Mors lilla olle

Efter tre timmars spelande nådde jag betyget fem när det gäller företag. Sims är det nya för mig. Jag är beroende. Måste bilda en egen fanclub. Olle i är det enda som gör idol sevärt, med lite hjälp från Geir då. Och att han är så sjukt snygg gör ju inte saken bättre. Om jag kollar på idol, så är det dig jag kollar på! Dör för hans dialekt! Imorgon kommer mina tjejer hit. Ska bli hur hur hur mysigt som helst. Glad att ni tar er tid. Sjukt att något så litet kan betyda så mycket för en person. Så är det för mig nu. Saker man tidigare tagit förgivet gör en lyckligare än någonsin just nu. "medgångar skaffar vänner, motgånger prövar dom" ni är det bästa jag har och jag älskar er för att ni är ni!

i love you


fotograf

idag förstördes mina sovrutiner av att en fotograf skulle komma hit och ta bilder på huset. men jag somnade så skönt när hon hade åkt. och där var några timmar insovda - check! så nu sover jag nog lika illa inatt som jag gjort hela veckan.

nu är jag irriterad över att min dator är sämst och sims-spelet typ avinstalleras av sig själv hela tiden.. helt otroligt. men nu installerade jag det, så ska få avnjuta lite spel iallafall, beroende på hur länge datorn håller sig hel.


sims

pannkakor med blåbär och glass till frukost. precis så ska en frukost vara! ska snart gå och tillaga mig lite nudlar. väldigt sugen på det just nu. egentligen är jag inte hungrig. eftersom jag inte rör mig någonting eller så så förbränner jag ju ingenting då som jag är van med och blir inte alls lika hungrig. så ni vet alltså. så jag äter bara för att det är gott.

satte egentligen på datorn för att spela sims. haha, känner mig som en treåring men det är kul, och det kommer jag inte undan med. tänkte att det är väl ett sätt att få min tid att gå


älskar den här bilden och er, puss


fortsätt skriv!

Älskar alla mina vänner som uppdaterar sina bloggar! Keep up the good work. Har alltid någonting att göra när jag klickar in på datorn. Milan var inte alls bra idag, tråkigt att se faktiskt. Snyggingen nätade iallafall igen, helt unbelieveble! Barcelona imorgon. Jag går och virar in mig i mitt barcelonatäcke och längtar och drömmer mig bort.. Känner att jag vill ha någon serie att följa som kan fördriva min tid lite. Några förslag?

AC Milan - Ajax

kom igen nu snygging. och spy inte efter matchen så jag slipper bli äcklad av dig. fast i och för sig. jag hade ätit dom om jag fick chansen.



sleeping through life

det ända jag gör är att sova. jag gör det hela tiden och ändå är jag trött hela tiden. otroligt skumt, men det är så det ligger till. så jag sover igenom livet nu känns det som, typ.

väldigt ensam är jag om dagarna och jag saknar mina vänner. kanske är tur att jag ändå sover hela tiden. för tiden går ju fortare, och då blir jag ju frisk fortare. men hoppas på mysbesök snarast. behöver lite gossip. I need gossip to survive. eller?


en sån här toast skulle sitta väldigt fint just nu.. jag vill tröstäta


.

Jag måste börja ta det lite lugnt nu. Mitt försök till att framgå som helt frisk sätter sina spår. Så nu blir det ett varmt bad och sen lägger jag mig och sover. Eller kanske blir att kika på en film. Är inte jättetrött ännu, men det kommer nog fortare än vad jag kan ana.

vägen till lycka

okej, europatipset gick inte så jävla dåligt. tio rätt är ju alltid tio rätt, även fast utdelningen är typ 30 kronor.
men vi är riktiga vinnare eftersom vi fick mer rätt än bror och mor min. så det är tungt.

innan jag somnade igår kollade jag på en väldigt sorglig film. tror den hette vägen till lycka och för er som inte sett den. KOLLA! världens sötaste liten grabb. nästan så jag blev kär ju.



