Fantastiskt

Fantastisk kväll med klassen igår!


Turn up the music

Hemma hos Lina nu och tar de chillpill. Inväntar kvällen med spänning. Föris med klassen och sen utgång. Hoppas på att det blir en bra kväll. Strax korv med pommes, kan ju bli hur bra som helst. Taggar till med flaketlistan. Herregud!


Tandläkaren

Sitter hos tandläkaren nu och väntar på att få komma in. Väntar spänt. Ska bli kul att se hur många hål jag har denna gång. Förra gången var det inga hål alls, hoppas jag fortsätter på samma spår. Jag och mina tänder har aldrig gått ihop riktigt, men nu känns det som om det är på gång! Spänningen stiger..


snittbetyg

Alla betyg inkasserade och har fått ihop ett 18,1 utan merit i snittbetyg. Vart inte så illa ändå, även fast sista skolåret har varit pest och pina. Så skönt att inte behöva bry mig längre(!)


SNART DÄR

Varit vaken en timme typ, förstår inte varför jag inte kan sova när jag har sovmorgon. Har fått lite gjort nu på morgonen. Har städat hela vardagsrummet och dammsugit alla rum. Fick lite dötid att gå fortare. Nu ska jag göra en ordentlig frukost och sen beger jag mig mot skolan. Rektorn kommer och ska prata om studenten. Helt otroligt! Snart är vi där..



Älskade vän

Lugn träning idag. Kändes välbehövligt, inte minst eftersom vi har yoyo-test imorgon. Ångesten börjar smyga sig fram! Njuter över att jag inte har något mer skolarbete kvar. Hur jävla underbart är inte det? Och på onsdag sätts betygen. Sen kan man ju ta dagarna som de kommer liksom. Imorgon ska jag övernatta i stugan eftersom jag är ledig på onsdag. Sen ska det på något sätt firas eftersom betygen sätts och Amanda bastar 18.

Ett par OTH-avsnitt väntar innan jag går och lägger mig. Känner att det var ett tag sen. Jag börjar sakna Nathan.. Imorgon snack med rektorn inför studenten. Nu är det nära, på riktigt.

Älskade vän


.

Dra åt


Mysigt som tusan i stugan!

Gårdagen spenderades i Björsund, jävlar vad längesen det var. Det var mysigt och jag tog mitt första dopp för i år i en sjö. 15 grader, det är kallt kan jag konstatera. Annars har jag bara varit i stugan hela helgen. Optimal uppladdning för match idag, jag är taggad till tusen! Bara det inte är förgäves. Ska fixa ihop lite här sen bege mig till vallen för samling.


håll i

nationella var svårt, oerhört svårt. bara att be till gudarna och hoppas på det bästa!
jag vill sola nu, men vet varken vart eller med vem. kanske tar cykeln till vilsta och lägger mig där. lite halvt ensam och sådär, nee så blir det inte. åker nog till stugan, det är mys. glad över att fellan ska komma hem  också(!!) superglad faktiskt.

ett prov kvar på gymnasiet, kämpa anta!

Eurovision

God mat med två vänner idag efter träningen. Max blev det och det satt fint. Ligger hemma nu med Fia och tittar på Eurovision semin. Underbart skönt. Helt slut efter träningen, känns som det var längesen jag kände så. Kommer lägligt med träningsledigt imorgon, för då ska jag hänga i sommarstugan. Värmer gör allt så underbart i skolan och jag känner att det snart är över. Mattenationella imorgon också. Önska mig lycka till, jag behöver det. Tack osv!


Så underbart väder!


oboy, vilket vackert väder!

avklarat ett ordentligt löppass på forever imorse och sitter i skolan och käkar frulle nu. det är jag värd! två muntliga idag, alltså två ytterligare saker att checka av i min "to-do-lista". sen är det bara tre prov kvar och på onsdag nästa vecka sätts betygen. herre min gud vad tiden bara rinner förbi. läskigt ju.
ikväll ska jag umgås med finfina vänner, blir en sväng till strängnäs också och kika fotboll.


sommar?

har haft en helt fantastisk sommar(!)kväll idag. grillning och brännboll i vilsta med mitt underbara lag och sen kvällsdopp hemma hos wahlströms med fia. jag är lycklig just nu för om en vecka har jag ingenting kvar i skolan att göra. då är det bara att vara där och njuta. längesen man kunde göra det! vädret är också helt underbart och nu känns det som om sommarn är här, eller iallafall på väldigt god väg. 


i wonder


A better tomorrow

Helt galet trött nu. Så godnatt! Hoppas på en bättre morgondag.


