags idag med. Ooootroligt jobbigt. Var över en sväng hos Elin ikväll också, känns som det  var ett bra tag sen. Hade det iallafall mysigt, japp det hade jag.

Nu är min hjärna helt slut så jag går och lägger mig. Sovmorgon till halv elva imorgon, bara för jag blev klar med mitt hemprov i historia. yiho.

Godnatt..

snart sommarlov, håll i

Pluggat andra världskriget ett tag nu, men nu får det räcka. Lägger mig i sängen och pluggar lite körkortsteori, sen är det dags att sova.

G'natt

Sömn

Vaknade upp med Amanda och Lina imorse. Sov så bra att det var på tok för jobbigt att gå upp, så det blev icke så. Vi sov kvar och fick en sovmorgon, en jävligt skön och välbehövlig sådan. Somnade direkt när jag kom hem från skolan och sov ett par timmar på med.

Tränade lite precisionskörning med mamma idag, något annat vågar hon sig ju inte på.. Körning imorgon åtta på min sovmorgon. Aja vad gör man inte för att komma ett steg närmare körkortet.

Daniel-adams ray på min födesedag också. Något som kallas timing!


Tråkigt besked

Mindre roligt besked från naprapaten, men nu blir det iallafall rehab i en vecka framåt och sen får vi se vart de bär sig liksom.

Tacosen sitter fint i magen och nu ligger Linus och jag och kikar på damallsvenskan. Hörs


Tisdagsmys

Min dag bestående av två lektioner gick fort. Sprang spåret på idrotten det var skönt att kunna springa utan att det värkte i knät/baklåret.

Benet känns dock inte stabilt ännu så ska kila till sjukgymnasten idag och få rätsida på det. Sen är det träning och det toppar jag med tacos och tisdagsmys med Lina.


låret höll, javisst ja

Måste börja med att säga att jag tränade hela träningen ute idag och låret höll. Jävlar vad skönt! Annars har jag bara legat hemma hela dagen. Magont som in i helvete har jag också haft som grädden på moset. Kan ju vara det värsta. Vi tjejer har ju inte tur alls om man säger så.

Ska strax gå och lägga mig. Imorgon väntar en sköööön sovmorgon till tjugo i elva, sen bara två lektioner på det. Älskar skolan just nu när det är så chill.

45 dagar till smögen, jatack


söndagskväll

Cirkus tre timmar efter att jag började är jag klar med inlämningen. Många svordomar kom ur min mun innan jag fick kläm på det. Har ingen aning om det är rätt, men det återstår att se. Firar iallafall just nu med ostbågar, päronsoda, milan och matteboken i högsta hugg. Härlig söndagskväll. Jag sover skönt ikväll.

Kram

Aktiekunskap?

Svårt som tusan, men jag ska klara mig igenom det. Sista inlämningen i kursen så känns skapligt skönt. Sen hoppas jag på högsta betyg i den också. Om inte så blir jag lite besviken, men äsch. Efter den här inlämningen har jag bara ett hemprov i historia, företagsekonomiprov, mattekomplettering och projektredovisning kvar. Jarå, inte långt kvar nuu.




Love

Aktiekunskap?

Svårt som tusan, men jag ska klara mig igenom det. Sista inlämningen i kursen så känns skapligt skönt. Sen hoppas jag på högsta betyg i den också. Om inte så blir jag lite besviken, men äsch. Efter den här inlämningen har jag bara ett hemprov i historia, företagsekonomiprov, mattekomplettering och projektredovisning kvar. Jarå, inte långt kvar nuu.




Love

Jag njuter.