pipsvängen

europatipset gick åt pipsvängen. det började bra men sen gick det bara utför, tyvärr.
imorgon börjar helvetet då jag ska vara ensam hemma hela veckan på dagarna. de kommer inte hem förrän klockan fem så tills dess kommer jag nog ligga hemma som en död fisk. men vad ska man göra? päronen måste ju vara ute och tjäna cashflow på dagarna så de kan köpa saker till mig och brorsan måste utbilda sig så han får ett jobb och kan försörja mig när jag blir gammal och gaggig. nej tusan, här blir inga barn gjorda..

höres.


europatipset

kör på europatipset idag med pappa. det viktigaste för oss är nog att få mer rätt än mamma och totte, det andra kvittar. fast hade ju varit rätt soft om vi fick 13 rätt. 13 rätt är respekt!

vaknade imorse och hade en förjävlig huvudvärk. första gången det kom innan jag ens hann resa mig upp så idag ska jag försöka vila hela dagen. tråkigt förståss att inte åka och kolla när mitt lag spöar västanfors på hemmaplan. senare ikväll blir det att kika på en lägenhet.  och eftersom de här är sista matchen nu så kommer mina unitedpengar(som är dubblade) komma in på mitt konto inom en kort tid. känner att mina pengar på banken kommer öka eftersom jag inte kommer ha så stora utgifter denna tid framöver. det är väl en positiv sak med den här skiten iallafall.

hejpa

.

Jag är hungrig, trött och bara allmänt irriterad just nu. Så jag går och äter och sen försöker jag jobba på de andra när jag orkar och har tid. Hörs.

Invalid tjej söker sällskap

Ligger invalid i sängen nu med huvudvärk och väntar på finbesök av Elin själv. Idag serveras det bra fotboll. Chelsea, Milan och Barcelona. Optimalt liksom. Förresten, hur bra är inte sebastian i idol på att sjunga. Tråkigt att han ser ut som en sminkdocka dock. Men det spelar ingen roll, jag missbrukar honom på youtube ändå. Min högsta önskan är att kunna sjunga, och det är så synd att jag verkligen sjunger som en kratta, och får höra det väldigt ofta..vem vet, kanske ska börja ta sånglektioner. Skämt o sido.

G'natt

Huvudvärken tar över, så jag säger godnatt.

You give me feelings that I adore

kommer sakna er kompisar




stillhet

huvudvärk, huvudvärk, huvudvärk. men jag kämpar på- eller försöker.

ingenting händer just nu. allt är bara stilla och tyst. men det är nog dags att jag vänjer mig, för det är nog såhär majoriteten av alla dagar framöver kommer att se ut. med undantag när mina älsklingar kommer hit och gör mina dagar, precis som idag. elin och felicia kom hit och gjorde mig sällskap, väldigt bra sällskap. big love

se till att det här blir av nu, skulle vara grymt jävla bra


det handlar inte om hur man har det, utan hur man tar det.

Jag känner rädsla. Mina tankar bara flyger iväg och det är svårt att hålla dom i styr över huvudtaget.
Jag har aldrig känt den här känslan förut. Jag försöker vara positiv, le och ta en dag i taget.
Men när mörkret slukar mig känner jag inget annat än rädsla. Det ända som kommer upp i mitt huvud är tankar på det värsta, som indirekt är helt omöjligt.
Jag drömmer verklighetstrogna saker varje gång jag sluter mina ögon. Det är som om det är meningen på något sätt liksom. Att jag ska vara rädd. Jag försöker ta det med en klackspark, men det är mycket allvarligare än så. Och det vet jag. Och det är det som är så svårhanterligt.

Jag saknar att känna mig felfri


det är ingen idé, den är sne

på något vis knasar min dator och alla bilder blir helt snea. men det hindrar mig inte att ladda upp fler. tycker bilder är så oerhört fina, speciellt den här..barca börjar spela strax och jag är taggad, till tusen. får klara mig utan messi idag, men det funkar absolut lika bra ändå. hans fucking fot ser ut som shreks men förhoppningsvis är han tillbaks illa kvickt. nu kanske jeffren får chansen att visa vad han kan, men det är ju inte så troligt..
jag surfade in på en barcahemsida idag och hittade en sjukt snygg vindjacka, som jag kan visa bild på senare, som jag ska införskaffa snarast.


