LITE MARKNADSFÖRING

Måsta bara tipsa om OLW:s nya chips. Sourcream & Bearnaisesmak, mycket goda faktiskt. Köp för fan

CUP

Ja, angående cupen kan jag ju säga att det inte gick så bra.. Jag spelade inte så mycket heller. Måste se till att vara fräsch imorgon. Nu kollar jag på någon damallsvenskan match på tv som inte är så bra.. gillar inte att kolla på tjejfotboll, då påminner jag mig själv hur dåligt deet ser ut när jag själv spelar.. Hah.
Men Barca spelar ikväll, det är ju dock roligare att kolla på!  Nu ska jag gå och ta hand om mig själv sen ska min underbara pappa göra mat, samtidigt som min underbara mamma tvättar mina kläder. (skriver jag endast för ja vet att de läser min blogg) hehe puss.
Men vi hörs. HEIPAAAA

ELOGE

Ska även ge en eloge till mina vänner som uppdaterar så flitigt från deras 24timmars, tack tjejer, det gjorde min fredagskväll. Och att bara två stycken är lite sisådär däckade och alla andra kör på. BRA JOBBAT, keep up the good work!

TUNAVALLEN ALL DAY LONG

Frågan är fortfarande vad jag gör uppe nu när det är lov, men den frågan kan jag fundera på länge. Jag ska snart till Tunavallen och spela cup, eller jag kanske skulle kalla det mer "cup" eftersom det bara är tre matcher, om det är slutspel eller inte har jag ingen aning om, men det återstår att se. Dagen blir nog iallafall ganska lång så jag bloggar mer när jag kommer hem.
Nu ska jag gå och göra mig en ordentlig frukost, för jag är fy för hungrig, packa väskan och sen ba draa!

Vi hörs, simma lugnt

SIMS

Har suttit och spelat sims i två timmar nu, då har man inte direkt mycket att göra..
Är så jävla sugen på något gott, men vet inte vad.. så det är lite svårt att veta vad jag ska ätaa, hah.
Nej nu måste jag göra något annat innan jag får simsfeber eller nåt. HEIPA

ALEXANDRA


SHOES

Mina nya     

MORGON

Åker in till stan nu med Ida, ska kolla på ett par skor.
Och ändrade planer, jag som trodde att jag skulle få vila imorgon.. Men sen ska jag vara med på en cup ändå. Och sen sörmlandsuttagning på söndag.. Aja, får väl känna mig smickrad att dom vill ha med mig. hah ellerr
Frukoost nu, heipaa

WORDS

Du vet inte hur de känns
När jag inte något har
Allting bara bränns
Jag önskar jag hade dig kvar
Men en vind kom från ingenstans
Och vi bara försvann
Men en riktig kärlek det en gång fanns
Och jag ditt hjärta vann

Chirre och dirree

Träääningen var okej, var väldigt trött dock.. Skönt att bara ligga hemma idag och kolla på tv och ta det lugnt. De är alltid skönt.
Men jag skriver senare då för nu ska jag gå och blanda lite dipp! Herråå

Grattis bror

Totte klarade uppkörningen, och det firade vi med kebab. Grattis till körkortet bror
Var hos mormor och morfar och hälsade på ett tag och nu mår jag mycket bättre än vad jag gjorde tidigare, kebaben gjorde susen. Ska fixa i ordning lite i mitt rum nu sen är det träning som gäller, tidig träning idag. Alltid skönt, eller skönare kanske man ska säga.
Ska försöka få med pappa på bio senare ikväll, får se hur det blir med den saken. Han älskar ju inte precis det han betalar för att se filmen men somnar ändå. Det kanske går i släkten för ungefär så är det för mig med. Hah, men nog pratat om det.
Vi hörs, heipa


GÅRDAGEN

Gårdagen var skoj, vi var massa tjejer hemma hos Lander. Det var trevligt.
Nu mår man som man mår, alltså inte bra, jag mår allt för illa. USCH
Men ska gå och sätta på tvn och sova en stund till.