Jag lider med amanda som bröt sin tå i fyra olika delar, om jag gör. Jag har en infekterad lilltå och kunde knappt sova på hela natten.. Det var lagom skönt att klockan stod på 06.30 och jobb stod på schemat. Tog mig iallafall genom jobbet och vi hann bli klara så jag slutade innan lunch. Skönt att få njuta lite av solen när den väl är framme :-) så nu ligger jag på landet, i en solstol med zlatanboken och bara tar det lugnt. Jag njuter! När jag kommer hem har jag lite plugg att göra, men vad gör det? En vecka kvar med plugg nu, det är bara att hålla i. Kram

pizza

Jag summerar gårdagen med ett ord, kaos. Skämt å sido, jag hade en rolig kväll hemma hos Oscar med mina vänner. Det är alltid skönt att umgås med nära och kära!

Åt nyss en pizza och ska alldeles strax bege mig hem till Elin. Jag fruktar jobbet imorgon, men det går an. Det måste gå an!



love

We come to love not by finding a perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly

grillfredag

Torsdag igen och veckan har bara runnit iväg. Jag sitter fortfarande i rehabgruppen på vallen och försöker bli frisk. Kan väl säga att det inte går med framsteg, men vem vet. Helt plötsligt kanske jag vaknar upp helt utan smärta. Otroligt tråkigt är det iallafall och varför är det alltid så att laget ser ut att göra så roliga övningar just när man är skadad? Otur..

Imorgon blir det grillning hemma hos Linn med kanontjejer. Skönt att fira att ännu en vecka i skolan är förbi. Jobb på söndag. Mindre trevligt, men så välbehövligt.


only god can judge me

Kollade på en förjävla bra dokumentär om Tupac igår. Där har vi en till sån där man som får en att smälta. Helt sjukt vilken otrolig man. Så ni vet alltså! Om ni vill förstå vad jag menar så ladda ner: Tupac Resurrection.

Drar mig snart utåt och cyklar till skolan med fampi. Skönt med lite sällskap. Sen är det mattenationella i fyra timmar, längtar lite, hur sjukt det än låter. Matte är kul.



2 cool 4 school

Stannar hemma från skolan idag. Har lite huvudvärk. Måste in till skolan nu och hämta lite böcker. Hat en aktiekunskapsinlämning imorgon som jag inte börjat med, men det löser sig. Nu har jag ju hela dagen på mig att skriva. Träning ikväll också, ska bli spännande att se hur låret klarar sig. Japp!

Vi höres!


Fotboll

Det gick bra för City som vann med 4-0 och bjöd på bra fotboll, javisst du! Mindre bra går det för United nere i Linköping. De ligger i nuläget under med 3-0, men det är bara att kämpa på.

Ska sätta mig på balkongen och läsa några sidor ur Zlatanboken. Är helt fast, jävlar vad skön han är. Snygg också för den delen.


live love laugh


Subway är det bästa som finns

Lördag morgon 09.09. Uppe på tok för tidigt när jag har hela dagen på mig att sova. Det ända jag ska göra är att kika City men det är inte än på ett tag. Jag blir så irriterad. Varför kan jag inte sova när jag har chans till det? Så nu sitter jag här och deppar lite istället. Hungrig är jag också men inget i köket lockar just nu. Något som skulle sitta förjävla bra i magen skulle vara Subway och en Italien BMT, nya favoriten. Kanske tar cykeln ner på stan och käkar det för tredje dagen i rad.. Fast jag överväger det..


Filmdags

Saving private Ryan visas just nu inne på spei. Skulle kunna vara en bra film men orkar inte koncentrera mig för att förstå handlingen. Jag slökollar mest.. Sen är inte krigsfilmer riktigt min grej, förstår inte vilka som är goda och onda osv.. Aja!

Nationella

Läsförståelse-delen på nationella avklarad. Nu är det bara det svåra kvar, hörförståelse. Har så jävla svårt att höra vad de mumlande engelsmännen säger. Aja, vad ska man göra? Livet suger, sen dör man. Något i den stilen.

Träning ikväll. Mys


Korpen

Idag är det en bättre dag. Helt klart.

Väntar på att få i mig lite mat och sen ska jag och pappa cykla till Vilsta för att kika på min bror som spelar korpen. Kan bli jävligt kul att se faktiskt.. Pappa bjuder på glass. Bra mutning far. Svårt att stå emot..

