nyårsoutfit

Fick tag i en nyårsoutfit idag och jag är väldigt nöjd! Skonas klackar är dock väldigt höga för mig så måste nog träna i att gå med dom.. men det där ska gå galant ska ni se.

Drar hem till filip och kollar El Clásico nu. HEJA BARCA. hör av mig senare då puss


seg måndag, otroligt seg måndag

idag är jag hur seg som helst och jag förstår inte varför. idag har jag inte gjort annat än sovit, sovit och sovit. Eller förresten har jag ju hunnit med att titta på ett par avsnitt grey's också men det är väl inte mycket bätte det. Känner att det är dags att göra lite nytta snart så börjar väl skriva klart min uppsats om jordbrukets expansion under medeltiden och sedan göra om det till ett manus. Det är den nytta jag ska göra idag! För mer orkar jag inte. Eller jo jag ska ringa till tuna park och fråga om de har kvar min tänka nyårsklänning men det verkar inte så troligt. Finns ju inte någonstans! Får vä gå naken i sånt fall..

El Clásico. FC Barcelona. Pirr i magen.


yey

kvällen igår var riktigt kul! längesen faktiskt, så det är helbra

vaknade upp hos felicia idag. vi softade järnet innan det var dags att ta oss till tunahallen för lite jobb. vad gör ma inte för united småtjejer? de är så söta. jag hanna och emelie stod iallafall i kiosken och det gick bra, oerhört tråkigti ibland bara men tiden gick fortare än vad man trodde så det var OK.

nu ligger jag hemma i min säng, ska strax ta en dusch för håret från igår är inte mysigt alltså. så jävla äckligt är det rent ut sagt. så en dusch behövs verkligen! sedan kommer nog ett par söta flickor över hit och kikar alive med mig. en verklighetsbaserad film som verkar sjukt bra. hoppas den är lika bra som förväntningarna!

hos lina

sitter hemma hos lina nu med små söta tjejer. vi sitter och väntar på pizza som bellas ska köra ut. det har nu tagit 40 minuter och vi hoppas att inte pizzanissen åkt vilse här i slagsta. för jag är sjukt hungrig och vill ha pizza, NU

vi smäller i oss pizzan sen är det väl dags att börja fixa i oss. det var tänkt att vi skulle bubbla men det blev inte så..nu dunkar vi musik och taggar till lite


tips från coachen du vet

60-215 - Klicka på bilden för att stänga

Gick in på vävknuten idag och såg att de hade både fina, billiga och annorlunda smycken. Jag köpte den här ovan för 49:- (som är en hel berlock när man köper den) och knäppte bara fast den på en vanlig silverkedja som jag hade hemma.

Ett tips är att köpa en vanlig silverkedja som du har som basickedja från typ guldfynd under hundralappen. sedan kan du bara köpa till olika berlocker och byta ut dom med varandra när du vill istället för att köpa flera olika halsband. På så sätt tjänar du några slantar kan jag tänka mig.

det är fredagsmys

fredag idag, igen. otroligt vad veckorna går fort, men det är väl bra? Ibland känns det bara som om man inte hinner ta in ögonblicket. Men att tiden går fort är iallafall bra för då blir det lov fortare. och jag längtar verkligen till julen. Har redan lite julstämning nu eftersom mamma gör julskinka. Ska bli riktigt gott att ta en julskinksmacka imorgon.

På tal om imorgon ska jag åka till IKEA med mina tjejer på dagen. Sen hem till lina och bubbla och förhoppningsvis få en fet pizza i sig också. Vad som sker på kvällen sen är oklart men jag är sugen på att dansa!

