Kväll.

jag har en känslig mage, och just nu gör den väldigt ont..
inatt sov jag inte mycket alls, så jag är jättetrött nu och somnar när som. Ska försöka hålla mig uppe och kolla på Hockeyfinalen. Är väl inte så jätteintresserad att kolla på Hockey, så slår nog över lite då och då till fotbollen.

Man kanske ska gå ut och gå en stund, det är alltid skönt med lite frisk luft. Jobbigt att det ska vara så kyligt dock. Även fast de har börjat gå mot den varmare riktningen så är det fortfarande kallt.

Ska kila nu, vi hörs.


tänkte att ni ville skratta lite..

Jojotest

Tränade nyss, oförberett jojotest. Gick väl inte sådär jättebra, men aja. Hoppas få göra ett nytt försök någon annan gång. Nu är jag helt slut i kroppen, första träningen det här på två veckor. Ganska tungt faktiskt.

Nu är jag helt slut i kroppen, ska nog ta ett bad sen blir det mat. God mat ikväll, potatisgratäng och kött med bearnaisesås.

Ska ladda ner en film nu som jag kan kika på ikväll. Och bara tanken av skola imorgon dödar mig.

Hugs and kisses


äntligen

Fem timmar senare och nu är den alldeles strax klar. 2,5 sidor blev det. Måste bara finslipas en aning, sen är allt nice. Skön känsla att lägga det här åt sidan och börja tänka på annat nu. Ska skriva klart mitt arbete om diabetes/hjärtinfarkt så är allting ok.
Sen belönar jag mig med chips och cola, för de är jag värd! ska kolla på någon bra film också, är på filmhumör.
Somnar nog tidigt ikväll, är helt slut. Och mina ögon är som fyrkanter efter att ha suttit vid datorn och skrivit halva dagen.


.

jag förstår inte hur det ska vara så svårt att skriva en analys? jag förstår inte varför jag inte kan skriva. varför jag bara sitter här och funderar men ingenting kommer ut ur min skalle. jag måste fan börja skärpa mig nu


Fest, dansa. NU?!

Jag är sugen på fest, Jag är sugen på att dansa!
Men som tur är är det snart lördag. Och då ska det både ske det ena och det andra.
Ska nämligen fira Linda som har fyllt för ett tag sen, och helhjärtat ska vi göra det. Från topp till tå.

Vill bara säga att mitt lov har varit riktigt soft, väldigt skönt. Har nästan inte gjort någonting, och det ångrar jag inte. Det här lovet var verkligen en chans att andas ut, och det känner jag att det behövdes. Speciellt när man tränar fem gånger i veckan i vanligt fall, konstigt nog känns det konstigt att inte ha träningar, inga tider att passa. Tomt på något sätt, men ändå sjukt skönt.

Känner att jag har lite plugg jag måste börja med också, har en bok som ska läsas ut, en analys som ska skrivas och fredagen efter lovet har vi samhällkunskapsprov. Samhällsekonomi vet jag inte mycket av, därför känner jag att jag måste plugga till det här provet! Oops, höll på att glömma att vi har ett arbete som ska lämnas in i naturkunskapen också. Känner att de sista dagarna på lovet kommer bli riktigt sköna. Jo men de ska de bli, får försöka få in lite plugg mellan refrängerna. Men annars då?

Ska gå och äta mitt dagliga kvällsmål innan jag går och lägger mig.

Godnatt, peace and love.


städning och pizza.

Nu har jag städat klart min brors rum, och är 150 kronor rikare.  Pengar rullar in som de ska, de går bra nu!
får också "veckopeng" imorgon. Vet att vissa inte gillar när jag säger veckopeng, men vet faktiskt inte vad jag ska kalla det annars. Aja, får iallafall pengar imorgon också. Gött!

Och nu blir det pizza. Ska bli hur gott som helst, längesen jag var såhär sugen på det faktiskt. Toppar det med ett iskallt glas cola. Tror inte det kan bli bättre.


en del onödiga ord

Men vad tusan. Varför sitter jag här och latar mig? Lets make some cash!
Ska gå in och städa min brors rum så fort han vaknat, eller rättare sagt om han vaknar självmant inom en timme. Annars går jag in, sätter på högsta musiken och hoppar i hans säng. Förstår mig inte på personer som sitter uppe hela natten vid datorn. Man kan ju inte ha kul.. Men roligare är det att väcka dom, speciellt när dom får damp! Och jag skojar inte, det får min bror. Eller damp räcker knappt, det är rådamp. Ganska kul att se, men när han slår mig. Då ångrar jag att jag gick in dit över huvudtaget.. Men det händer inte så ofta, jag är snabb som vinden. hah.



sovdags

godkväll allihopa.
blir ett kortfattat inlägg nu igen för jag är så trött och somnar snart.. Ikväll har jag inte gjort mycket alls, har kikat på två filmer. Miss March och bröllopsfotografen, båda var faktiskt sevärda. Miss March var väldigt bra och helt sjuk i huvet, men såna filmer tycker jag om. Bröllopsfotografen var också ganska sjuk, men ändå helt okej. så jag har ändå haft en helt okej kväll här hemma, så det har varit gött mos. Men nu går jag och lägger mig, det är ju trots allt en dag imorgon också. 

ni får ett par smaskiga bilder från dagen.

