Glad Valborg

Mysig kväll med kära vänner. Trött själ nu så ska sova. Imorgon är det match. 15.00 på Tunavallen. Då smäller de. Taggaaa


Lika? Tror inte det va

Tycker det är lite läskigt att jag verkligen inte kan se en enda likhet mellan mig och min mamma när hon var ung.. Är väl mest lik pappa, även fast det är svårt att se mig själv i honom också. Jag kanske är adopterad, vem vet


New in

Äntligen hittat ett par vita jeans. Så här är de!


Day off

En helt ledig dag idag! Fantastiskt skönt. Precis tryckt i mig lite mellanmål så nu är jag mätt och belåten. Ligger och kikar på Pretty woman och fan vad Edward är snygg alltså... Skjut mig.
Hörs

Och så verkar det knasa med att lägga upp bilder..


Mysig söndag

Fika i solen, shopping och fotbollstittande. Det kan väl på ett ungefär summera min söndag. Ligger hemma i soffan nu med Ellan. Är trött och älskar just nu att ja är ledig imorgon. Sedan ingen träning heller, så en helt ledig dag. Vad ska man hitta på?


Vallen

Fotbollstittande i solen med bra sällskap. Fiint


1 pinne

2-2 mot AIK borta. Bra resultat och en bra insats av oss. Chillani i bussen nu. Ikväll myser jag med tjejerna. Träning 10.00 imorgon, förhoppningsvis lite rehab. Men det tror jag allt! Adjööö


New in

Ett skoinköp idag och ett par shorts. Jobbar 8-14 imorgon. Blev lite ändring, men cashflow is king. Ligger i soffan för tillfället och softilerar till max med täcke och kudde. Jag är trött i både kropp och själv, måste orka ladda om. Lite lättdryck på det här då


Onsdag

Förlust och en lårkaka. Låter inge vidare, men det var kul att spela. Och även fast vi förlora så var det bra spel, trot eller ej.. Jobbigt att gå upp imorse, kom hem på tok för sent igår kväll. Men mindre än tre timmar kvar på jobbet. Och sen är brorsan hemma också, alltid fantastiskt! Imorgon jobbar jag bara 8-11. Så känns typ som om jag tar helg efter idag.


Onsdag

Idag ska man hinna med mycket. Till jobbet, från jobbet till vårdcentralen. Direkt tillbaka till jobbet. Sen match i Linköping ikväll. En lång dag blir det, men förhoppningsvis en rolig dag också. Spelsugen, så kul med match!!


Äntligen

ÄNTLIGEN fungerar bloggappen. Idag är det jobb som gäller 7.45-16.30. Helvete i havet vad jobbigt det var att gå upp imorse, sved i både ögonen och kroppen. Känslan när väckarklockan ringde, den går faktiskt inte att förklara. Så jobbigt var det imorse. Som tur är har det blivit bättre under dagen, så är piggare nu.
Har för tillfället rast så sitter under en filt. Så himla frusen så filten får göra sitt.
Längtar till träningen så jag får köra med mina nya pjucks.


Friday I'm in love

Ligger och drar mig i sängen och bara njuter till fullo. Så skönt att absolut inte ha något planerat idag, förutom att träna då! Ska ta mig till soffan snart och sätta igång en film.. Åh jag älskar fredagar


HALVT STORM UTE

Däckade som en potatis efter jobbet och ville inte gå upp när klockan ringde och det var dags för träning. Så trött var jag! Nu njuter jag verkligen, för jag är ledig imorgon. BÄSTA


Vill somna om

Oj jävlar vad jag vill somna om.. Bara att gå upp, efter jobbet ska jag sova. Det är ett som är säkert!

Godmorgon iallafall


Godkvällis

En dag kvar sen äreee helg. Om jag inte får jobb fredag då. Chillar i soffan med drömkrisp. Väntar på att psg ska börja, fast kommer ändå däcka snart. Längtar till kvällen hela dagen, för då får jag sova. Tråkigt, men sant..


