Hemfjällstangen

En lång dag idag.. Matchen slutade oavgjort och det blev 25 minuters speltid. Kändes bra!

Nu är vi i Sälen. Stadgat oss osv! Väntar bara in grabbarna. Imorgon är det en dag full med skidåkning, ska bli fetnice.

Mys i "stugan". Känns fel att kalla det stuga när det är större än mitt hus i Eskilstuna.


Trött som ett as

Stulen telefon osv. Glider numera runt med felles gamla iPhone. Samma nummer dock, så de är skönt.

Match imorgon och sen beger jag mig till sälen. Det har man längtat till så skönt att dagen snart är där.

Nu somnar jag om 10 sekunder, så godnatt kram


Än spelar tiden inte någon roll. Ingenting kan hända oss innan klockan slagit tolv

Lagfoto igår, snygga vi alla blev! Sen spelade vi lite match med de små knattarna. En härlig stund.

Sitter nu och avnjuter en fin frukost och lyssnar på bo kaspers orkester. En harmonisk frukost. Njuter av stunden typ.

Jag är som ett barn, men jag räknar ner till Sälen. 2 dagar kvar nu. Jävlar i havet vad kul jag tycker det ska bli.


Morn!

Med tanke på att jag typ ägnade hela min lediga dag till att sova igår, så är det oerhört jobbigt att gå upp idag. Borde vara utvilad och dittan och datten. Men nu vill jag bara ligga kvar i sängen, även fast det ska bli skönt att jobba.


Fortfarande helg, fast ändå inte

Helgen gick fort as always, men eftersom jag är ledig idag så är ju inte min helg slut egentligen. Men tråkigt att vara ledig när alla andra jobbar. Det är skönt att jag jobbar resten av dagarna. Och det blir verkligen kortvecka. Längtar så mycket till jobbet imorgon, ska vara med förskoleklasserna som det var jättelängesen jag var hos. Ska bli kul att träffa de små liven. Det behöver man ibland.

Sen på fredag är det Sälen som gäller. Det ska bli så jävla kul rent ut sagt. Åker med fantastiska människor, pricken över i:et.

Igårkväll spöade jag och Joel Elin och Dan på spel... Eller inte, de fuskade :-(


Sunday

Vinst igår även fast vi inte spelade allt för bra. Eller så bra som vi kan. Härligt att vi kan vinna ändå.

Älskade söndag idag. Jag är vaken nu(?) Ligger i sängen och kollar film och spelar candy crush. Blivit lite halvt beroende av det igen. Känns bra på något sätt. Bra tidsfördriv. Och idag måste jag lägga mig i ett solarium. Börjar bli alldeleees för blek.


🚗

Härligt det känns med nytvättad bil, torkar allt invändigt också och nu är det bara dammsugning som fattas. Det är ju vår snart och klart pärlan ska få bli lite vårfin!


Gameday

Fotboll hos Lundberg igår. Sällskapet var perfekt men fotbollen var inte alls bra. Besviken osv. Har sovit dåligt inatt och kan inte sova längre, men måste nog försöka..

Match idag mot qbik, taggad!!


Ledig imorgon, älskar det

Mys i min källare med ellan. A cinderella story kikades på, bradålig film. Vet inte riktigt vad jag tycker. Men en bra kväll iallafall! Trött nu och vill sova, men ett avsnitt av familjen annorlunda ska jag se. Måndagens avsnitt <3

Pengar tillbaka på skatten också. Var bombsäker på restskatt så lite semesterpengar till midsommar sitter fint. En resa på den!


Torsdaag

Idag är det jobb 8-14.15 som gäller, sen kör vi på långhelg som det ser ut nu iallafall. Kanske blir jobb fredag, vem vet. Godmorgon iallafall!

Marklyft på gymmet igår


Dagens feeling

Välbehövlig kväll hemma hos Wahlströms. Pizza(för mig), fotboll och bra sällis. Signar ut nu. Dagens jobbdag gör mig helt slut i huvudet. Orkar inte tänka klart. Hoppas på en bättre dag imorgon! Det blir det, måste tro på det iallafall. Fotboll på kvällskvisten imorgon, det längtar jag till..

Godnattkram


Sleepyhead

Sovmorgon idag så ligger och drar mig i sängen. Något konstigt har hänt med min högra vad. Vad vet jag inte, rolig ordvits. Jobb till 14.25 idag. Sen är det gymet som gäller, individuell träning. Champions leauge sen. Damer. Duger fint!



Myser med mig själv. Misstolka inte!

Hoppades på lite sällskap en tisdagskväll som denna, men så blev det icke. Blir onsdagsmys istället, fungerar lika bra. Kollar skruva den som Beckham nu. 100 år sen sist, minst.

Kommer somna tidigt ikväll. Känner ingen anledning till att vara vaken länge. Och som jag sa tidigare, jag älskar att sova. Sovmorgon imorgon till 9.20 också. Ännu mer sömn. Mmmm, I love it..


Dags att tupplura

Det bästa jag vet är att powernapa på dagen efter jobbet och innan träningen. Det finns nog inte mycket saker som är bättre än att sova på dagen. Därför är det så underbart när man slutar jobba klockan 13 och inte har träning förrän 17. Då kan man åka hem och andas ut. Jag tänkte lägga mig i sängen och kika slutet på top model som jag missade igår. Gick och la mig tidigt igår med. Jag är så jäkla kvällstrött nu för tiden. Längtar hela tiden tills jag ska gå och lägga mig på kvällen. Jag kan nog aldrig få nog av sömn...
 
