bättring va

Min blogg har på något vänster övergått till någon sorts sjukstuga. Tråkigt men sant. Skriver inte om något annat om hur sjuk jag är eller hur synd det är om mig, det ska bli bättring. Sorry m8s!


sjukt omys

orkar inte vara sjuk just nu, börjar tycka synd om mig själv lite smått. varför på lovet och varför nu precis innan nyår? dålig tajming. känns ju inte sådär jättekul att fira hemma i min säng, wiho. nej fyfan, jag måste bli frisk..

glad är jag iallafall att jag har kirrat dubbelsäng, dubbelmys liksom. att jag vaknade när jag drömde att jag och zlatan myste är dock inte lika positivt. FAN för att vakna när det är som bäst. Dock var han ju otrogen, för han var tillsammans med kronprinsens tjej. Se upp för konstiga drömmar!


Muuums

Yes, jag fick corner till lunch. Överlycklig tjej!


Abstinens

Jag är beroende av utemat, eller får abstinens av att jag är sjuk och inte kan åka och äta något. Det borde väl betyda att jag är beroende, eller hur? Spicy, corner, donken, waynes, kebabhuset, ming, subway. There you go! Jag är alltså en riktig tjockis innerst inne..


En god natts sömn

Men inte fan mår jag bättre.


Dead fucking meat

Jag är dead meat. Behöver en ipren, en alvedon, zyx, nässpray och en säng. Ska se till att må bättre imorgon för då står jobb på schemat. Ska göra mitt bästa!

Hur kul är det att bli sjuk på lovet? Hade varit otroligt mycket smartare att bli det när det är skola. Dåligt anta, dåligt. Jag vill inte ligga och kolla Disney Channel. Jag vill ha kul.




mellandagsrean

jag bara älskar mellandagsrean, fick tvinga ner mig idag på morgonen. var där typ en halvtimme innan jag svimmade , krydd men ändå. typ så det var. fick med mig massa roligt hem för en bra summa måste jag säga. dock fick jag inte nog, ville bara ha mer så det blir väl en sväng ner på stan när jag blivit bättre. måste iväg till ikea också, fick pengar till en ny säng av mor och far i julklapp. kanon!


folket i thai, dags att komma hem eller?

sjuk, orkar inte fan. ska göra allt för att bli frisk nu. alla huskurer ni kan är välkomna! tack på förhand!
för övrigt saknar jag mina thaihoes lite, eller ganska mycket faktiskt. och nu är det bestämt att far och jag ska boka thai till nästa vinter. kan ju bara bli succé. tråkigt att det är så sjukt långt kvar bara, men äsch. tiden går ju trotsallt ganska fort.

nu ska jag krypa ner i soffan med te och kika på premier league. ha det mys alla friska människor




Hosthost

Hostattack 06.21.
Vill gå upp, blir genast mycket bättre då.
MEN, orkar inte


Bästa julklapparna

Tack världens bästa föräldrar och bror


julafton

wie, snart julbord och sen kalle anka. efter det är det julklappar som gäller, längtar som ett litet barn. hihi

.

Jag är riktigt trött nu så jag drar mig mot sängen. Kikade nyss på batman begins, hade förväntat mig jokern i filmen mem han dök aldrig upp så fick nöja mig ändå. Men i uppföljaren, då jävlar!

Julafton imorgon, wie! Julklappar, julmat och kalle anka. Längtar en aning!


poker it is

sitter på något konstigt vänster och spelar poker.. fick ta över av brorsan som försvann!
strax är det barca som spelar, wihoooooo! men först ska jag vinna den här turren så jag tjänar lite cashmoney!


--

myser hemma i våran nya soffa och kollar manchester city, mys!
har fixat i ordning en lista med jullåtar till avslutningen imorgon.
allt för att få det så mysigt också, baka har vi också gjort. kladdkaka!
åkte med amanda till stallet också har kommit underfund med att
jag älskar lukten av stall hur sjukt det än låter. märks lite
att man är född på landet alltså...

hepåre!