 








carino spa

Det var jättemysigt på carino. hur skönt som helst att bada.. Efter carino gick vi en sväng på stan och käkade sen på subway. Åkte hem och nu ligger jag här och kollar på miss march. Känner att det är inlägget blev svamligt och fåordigt. Men jag är riktigt trött och vill egentligen bara sova. Godnatt.


godmorgon.

Ska alldelles strax kila ner på stan och möta några tjejer. Sedan bär det av till Carino spa. Ska bli jättemysigt, och framför allt jätteskönt. Nu sitter jag och äter godis och kollar på top model. Helt okej sådär. Men carino kommer definitivt bli bättre. Kanske blir en subway på den också. Skulle vara riktigt gött må jag säga. 
Dags att gå och fixa lite så jag hinner med bussen.

Hugs and kisses


Sweet dreams

Godnatt


Resultat



Inte så jättebra bild men den får duga!

godkväll.

Sitter och kollar när barcelona spelar, och jag njuter. tror inte jag sett något bättre lag faktiskt. men vem vet, en dag är vi i United lika bra, eller?  Hoppas verkligen de vinner, men de är nog inte så svårt med messi i laget. Han sätter ett idag, ganska givet. Skulle helt seriöst betala alla pengar i världen för att ha samma egenskaper som messi. På fotbollsplanen alltså, inte utseendemässigt. Då klarar jag mig med det jag har. Hah. Men visst är han lite söt. Dock är jag lite ledsen för Zlatan, han är i en rejäl svacka just nu. Hoppas han återfinner sin form snart, barcelona behöver en riktig målgörare.

Idag har jag målat lite saker, köpt en tavellist, köpt en ram, satt in ett kort i ramen. Ställt upp ramen på tavellistan och just nu väntar jag på att färgen ska torka. Sen ska ni få ett resultat med dagens köp och jobb. Kommer så fort som möjligt.

Imorgon blir det Carino spa med Tove Felicia och Louise, hur mysigt som helst.

Champions League

Har inte så mycket för mig just nu, tar det bara jättelugnt. Och det är jätteskönt. Åt nyss mat, och den var verkligen misslyckad. Förlåt morsan, men jag vet att du håller med.. Så fick inte i mig så mycket, kanske blir en kebab senare? Men det är ju mindre troligt.. Ekonomin går i kras. Speciellt nu när min plånbok är hemma hos Hanna också. Kanske är dags att hämta hem den snart. Jag behöver den!

Och idag har jag inte gjort mycket alls, bara tagit det jättelugnt. Blir förmodligen så hela dagen, ska fixa lite saker i mitt rum också. Ikväll är det Champions League också, Barcelona spelar. Så det blir att kika på det också! Låter som en hemmakväll för mig idag, riktigt skönt.


Hugs and kisses


dom band som binder mig

Jag förstår inte varför man ska börja gymnasiet? Eller jovisst, det förstår jag väl. Men det är något jag inte ville göra, något jag fortfarande inte vill. Jag hade allt jag behövde på Skiftinge. Jag hade mina vänner, bra lärare och det viktigaste av allt. Jag hade kul! Det går inte ens att jämföra sammanhållningen vi hade i klassen på skiftinge. Den var grym. Kan nästan inte ens tänka på de utan att typ börja gråta, och det är bara sjukt. För jag vet att 80 procent av alla var glada av att aldrig mer behöva vara på den skolan, att den var borta förgott. Ändå satt jag på avslutningen och grät, för jag inte ville lämna allting vi hade och ge mig in i något nytt. Känns konstigt att sitta och typ förklara min kärlek till en skola, men skiftinge var något speciellt för mig. Den gjorde mig till en bättre människa. När jag gick på Skogstorp var jag inte alls den personen jag var när jag gick på skiftinge, jag var en riktigt bråkstake eller vad jag ska kalla det. När jag sedan bytte till Skiftinge i 8an blev allt så mycket bättre, jag började bete mig och jag fick senare betyg som jag aldrig trodde var möjligt. Det var väl så, att så fort jag la manken till var jag inte så dålig som jag hade intalat mig att jag var.

Jag saknar så mycket på den skolan, jag saknar alla fotbollslektioner med e2 killarna, svante, lenakarin, alla sjuka NO lektioner med Kent, solning på kula, kortspel i cafeterian, alla luciaträningar, ... Jag känner att jag skulle kunna rada upp hur mycket som helst. För den listan är lång. Men det var några saker som jag minns, och alltid kommer minnas mest.

Det var också i skiftinge jag hittade mycket nya vänner, och kom närmare dom jag redan kände. Och det var Felicia, Linn och Caroline jag umgicks mest med i Skiftinge, vi gjorde allt tillsammans. Visst, det var tjaffs och bråk men det var alltid vi som höll ihop. Vi stod på samma sida av vägen. Och det är det jag saknar så sjukt mycket. Vi fyra. Visst känner jag er fortfarande och umgås med er jättemycket, men på Skiftinge var det inte samma sak. På skiftinge fanns det inga tvivel, ingen misstro. Allt vara bara så lätt. Dagar efter dagar flöt på och tiden gick så fort. Men det är ju som man säger, har man kul går tiden fort. Och det hade vi verkligen. Det gick inte en dag utan att vi skrattade tills vi nästan ramlade omkull, antingen till Linns tröga kommentarer, Carolines grimaser eller Felicias urdåliga skämt, eller åt mig för jag var så snygg! (hah) Säger det med en viss ironi.
När jag satte mig och skrev det här trodde jag inte att det skulle vara så känsligt, men det var det. Sitter nu med tårar på min kind. Och jag vill bara säga;

All love to you
9e1, med specielll kärlek till
FELICIA CAROLINE OCH LINN.




saknar det


.