Ligger nu i mitt nymöblerade rum och kikar på greys, lär väl se ut såhär ett tag framöver. Med undantag när det är idol och olles tur att sjunga. Någon som vet dagens tema? :)

ciao



.

otroligt mycket rykten.

liten sammanfattning

skolan nu då, slutar om fem minuter. orkar egentligen inte skriva så mycket. jobbade igår och tjänade lite cash vilket är bra. nu ska jag umgås med kära vänner. känns alltid bra. vädret däremot är hemskt och jag längatr till helgen. mycket

Morgon

Det är otroligt segt att gå upp på morgonen. Speciellt nu när det är mörkt ute. Känner hut mycket jag bara vill ligga kvar i sängen så känner mig duktig att jag går upp. Dags för frukost nu, ciao

tisdag

börjar med att säga förlåt för den otroliga snålheten med bilder, men jag har inga på datorn och känns sådär halvtråkigt att lägga in samma bilder hela tiden så struntar i det.

var på vallen idag och kollade på träningen, kyligt. sen kom det en som hade möte om sponsringen i klubben. de som ville fick jobba på ica stenby imorgon och tjäna lite extra pengar så jag erbjöd mig. lättförtjänta pengar. kan behövas då jag är helt pank. skojar inte, verkligen helt pank.

nu ligger jag i min säng och ska försöka få igång plugget lite. skulle vara skönt att bli klar med filmanalysen idag och kunna bocka av den på "att-göra-listan" otroligt segt, men sånt som måste göras. desto skönare att bli klar  med skiten.

jag vill bara att veckan ska ta slut så det snart blir helg. på söndag ska vi jobba på eskilstuna girls cup. lördag vill jag göra något kul. något riktigt jävla kul.


måndag

känner att det är mycket plugg den här veckan och det gör mig lite stressad. vill egentligen bara ta tag i allt nu och skriva men jag orkar inte. på något sätt så fastnar jag framför svenska hollywoodfruar istället. drog en solning idag också, och ja ni kan kalla mig räkan.

helt otroligt vad jag blev glad på mattelektionen idag. fick tillbaka ett prov som jag egentligen inte ville ha tillbaka för jag trodde det gick så dåligt, ändå fick jag mvg. otrolig lycka fan. planerat att jag ska vara med felle på onsdag också, känns som evigheter sen. så det diggar jag

nu ska jag börja fixa iordning mig för natten, sen är det dags för slagg. laku noc!


godnatt

har suttit x antal timmar nu och skrivit på den där jävla filmanalysen men nu är den nästintill klar. ska bara finjusteras lite så är den redo för inlämning. känner nu att jag börjar bli trött så ska slagga strax. hade tänkt duscha men tiden rann iväg så får ta det imorgon bitti istället, funkar bra det med. bara att jag inte får sova lika länge.

lite kul med skola imorgon trotsallt, gillar min klass.

Tuna park

Tog en tripp till Tuna park med bror min. Han skulle köpa lite nya inomhusgrejer. Jag fick med mig lite grejer hem också, så jag är nöjd. Nöjdast är jag nog med två par koftor. Ska bli skönt att slippa frysa i skolan. Kofta är egentligen ett måste! Ett vitt basic linne är också med hem. Måste vara världens mest använda plagg. Funkar näst intill till allt. Så när man har sina linnen i tvätten blir det panik, därför kan det aldrig bli för mycket så jag köpte ett till.. Kläder kan det aldrig bli för mycket av!

mission one

städa rummet

vilken underbar söndag, om det inte vore för skolan imorgon.

idag är jag sliten, idag är jag trött. en perfekt dag att ta mig till stan och sola. det är dags, något som är välbehövligt. måste egentligen få tag på tristan och isolde också, då det inte finns någonstans att ladda ner, för att jag ska kunna börja med min filmanalys. känns som att jag måste göra denna söndag ännu tråkigare med plugg, men i veckan orkar jag inte.. så det är det söndagar är till för.

mina kära lagkamrater är i duveholmshallen och lirar DM. genom mina kontakter har jag förstått att första matchen spelades lika mot värmbol och andra just nu står 2-0 genom lillwalle x2. Grymt wallgren!


käk

hungern börjar komma nu så steker iordning lite mat. fisk och potatismos, muums. tar sedan mitt pick och pack och drar till carro. så ni vet alltså


españa


lördag

vaknade imorse och pappa hade bakat baguetter, dagens höjdpunkt hela klart. eller iallafall hittils. shit vad duktig jag varit idag. har hjälpt mamma hela morgonen med att packa ner saker som vi inte använder inför flytten. känns skönt att ha det gjort, så slipper det bli så mycket sen. jag har också hjälpt henne att städa. tråkigt nog är det skapligt i resten av huset förutom mitt rum. kanske ska spara lite ork till mina egna vägnar istället för att hjälpa henne. men äsch, tjänster och gentjänster du vet.