Avvakta vaaaa

avvaktar nog lite på thai-fronten. det kan ju dyka upp något bättre. vi är ju trotsallt flexibla så att säga.. ju billigare, desto bättre. är ju inte direkt en pengarsittare om man säger så!

Nu ska jag äntligen få sova, ska bli så skönt så jag vet inte vad. Godnatt my friends.


Thailand? Ja men absolut

jahapp, var på resebyrån idag och förmodligen blir det thai 12/1, preliminärbokat osv! grymt!

är hos mormor och morfar nu, har hjälpt dom att städa. strax kommer amanda och hämtar upp mig,för det är jobb 17-20.30 som gäller. Är helt slut nu, men ska ta mig genom jobbet sen kan jag sova! På torsdag är det ju faktiskt jullov också, fantastiskt. Sova huur mycket jag vill!


Ladies, ladies, ladies...

Hur ska jag ens kunna förklara hur mycket ni är för mig?


-

om tio minuter går elins och linas flyg till thai, kan ju säga att jag är riktigt avis på att dom ska till thailand, men den otroligt långa flygresan klarar jag mig utan... ni får ha det så sjukt bra flickor, kommer sakna er!!

jobbet gick bra, fick till och med sluta en och en halv timme tidigare, precis vad jag behövde. kikar på man city - arsenal nu och ska strax käka. sen blir det film. funtar på att kika på någon harry potter film, så sjukt bra. nepp, alldeles för mycket ordbajs nu, så jag signar ut.

Work

Åt pangmiddag igår kväll med lina emelie och elin, korv och pommes! Var tvungen att träffa flickorna innan de åker, som de förövrigt gör idag. Hade önskat att jag kunde åkt med och skjutsa dom till arlanda, men jag jobbar tyvärr... Så igår kväll var sista gången jag såg dom på det här året, känns konstigt...

Kikar harry potter nu och om cirkus tjugo minuter drar jag ner på stan för att jobba, 12-18.30. Ses där!


mysfredag

en mysig fredagskväll hemma med geni, hemmagjord kebab (mums!!), svenska hjältar galan och snakes on a plane. ungefär så kan kvällen sammanfattas. eller just det, har hunnit med lite filosofiplugg också. låter inte sådär jättekul, men när man väl kommit igång så är det intressant faktiskt. så nu har jag kommit en bit på vägen med båda mina uppsatser, kanon kanon.

ska gå och ta mig något gott att äta nu, sedan fortsätta kika på filmen. KRAM



Filosofi

Färdigjobbad och sängen lockar otroligt, men först en dusch! Ska bli sjukt skönt med helg imorgon, som jag längtat! Lever för helgerna nu när jag inte har ork i skolan. Imorgon ska jag lämna in en filosofi-uppsats. Sjukt svårt! Har en aning panik, men bara en aning.


Nu;

Hard work work!

Ps. Saknar att umgås med min amanda.


15/12

till en början var inte den här skoldagen alls rolig, var otroligt trött. men nu har jag fått i mig en god lunch så nu mår jag kanon. håltimme nu då, men fick börja med min marknadsföring tidigare så jag kan komma hem lite innan jobbet. ska bli skönt!

jag är sjukt irriterad på de ändrade busslinjerna. har ingen aning om vart min buss går, sjukt men sant. så imorse fick jag gå till skolan. och det är sant, för er som inte tror det. ganska skönt var det faktiskt, kanske ska gå imorgon med? eller nee, jag tar bilen.. det är mer min grej!

JAG VILL SPELA FOTBOLL, nu tack

Studentfest!

Ska strax bege mig till skolan för ett filosofi-muntligt, oh damn... Behöver all lycka till jag kan få!

Ikväll är det studentfest på brasseriet som mina kära vänner styr! Ni som inte har köpt biljetter, gör det! Jag ska köpa min idag, ute i god tid och sådär. Alltid!


filosofjävlar

fuck Locke, Hume, Descartes och Kant.. får panik på er!!

trasig jävla mobil

Hemma efter en grym helg i Malmö! Kunde faktiskt inte haft det bättre där nere. Eller jo, om min mobil inte hade lagt av lördag morgon.. Så det blev en nästintill mobilfri helg, lite skönt ändå! Nu är den lämnad på lagning så får leva med en iphone 3gs de kommande tre veckorna, men det är inte fy skam det heller.