MYS ALA MYS

Väntar på mat nu, sen kilar jag in till stan och har det skoj med Ellaan, long time ago!
SEE YOU


Supertrist

Attans, kom på idag att det är premiär av Micheal Jacksons "This is it" just idag, eller This is me, som jag själv säger hela tiden, men har börjat lära mig!Hah. Skulle gå in och kolla om det fanns några biljetter kvar att reservera, men det fanns det ju såklart inte. Det blir väl att se den imorgon eller någon annan dag i veckan. För den verkar verkligen sevärd, dock visas den ju bara på bio i två veckor så jag måste se till att det blir av att jag kollar på den iallafall, brukar ju inte bli så. Blir så att jag skjuter upp saker. 
Men ska gå och fixa lite saker nu.
Vi hörs.  


GODMORGON

 Gårdagen var mys, vi myste några tjejer hemma hos E.lundberg, tack för kvällen säger ja, det var mys med kebab, chips och film. Drog sen hem för att slagga i min sköna underbara säng. Där jag också vaknade upp, helt utan stress eftersom jag inte har några planer alls för idag, så vad sker gott folk?
La mig sen och kollade på OC, kan inte sluta älska Seth heller. Kanske ska baka lite pepparkakor, det är ju gott. Eller kanske ett pepparkakshus? Neeeee, det är ju trotsallt inte jul än, det får helt enkelt vänta.
Plugga kanske jag skullen behöva göra, men jag orkar inte. Inte än på ett tag iallafall.  



Tisdag

Shooooo, kom hem från Linda precis. Tog bussen hem, även fast båda bor i Hållsta. Där ser man ju bara hur lat jag är. Ligger i sängen och kollar OC och käkar pepparkaksdeg, ska försöka hinna med en tupplur innan träningen också. Sen tränar vi, som vanligt. De här kan vi ju börja kalla rutiner. Sen efter träningen kilar jag hem till Emelie Lundberg med några tjejer och så bjuds det på tisdagsmys!

Byee

 Lindas och mina fina pannkakor.


Trött

Usch vad trött jag äärr
åker på träning snart, men vad sker sen?

HEIPPAAA

STADEN

Jag och Linda somnade till Barca igår, men han dock nästan se hela matchen och alla snygga jävla mål. Zlatan nätade fyra gånger, men två blev bortdömda pga offside,  men vad ska man göra. Snyggt iallafall!
Vi vaknade nyss! Klockan är runt 9 och vi ska om ungefär om en timme kila ner på stan. Köpa lite saker och luncha.
Sen ikväll är det träning!

Seee you


KVÄLL

Har hållt på länge och försökt göra om min blogg, och äntligen har jag lärt mig. Var dock inte så svårt som jag trodde och gjorde det defenitivt krångligare än vad det var.
Nu är det Barca, mys och Linda som gäller. Kan ju knappast bli bättre. Vi hörs!


Söndag, men känns som lördag.

Idag har varit en bra dag, jag har hunnit med mycket och det kanske berodde på att jag gick upp 10, men då var ju klockan egentligen 9 för jag hade glömt att ställa om den.
Jag, mamma och min broder åkte ner till tunapark och jag fick en del saker köpta, åkte hem och kollade på oc och så sen åkte jag hem till Linda. Och nu är vi här igen, nyss ätit och ska sätta på fortsättningen av oc.
Sen är det Barca på tv, får väl tvinga Linda att kolla, för hon är väl inget fotbollsfan direkt. Hon slaggar här också.
Heipaa, vi hörs


FAIR?

Matchen.. Ja vad ska man säga, 0-0 inne på ett kallt, regnande Karlslund Arena, men för oss kändes det som en förlust. Dem var duktiga, det var dom verkligen. Men känns som vi hade fler lägen att göra utdelning på, så ja.. Men resultatet var väl rättvist.
Nu sitter jag hemma och kollar på körslaget medans nästan alla av mina vänner är och festar, bra anta. Fortsätt så så kommer de blir braa! Väntar på mat nu, och gissa vad det kan vara? Tacos, fyjävlar vad gott, med ett iskallt glas Cola till.