har varit så uppe i varv att jag inte hunnit få i mig någon lunch, känner mig inte speciellt hungrig heller för den delen. kanske kokar i ordning lite makaroner och steker några köttbullar, man måste ju trotsallt äta för att överleva eller något sånt..

kollade nyss på när jag och totte var små med familjen, sjukt kul. förstår inte varför min bror envisades med att kalla min mamma för hennes riktiga namn. "anki, kolla nu, kolla vad jag gör anki". själv såg jag ut som ett mongo, agerade som ett gjorde jag också. men jag var ändå fett söt, tro mig. ni kan ju tänka er






när det är sånt här väder ute kan jag inte annat än att sakna sommaren lite


grattis i efterskott

Fredag idag, känns otroligt skönt. spenderar fredagskvällen hemma med päronen. vart min bror är vet jag inte, han syns inte hemma iallafall.. var nere och kikade på smidcupen också, vinst för skiftinge på både tjej och kill-sidan är ju bara att tacka och ta emot. skiftinge levererar, sådeså!  var hemma hos rogic's sen och åt världens godaste bullar. fick med mig några hem så ska frossa ikväll. men först, idol och mat!


och måste ju passa på, GRATTIS I EFTERSKOTT KÄRA MORFAR.


klädkammare

jag sitter och längtar tills flytten. längtar faktiskt mer och mer för varje dag, men försöker att inte tänka på det. de är då tiden går fort. planerar lite hur allt ska se ut i lägenheten. jag är sjukt glad också att jag kommer ha en garderob som man kan gå in i. äntligen ska jag få plats med alla kläder och skor. är faktiskt hur glad som helst. kan nog inte fatta att jag, anta, ska flytta till stan. jag kommer inte längre vara lantis, eller jo kanske. men inte bokstavligt talat.

tyskaproov nästa vecka, jag längtar. det är något som är bokstavligt talat. tyska är fan sjukt kul. konstig tjej, men sant



jag saknar dig lilla söta parvel

flashbacks

känner att jag inte skriver lika mycket här längre. frågan är varför eftersom jag borde ha hur mycket tid som helst. inga träningar resulterar i mycket fritid. men icke sa nicke, på något vis så blir det bara inte så. ska försöka förbättra mig, vet ju att ni vill läsa...

kom precis hem för ett tag sen. skulle kunna döda för mat nu så det är ju tur att pappa dragit igång med käket. potatisbullar bacon och lingonsylt, gourmetmiddagen för en sån hungrig tjej som mig.

värt att veta är att jag är ledig imorgon! ska ner på stan en sväng och kika på smidcupen. förhoppningsvis kommer det en del flashbacks. skulle vara urbra ju, sånt gillar vi.


tjo

Ja det var ett tag sen jag skrev sen, eller det känns så iallafall. Fan vilken rolig helg jag hade, finns egentligen bara ett ord för den. SJUK! Kan ju säga att man blev ganska sliten men känns som om jag börjat ställa tillbaka dygnet lite nu iallfall så det är skönt. Var nere på vallen idag och kollade på en träning för första gången sen jag blev sjuk, kom lite tårar måste jag säga. Frös tårna av mig gjorde jag också, hade glömt att det var sådär kallt på vallen vid den här tiden. Klockan är bara åtta men det känns som den är typ tio.. Vet inte vad jag ska göra så kanske slaggar strax, skulle vara grymt skönt faktiskt.