Gjorde nyss en tårta. Varför vet jag inte.. Annars brukar jag vara ganska duktig på att hitta på ursäkter varför jag ska få moffa i mig en tårta.. Den här gången kanske jag drar till med att jag firar att jag har fått tillbaka min stulna cykel. Att vi har köpt sommarstuga eller att vädret är så fantastiskt?



Ny dag

Jag tänker på dig. Fortsätt kämpa. Godnatt. Imorgon är en ny dag. En bättre dag. Hoppas jag.

.


jag är sämst

Jag inleder mitt blogginlägg med att säga, jag är sämst.
Nationella gick åt pipsvängen. Break a leg fungerade alltså inte. Ska sluta upp med det där tramset. Hjälper ju inte över huvudtaget.

Fredag iallafall, det gör mig glad.

Är det så farligt att säga sanningen?

Mys hos Elin all night long. Ögona svek mig så det är dags att sova nu. Ladda om tills imorgon; Nationella proven 08.30, break a leg. Hoppas det hjälper.

Fredag imorgon vilket betyder fredagsmys.



i cant change the world on my own

började tolv idag, gjorde klart engelskan, åt pasta, pluggade, gick av träningen, åt, längtade efter smögen, var hos felicia.
long story short, som man brukar säga

Nu drar jag till elin. GODNATT


mina nya pärlor


fotbollskväll

Denna kväll har och kommer bestå mestadels av fotboll. Först tränade jag, nu kikar jag på Malmö på tv och sen är det återmöte i champions league mellan Barca och Real. En redig fotbollskväll.

Imorgon är det match 19.00 på Årby.


vädret suger - jag blir deprimerad.

Ska strax kila mot körskolan för att genomföra min femte körlektion. Idag får mamma skjutsa, det är alldeles för kallt ute. Vädret suger och jag blir deprimerad. Efter det kilar jag vidare mot skolan och de tre lektionerna jag har idag. Idrott, Tyska och Aktiekunskap. Skulle hellre stanna hemma, men sånt som måste göras. Hoppas verkligen inte på uteidrott idag, men för säkerhetsskull har jag klätt på mig mycket. Kläder för väder, som man brukar säga.

Höres

shoes, shoes and more shoes

Umgicks nästan hela gårdagen med världens bästa Elin som jag så gärna uttrycker det. Vi tog det mest lugnt men var också en sväng till minneslunden för att lägga lite blommor och tända ljus.

Var också på tunapark med mamma och köpte två par skor. Det känns som att skor är det enda jag köper faktiskt. Fast så kan det få vara, för skor är det jag tycker om mest. Fick också ett roligt sms när jag var där om att det var inventering idag. 06.00. Ett lyckorus spred sig i min kropp!

När jag väl hade inventerat en timme och skulle hem för att göra iordning mig till skolan mådde jag inte så jättebra. Fick stanna hemma från skolan och nu har jag i stort sätt sovit hela dagen. En kebab mellan tupplurarna gjorde susen för nu mår jag mycket bättre. Skola imorgon it is.


ni är så jävla patetiska allihopa

Jag säger det. Ni som inte kan erkänna att Barca är bra har ju inte många hjärnceller. Vissa som inte ens tycker om barcelona som lag kan erkänna att de är bäst i världen. Och ni som inte kan, ni är så jävla patetiska allihopa.

Fick ut lite aggretioner som har funnits i mig under en lång tid.. Tack bloggen, ibland är du faktiskt ganska bra att ha.
Ja, igår var jag ju hemma på kvällskvisten så det blev inget valborgsfirande för mig och jag ser både fördelar och nackdelar med det. Hade jag inte varit hemma hade jag förmodligen inte mått så gudomligt bra som jag gör idag, men självklart missade jag säkert ganska mycket också, som alltid. Äsch, idag är jag glad att jag var hemma.

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost och sedan städa iordning i mitt rum. Idag är det söndag, vilket betyder pluggdag. Fram med boken bara.




RSS 2.0