Nov. 28, 2012

Förhoppningsvis så blir det att sova i huset inatt! Om inte annat så blir det imorgon. Wiho vad jag är glad. Håller på för fulla muggar nu.

Kallt idag också så då får jag inviga min nya jacka. Fantastiskt :-)


tröttare än tröttast

Kom hem för drygt en timme sen. Har varit på barkaby outlet med mina två ljusglimtar. Är glad då jag köpte min första boomerang jacka. Alltid tyckt att dom är så ruskigt fina! Nu är jag trött efter en hel dag med jobb. Ska bli skönt att entra sängen. Jobb i huset imorgon, för på torsdag blir det flytt. Vad härligt det ska bli. Otroligt skönt att få fira första advent där. Klubbkväll på make up store också, ska försöka att hålla i plånboken..


Godmorgon!

Måndag och jobb. Men ändå en ganska kort dag. 07-14.30, känner mig skapligt utvilad så har väl inte så mycket att klaga på. Ändå skulle jag njuta ordentligt av att få sova lite till. Är så myssugen och sovsugen hela tiden..


Lördag

Trött, har väl inte så mycket att dela med mig av. Jobbar för fullt i huset, vill att det ska vara klart NU. så tidigt upp idag, 07.00 stod klockan på, och detsamma imorgon. Ingen sovmorgon, men äsch. Ikväll blir det lugnt, eftersom klockan står på det den gör imorgon bitti. En film och godis kanske, får se hur det blir. Väntar in Amanda nu iallafall.


pull it togheter!

Ligger i sängen och drar mig. Borde egentligen gå upp känner jag. Jobb idag 16-21. Asbra att Barca spelar klockan 18.. Eller inte! :(


stjärnan va


Härliga söndag!

Ännu en fantastisk helg som passerat. Eller ja, ännu är den inte slut. Så det kan ju vara bli bättre. Idag ska jag åka till Västerås och kika på fotboll. Sitter på min gamla dator och kikar på alla sjuka bilder som har tagits genom åren. Herregud alltså. Vissa stunder saknar man ju så att man håller på att gå sönder..
 
Nu ska jag fixa lite inför mor och fars juklapp. Kan ju inte bli annat än succé!
 
 

first day

första dagen på jobbet idag, nice price. helt slut i kroppen nu. måste återhämta mig. jobb imorgon 8.30-18. ska se fotboll sen också!!


några ärenden uträttade och nu soffhäng!


bästa filmen

tittar the notebook nu. kommit igenom halva filmen och fan vad jag gråter..


däckbyte..

sitter i morfars garage och han byter däck på min bil. snart kommer halkan och då vill jag gärna ha vinterdäck. annars kan det faktiskt gå åt helvete, har en känsla av det. prison break fulländar mitt lilla liv just nu känner jag, när jag har tid över så är det de som gäller. så jävla bra. hoppas vi är klara snart, börjar kurra lite i min fina mage. sen är de crossfit som gäller, känns som evigheter sen. taggad till max


söndag som den ska vara

riktigt bra lördagskväll måste jag säga!
varit på tp idag och nu väntar jag på stuvade makaroner och köttbullar, goodaste just nu. kikar lazio-Roma och bara tar det lugnt. sen blir det prison break hela dagen lång!


no lashes

jahapp så nu har man inga ögonfransar. vackert. men vad gör de, det växer ju ut. nu är de sovdags, ska se till att bli lite småtrött först, imorgon är de träning och lite hemmjobb


work

jobb till 18, sen hem och mysa med la familia. xfactor och hemmagjord pizza! längtar


prison break

halva priset på bik bok idag, härligt som tusan! blev mycket shopping. nöjd är jag allt. nu behöver jag inte shoppa på ett tag, men det kommer jag nog göra ändå. så är de alltid. finns ju nästan inget roligare.

prison break nu efter att ha gjort en panglunch. biff, bea och pommes.matkoma nu så de hette duga. städning behövs och sen är det träning. får se hur de går, mina ljumskar är helt döda fortfarande...


hallådär

vaknade nu och ligger kvar och drar mig i sängen, älskar att sova. eller ibland är det lite långtråkigt. men mestadels skönt, ska sätta på ett avsnitt av prison break och sen koka ihop lite mat. jobb sen, ska bli skoj. hejdo


härlig dag

tisdag och lite nervös i magen just i detta nu. imorgon är de jobb 14-20,
missar träning osv.. tråkigt men min ljumske är död så kanske lika bra.. ska fasiken tjäna pengar tills jul, många julklappar ska handlas!!


Soffläge all day!

Luuuugn dag idag. Ska ligga inne och kika på prison break. Träning 17.00 också. Imorgon jobb 06.50-16.00. Skönt att jobba ihop lite cashies. Speciellt när man får dom pengarna innan jul :-)


Nov. 04, 2012

Fet maskerad igår kväll. Satte självklart sina spår, idag är jag trött. Jobbade 16-19, perfekt jobbpass idag om du frågar mig. Varit och hälsat på farmor på kyrkogården och det var riktigt fint där med alla tända ljus. Missade solsidan så nu blir det att kika på tv4play innan jag somnar.


saknar dig


Friday!

bra morgon idag.... eller inte, lite jobb 06.00-09.00. Ingenting med tre timmar, men jobbet behöver hjälp. sen är de ju fredag också, underbart!! och imorgon är de lördag :-) wiho


Nov. 02, 2012


RSS 2.0