man sover ju ganska skönt om nätterna


permissison

fick urmysigt sällskap igår av mina tjejer. ni ska veta att ni är guld värda och gjorde absolut min dag. kanske inte är så svårt att slå sängliggande, tv-tittande och rullstolsåkande. men det var faktiskt med nöd och näppe att ni slog rullstolsåkningen, så ni vet alltså. be proud

hemma idag på permis alltså. (sjukt skönt att ligga i sin säng), men hade glömt att det var så otroligt rörigt här hemma. men det blir väl så när man ska sätta ut huset på internet och det ska bli visning och blutten blää. men nu är det iallafall på g, på riktigt. så nu hoppas jag bara att någon vill ha det. det som är det stora kruxet.. men förhoppningsvis går det galant.

Ska sova på sjukhuset inatt så åker dit senare ikväll. Idag fick vi iallafall svaret från CT-röntgen. alltså skelettröntgen och det visade sig att det inte är något fel på mitt skelett i nacken/huvudet. så det är ju positivt. magnetröntgenen var tvungen att skickas till experter i stockholm eftersom läkarna på MHS inte kunde tyda bilderna så det får vi vänta på till ytterligare imorgon. träffade en sjukgymnast som gav mig lite övningar som jag ska göra varje timme. så jag har fullt upp alltså. går på smärtstillande, så det är ju lite bättre men känns verkligen som om jag knarkar. men som tur är så gör jag icke det.

förresten så skulle det vara sjukt nice att åka upp till barcelona en runt den 28 november och kolla på barcelona - real madrid. hade varit så fucking mäktigt så ska försöka få det att ske. men först = se till att tillfriskna.


sne, men värd att se. sådär besvärad e jag. tackar som frågar.....

food

fick röntga igen eftersom de behövde fler bilder.. skitkul.
nu sitter jag på mitt rum och det blir en till natt här eftersom jag inte får svar på röntgen förrän imorgon bitti. får förmodligen bra sällskap ikväll iallafall. lite tråkigt dock att jag inte kan åka med utomlands eftersom jag inte vill åka när jag inte vet vad det här är och de var tvungna att boka idag. känns piss faktiskt, hade verkligen sett fram emot att åka med. men vad ska man göra.. får försöka ta det med en klackspark... annars när jag vet vad det här är kanske man kan boka i efterhand. dock blir det nog en aning dyrare då.. men det får man väl ta i sånt fall

mat strax. det verkar inte vara någon jättegod mat på menyn ikväll så mamma kommer nog med lite pizza. skulle inte sitta fel, har inte ätit bra alls de senaste dygnen.



magnetröntgen

vaknade upp vid halv åtta idag och det var väl ganska bra eftersom frukosten serveras klockan åtta. gick dit och käkade och hann få i mig en halv baguette innan jag fick ont igen och var tvungen att gå tillbaka till rummet och vila. så nu ligger jag här och ska väl om ungefär en halvtimme gå ner till magnetröntgen för att röntga skallen. och förhoppningsvis hittar det något som går att fixa. för jag orkar inte gå med den här huvudvärken och inte veta vad det är längre. det tar på mina krafter..






godnatt på den då

ligger och kollar på någon gammal film som mamma valt. spelade lite bingo gjorde vi nyss också. vi vann 200 kronor. det gjorde min kväll. eller? har en känsla av att jag kommer ha svårt att somna ikväll, sjukhus ger mig kalla kårar. men maten är god och det är ganska skönt med någon som tar hand om en hela tiden utan att man behöver be om det, även fast man känner sig lagom invalid vissa stunder.

just nu när jag ligger på barnavdelningen känner jag mig verkligen vuxen eftersom alla andra barn är typ mellan tre och fyra år. det är sjukt för hade jag legat på vuxenavdelningen hade jag känts väldigt, väldigt ung. det borde ju finnas en tonårsavdelning, för oss som är lite mellan barn och vuxenlivet. men hade jag fått välja så hade jag valt barnavdelningen så jag är glad att jag hamnade här.

säger väl godnatt nu, för jag orkar inte skriva mer... ciao bella


övernattning på sjukhuset..