Men nu ska jag sätta på ett OC-avsnitt och lägga mig i sängen och vila. Det behövs!!
HEIPA


GAMEDAY

Det blev mys igår, och bra att Nicklas åkte ut. Yes!
Vi åt god mat och hade det allmänt mys, tyvärr åkte emelie hem för hon var tvunghen att bli klar med en uppsats. Och dessvärre lämnade Helena oss imorse, eftersom hon vaknade upp och kändes som ett element, hon hade alltså feber..Så nu är det bara jag och Felicia kvar!
Vi åt nyss frukost och nu ligger vi och kollar på oc, käkar nog lunch om ett tag sen bär det av till samlingen. Vi möter Umeå i Örebro, wish me good luck!

HEIPA

I väntan påååå. vad?

Felicia och Helena obvious!
De är väl ingen skräll att jag slutar tidigare och får vänta, de är de vanligaste liksom.. Men det är bra, för då får jag lite plugg gjort som jag inte behöver tänka på över lovet, är tex nästan klar med min första labbrapport. Vet bara inte om den är åt helvete fel, men får väl be någon kolla på den innan jag lämnar in den.. Så den inte blir katastrof.

När Helena och Felicia är klara så drar vi ner på stan och tar sedan bussen hem till mig, chill makarill!
Det blir Idol och mysssss. EmelieK följer också med! Det gillar vi.

Nej nu måste jag fortsätta lyssna på två iddis som sitter och snackar sex, alltid intressant och kul. Man kanske lär sig något nytt(?)


chacha, elleer?

Jag är trött. Men jag ska inte klaga. Finns fortfarande folk som har det sämre!

Längtar tills imorgon, då är det fredagsmys som fan, god mat, idol, och mina vänner. Kan de bli bättre? Det skulle jag inte tro. Nu ska jag lägga mig och kolla på tv och sova. Skönt när man inte har något mer plugg nu innan lovet. De är bara för underbart. Allt går känns bra nu faktiskt, skolan, fotbollen och bara sisådär allmänt. De går sakta men säkert framåt.

Men nu kilar ja iallafall. puss pårej


ORK

Igår orkade jag verkligen inte blogga. Men kan väl summera gårdagen.

Jag var i skolan, det var väl helt okej även fast dagen kändes lång. Efteråt åkte jag hem till Felicia, vi testade lite olika saker som att göra en partyshooter, gick väl dock inte så bra.. Testade den iallafall med vatten. Bra att få i sig mycket vatten innan matchen va.
Sedan åkte vi ner till vallen, och spelade. Det var en spännande match för vi ledde näst intill hela matchen men i 80:de minuten kvitterade dom till 2-2. Vi var tvungna att skärpa oss då. Och det gjorde vi, det blev två mål till i matchen. Och dom gjorde vi, segern var vår! Nu ser vi bara till att vinna på Lördag så kommer vi tvåa i F17 serien.

Men nu börjar jag om ungefär 30 minuter, är tidig i skolan men vad ska man göra när det inte går bussar som man vill, de är totalt jättekefft..

SKOLAN

Är i skolan nu, har lunch, maten var inte okej, men det är väl som alltid då... Börjar väl om ett tag med profil och sedan slutar jag 15.30. Drar hem till Felicia och sover och äter då, sedan drar vi ner till Vallen. Jag blev alltså uttagen till matchen ikväll, wiho!
Känns bättre i ljumskarna nu iallafall, ett bra tecken. Annars är det lite svårt att kunna göra sitt bästaa..
Nu är jag sugen på att köpa något gott, men tyvärr är stupar ekonomin neråt så vad ska man göra..

MEN NU DRAR JAG!


SKOLAN

Är i skolan nu, har lunch, maten var inte okej, men det är väl som alltid då... Börjar väl om ett tag med profil och sedan slutar jag 15.30. Drar hem till Felicia och sover och äter då, sedan drar vi ner till Vallen. Jag blev alltså uttagen till matchen ikväll, wiho!
Känns bättre i ljumskarna nu iallafall, ett bra tecken. Annars är det lite svårt att kunna göra sitt bästaa..
Nu är jag sugen på att köpa något gott, men tyvärr är stupar ekonomin neråt så vad ska man göra..