Hungrig

Efter en lång dag med väntan, skrik, nervositet, ingen mat så är iallafall citys första lag i kvartsfinal och tio tusen kronor rikare! Låter alldeles finemang. Nu är det iallafall käk som gäller och det ska bli sjukt gott! Nu orkar jag inte skriva met faktiskt, godnatt

Roadtrip fangen an

Anlände hos Elin igår runt tio. Felicia kom och joinade oss! Vi kollade på dear John, eller typ en tredjedel sen somnade vi. Sitter i bilen nu och roadtripen har precis börjat! Eller tyckte jag såg en skylt där det stod Arboga förut så tror vi är där någonstans. Vi har det iallafall gött här i bilen. Musik, plugg och en bok är för tillfället våra tidsfördriv. Ska väl stanna och käka sen på vägen men vart är fortfarande oklart. Borås, här kommer vi! Vi lever farligt

drar mig mot ellan

Tar mitt pick och pack och drar till elin strax. Ska bli mys som fan! Imorgon åker vi vid klockan tio ungefär, så det blir väl lite sovmorgon. Ska bli en sjukt rolig helg. Ska se till att packa ner lite grejer som jag måste ha med mig nu. Olle var inte perfekt idag, men ändå så jävla bra. Måste nog vara utseendet som gör det.


stuck in the moment



Helt fucking amazing. Jag har fortfarande svårt att fatta. Helt klart det bästa i mitt liv. TACK


fredagsmorgon

Startar dagen med att ha film i filmsalen mina två första lektioner, vilket också är mina enda två lektioner innan lunch. Låter skapligt skönt va? Det ska iallafall bli det kan jag lova.

Jag är glad idag för jag ska äntligen få träffa mamma. Sen bär det av mot Elin ikväll för att slagga, när vi åker imorgon är fortfarande oklart. Återstår att se. Jag tycker iallafall det ska bli sjukt kul och längtar lite..

Ska slänga i mig lite frukost nu, sen drar jag till bussen. Snälla, säg att jag hinner med elvan i skogstorp. Jag orkar inte gå från stålfors idag, det är fan inte okej.


Snö

Jag har faktiskt kommit fram till att snö är mysigt, så länge det inte blåser och regnar snöblandat regn. Så länge det inte heller är så kallt så är det mysigt med snö på marken. Fast nu försvinner väl snön lika fort som den kom, tyvärr säger jag då, för blasken är otroligt mycket värre än snön, helt klart!

i dont wanna feel the way that i do, i just wanna be right here with you

jag är otroligt trött men offrar mig och skriver ett inägg ändå.
ville egentligen bara säga att jag hade en mysig dag hos ellan med henne och fellan(roligt rim)med chips, grönsaker, dipp och orphan. sjuk film men ändå så bra, på något sätt. sitter och kollar på milan nu. helt jävla otroligt hur en domare kan vara så blind och inte ge pato straff, extremt konstigt. nu är pato skadad också, kanon, verkligen jättebra. meddelar också att barca leder med 2-0 över ceuta genom mål av milito och nolito. lite roliga namn tyckte jag.

godnatt
och zlatan tryckte nyss in en straff, bra älskling

skulle sitta fint med lite gourmetfrukost imorgon, någon?



ge mig första januari nu då

Sitter i skolan grå, tråkig och alldeles ensam. Inte alls lika kallt ute idag, eller vi har iallafall fått turen att slippa blåsten. Jag har faktiskt börjat vänja mig med att ställa klockan på sju, gå upp och sedan gå till bussen. Det börjar bli något utav en vana medan jag förut fick krupp om jag en dag var tvungen att ta bussen. Blev lätt så när bror min hade körkort och började samtidigt som mig..Man blir alldeles för bekväm för sitt eget bästa! Men något jag har lovat mig är att jag ska cykla till skolan när jag har flyttat, eller iallafall när vädret tillåter det. Fast på vinterhalvåret kan jag ju såklart unna mig med att åka buss.. Slipper iallafall promenaden till bussen då bussen går direkt utanför huset. Jag längtar! Kommer bli så jävla skönt


for you, i can do everything



All that im after is a life full of laughter
As long as I'm laughing with you

no its not much, but its the best i can do

tog mig en redig kvällspromenad till ida ikväll. när jag säger redig så menar jag redig. det var inte lätt att ta mig fram i snöoväder med en decimeter snö under mina små fötter, men jag gjorde det och nu är jag glad. känns som lite frisk luft gör susen ibland. helt fantastiskt bra när man behöver tänka.

sitter och kikar på tottenham-sunderland på tv och ska göra iordning kvällsmacka sen är det dags att sova. fick inte min middagslur idag så nu är jag trött..

helgen kommer bli fin med mina tjejeer


halv åtta hos mig

Vilket jävlar väder alltså! Vet inte vad jag tycker om det.. Det är ju mysigare att vistas inomhus just nu men desto jävligare att gå ut..Hoppas vädret blir lite bättre tills imorgon för annars överväger jag att gå till skolan.. Nejdå, jag kämpar på!