Apr. 16, 2013

Imorgon har jag sovmorgon. Wie, börjar 9.20. Sånt älskar man ju. Blir tidigt säng idag ändå, är slut som artist typ. Kändes inte som om man hängde med på träningen för fem öre, sånt gör mig irriterad. Det kommer bättre dagar. Tur att man får chansen imorgon igen!

Ska sätta på en film och somna till de, kan ju vara det bästa.

Jag och mina polers på bild


GODNATT

Bjussar på en gammal bild från balen kvällen till ära. Nu ska jag sova och drömma om min drömprins. Puss


15 april

En måndag precis som en måndag brukar vara. Seg. Jag är trööött, men har bara två timmar kvar på jobbet- varav en timme film. Så ska icke klaga!

Far fyller idag så smörgåstårta är beställd. Räktårta från lökens. Mums, den godaste tårta jag har ätit, helt klart. Måste till TP också, köpa nya jeans och present till farsgubben. Sen är de Crossfit som väntar. Hoppas på en ganska lugn träning idag...




SERIEPREMIÄR

Fan vad fint med vinst i premiären. Första och absolut inte vår sista trepoängare. Nu rullar vi hemåt. Jobb mån-tors. Så blir bara massa behövligt söndagsmys ikväll. Fantastisk söndag hittills 💪👌


Torsdag

Vilken rysare det blev igår. Blev så mycket bättre när Messi kom in, stjärnan. 1-1 räckte iallafall och nu är Barca i semi, siinnes!

Känner mig lagom kry idag. Jobb imorgon måste det bli. Sen är det ju helg, tjiho.

Söt TBT-bild jag hittade på ellans blogg.


TODAY


-

Sjuk igen. Har världens sämsta immunförsvar. Jävla skit. Fått en ny telefon nu iallafall. En svart en, roligt

Ska fortsätta kolla på livet är en schlager och spela candy crush. Vila, vila och åter vila. Det är vad jag ska göra idag!

Soffläge


ARG!

Det bara strular, strular och strular med min telefon. Kommer aldrig få den känns det som. Får verkligen panik. Arg som tusan är jag nu.

Glad iallafall för jag har jobb resten av veckan. Alltid något.


Godnatt

Jävlar vad bra de har gått på cc på sista tiden. Man blir ju så lycklig! Kikade nyss på Notting Hill. Bästa filmen tillsammans med The notebook. Satan i gatan vad jag älskar dom filmerna, lika bra varje gång. Dags att ge upp candycrush för idag och gå att lägga mig. En trött dag!


Apr. 07, 2013

Vinst och jävligt bra spel i genrepet. Har en bra känsla inför nästa helg. Blev lite speltid iallafall, får nöja sig med vad man får. Kvällen var suverän. Alltid lika härligt att umgås med härliga människor. Mustasch, tequila och tacos. Riktigt mexikanskt

Legat i soffan hela dagen och spelat candy crush, banan jag är på är fan inte rolig och jag har slut på liv.. Ska väl iväg och träffa brudarna strax!


!

Myst hos mackan med Elin. Roligt det var att skriva mackan, det brukar inte hända så ofta. Nåväl, trött nu och borde sova, men måste spela cc. Även fast min bana känns omöjlig..

Gameday imorgon sen temakväll. Kan bli succé


GODMORGON!

Förmiddagsträning idag. Älskar detta väder!


Shoo

Längesen jag och skrev och Sälen är förbi. Vilken fin helg jag hade! Vill tillbaka. Känns ensamt att ligga här i min stora säng. Blivit beroende av cc igen! Får panik nu när liven är slut på både telefonen och ipaden. Jag är tokslut och imorgon är det förmiddagsträning. Jag hoppas på sol! Blev lite mycket sagt där, men hoppas ni hajar!

Godnatt


RSS 2.0