MEN NU DRAR JAG!


bad + plugg

Usch vad kallt det är. Kom hem från träningen nyss och nu är jag helt kall i hela kroppen. Ska bli fint med ett bad, dock måste jag ha med naturkunskapsböckerna. De känns ju sisådär lagom omysigt kan jag ju säga. Menmen..
Sen är det ju CL idag. Barcelona spelar, men vet inte vilken lag dom möter.. Det spelar ju inte så stor roll egentligen, bara Barca är med så! Hoppas på att Zlatan är med också, kom igen nu! 

Men vi hörs då!

 

big love

Vill bara påpeka att mina vänner är dom bästa i världen.
You make my day.

det gör så jävla ont

Mina ljumskar vill inte sammarbeta alls, det gör sjukt ont. Vet ej om det blir någon träning ikväll, det pallar nog inte min kropp med.
Nu sitter jag i skolan iallafall, väntar på caroline och Linn som slutar snart, sen blir det väl att stanna kvar och plugga i skolan tills träningen. Åker iallafall ner till vallen, kanske byter om och kör lite styrka. Förhoppningsvis är vi många på träningen ändå, det börjar ju trotsallt osa match...
Påminner också om att matchen imorgon spelar på Tunavallen 19.30 mot Kif Örebro, kan bli en jämn match men tippar på att vi klarar oss ur den med ytterligare tre välförtjänta poäng.

Vill ha helg och lov nu. På fredag sover Felicia kvar at my place, det blir mysigt. Kolla på en bra film/idol och bara äta god mat. Det behövs ibland. Jag har saknat henne också!
Sen sista matchen på lördag för säsongen då Umeå IK besöker Eskilstuna och vi ska göra allt för att deras hemresa ska bli väldigt, väldigt tråkig.

TJOHO, nu kilar jag. vi hörs!


tjo

Sitter här helt slut och har ont i hela kroppen, men jag ska inte klaga. Finns faktiskt folk som har det värre.
Åt en toast nyss, mums.
Ska lägga mig och plugga till naturkunskapen nu och kolla på tv.

HÖRS DÅ


CAROLINE

Tjena mittbena!

Sitter hemma hos caroline nu, vi ska alldeles strax kila till träningen. För Carro ska träna med oss, jippie!
Skolan gick helt okej, men slutade ganska sent det tycker jag inte om..
Har ont i hela kroppen, träningsvärk så det skriker om det.. Men bara se till att komma igång på träningen så går det nog fine.
Jag måste vila snart, känner att det är väldigt mycket nu. Blir att vara hemma hela nästa helg och bara ta det lugnt. Det är iallafall bestämt så!
Att det är lov om en vecka känns jättekonstigt, känns knappt som att vi har gått i skolan en månad. Men det är bara att tacka och ta emot. Skönt att ta ett litet uppehåll från skolan nu, har varit väldigt mycket. Men fotbollen är inte slut på långa vågar, men det fixar vi!

Lateeer


Tung dag

Tung dag idag. Hade träning halv 10.00 och sedan match 16.00 så det har varit en skapligt lång dag och nu är jag grymt trött. Träningen kändes inte så bra men matchen gick väl helt okej. Hoppas nu att man kommer med till nästa läger den 1 November och sedan vidare till Cup kommunal.
Väntar på god mat nu, favoriten och ni kan ju gissa vad det är. Kött, klyftpotatis och sås. Mumma!

Känner inte alls för skolan imorgon, men måste pallra mig dit iallafall.

Match på onsdag, redan taggad!
Hörees

sometimes it feels like you are too fare away


gratis är gott

Är hemma hos Marielle nu, kom precis hem från akropolis. Det var riktigt gott kan jag säga, för gratis är gott!
Ska alldeles strax kila över till Luka med några tjejer. Hoppas på kul där!
Slaggar hos Limpan seen.

Imorgon är det sörmlandsuttagning, det ska bli kul. Ganska kallt bara, usch som tusan.