Väntar på halv åtta hos mig sen ska jag göra något annat för att fördriva min tid. Eftersom det var en skiva av grey's som fattades ska jag ladda ner det. Kanske hinner bli klart tills senare, hoppas påt. Känns faktiskt ganska tomt utan de, hah

kissses


bara massa ord

Har kommit en bit på vägen med uppsatsen och sitter här och kollar svenska hollywoodfruar, alltså..
trött är jag också men ska hålla mig uppe tills pensionärjävlar som börjar om sisådär tjugo minuter. hungrig är jag också så får väl gå och käka något då, jobbigt. nej det var ett jävla mycket gnäll nu och sånt orkar man inte med så det kanske är bäst om jag slutar skriva. jag gör det. ni får klara er utan mig ikväll eller iallafall från och med nu. eller något

och vad gäller dig så vet jag inte, men jag är glad


härliga grejer


yey

Tillbaka till härligheterna idag då. Vart en mjukstart och det gillar jag, skönt att börja lite lugnt sådär. Drog hem efter skolan och slaggade ett par timmar. Timmar som jag nog behöva sova igen. Fick i mig middag nyss och nu måste jag sätta igång med historiauppsatset. Ska väl se till att göra någon nytta när jag inte har någonting annat att göra. Får reda på matteprovet imorgon, är lite nervös men går nog galant. Fast som sagt så går det oerhört dåligt när man tror det går bra så från och med nu, provet var sjukt svårt och jag kunde ingenting. nu hoppas jag på det bästa.

nej här blir inga barn gjorda så tillbaka till jordbrukets expansion. jag tror inte det finns något mer intressant. allvarligt alltså


match

Mötte upp Felicia och Caroline på stan och tog en lång välbehövlig fika. Vi hade inte träffats på länge så vi hade mycket att prata om. Drog oss sen mot vallen där jag bokstavligen frös arslet av mig. Hittade några filtar i förrådet som hjälpte oss värma våra små stjärtar. Den enda som var väl förberedd för kylan var elin som hade allt man kan ha på sig på sig. Bra jobbat! Ska lära mig efter dig!

Skyndade mig hem efter matchen som sörmland förlorade med 3-2 för att hinna se barcelona. Hann se två snygga mål men nu är det pausvila så ska passa på att ta ett bad och värma upp min kropp. Kan behövas! Skola imorgon vet jag inte vad jag tycker om. I och för sig ska det bli kul att träffa alla vänner. Fast egentligen är det bästa med skolan att man uppskattar helgerna så jävla mycket. När det är fredag så är man så jävla happy!



last night

Som jag sa förra veckan är det på söndagar man vaknar med ångest inför skolan. Idag kommer det en sån ångest.. Har också ångest över att lovet har gått så jävla fort, men jag har haft det bra och det är huvudsaken. Igår var det en rolig kväll. Vi började hemma hos Hanna och där blev vi kvar väldigt länge. Vi sjöng singstar, kollade på film och körde lekar. Var faktiskt ganska roligt, en av de roligare förfesterna jag varit på. Som Elin sa så är det roligare när det bara är tjejer. Man kan bara va liksom. Blev inte så sent för mig igår pga huvudet som förövrigt känns förjävla bra. Bara mamma som är lite nojjig att jag ska få ett bakslag, så det är bäst att göra som hon säger.