Skräckkväll hos perra alltså. Kan ju säga att det var allt annat än läskigt. Tyckte faktiskt saw-1 filmen var helt okej, definitivt över förväntningarna. Det var synd att jag skulle åka hem mitt i "drag me to hell" för det var den roligaste skräckfilmen jag någonsin sett. Hah. Kanske blir att ladda ner den om någon vill se den med mig, för de vågar jag inte själv. även fast den var rolig...
Sov själv igår, och så fort jag blundade såg jag en tandlös tant framför mig. Jag tyckte faktiskt lite synd om mig själv, men till sist somnade jag iallafall.
Var duktig och gick upp lite tidigt idag, halv tolv. Ganska tidigt för att vara jag just nu, känns som jag har ställt om dygnet en aning. Men de löser sig, bara jag rättar till det till skolan börjar så blir det fine!

Åt frukost nyss och nu ska jag väl sätta på en film. Vill åka och köpa en fet påse godis också, för vet ni vad? Mitt godisförbud är slut, kaputt, schlut! Jätteskönt är det.  


.



du vet inte hur det känns
när jag inte något har
allting bara bränns
jag önskar jag hade dig kvar
men en vind kom från ingenstans
och vi bara försvann
men en riktig kärlek det en gång fanns
och jag ditt hjärta vann

Dusch

Shit vad tiden går fort. Känns som det var tio minuter sedan jag satt i skolan..Kan inte tiden gå lite saktare nu på lovet, så vi får njuta ordentligt? Det skulle vara toppen!

Tog nyss en dusch och det var jätteskönt. Dock inte så skönt att komma ut ur duschen, då är det alltid så jävla kallt! Hah, inte bra de där.

Har inte så mycket mer att skriva just nu än att Subwayen på stan var oslagbar, har aldrig passat bättre i min lilla mage. Köpte lite saker till rummet också, så det blir väl att fixa och dona lite med det någon dag.

PEACE

Dusch

Shit vad tiden går fort. Känns som det var tio minuter sedan jag satt i skolan..Kan inte tiden gå lite saktare nu på lovet, så vi får njuta ordentligt? Det skulle vara toppen!

Tog nyss en dusch och det var jätteskönt. Dock inte så skönt att komma ut ur duschen, då är det alltid så jävla kallt! Hah, inte bra de där.

Har inte så mycket mer att skriva just nu än att Subwayen på stan var oslagbar, har aldrig passat bättre i min lilla mage. Köpte lite saker till rummet också, så det blir väl att fixa och dona lite med det någon dag.

PEACE

Myser duktigt

Mamma kom in och väckte mig klockan tio idag, och det tyckte jag var alldeles för tidigt. Jag var helt slut efter att ha suttit uppe inatt till klockan ett och spelar Harpan och kollat på Jalla Jalla. Hah, riktigt rolig film. Vi åkte iallafall ut till mormor och morfar och stannade där en stund. Åkte sedan hem och nu sitter jag här, trött och äcklig.
Ska börja fixa mig alldeles strax och sedan kilar jag ner på stan med Linda, käkar subway (l-l-ljuuvligt) och kikar runt lite.

Ikväll vet jag ej vad som sker ännu, hörde någonting om skräckkväll. Men de återstår att se. Skräckisar är inte riktigt min grej. Men kan bli väldigt kul, väldigt kul.








.

Nu är mitt rum kliniskt rent, de kan jag lova! Jag har städat som ett djur. Ätit god mat har jag också gjort idag, men mestadels av kvällen har jag spelat Harpan. Dock på riktigt, inte på datorn. Så jag har typ skavsår på fingrarna hur det nu har kommit sig, men det har jag iallafall.

Men nu är det dags att gå och spöa totte på Fifa igen då. Förstår inte varför han vill spela när han bara förlorar?
Det är väl det där suget att han kanske någon gång tar tre poäng från mig, njaa. Inte så värst troligt va?

Känner att Blogg.se är väldigt segt just nu, det tar tio minuter att bara klicka upp "Nytt inlägg". Så det blir inga bilder i det här inlägget. kanske kommer fler


CLEANING UP

Jag måste städa mitt rum, kan erkänna att det ser förjävligt ut. Men saken är den att jag inte vet vart jag ska börja, och då blir det aldrig av. Bestämmer mig för att börja men sen dras jag tillbaks till datorn igen, altid.
Det är så sjukt skönt att ha sitt rum städat så det är väl dags att ta tag i det, för innan midnatt kan jag lova er att mitt rum är kliniskt rent!




trött och så..

Kvällen igår var väl helt okej, körde på nyktert gjorde jag. Ändå vaknade jag upp med en förbannad huvudvärk. Förstår inte.. Vi drog iallafall hem till Alex och company, jättefint bodde dom! Blev inte så sen kväll för mig, var sjukt trött. Så jag åkte hem och kollade på film och lade mig och sov. Vaknade halv ett idag, och det är ju utöver det vanliga.
Ikväll kanske det blir mys med Linda, men det återstår att se. Nu ska jag nog sova ett par timmar till, orkar knappt hålla ögonen öppna. 