Nu kilar jag, heipaa!
 
Ps: Elin var grym på matchen, matchens lirare och allt. ujujuj!


godmorgon då

Ligger i elin säng, elin är ute och går och jag var alldeles för ohurtig för att följa med.
Om ett tag åker vi till vallen, blir där väldigt tidigt men äsch, de gör inte så mycket.
Akropolis sen, mummmaaa.

Nu vill jag ha mina chips som ligger nere i jackan..


Linda lägger in en hälsning

HEJ!


Skoolbre

Var duktig hos tandläkaren idag med, gud vad duktig jag är. Trots att hon sprutar ner all bedövning i halsen på mig och lackar när jag får kväljningar. Men nu dröjer det ett tag tills jag får tid igen det gillar vi.
Har datakunskap nu, men är klar så jag orkar inte göra något..

Idag ska jag vara med Elin, jippie! Det var längesen. puss på dig baby<3


gumman..

I väntan på att andra halvtid ska börja;

jag: "vilka börjar med boll?"
Marre: "Hur vet man det, var det den som hade den sist eller?"

Elin hör vad som händer och säger till Marre;
"Marre, du måste börja använda det du har mellan axlarna."
Och marre svarar;
"Öhh va, hjärtat?"

allas egna marielle

miss you

I can't sleep, I can't breathe
when your shadow is all over me
don’t wanna be a fool in your eyes

and when our love seems to fade away
listen to me hear what I say

I don’t wanna feel the way that I do
I just wanna be right here with you
I don’t wanna see us apart
I just wanna say it straight from my heart
I miss you

what would it take, for you to see
to make you understand that I'll always believe
and I still know, I can’t get over you.




keep up the good work.

Summertime

Både bra och dåliga stunder, men allt tillsammans med er. Jag älskar er























the day

Anta, vad tusan har hänt? mvg på ett prov till, alltså vafan. BRA GJORT.
Hade en lektion i skolan idag, drog sedan ner och hade träning i hallen. Tillslagsträning, och jag var väl sämst. Stödjefoten liksom?
Måste hoppa in i duschen snart, de här håller inte. Inte mycket plugg alls nu, det är toppen.

Imorgon slaggar jag hos elin, ba myser gärnet. En sak till, bästa Elin ska starta med alaget på lördag. 15.00 på tunavallen, be there!

Förstår inte varför min pappa leker rolig hela tiden, han lyckas inte..

FUCK YOU

Nu drar jag till plugget, en och en halv lektion idag. Sen drar jag till tunahallen och tränar tillslag!

Det ser ut som jag har blivit misshandlad..bögjävel!

KÖTTTA

6-0. Ett resultat vi är väldigt nöjda med, ett resultat vi borde vara nöjda med!
Mitt ansikte halvt uppskrapat sisådär, men jag klagar inte. De är fint...
En i helhet rolig match tycker ja, alltid kul med mycket mål.

Orkar inte skriva så mycket, är faktiskt helt slut nu. Kom precis ut ur duschen och ska pallra mig till min jättesköna, varma och stora(?) säng. 

Vi hörs.

PUSSSSS

Lugnt

Hejhallå!
Har lunch nu, börjar om cirkus en timme. Då blir det film, bend it like Beckham ska vi kolla på, och äta lite smått och gott. Sedan slutar jag. Har haft en skön idag, endast två lektioner hittils och sen filmen och sedan slutar jag.


Ändrade planer. Det blir Waynes efter skolanmed Linnsan. Så mycket godare!
Längtar till matchen ikväll, ska bli kul att mosa BP!

Pusssss 

Match

Match imorgon 19.30 på vallen mot BP. Jag ska spela! Wiho.
Imorgon efterskolan blir det ner och käka pastahuset med limpos (bra uppladdning tänkte vi) och sedan dra oss vidare till samlingen.

Duschade precis och ska lägga mig och vila en stund, det behövs.