Nu ska jag strax gå för att få i mig lite frukost/lunch. Justja, brunch kanske det heter. Senare ska jag förmodligen kolla på sörmlandslaget när de spelar mot stockholm. om jag har skjuts dvs








carros place

Befinner mig nu hemma hos carro! tog nyss en dusch så känner mig just nu väldigt fräsch. Åt nog världens godaste lunch, potatisgratäng med kött. MUMS. Nu börjar dock jag dock bli lite mer hungrig så får se till att få någonting i mig. Ska ringa Ellan nu för att smida lite planer. Här fick ni en liten update med vad som sker bara.

Auf Wiedersehen  



Halloween

Jag somnade till grey's och jag vaknade till grey's. Alldeles fantastiskt! Tryckte precis i mig en panpizza och ska väl alldeles strax ta en dusch och sedan fortsätta kolla på grey's. oerhört beroendeframkallande, ja säger de bara.. tyvärr! Ska åka ner till farmors grav och tända ljus nu eftersom det är Halloween. Senare har jag pratat med carro om att sammanstråla så det blir väl så när hon har kommit ur sängen med hennes grabb. Fast vet ju inte hur lång tid de tar, de återstår att se. Hon får höra av sig, de blir bäst! Vi är danssugna så det kanske blir lite dans ikväll, vem vet. Allt verkar återstå och se idag. Jag är öppen för förslag.

Har problem med att få in bilder på datorn, typiskt när jag bestämde mig för att bjuda på fler.. Alltid ska det vara något!

jag har svårt att finna ord


bilder

Jag vet att det är mycket roligare att läsa en blogg där det finns bilder. Tyvärr så innehåller min blogg inte så mycket bilder då det är något fel på min kamera Har inte heller någon ork till att ta upp mobilen och ta bilder eftersom bilderna blir dåliga. Känns halvt ovärt sådär. Ibland slänger jag dock in någon gammal bild. Fast jag ska bli bättre, för bloggen blir så oerhört brun och tråkig annars...

höst/vinterjacka

Vart en heldag med Elin igår. Åkte ut till tunapark senare på kvällskvisten för det var massa erbjudanden från tidningen där. Jag shoppade inte men elin fick med sig lite hem. Var planerat att vi skulle åka till Lina över kvällen men eftersom vi hade problem med skjuts så blev vi kvar i Elins säng. Kikade karatekid och bara myste till tusen. Hur skönt som helst. Idag har vi umgåtts med Felicia till stor del nere på stan. Köpte en höst/vinterjacka som jag är riktigt nöjd med. Har alltid haft svart jacka och den här är benvit så det är ju lite kul med förändringar. Nu sitter jag här och kikar på Project runway och ska strax lägga mig och kolla på grey's. Känns som det var evigheter sen jag kollade på det även fast det var igår.. haha


.

Vad händer idag? Det är den stora frågan..

 Först och främst ska jag gå och få i mig en panpizza och städa mitt rum.. Känner lycka

Grey's

Kvällen blev inte precis som vi tänkt oss, men så är det alltid! Roligt att hänga med folk man tycker om. Speciellt Elin som jag inte träffat på länge! Det var iallafall lyckat! Nu ligger jag i min säng och kollar på grey's. Det jobbiga med att vara beroende av en tv-serie är att man vill ligga och kolla på det hela tiden, oavsett om man gör något annat roligare.. Det måste vara det negativa med det!

meet me halfway

Anlände hem till hanna för ett tag sen. Drog en Subwaymacka idag med, inte bra! Just nu är vi överallt men ingenstans. Hanna och När har försvunnit och jag och Amanda sitter här i Hannas rum. Vill meddela att Hanna måste ha den skönaste sängen i universum, så var lycklig den som får ta del av den. Funderar på att jag ska bli den personen för en kvart eller två.