ännu en lång dag på sjukhuset idag och nu är det bestäms det att jag ska läggas in över natten. så ligger just nu i ett rum med mamma. det är ju ganska skönt att man kan ha datorn som tidsfördriv. fördriver tiden ganska bra. det är bra också att jag har tv med vhs och ett rum fullt med filmer för stora och små som jag får välja mellan. jag försöker se de positiva sakerna med att vara här.. bra att det finns ett par såna iallafall.
ska förhoppningsvis få en magnetröntgen imorgon så tidigt som möjligt och sen vet vi inte vad som sker. förhoppningsvis vet jag vad det är för fel på mitt huvud snarast.


tydligen hade elias och company hittat en bra resa utomlands runt höstlovet, men det ska bokas så fort som möjligt och jag vet inte hur det blir. jag vill inte åka om jag inte vet vad som försiggår i mitt huvud.. så vet inte hur det blir med den där saken, och det irriterar mig. för jag vill verkligen åka.

måste ävenn passa på och önska mina vänner som är i örebro lycka till på matchen och se till att vinna.




FcB

Jag säger bara FC Barcelona. Kungar är ni allihopa. Just nu gör ni min kväll, helt klart. Precis som alla mina underbara vänner gjorde min gårkväll. Måste passa på att tacka Felicia för den goda maten och det goda sällskapet. Hade en otroligt bra tid, som alltid med er tjejer. 

aaamen snyggging duu!

 





tack för gårdagen älskling


bollen är i rullning

äntligen är jag hemma från sjukhuset. det blev bara sex timmars väntan den här gången och jag kan säga att det inte var värt det för vi kom inte fram till någonting idag. vi ska istället dit imorgon med och fortsätta med utredningen. egentligen ville de ha kvar mig över natten men jag vägrade, barca spelar ju idag och det missar jag fan inte. så blir att åka upp tidigt imorgon. De ville kanske ha kvar mig imorgon istället, så det blir ingen match för mig.. Förhoppningsvis blir det inte lika mycket väntan imorgon, men man vet ju aldrig på sjukhuset. de är inte direkt kända för sin snabbhet. lite trist att allt ska ta sådan tid och att man missar mycket av skolan på grund av det här. men nu vill jag fan ta reda på vad det är.

jag hade knappt ätit någonting på hela dagen förutom tre mackor så det var extra gott idag med pappas korvsoppa när jag kom hem. och dagens middag är bara att tacka och ta emot, kycklingklubba med pommes och bearnaise, som hittat liksom.


Vänta, vänta, vänta..

Jag orkar inte vänta mer. Soffan blir bara hårdare och hårdare och jag blir bara otåligare och otåligare för varje minut som går. Mamma smet iväg nyss och köpte lite mellanmål till oss. Så det gör ju saken lite bättre. 3h har jag suttit här nu. Och det blir förmodligen många fler. Så jag missar surt nog Liverpool-Manchester United. Men Barca spelar iallafall ikväll, och det ska jag ju vara hemma till iallafall. Annars är min dag ännu mer förstörd. Inte så konstigt kanske. Nu vill jag bara ligga i min säng och sova, soffan här var inte så skön men jag fick iallafall någon timmes sömn som grädden på moset.

Akuten då

Igårkväll var en mycket lyckad kväll, ändå fram tills att jag fick mitt fucking huvudvärksanfall. Mamma ringde rådgivningen imorse och jag de rådade mig att komma upp till sjukhuset. Så just nu sitter jag på akuten. Hoppas det går fort, fast söndagar är ändå värdelösa dagar så det spelar egentligen inte så stor roll. Tråkigt bara att jag missar träningen. Men hälsan går före allt, som min mamma brukar säga. Jag är hungrig och får damp när jag inte får någonting i magen. Men jag ska fan ha en fet McDonalds efter det här, helt klart.