#deppigt osv

Trött på det här nu. Så jävla tråkigt. Deprimerande i bussen. Vet inte om något kan få mig på bättre humör just nu. Idag är det tungt. Längtar tills jag är hemma och kan få gå och lägga mig, slipper jag tänka så mycket. Imorgon spelar slagsta och IFK så det blir fotboll för hela slanten alltså. Att man aldrig tröttnar, helt fantastiskt ju.


mina fina tjejer.

#promnight

Otroligt trevlig kväll igår. Inte varje dag man går på bal liksom. Kul att känna sin fin osv. Avslutade kvällen med mcdonalds med Ellan. Ligger i min säng nu, ska strax sätta på ett par OTH-avsnitt. Känns som en bra dag. Ska bli kul att träna efter två dagars icketräning för min del. Sedan är det citymacth som gäller. Awesome!














-

Bal imorgon! Tidig uppstigning för hårfix så dags att sova nu. hoppas på en fin dag utan regn....

Godnatt osv


Skolan!

Drar till skolan för en lektion! Vad händer sen då, ska man plugga lite kanske? Japp, blir nog så skulle jag tro. Imorgon får jag träffa bästaste <3


-

Livet är orättvist. Jag älskar dig.


7 timmars plugg, say what?

Trött efters sisådär sju timmars matteplugg.. Och inte har jag blivit så mycket klokare, eller lite iallafall. Annars hade det ju varit sjukt. Får jag inte ett vg på provet imorgon, då jävlar. Men nu ska jag sova, det kan behövas... Klockan står på 07.30 imorgon. Mys


Kämpa anta, kämpa!

Jag är trött, men jag måste vara vaken och plugga till mitt prov imorgon. Jag måste vara förberedd, känns som det var år och dar sen sist. Längtar tills jag för krypa ner i min säng. Dagens höjdpunkt. Blev lite löpning efter träningen, totalt död i benen nu. Gymmet imorgon! Hoppas på en fin dag.

Nu, tillbaka till den superintressanta internationella ekonomiboken..


Jobb

18 juni börjar mitt liv på riktigt då. Då är jag en arbetande kvinna. Vuxenpoäng va!


Ibland undrar man

Ibland undrar jag varför jag spelar fotboll. Idag är en sån dag. Bara att kämpa vidare.
Tittar Tyresö nu, fatta att vara lika bra som marta. Chill ju.
Ska plugga lite sen vill jag sova. Jag behöver sova.


Slut

Besökte örebro idag. Ligger hemma och kikar på Guif nu, jag är helt slut. Vad hände liksom? Måste förbereda mig för en vecka i skolan. Känns som år och dar sen. kanske blir lite söndagsmys hos Elin, kanske inte. Återstår att se!!


Förlust

Förlust. Så kan man väl förklara matchen på bästa sätt. Det sög! Jag hatar att förlora. Glad är jag iallafall att jag fick spela, kändes bra. Ovärt att åka så långt för 90 på bänken liksom. Men what to do om fallet nu var så. Bara att kämpa på!

Ligger i min säng trött som en jävel, och nu blir de sömn. Imoron kanske jag besöker örebro för att kika på kära f17 när de vinner över kif. Annars blir det nog en heldag hemma..

Godnatt!


Kungsbacka

Nu rullar bussen och vi är påväg mot kungsbacka. Ska ta och sova en stund, nu är jag otroligt sömnig. godnatt!


solen är skön

sitter på balkongen och steker lite. lagom skönt sådär! tråkigt att jag sovit bort halva dagen, sisådär 12-16 sov jag, bästa soltimmarna. men jag är inte bitter, tröstade mig själv med att tänka att det är inte den enda sol vi får i år och det är sant.

drar en funderare på om man ska ut till stugan, mysigt i detta väder. annars kanske det blir grill hos wahlströms.


soft häng


nyvaken osv

idag är det morgonträning igen. börjar bli en trend typ. sedan åker jag med far och skjutsar bror min till Stockholm. jag hoppas på lite jensens, skulle vara ljuvligt.

ikväll blir det amandamys och imorgon inventering på Ica maxi 06.00-10.00. tur att man får frukost iallafall..


RSS 2.0