Nu är det käk som gäller sen visas det fotboll på tv. En skön måndagskväll helt enkelt!

true friendship never ends


great day

urmysig kväll igår! att amanda vann var ju dock inte så kul, men vad ska man göra liksom! nu har vi precis vaknat och ska ta oss ner till stan, för lite shopping. ikväll är det el classico, förmodligen på olearys. hoppas på en bra dag och en bra kväll.
vi hörs

malmö foe soe

malmö nu då! soft som fan. idag då? varit i ett förjävla badhus. helt ärlig när jag säger att vattenpalatset i eskilstuna är bättre.. men 55 kronor liksom. whata fuck? blev en middagslur till sex and the city, efter att ha gått upp klockan tre inatt är man lagom mör. spelat plump ett tag och nu är det förberedelser för lite käk. bakad potatis med kött och sås, ganska gott eller hur? sen blir det att kika idol-finalen, en perfekt fredagskväll helt enkelt! imorgon däremot smäller det, el classico. låt bäste lag vinna!

Hello sunshine!

Trött tjej är jag, det kan jag lova! Ska lägga mig nu så jag vaknar upp pigg imorgon! Rättskunskapsprov imorgon, wtf liksom? Hoppas jag klarar det, har liksom inte orkat lagt ner alldeles för mycket tid på det, annat att fokusera på liksom.. Önskar att det kan sluta vara slask ute, skitmysigt annars ju

Annars så letar jag febrilt efter en resa till något varmt ställe, men först är det bra om jag vinner på lotto! Att spara är inte min starka sida. Nu vet ni vad jag vill ha i julklapp iallafall, en resa! Hehe typ


Två flugor!

Plugg och CL, två flugor i en smäll så att säga! Har gjort en lången, 41 gånger pengarna.. Tror inte jag kommer vinna, men det är värt spänningen.


Goin to vallen!

Vaknade nyss!(älskar att sova på dagen) och ska strax ta mig till träningen. Idag kör vi på fotboll, har längtat trots det otroliga icke-fotbolls-vädret utomhus.. Behöver springa lite, inte bara köra styrka och på något konstigt vis känns det som om jag har jobbat varje gång vi har fotbollsträning.. men nu jävlar! Ikväll är det CL, så vi kanske hörs då!


Mondayyy

Måndag idag och en ny skolvecka framför mig, orkar inte.. Är sjukt skoltrött men ska försöka ta tag i det nu innan jullovet, och det är ju inte så många dagar kvar :-) ska förmodligen till skåneland på fredag. Ska till felles crib för första gången, hur mys? Kanske blir en tripp till Danmark också. Vem vet, det återstår ju att se!

Nu; sängen!


--

It's weird. You know the end of something great is coming, but you want to hold on to it, just one more second, just so it can hurt a little more.


work all day, mys all night. TYP

jobbet avklarat och jag sitter på stan och fryser arslet av mig rent ut sagt.. längtar tills jag kommer in i värmen hemma! pappa håller på att göra hemmagjord pizza, kan ju vara det godaste! sedan bär det iväg till slagsta och lina där Maggan bjuder på julfika, hon e ju allt för god den där kvinnan!

vi tyckte vi var snygga eller något..



.

jag.måste.duscha.   punkt.slut

-


night out

kul kväll igår hos gabi och sen på brasseriet. otroligt kul! drog sedan och käkade på kebabhuset och fyfan för fläsk vad gott det var. felicia och jag somnade ganska duktigt i min säng sen!

idag har jag varit en sväng på tunap, köpt ett par julklappar med mor min. Sedan smällde jag i mig en pizza. sjukt gott måste jag säga! imorgon är det jobb 10-16 sedan mysfika hos Lina. längtar!


skulle vara mysigt med lite snöööö

Godnatt

Nu är det a cinderella story som gäller! Sen Godnatt, kram


RSS 2.0