mysduschar med carro

befinner mig just nu i carolines badrum och sitter och gluttar på henne när hon duschar. fett snygg alltså. nej men skämt o sido, det gör jag faktiskt inte, är helt inne i datorn. duschade nyss jag med, det var riktigt skönt eftersom jag frös som ett arsle på årby. förresten vann slagsta så det är riktigt bra. carro spelade innermittfält idag, och hon var grym, allvarligt alltså. nu ska vi ta någonting att käka för att sedan börja fixa oss för ikväll. ska bli riktigt kul, gott, mysigt, härjigt och hela faderullan. taggar skapligt med bra skakmusik just nu. ikväll är vi unstoppable jag och mina tjejer.

milan spelar idag också, men får nog ta och missa det. ingenting går före och hennes kalasliksom.




jajaappp

fan vad jag egentligen hatar helger. jag kan ju inte sova till mer än nio och det känns ju inte sådär jättekul när jag vet att jag behöver sova mer eftersom jag gick och la mig sent. eller sent och sent, men för mig är klockan tolv sent. låg och kollade film igår som sagt, ganska ensamt men väldigt välbehövligt. sitter nu i mitt rum och dunkar taggmusik från ipoden för musiken på datorn inte vill sammarbeta som jag vill..  

det blir slagstatittande idag som sagt, och hoppas ni krossar tjejer.

ägnar en liten tanke till mandy som igår skadade sig igen.. jag söker en kvinna med mer otur. KRYA




Svensk film

Ligger i min säng och kollar på sandor slash ida. Har kommit på att svenska filmer är det bästa som finns, tillsammans med tecknade filmer då. De är ofta så lätta att förstå och man behöver inte tänka så mycket. Jag somnar nog när som helst. Fick inte sova middag idag så nu är jag extra trött..

hemmakväll

jag väntar på att mitt badkar ska bli fullt så jag kan bada strax. har ingenting att göra, och det suger. men ändå gansska skönt. bra att vila upp mig till morgondagens bravader. ska bli riktigt kul. först kolla på slagsta och sen sammanstråla med caroline och sen drar vi hem till felicia. blir att fira henne med lite mat osv. sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda, men som den ser ut nu blir den nog riktigt bra.


hahaha kommer du ihåg den här kvällen. hur kom vi dit? jo med 45åringen...


tröööttt

skönt med träning idag men nu är jag helt slut. blev en skön powernap och lite gammal mat hemma hos elin. eller nej jag tror den var helt okej faktiskt, väldigt god iallafall. måste få i mig någon mat snart också och sen är det garanterat sängen som gäller, somnar som en stock kan jag tänka mig.  är faktiskt väldigt sugen på ett varmt bad också men tråkigt att jag duschade på vallen idag så då känns det lite onödigt att rena mig igen.

vi hörs mina vänner, träningen imorgon med och sen kanske match på lördag också men det återstår att se.


mäklaren

huvudvärk och plugg är inte så himla bra kombination. det vet jag, tro mig. åkte hem från skolan idag igen för jag hade huvudvärk. typiskt. mamma kommer hem när som helst, då åker vi in till stan och besöker naprapaten för andra gången. hoppas de ger mer resultat nu än förra gången, för det är faktiskt inte mycket bättre än innan. får verkligen krupp på den här skiten. sen är det hem igen för då kommer mäklaren och ska kolla på vårt hus. jag vill verkligen flytta så jag hoppas allting går min väg så det kan bli så. jag har sagt det och jag säger det igen, då skulle jag vara världens lyckligaste. det tar på min kraft att bo härute..

en liten händelse som skedde imorse:  när jag satt på bussen påväg till skolan så kom jag på att jag kanske inte hade stängt av plattan. (jag kokade nämligen gröt imorse) och blev hur nojjig som helst. jag tänkte åka hem och kolla. och då hade jag missat väldigt mycket av skolan eftersom mina bussar går typ varannan timme till och från stan. sån tur som jag har så kunde min söta morfar åka från ärla till hållsta för att se om jag stängt av plattan, och jag älskar dig för de morfar.


bowling

Ändrade lite på rutinerna idag och istället för att träna på tunavallen befann sig jag och mitt kära lag i eskilstunas bowlinghall. Mitt lag innehållande Sanna och Emelie k var verkligen kungar. det var synd bara att jag drog ner värdet lite.. Fick inte till det så jättebra, tyvärr. Kan ju säga att jag håller mig till fotbollen i fortsättningen. Det är bäst så!