Pusselipuss


MINA TJEJER ÄR MINA ÄLSKLINGAR



Jag skulle springa efter men trampa snett
ibland gör man fel ibland gör man rätt
dom skrek stanna bilen
kom igen bestäm dig
när ja tänker efter såhär långt efter kan jag se hur fel de blev


Bättringsvägen

Kom hem för ett tag sen. Var nere på vallen, tränade inte men satt där ett tag. Håller på att bli frisk nu så vill inte träna och bli sjuk igen. Har ju varit sjuk från och till jättelänge nu, de är inte kul. Nu får jag inte spela matchen imorgon antar jag, inte tränat någon gång den här veckan, Okey de är bara två träningar men ändå. Kanske inte skulle åkt med i söndags och spelat nu imorgon istället. Men mja, de är lätt att vara eftersmart.
Idag fick ja reda på lite betyg, vart ganska nöjd så dagen har väl i stort sätt varit ganska bra.

Nu måste ja nog dra igång att städa mitt rum, de är så helt otroligt jätte hemskt usch stökigt. de går mig på nerverna. 
 
PUSSHERRÅBYEHEJDÅ


du är för bra


MISS








 
Saknar allt

Monday

HALLÅ, mår lite bättre. Blir nog skola imorgon, men kanske ingen träning, men måste träna så det är större chans att jag blir uttagen till matchen på onsdag. Då möter vi Brommapojkarna hemma på vallen 19.30. Kom och kolla gott folk!

Nu kollar jag på svenska hollywoodfruar, gillar inte er alls.

Hatar tisdagar förövrigt, så längtar inte tills imorgon. HEIPA


STäda

orkar inte, vill inte, kan inte, måste inte

orkar, vill, kan, måste

mitt rum ser ut som en svinstia, dags att ta tag i

TACK MAMMAA

Jag ska få en ny kavaj, överlycklig som ja är.
Här har ni den!




UMEÅ

Var i Umeå igår då. Vi vann med 1-0, klart det bättre laget. Som alltid då?
Kom hem runt halv tio på kvällen, käkade så ja dog eftersom vi inte fick någon jävla donken påväg hem. Sen blev de kladdkaka som efterrätt. Och efter det gick jag och la mig direkt, mådde inte alls så bra. Kanske inte skulle spela på dagen eftersom jag är sjuk? Men ja, spelade iallafall 35 minuter och det kändes ju helt okej när ja spelade. Bara att jag blev jättetrött direkt och huvudet hängde inte med.. Men då gick jag iallafall och la mig.
Idag stannade jag hemma från skolan, måste vila. FÖR JA ÄR SJUK HELA TIDEN. Jag klarar inte av det. Härligt immunförsvaret, härligt.

Nu ska jag sätta på en film, göra en toast och sen plugga.

pusssss

DAGS ATT DRA

Nu är klockan sisådär runt halv sex taget på morgonen, ska gå och få i mig något i magen och sedan bär det av till Vallen.
Umeå Ik - Eskilstuna united 15.00
Hoppas på en bra match
Hör av mig sen hur de gick!

pusssss

Danmark - Sverige

Jag följer med till Umeå imorgon! woho.
Hoppas jag mår bättre imorgon så kanske kan spela lite.
Nu kollar jag på Danmark - Sverige. Bra match? Vet inte vaa.

HEJDÅ


TORSK IGEN

Ja, nu förlorade a-laget igen. De gör det ju inte lättare för oss att ta oss till div2 om de inte redan är kört. Är det de?
Totte fick sin bil idag också, överlycklig bror har jag nu. Bara körkortet som fattas, sen har jag de lätt att ta mig vart ja vill. Hoppas jag!
Sitter och kollar på Umeå - Ldb Malmö just nu och väntar på mat, kött och sås blir det idag. God lördagsmat.
Sen ska jag kolla på Sverige och försöka krya mig så gott det går tills imorgon då vi ska krossa Umeå!


Sjuk

Vad fan är de här? Sjuk dagen innan Umeå. Finns ju inte på världskartan..
Hoppas man får följa med iallafall. För vad är en dag hemma jämfört med en dag med sitt lag i Umeå.