Kan ju säga att det var hemskt att gå från Hanna till Daniella i det här snöovädret, nästan det värsta jag gjort. Det tog benen, och gud vad vi gnällde!





























@ HANNA

Har varit hos Hanna en stund nu, vi funderar på att laga lite mat. Makaroner och korv, fungerar alltid bra.
Senare kommer också Louise, och ikväll ska vi ha skoj. Vet inte vart det bär än, men in i dimman iallafall.

PEACE OUT


BYE

Kilar in till stan och träffar Felicia och Louise, drar sen till tunapark.
PUSSSSSS

The Holiday

Ligger i min sköna säng, i mitt mörka rum och kollar på The Holiday, den filmen är verkligen jättebra. Jude Law är så sjukt sexig, mestadels därför jag kolla på den, hah.

Jag försöker hitta någon som vill, eller har tid att åka till tuna park med mig. Det är tydligen ett sånt här "Kupongrace". Det betyder alltså massa REA, och det gillar jag väldigt mycket. Har kommit på att jag nästan alltid handlar kläder på REA, men det är ju billigt och bra. Man får verkligen mycket för pengarna!

Ikväll vet jag inte vad som sker, kanske blir lite party. Men det återstår att se faktiskt.



Hugs and kisses

Brrr..

Hemma efter en lång vistelse på vallen. Fy tusan vad jag frös, ändå satt jag med en varm choklad och försökte hålla mig så varm som möjligt. Hade iallafall väldigt kul med allt folk. Måste bara säga att fan vad bra du är Linn! Det är sinnes. Man ser så bra från läktaren hur du bara springer igenom allihopa, och fort går det. Fortsätt så!
Testade nyss klänningen igen och jag är verkligen nöjd. Det bästa jag köpt på länge, och att den bara kostade 31 kronor är ju bara tacka och ta emot.  

Nu sitter jag i soffan och försöker värma upp den iskalla kroppen igen med en kopp te. Jordgubbste, muumma. Lyssnar också på River flows in you, så mysfaktorn är påslagen. 

 
Hugs and kisses!




 


Hemma hos Petra

Kom hem till petra för ett tag sen, vi har käkat plättar och bara tagit det lugnt. Alldeles för längesen jag var här känner jag, så sjuukt mysigt. Ändå bodde man här en viss del av sommarlovet.
Snar ska vi ta bussen till Tunavallen och kolla på match. Långkalsonger, uggs,vantar och mössa är ett måste! Förhoppningsvis blir det en varm choklad i paus också, skulle vara mysigt.

En rolig händelse idag var när jag skulle köpa en supersnygg klänning från Monki, jag gick fram till kassan och la fram 300 kronor eftersom den kostade 250, när kassörskan utbrister "31,5, tack" Jag förstod ingenting och upprepade det hon sa. "Ja, det är väldigt mycket rea på den här, ett riktigt kap alltså," säger hon.
Gud så glad jag blev, kan ju säga att det nästan gjorde min dag.  Köpte klänningen och ett par vantar och en mössa som ocskå var på REA. Så gjorde bra köp idag faktiskt, är riktigt nöjd!

PEACE, hörs ikväll när jag kommer hem från matchen.



READY TO GO


Staden ala perra

Åker ner på stan med Petra, käkar och bara kikar runt lite


Första dagen på lovet..

Och första dagen jag känner mig helt kry.
Bra timat till lovet måste jag säga.
Nu ligger jag i min säng och kollar på High school musical.
Drar en funderare om jag ska åka ner till stan. Kanske, kanske inte. Känns ju sådär halvt kul att åka ner själv.
Men om någon vill hänka är det bara att höra av sig!
Känner för att shoppa lite kläder, det var ett tag sen.
Ikväll ska jag iallafall åka till vallen och kolla på när mitt kära United möter Rågsved, och förhoppningsvis vinner!

Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen, bloggar mer seenare

PEACE



Långpromenad och ett låångt bad!

Jag träffade Ida nyss, vi var ute och gick. Det var riktigt skönt, tog en långpromenad. Sen när vi kom in tog jag ett bad. Jätteskönt var det. Skönt att träffa Ida också som jag inte träffat på år och dar. Får se till att ses mer du, vi bor ju trots allt väldigt nära varandra. till och med på samma gata.

Ligger och kollar på OS med mamma nu med, som varje kväll.. Men vad ska man göra, finns inte så mycket mer annat på tv, plus att mamma är väldigt intresserad så hon vill att det ska vara på. Ska nog ta fram min korsordsbok. Hah, känner mig som en gammal tant att när jag löser korsord men ibland är det ganska kul!

Imorgon åker Linn och Dan till Egypten och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var avis, för det är jag. Väldigt mycket. Ändå önskar jag er en hur mysig resa som helst, och ta det lugnt med spriten! Vi har ju sett hur de kan gå..hah! Pussar till er

 

Snygg och nöjd, vi hade ju faktiskt vunnit Gothia guld!