Skolan idag var ändå ganska chill. hade inte missat så mycket plugg som jag först trott, tänka sig att vi gör så lite på en vecka egentligen. Skulle dock vara bra om jag kunde få det gjort när jag har lite dötid över, men nej, då sitter jag här istället. Jag är verkligen urusel på att prioritera, jag suger. men det är inte precis så att företagsekonomiboken lockar heller..

och vet ni, jag ska tamefan åka utomlands med folk jag tycker om. sådeså! brun ska jag också bli, bryr mig inte om de är på konstgjort naturligt sätt. men på något vis




jag villll flyttta

6-0 idag, finns inte så jättemycket mer att säga. BRA jobbat tjejer. nu är iallafall serien säkrad på riktigt, även fast den indirekt var det förut också men ah. kvällen har jag ägnat med att mest kolla på lägenheter/hus lite närmare stan.. nu vill jag verkligen flytta, det är fan min högsta önskan. jag är trött, mätt och oduschad just nu och fy vad äcklig jag är. så ska nog ta ett skönt bad och fortsätta drömma att jag bor i ett av tunavallen-tornen. skulle vara ganska chill ju. nära till skola och träning är ju det optimala. på tal om träning förresten så tränar vi i bowlinghallen imorgon. jag skulle gissa på att vi ska bowla faktiskt, men med united så vet man aldrig.. vi kanske samlas där för att tillsammans ta oss till sporthallen och den helvetiska brottningen...men nej, jag tror inte det faktiskt. skola imorgon, första gången på en vecka. är lite smånervös ja.. mest för att jag kommer ligga efter i alla fucking ämnen. heipa

Morgonträning

Jag drömde världens hemskaste dröm inatt så det slutade med att jag vaknade upp gråtandes. Jag kanske var lättad att det bara var en dröm och det var tårar av lättnad som kom fram. Förmodligen var det så. Nu är det en otroligt skön morgonträning på gång, men först frukost! Seees

paradise hotel

Ändrade planer då. skulle splela match x2 i helgen men nu visar de sig att att det bara blir match på söndag. kanske är bra med tanke på mitt huvud. men äsch..

Kom hem nyss från ludwig. eller ludwig och ludwig, men ni förstår vad jag menar. ska strax lägga mig och kolla på paradise hotel danmark. är ganska beroende av det just nu faktiskt.. förhoppningsvis somnar jag någon gång inatt. skulle vara bra eftersom det är träning 10.00 imorgon. upp med tuppen. alltid lika skönt att ta vara på hela dagen.. eller?

jag ska kika på slagsta när de spelar mot hällby och sen får vi finbesök. (läser du anette?) inte så ofta vi får det, men nu är det ju två veckor i rad. dra på trissor. de är väl till största delen här för att fira totte som fyllt, men är  nog glada om jag är hemma så de får träffa mig också. imorgon kväll är det fotboll som gäller. först barcelona och sen milan. fullbordad fotbollskväll där va. Norrköping ska väl också visas här hemma, men då ser jag till att inte hålla mig hemma....


sista minuten va

idag var första dagen på länge jag inte vaknat upp med en bedrövlig huvudvärk. så det är väldigt skönt. ska strax laga iordning mig något riktigt gott och sen åka ner på stan för att möta upp ellan wahlström.
förövrigt så är det match både lördag och söndag, får se hur det går med allting. hade planerat att inte spela någonting alls i helgen, men så blev de inte tillslut... så nu är det bara att gå all in!

och ja elin, en sista minuten skulle sitta som handen i handsken just nu.

.


wayne's coffee



hittade en gammal bild på min dator och blev otroligt sugen på waynes... så om någon känner för det, kom hit och gör min dag. för jag behöver ju trots allt käka

Delade tankar

Jag ligger i en säng i ett kolsvart rum. huvudvärken har precis lagt sig en aning. Jag är hungrig men har ingen ork att resa mig upp, för då kommer huvudvärken, som precis lagt sig, bryta ut och vara värre än aldrig förr. Så jag tar beslutet att ligga kvar, hungrig och dan.. Jag håller fortfarande fast vid att hela världen är så underbar. För jag överlever ju liksom..