Kollade på bio igår, Fame hette den. Sov en del av filmen så ja tyckte väl inte att den var så bra.
Innan käkade vi på 1th class coffehouse. Det enda som var öppet som alla var överens om att käka, så de fick bli det. Maten var dock inte så god, men den var okej. Sov hos Linda sen och kom hem för ett tag sen

Ska lägga mig och kolla på film nu och krya tills imorgon.

PUSSS


SJUK?

Sitter på området, är inte med på idrotten. Känner mig sjuk. De får inte hända, jag måste med till Umeå, och jag måste spela.

Idag har jag fullt upp, efter skolan ska jag plugga, sedan ska jag med Linda och kolla på hennes dans. Mat och bio på schemat efter det. Vi har bara lite svårt att bestämma oss vart vi ska käka, resten av gruppen vill ha Ming medans jag vill ha något annat, det spelar ingen roll vad men något annat än Ming ska det iallafall vara, Ming suger.. hårt!
Men dom insisterar om att jag ska först käka på kebabhuset själv, och sen följa med dom till Ming där dom ska sitta och käka. Men det kanske är värt de, Caroline bjuder ju trotsallt på ett glas cola.

Sedan slaggar jag nog hos Linda, får se hur jag mår.

pussdå


bio och mat

Idag är ja glad för idag är de Fredag, och ikväll ska jag ut och käka och sen gå på bio. mysdå!


tjenixen

Idag kallades laget till matchen i Umeå, ja är med. yes!
Ska alldeles strax gå och sova, men först lite chips och cola, mumma!
Imorgon blir det att gå ut och äta med några tjejer och sen bio, vad mysigt vi ska ha.
Och på söndag drar vi till Umeå, samling 06.30. HÄRLIGT

Heipaa!


bra jobbat, bra jobbat

"sho bre brushan de här är till morsan"

Tycker jag är väldigt duktig på att uppdatera mig på min fina blogg. Var ganska pessimistisk när ja började och hade inte så höga förväntningar på mig själv att de skulle funka så bra. Så ja är stolt över mig själv, hoppas de håller i sig.
Har sovit en stund idag, men drömde den sjukaste mardrömmen i mitt liv, de måste varit de verkligaste jag vart med om. Helt klart! Hejdå till mardrömmar alltså, inte okej!

Lånade en bok av Linda idag, Det fattas en tärning hette den. Började läsa en liten bit och den verkade ganska bra faktiskt. Ska bara ha tid och ork till att läsa den. Det ska vi se till att ja ska få, för det finns inget mer avslappnande än att läsa faktiskt, såådeså

HERRÅÅ!


SÅ KÄNDES DE JÄVLIGT BALLT


NU DRAR VI UT

Sitter med min klass inne på området och spelar tetris, typ de enda vi gör på rasterna.
Strax ska vi ut och göra någonting, ingen vet vad, men kan tänka mig att de inte är något kul. Även fast lärarna säger "de är något vi tror ni kommer tycka är kul" så tror jag dock inte det stämmer.
Nu börjar vi!
See you

FRUKOST

Gick typ nyss upp, ska gå och äta frukost och sen bege mig till skolan. Idag är det en lagom lugn dag som väntar! De gillar vi.
Heipa!


Ich liebe


se och njut!




   


TISDAG

Usch, fy, blä. Är så trött men de är alldeles för tidigt för att gå och lägga sig känner ja. Och även om ja skulle vilja så skulle jag dock ha alldeles för mycket plugg som ska göras. Eller mycket och mycket kanske de inte är, men alltid skönt att ha det gjort. Imorgon är det min enda lediga dag, den spenderas säkerligen hemma. Måste sova en dag, tränar ju varje annan.
Känner att de är viktigt att träna i veckan också eftersom vi åker till Umeå på söndag, de skulle ju vara tråkigt om man inte fick vara med på den matchen. Jobbigt bara att de är söndag vi spelar på när ja hela tiden ställt in mig på att de är lördag. Skola på måndag<3

Vill köpa nya kläder, och de är nu!