SO MUCH LOVE


FLICKAN

Kan ju säga att Flickan var under förväntningarna, inte alls så bra. Förstår inte vad den har för budskap eller någonting, den kan inte ha något budskap. Den bara rullar på, och det händer ingenting. Nej men den dissar jag totalt. Ska nog ladda ner en annan film snart, städa rummet skulle också behövas. Men jag är så ruskigt trött, har ingen ork till det just nu så det får se ut som det gör en stund till.

PEACE OUT


.

Jag saknar dig som jag aldrig riktigt saknat någon

konstig känsla faktiskt.

FRISK?!

Godmorgon fan!
Tror jag är frisk, sov som en fisk inatt och vaknade vid 11 nu, åt en toast och en munk till frukost. Bästa frukosten jag ätit på lång tid nu. Passar bra att bli frisk sisådär till början av lovet, för om jag hade varit sjuk på lovet hade jag ballat ur. Det blir ingenting träning ikväll iallafall, får vila från träningen så länge tills jag känner mig helt kry i kroppen osv.

Ska följa med mamma till konsum nu, sen ska jag kolla på Flickan och får inte glömma att ringa och sjukanmäla mig sen också.

PEACE


VECKANS BABE

Jag kommer ihåg att jag bestämde mig för att varje vecka utse en "Veckans babe" på min blogg. Det gick ju inte så jättebra.. Har bestämt mig för att göra ett nytt försök, där jag utser veckans babe till någon som har gjort, eller betytt någon särskilt för mig under den veckan. En rolig grej bara.

Kan ju säga att veckans babe är mamma, för att hon har tagit hand om mig hela tiden jag varit sjuk. Hon har sovit med mig, gjort mat jag velat ha, tvingat mig att äta fast jag inte vill för att må bättre (hah)och sist men inte minst skjutsat mig till affären så jag har fått köpa massa goda saker. Som jag egentligen inte tycker är gott vid det här laget.



Eftersom du är så gammal och ful nu, och inte fastnar på bild så måste jag tyvärr ta en gammal bild.
Synd, ni kunde fått er ett gott skratt.

kläder

Jag är så ruskigt sugen på att handla kläder! Vill bara handla upp alla pengar jag har, och jag har bara 400 så de räcker ju inte till mycke de heller.. Men det räcker väl till ett plagg iallafall! Kollar runt lite på internet och jag hittar hur mycket fina festklänningar som helst som jag bara äälskar. Jobbigt att inte kunna köpa alla, utan att man måste välja. Beslutsångest är ju aldrig bra, slutar med att man inte köper någonting alls för att man inte kan bestämma sig. Men nu ska jag se till att hitta någonting. Hittar hur mycket fina sommarkläder som helst, både på internet och i affärerna på stan. Gillar dock inte att köpa sommarkläder nu, jag vill ju kunna använda de jag köper så fort som möjligt. Men skönt i sommar när man har massor kläder så man slipper spendera sina pengar på att köpa massa nya. Även fast det säkert blir så i slutändan..

Eftersom det inte blir något sommarjobb för min del så kommer jag inte ha råd att köpa så mycket kläder heller, men struntsamma. På sommarlovet ska man leva livet! Det är så jag ser på det.

WEI

Go chica
Get banana
Hey monkey
Get funky

Framsteg

Gissa vem som har namnsdag idag? Jo det är faktiskt jag. Kul att både min mamma, pappa och bror glömt.. Även fast mamma påpekar att hon redan visste, men vet faktiskt inte vad jag ska tro.. Lina var faktiskt den första och än så länge enda som har sagt det till mig utan att jag behövt påminna, plus på dig lina! Hah.
Hoppas jag får någon "namnsdagspresent" hih.

Blir hemma från skolan idag med, men framsteg är att jag bara gick upp tre gånger inatt när jag andra nätter har gått upp 5-6 gånger och legat vaken mestadels av tiden. Idag vaknade jag faktiskt 11, och då fick jag i mig en ordentlig frukost. Första gången sedan i fredags. Grymt med framsteg! Snart är jag ju helt kry. GÖTT MOS.





misss u


friends

Ligger här i sängen och tänker på alla mina vänner som gör att jag mår mycket bättre. Fytusan vad jag älskar er allihop. Ni är så jävla great

sådärja, nu myser vi.

Ligger nerbäddad i min säng med mamma. Det låter mysigt, och ja det är mysigt. Ligger och knaprar på en riskaka och dricker coca cola. Vi kollar på OS, damer jaktstart. Inte sådär jättebra, men vad gör man inte för sin mamma. För det är inte jag som vill kolla på det. Jag ligger här och väntar på att Champions legaue ska börja. Vet inte om jag ska kolla på Real Madrid - Lyon eller Manchester United - Milan. Lutar faktiskt åt det andra alternativet. En toppenmatch!

Jag tror jag är världens oturstjej. Jag har börjat hosta och känner mig lite halvt förkyld. Och mitt uppe i alltihop med magen och förkylningen så får jag tandvärk. Vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta. Tror jag skrattar, det blir bäst så.

Kan också meddela att jag har fått min skinnjacka från HM idag också, blev jättehappy! Den sitter perfect.



mm, sova lite. mums

Fyfan vad skönt det var att sova! Ändå sov jag bara i en halvtimme men shit vad efterlängtat det var.
Fick nyss i mig lite makaroner och korv. Ska väl sätta på en film, eller kanske sova lite till.