ändring tack

det där med att jag vill förändra någonting med mitt utseende börjar smyga sig allt närmare verkligheten. jag kanske får något impulsryck och färgar håret brunt när jag har tråkigt. men jag vet inte om jag vågar. att klippa kort finns dock inte på världskartan, då kommer jag ångra mig direkt och få vänta en evighet innan det växer ut igen. så det känns som att det blir färgning isåfall, om jag tröttnar såpass mycket att något måste ändras..

går och käkar mat nu
och fy huvudvärk

soul sister

words can not appreciate


home

jag har så ont i huvudet att jag inte kan gå till skolan eller träna. var hos naprapaten igår och fixade min nacke som tros vara problemet. det gör ondare idag, men förhoppningsvis lägger det sig, annars har jag ingen aning om vad problemet kan vara..och då är det ju ett ännu större problem.

ligger och kollar på paradise hotel danmark nu, det är helt okej men har inte kommit in i det ordentligt. kanske är bäst så, för blir man beroende så sätts allt annat åt sidan.. och det värsta är när man inte pluggar fast man egentligen borde.. beroenden är inte bra på något vis, oavsett om det gäller cigaretter, tvprogram eller personer..

eftersom jag var hemma igår och idag så känns det som om jag har mycket att ta igen i skolan.. blir stressad av bara tanken




årby

gameday idag, och jag är taggad som fan. kumla ska ångra att de gick in på tunavallen efter matchen.

vaknade upp med en fet huvudvärk idag, som förövrigt börjar bli utav en vana. men som tur är går det över efter ett tag.

snart får jag besök och sen är det årby som gäller.




mat

Fick inte zlatans autograf igår.. fick istället nöja mig med att ta på hans kaptensbindel och det var fan coolt i sig. fast en autograf hade nog varit snäppet bättre.

Efter en skön morgonträning i skolskenet imorse så blev det käk på stan. american pizzan satt väldigt fint. blev att kika citymatchen sen, och nu sitter jag här. hungrig och sur.. nej och jag är inte sur, men jag blir lite irriterad när jag är hungrig och inte får någon mat. ikväll ska vi rösta vad som ska stå på bordet, och dra på trissor. jag röstar på spicy idag.

taggar till imorgon, matchjävel mot kumla som vi ska vinna! men innan det får vi lite finbesök från min kusin och lilla noel. och efter det blir de citymatch igen, men denna gång är de juniorerna vi ska tittta påå


noel, väldigt liten

grattis bror

Heeej alla mina vänner! idag är det fredag och idag är jag glad. för idag ska jag åka upp och kolla på sverige-ungern. längtar som tusan för att se världens snyggaste zlatan live.

min bror fyller idag också och han har inte lite krav på vad han vill ha i födelsedagspresent. "jag tar för givet att du kommer hem med zlatans autograf ikväll, okej?" och jag lovar dig, om jag ens skulle få en sån så skulle jag ta den själv. tänk om de vore så lätt.. men äsch, att se honom är en cool sak i sig också.

dags att kila till bussen, skolan kallar. hejdo

bild

mysigt höstväder det är i denna tid och jag är glad, allt verkar gå i min väg just nu. slaggade hos felicia igår kväll och kollade på remember me, väldigt bra film med ett slut man aldrig skulle kunna gissa. den filmen rekommenderar jag starkt till er som inte sett den. nu sitter jag i skolan, är här tidigare eftersom felicia börjar tidigare än mig, men inte så farligt. datorn fördriver min tid ganska bra just nu.. fast lite sällskap skulle inte vara fel. underbart att första lektionen är bild i en och en halv timme. känner bara glädjen sprida sig i min kropp! sagt med en gnutta ironi förståss.

idag är det träning då, ska bli skönt att komma igång. känner sig så lat när man har träningsledigt en dag, fråga mig inte varför, har inget svar. men då är det någonting som är fel

har även kollat upp vad det är för käk till lunch och det är pannkaka, mums fillibaba va. fast jag skulle vilja leva på potatismos en dag till. godaste som finns


RSS 2.0