Nu ska jag kolla på film och äta chips. nyttig jatack


WE'RE IN THIS TOGETHER



Det är inte hur man har de, de är hur man tar de.


BAD

De visas ingenting bra på tv längre, eller jo de kanske de gör på kvällarna. Men på eftermiddagarna är de skapligt dött..eller jo, de visas ju program som min mamma kollar på, typ glamour, hem till gården eller nåt annat värdelöst program från 60-talet.

Ska ta ett varmt bad och göra en lista med viktiga saker jag måste göra i mitt liv.
Sen är det väl någon keff fotbollsmatch som visas på tv, men man kanske lär sig ett och annat. right?

ajdöö


HOMEE

Är inte i skolan idag, är på tok för hängig osv.. Ligger hemma och kollar på tv och pluggar istället. Känns nästan som man får mer gjort hemma ändå, så de är ju soft.
Blir ingen träning ikväll, de suger.

Ni är det bästa som finns tjejer
aldrig utan er


Kväll

Blev precis klar med min engelska spökhistoria, hah. Den är inte bra men de tog mig lång tid att skriva den..
Jag äter hela tiden, hungrig är jag, mat är så gott!
Nu kollar jag på Real Madrid - Sevilla. Real suger, men det är ingen skräll. Barca ska de va!


TRÖÖÖTTTTTT

Känns som jag har sovit hela dagen, och de kanske jag har. Den har i alla fall gått väldigt fort och de är inge bra, för imorgon är de skola. jag orkar inte!
Sitter och väntar på mat nu, känner att det ska bli sjukt gott, fiskpinnar<3
Lägger mig och sover en stund till nu, heipa!

GODMORGON

Matchen vann vi med 2-0 och sen körde vi på kvällen. Kvällen var helt ok faktiskt!
Nu vill jag ha någonting och äta, sätta på tvn och sen börja plugga lite smått.

Känner mig sjukt äckligt just nu..
pussdåå


match

Sitter hemma och kollar på någon gothiafinal, Flickor 11 tror ja de var. Vissa var totalt jättegrymma! Men nu ska jag koncentrera mig på min match istället! Möter Flen borta 15.00!

Och ikväll hoppas jag det bjuds på massa godsaker! ni tjejer<3


FREDAGSMYS

Har städat hela mitt rum, kliniskt rent är de nu. De är ganska mys.
Försökte plugga lite men word laggade bara sönder varje gång ja försökte gå in på de så ja skippade de.
Nu sitter jag och väntar på att få veta vilka jävlar som går vidare i Idol, och sen går ja och käkar nåt jävligt gott och lägger mig och kollar på en film!

PUSSPÅDIG
 


RÄTT ELLER?

Ingen är efter dig, de hoppas ja du förstår. För du är inte fräsch någon dag i veckan

Och konkurrensen är hård, jajaja vi vet

HEJ BLOGGFAN

Sitter i min ensamhet i mitt rum nu, ganska mys alltså. Ska nog ta mig en tupplur snart. Ingen träning idag, de tackar vi för! Skön dag idag förövrigt, ska vara hemma med min familj hela kvällen. Känns som de var år och dar sen.  Lite mysigt kanske de blir..
MVG- på samhällskunskapsprovet, men vafan. MVG ändå ju!

Imorgon är de sista matchen i div3 serien, hoppas på lottat lag, skulle vara jäklarns kul! Sen imorgon kväll kör vi förhoppningsvis

filmtips skulle ja gilla mycket


 jag älskar eer


FREDAGSMYS

Sov hos Elin "the one and only" Wahlström tills idag. Fett med mys. Igår var vi nere på stan och kollade runt lite efter träningen, det var ju något slags erbjudande i olika affärer tills klockan nio eller hur det var.
Var hos tandläkarn nyss, var väl ganska osoft men inte så hemskt som de brukar, idag var de ganska chill. Jättekul att jag inte får äta på två timmar, de är faktiskt ganska mycket för mig, speciellt just nu. jag är hungrig.
Datakunskap any second och sen engelska muntligt! Får se hur de går med halva munnen totalt bortdomnad. men eh.

vi hööörs


RSS 2.0