Vad jag ska ha på mig ikväll är fortfarande oklart så jag lämnar er och försöker reda ut det mysteriumet. Ikväll
är det anden i glaset som gäller. Jag älskar halloween även fast det skrämmer skiten ur mig.






ready 2 go




There's no place like home

Har faktiskt inte mycket alls att dela med mig av till er idag. Ska åka ner till stan runt tre och möta upp Hanna och Amanda sen drar vi hem till Hanna. Och idag kommer Gran-canaria gänget hem också! :) Det är det ända ni behöver veta för tillfället.

jag signar ut


jag saknar solen och mina ensamma, sköna solstunder på pooldäcket


without you i will fall apart



Funderar faktiskt på att klippa mig som på bilden ovan, fast har en otrolig tendens att ångra mig så jag låter det nog vara.. Iallfall tills viljan blir liite starkare

shopping alá moi

Sitter hemma hos petra nu i hennes übersköna säng. Hon håller på att tvätta ur färgen ur håret så passar på att slänga in ett inlägg om vad jag gjort idag.

Petra och jag tog en sväng på stan. Fick med mig en jeansväst, skjorta, mascara, berlock, hörhängen x3, ring, och en almanacka under femhundralappen. Tyckte jag var bra kap faktiskt! Men nu måste jag sluta shoppa faktiskt. Så mycket grejer som jag köper behöver jag inte utan jag köper just för köpandets skull. Fast sen kan jag ju inte säga att det inte är kul att ha mycket kläder, då skulle jag ljuga! Meningen var faktiskt egentligen att bara hitta någon överdel jag skulle kunna ha på mig imorgon till H.W men eftersom jag inte lyckades så blev det att tröstshoppa annat istället..

En riktigt god subwaymacka fick jag också i mig, så nu sitter jag här mätt och belåten och ska väl hem om ett tag. Som alla vet så måste jag kolla på barca hemma för att jag ska kunna koncentrera mig. Otroligt, men sant.


bild från när ånis fyllde 18.


.

Drar mig mot Perras plaza nu!


varför ska man alltid vakna i en bra dröm?

otroligt irriterande

onsdag

Nu är jag nyduschad och klar för natten, så godnatt allihop

Som ser ser ut nu så ska vi några tjejer till Wallgren på onsdag för lite fest. Det påminner lite om en kväll i somras som jag saknar väldigt mycket, så det ska bli jättekul. Blir dock väldigt lugnt för mig med tanke på hjärnan och allt. Doktorerna sa faktiskt att jag ska undvika alkohol för att det tar bort ännu mer vätska från hjärnan. Så det blir lugnt för mig, men klart man kan ha kul ändå, utan alkohol




bloglovin

I brist på annat så sitter jag här och skriver.. igen! Kanske för femte gången idag eller något, så det känns iallafall. Hoppas det är någon som orkar med att läsa iallafall..

Kom på att jag hade ett Bloglovinkonto som jag inte använt på hundra år som är dags att återuppliva lite. Ganska jobbigt att hålla koll på alla bloggar och uppdateringar, så det är skönt att ha något som håller koll på det åt en. BLI MEDLEM PÅ BLOGLOVIN

brudarna på gran canaria, det är på tiden nu. ni vet vad jag menar. KOM HEM




jag ber en bön

Ända sen jag vaknade har jag legat inne och kollat på Grey's. Första gången jag sett det och jag är beroende. Då finns det iallafall någonting att göra under dessa gråa, ensamma dagar.

Pappa kom nyss hem så har lite sällskap nu och ska strax åka iväg och hämta bror min på stationen och passa på att handla lite. Borde egentligen slänga i mig hela kladdkakan jag bakade nyss för att inte köpa så mycket. Är jag hungrig/sugen på saker när jag handlar så handlar jag mycket mer med bara farten. En ond cirkel liksom. Så dags att trycka i mig kladdkakan nu! Peace and Love





Bjuder på två bilder från en av linns sköna hemmafester


lite smått och gott som skulle passa väldigt bra i min garderob














allt är så grått

Eftersom allt känns så oerhört grått ute tycker jag det är skönt att ligga nerbäddad i min säng med persiennerna neddragna och ha två Grey's boxar att se fram emot. Känns som att det är så min dag kommer att se ut, med undantag då jag måste ta mig upp ur min säng, ut ur mitt rum till köket för att få mig någonting att äta. Gud så jobbigt. Jag har blivit så lat! Men idag är det en riktigt latdag och jag har rätt till det.

Passar på att önskar Fellan som ska ner till Malmö idag och träna lycka till. Go for it!


RSS 2.0