PEACE.


3dje

Hallå igeen, vad är detta. Är det inte tredje inlägget på cirka en halvtimme? Oj, vilket jävla liv man har! Just nu kan jag ju inte säga att jag inte har tid till bloggen så nu måste jag stå i och skriva några inlägg. Kan ju börja inlägget med att säga att jag vill träna! Funderade på att gå ut och springa igår, men hur skulle de sluta. Försöker springa utan näring, amen du. Vi kan testa! Räckte väl med att jag knappt kunde stå på benen igår kväll och var yr. Men vafan, så fort jag inte ska skriva om min sjukhet så gör ja det ändå. Den liksom bara slinker in i varenda mening. Men schlut nu!

Kollar runt lite på internet på kläder ja ska köpa, det får mig på bättre humör faktiskt. Jag älskar kläder!


Just miss you, that's all!


MEN DRA ÅT HELVETE DÅ

Känner att min sjukhet är det ändå jag skriver om i min blogg. Och varför? Jo, för att min sjukhet håller på att ta över mitt liv. Helt seriöst, så sinnessjukt. Har faktiskt aldrig varit med om något värre om jag ska vara ärlig. Jag försöker att inte klaga och inte skriva om det i bloggen, men vet faktiskt inte vad jag ska skriva annars eftersom jag gör ingenting. Jag ligger bara inne hela dagen i soffan nerbäddad, saknar alla mina vänner gör jag också. Och som jag sagt hundra gånger tidigare, jag ballar ur, totalt.

Följde med mamma nyss till konsum och handlade lite saker, lite saker som jag förhoppningsvis kan få ner i magen. För jag är så jävla hungrig på samma gång som jag inte kan äta. Och på grund av att jag är hungrig mår jag illa. Lite svårt att hänga med i svängarna, och that's right jag har lite svårt att hänga med jag med. Ibland mår man illa för att man har ätit, fem minuter senare äter man sen mår man illa igen på grund av det. Hah. Skrattretande.

Försöker få i mig lite kalas puffar, tänka sig att det kan vara så ansträngande!

PEACE.



gillas


hejs

kram alex, krya pårej
/
elin

Ballar ur totalt.

JSFHJKS NFAISFMHSDFHNJDKFUNSDKFKLSDJFNHDFSDFHDFHFOHIFhwfjpodpojfPOJAFPOJIQDWFJMIQRFJHIFWHKFEWJWFEJDQJDWQJODJHWFHIWFBLWFEHIFEWPHWFEH

JAG ÄR BARA ARG. arg på min sjuka, invalida, missanpassade tjocka mage.


HEJ OCH VÄLKOMMEN TILL MIN "SJUKBLOGG"

Shit, känner mig instängd, isolerad, avskild och allt som betyder samma sak som ordet inlåst. Har i princip inte lämnat huset sen i fredags, iallafall inte för någon längre vistelse. Har åkt till affären och handlat och så men aldrig varit ute mer än en timme. Det är så sjuukt långtråkigt. Vill bara till skolan. Har fått en sån sjuk mensvärk så jag knarkar ipren, men det hjälper inte. Och varför förstår jag inte när det alltid hjälper annars? Man har ju sån himla tur, alltid..

Börjar känna mig seg i kroppen och ögonen vill inte hålla sig öppna så länge till, känner att det är en bekräftelse till att det är dags att besöka sängen för en stund. Eller så somnar jag som jag ligger nu, i soffan nerbäddad framför teven. Godnatt
PEACE OUT SÅLÄNGE




Lundberg!

Måste även säga lycka till, till våran egna målvakt Emelie Lundberg som åker på landslagsläger på bosön idag. Lycka till tjejen, visa vad du går för!




fan vad vi är snygga


God morgon världen!

jävlars vad ont i magen jag har. tamefan inte okej. Menmen, mår lite bättre nu faktiskt, får i mig lite mat. Så de är bättre. Sov inte så jättelänge inatt, vaknade åtta imorse och kunde inte sova mer. Men blir väl att ta min dagliga tupplur runt tvåslaget. Grymt skönt och sova. Ändå kan jag knappt göra det, hah. Förstår inte hur de hänger ihop men ja.

Ska åka iväg och hyra en film nu eftersom the pirate bay är så segt. Skulle vilja se bröllopsfotografen så hoppas den finns. Annars blir det väl att kolla på Snabba Cash sen eftersom jag inte orkade se den häromdagen.

PEACE OUT


bläbläblä

Känner att bloggen börjar bli något av en klagoblogg.. Hah, men känner att jag har en viss rätt att klaga just nu faktiskt, för jag mår inte så bra.
Nåja, en bra sak är iallafall att Barca spelar ikväll! Och en annan är att Linda mår mycket bättre just nu, grymt
gumman, keep up the good work så är vi snart friska som små grodor.

En vecka kvar till lovet, eller ja inte ens en vecka. Fyra dagar, fyra små jävla dagar. Sen är de looov. Längtar så!
Får se till att bli frisk tills dess iallafall, men de ska väl kunna gå att fixa.


 
UNDERBART!
detta får mig på bättre tankar, älskar er tjejer

äckeljävelsjukdom

Kunde knappt sova inatt heller, kollade på OS hela natten även fast jag inte är ett dugg intresserad av de.. men vad ska man annars kolla på. Jo imorse var det peter pan, så de vann, kollade en stund på det innan jag somnade och vaknade nu. Lite sömn fick jag nu på morgonkvisten iallafall. Är det inte dags för min mage att bli bra snart? Orkar inte med det här, det är värdelöst. Gå runt och må illa 24 timmar om dygnet. Värsta jag varit med om!

Vi hörs, skulle uppskatta om någon skickade iväg ett sms när allt är så jävla ensamt och tråkigt....

KRYYA ANTA

JAG MÅR ILLA.

älskar dig


MAT

Fan vad trött jag är på att vara sugen på att spela fotboll och sen inte få göra det, det suger.
Fick i mig lite mat nu också, så det känns genast bättre i magen. Laddade ner snabba cash nu också, tänkte kolla på den och sedan ta en tupplur. Blev inte alls mycket sömn i natt så det kan behövas sova lite sen.

Ikväll blir jag hemma ialllafall, tråkigt det. Hade planerat att partaja lite med mina vänner, men det får bli en annan gång..

Skickar en hälsning till Linda också som ligger hemma sjuk, KRYA PÅ DIG!


INGEN SM, IGEN..

Idag mår jag inge bra, och det suger! Eftersom jag inte kan vara med på SM. SKIT!
Nu hoppas jag bara på att de andra tjejerna ger järnet och vinner, så jag kan vara med nästa vända istället.

Nu ska jag försöka gå och få i mig lite frukost, hoppas de funkar.

PUSS


Halllååå

BALLAR UR
nej jag skoja bara, är på ganska bra humör idag, fast magen krånglar lite, men har väl blivit lite utav en vana.
träning efter skolan, känns som de också är en vana.
Något som inte är en vana är att jag ska slagga hos Felicia ikväll och att de är SM imorgon! tagga


change

Kände att det behövdes en ändring i bloggen, den är inte i toppform ännu, men snart så. Då ska jag slå till med något riktigt snyggt!

GOTHIA

La in lite bilder på mig, kände att bloggen behövde de! heh






VITLÖK

Tog en powernap nyss, gudars skymning var skönt det var!
Nu ligger  jag i min säng och kollar på The hills, käkade nyss hemmagjord kebab och vitsås, de gjorde du bra pappa. Bara att hela jag luktar vitlök. Usch säger jag. Träning seen, tänkte åka in nu så slipper stressa. Känner att de är det minsta jag vill göra just nu. 

PEACE

 

Lindi

Pluggat med Linda idag, fått en del gjort och tror jag börjar förstå företagsekonomin! Jättehappy, där satt den.
Linda drog alldeles nyss, så nu blir det ett varmt bad, behöver softilera lite. Funderar på att sätta på en bra film också, Pearl Harbor eller The Notebook. Känner för lite crymovies nu, på sånt humör idag.

Träningsledigt idag också, hallelujha. Är såå slut i kroppen efter matchen igår, de tog en del men det var riktigt kul.

PEACE så länge då





Prom night

bara osugen på en friends-eftermiddag på sam.
men dock sugen på en riktigt god subway macka efter det. Någon som hänkar?

Är jättetrött. Fastnade framför en jättebra film igår, prom night. Det tog ett tag innan jag förstod att det var en skräckfilm, men då var jag så inne i den att jag inte kunde sluta. Den slutade ganska sent, och när den väl hade tagit slut och jag skulle lägga mig sova så kunde jag inte. Ska absolut inte kolla på skräckfilmer själv, och verkligen inte när jag precis ska sova. Somnade till slut iallafall, och de var väl tur det!

Klassråd nu, PEACE


VINST

Vann matchen igår iallafall, stundtals spelade vi riktigt bra och slutresultaten blev 6-1 tror jag. Kanske ett mål mer eller mindre, men ungefär.
Nu sitter jag och käkar frukost, ska snart ta bussen till skolan där Naturkunskapsprov står först på schemat. Önska mig lycka till!

trött

Kommer hem från träningen och är helt slut. Men nej, jag kan inte sova för jag har massor med plugg att ta tag i. Och ändå sitter jag här.. Dags att ta mig i kragen och fixa de där.

Match imorgon också. Kan bli kul!
Eskilstuna united - Bksport Tunavallen
20.00
 


NEJ FAN NU DRAR JAG OCH PLUGGER JÄRNET.
WISH ME GOOD LUCK. det kan behövas!!

2cool4school

Fick veta vad jag fick på våran engelskauppsats, vg.. tre ord räcker. JAG BALLAR UR!
Efter en jobbig mattelektion med många mördarfraser sitter jag nu och kikar runt lite här. Vill bara hem, eller någonstans bort från skolan iallafall. För här orkar jag inte vara längre, känns som jag spenderar halva mitt liv här. Och det är inte okej. Ska tröstäta mina två ciabattas snart!

Ska börja skriva lite företagsekonomi och sen plugga naturkunskap, för lär väl inte åka hem innan träningen.

PEACE

Kväll

Har försökt plugga lite, har väl inte gått jättebra.
Nu ska jag gå och äta någonting, sen blir det sängen.

Godnatt.

Dags för plugg!

Den här helgen har varit riktigt mysig. Har umgåtts väldigt mycket med Limpan och det har varit kanon. Igår var vi hemma hos Linn några stycken och bara tog de jättelugnt, kollade på the black book, som jag faktikst inte förstod så väldigt mycket av. Måste ha varit eftersom jag var snortrött och inte orkade tänka. Vi sov ut ordentligt idag iallafall, halv två gick vi upp.

Är hemma nu iallafall. Käkade spicy nyss, mummma! Ska dra igång plugget och senare kommer helena också.

PEACE


MYSIS

Kilar till Limpan nu.

HEJS


LIKA

Eskilstuna united - Stuvsta    1-1

Skönt att äntligen få spela match, och vi spelade faktiskt bra. väldigt bra för att det var första matchen i år. Dock vann vi inte, fast vi hade ca 70% bollinnehav. Känner att de är avsluten vi måste finslipa lite på. Sen blir de kanon.

Myser som fan med limpan nu, vi båda är nog helt slut för vi pratar knappt med varandra. Ligger bara här och kollar runt på våra datorer. Blir väl en powernap snart antar jag, om jag känner oss rätt.

HÖRS DÅ


.

GAME DAY

Ligger med limpan i min säng och "lanar". Eller ja, båda sitter med sina datorer iallafall. Kalla det vad ni vill..
Åt nyss en rejäl frukost. Gröt ocj grejer. Sinnesbra innan match. wiho.

Nu taggar vi med musik. seee ya


gud det gör så ont att nåt så nära kan vara så långt bort.



SLEEPYTIME

MEN FUCK, min väska gick sönder idag.
Ligger hemma i min säng nu och myser, väldigt skönt. Snart kommer Linn. Men innan det funderar jag på att ta en liten powernap, känner mig riktigt slut just nu. Det kommer alltid på fredagarna efter en tuff vecka. Alltid! Så det skulle inte sitta helt fel. Vill ju inte somna mitt upp i Fucking Åmål. hah!

Så sov gott anta, vi hörs om ett tag!


Fucking Åmål

Engelskaprovet gick faktiskt bättre än förväntat. Det var nog lättare än vad jag trodde. Gillar inte att säga så egentligen. För det känns alltid som att när det har gått bra får man ett sämre betyg, och när det har gått dåligt får man ett bättre. Man blir hela tiden chockad över sina egna resultat. Iallafall jag. Skönt iallafall att kunna stryka ett av alla de proven vi har framöver. En mindre på listan nu. Tummen upp!

Ikväll blir det träning iallafall, och efter den åker Limpan och jag hem till mig och myser. Vi har också bestämt att vi ska kolla på Fucking Åmål, som det var år sedan jag såg. Det är ju en klassiker!

Match imorgon också, förhoppningsvis blir man uttagen till truppen. Igår på träningen kände jag mig riktigt taggad till match. Helst en match på sommarna, i ett varmt Göteborg. Men ja, vi får nöja oss med en match i kalla Eskilstuna. Det fungerar bra det med.



Engelskaprov

Laddar upp till engelskaprovet med en toast och en cola. Känner på mig att det kommer gå grymt. hehe eller?
Känner att engelska inte är min starkaste sida, men förhoppningsvis går det galant ändå. Får sätta mig bredvid någon smart jävel. Heh!

Dags att kila, hepåre och den biten, som viktor brukar säga


.

Sköönt och träna idag. Vädret var perfekt och Munken var där, grym träning alltså.
Sitter och försöker plugga engelska nu, sista dagen innan provet.. inte bra planerat jag vet. men jag fastnat bara vid datorn hela tiden. Not okey!

Måste kila nuu!

GUIF


Är hemma nu, tänkte plugga men självklart fastnar jag framför datorn. Har ändå inget viktigt som ska göras. Engelskaprov på fredag, har dock imorgon på mig att plugga och resten brukar lösa sig på plats. Var och kollade Guif idag, vilken stämning det var. Guif vann iallafall.
Varför känns det så tomt utan träningar? Eller utan träningar är vi ju inte. Men att bara ha tränat en gång på tre dagar känns på tok för lite, längtar därför till träningen imorgon. Ska bli skönt att få röra på sig lite.

PEACE

Något viktigt

Ville bara säga att tiden går så jävla fort..
Något annat som går fort är när man springer i en korridor eller är det bara hur det känns?

PEACE.

AT LIMPANS, MYS

Hemma hos Limpans crib nu, käkade nyss asgod mat som Marie tillagat! Nu väntar vi på paradise. Final idag, heja Kristoffer.
Träningen idag gick bra, skönt att det inte är lika kallt längre. Bara -4 grader. Hah!
Nejnu, dags att bli lite social.

PEACE.


FU

Min kära bror slängde in mig i en snödriva, där snackar vi kallt.
Men du, pay back is a bitch!

Av meree!

Fick en klipptid nere på stan idag på drop in, så passade på att klippa mig. Gött att håret är av, hade nästan glömt hur skönt det är att ha det så fräscht. Det var ju nästan ett år sen jag klippte mig.
Käkade med Caroline på stan också. Waynes, lika gott som alltid!

Nu är jag bara hemma, funderar på att lägga mig i ett bad och softa lite. Låter ganska frestande, och framförallt välbehövligt! Har en irriterande träningsvärk i mina armar sen armhävningarna igår, som jag bara vill ha bort.

 

PEACE.



vi sammare är glidare


RSS 2.0