Höres!
 
 

BOOM, vilket humör.

En lugn dag på jobbet idag. Att börja åtta och sluta ett är ju inte fyskam. Idag är det mer än välkommet. Har en glad känsla idag, blir glad vad jag än tänker på. ÄLSKAR den känslan, den kan mer än gärna få stanna.

Snö ute idag. Egentligen borde jag vara irriterad och arg, men i dont give a shit just nu. Låt det snöa. Våren kommer, så småningom. Och den som väntar på något gott...


En bättre måndag.

Älskar när det är bra saker på tv, som det inte är alltför ofta nu för tiden.. Idag är det iallafall det, familjen annorlunda och top model. Älskar måndagskvällar. Lyxat till det lite extra också med ost, kex och jordgubbar. Sen åt jag en bakelse också, den satt fint kan jag lova.

 


En bättre måndag.

Älskar när det är bra saker på tv, som det inte är alltför ofta nu för tiden.. Idag är det iallafall det, familjen annorlunda och top model. Älskar måndagskvällar. Lyxat till det lite extra också med ost, kex och jordgubbar. Sen åt jag en bakelse också, den satt fint kan jag lova.


En riktig livsnjutare


Måndag 18/3

Sovit som en stock inatt. Somnade innan klockan tio, vilket inte är så vanligt för att vara jag. Orkade inte ens titta klart på barca. Sov till tio idag, tolv timmars sömn. Hur skönt som helst, men nu vill jag bara sova mer.. Ska iväg och jobba lite på eftermiddagen. Egentligen inte jobbigt alls, men vill bara inte lämna min säng... Så ska jag ha idrott, något jag fruktar faktiskt. Får se hur det går, kanske flikar in här och berättar hur bra det gick. Eller inte.
 
Träning sen. Får se hur det går med min nackspärr. Värmekudden är på. Den ska nog göra susen!
 
 
 
 
 
 

Söndag

Söndag är en dag jag börjar tycka om mer och mer. Förut hatade jag verkligen söndagar för de innebar att det var skola eller jobb dagen efter. Nu är söndagen veckans mysigaste dag, helt klart. En slappdag rakt igenom!

Trevlig kväll igår har satt sina spår lagom idag. Är lite halvtrött och på verkligt myshumör! Brorsan är kvar så blir film och fotbollstittande ikväll. En bättre söndag.

 


16/3

Vinst, och om en månad ungefär hade det varit tre poäng. Bra kämparglöd hos SAMTLIGA.

Beger mig iväg till Lundberg nu, hoppas på en fantastisk kväll!


Morgonstund har guld i mun

Och så var det det där med att inte kunna sova längre på morgonen.. Har tvingat mig att ligga kvar i sängen sen halv sju. Lyssnar på lite ljuvlig musik i mina öron och njuter av denna dag. Gameday. Taggad till 120.


Sovdags

Superfin fredagseftermiddag/kväll. Bowling med laget och sen pingis med stora delar av laget. Nu är jag trötter och det är dags att sussa. Imorgon är det gameday, alltid lika spännande. Ser fram emot det.

Godnattkramar


FRIDAY MORNING

Ligger och drar mig i sängen framför djävulen bär prada. Känns verkligen som lördag, men fredag och det innebär att det är längre kvar till jobb på måndag.. Låånghelg i mitt hjärta

Idag ska jag göra om min blogg har jag bestämt mig för. De som använder blogg-appen störs väl inte på min design, men jag gör det! Mer än någonsin faktiskt.. Så dags att göra något åt det.

Kram


Ho hey!

Träningen gick åt fanders för min del. Inte värt att lägga energi på egentligen.. Dock ganska svårt. Löpningen var tuff, men kändes skönt efteråt. Imorgon blir det bowling med laget. Har velat bowla jättelänge, så jag är nöjd. Mysig aktivitet!

Kikar film och myser med broder min. Fin torsdagskväll 👌


Sen uppdatering..

Åkt runt idag med till skolor, och jävlar vad jag har åkt runt idag. Från Ärla till Näshulta, till Stora Sundby. Egentligen inte jobbigt, bara långtråkigt typ. Blev genast gladare idag när jag fick veta att Totte kommer till Eskilstuna ikväll. Jag behöver en powernap nu, för sen är det träning. Äntligen är det den sista gången vi har den hemska torsdagslöpningen. Kanske till och med värt att fira.

Guten Nachten!


GLÄDJEKICK

Haft ett glädjerus hela dagen. Barcas uppvisning igår får mig att skina upp.
Har tittat på highlights från matchen x antal gånger. Får inte nog!

Varit på skolor och marknadsfört kuriren-bollen nu på förmiddag. Jag anser mig klar för idag. Har ju trotsallt imorgon och fredag på mig, så det är lugnt.

Träning ikväll, positionsanpassat. Håller tummarna för mycket avslut. Behövs att tränas på..


monday

Jobb idag, vickade som musiklärare.. Tog kål på mig
Resten av veckan blir det jobb med United. Promota lite! Nu håller kvällen på att lida mot sitt slut, längtar till min säng. Ska bli förjävla skönt att sova..

Mys med ellan nu


HJÄRTA


Over and out

Godnatt. Längtar till imorgon, måste bli en bättre dag..

Fått ordning i rummet idag för övrigt. Nybäddad säng kan vara det bästa som finns. Godnatt ännu en gång.


Gameday

Ingen feber på hela dagen så det lutar åt match ikväll. Mye bra! Blev bjuden på en fin lunch på Sveaplan av padre. Konstigt ställe att käka på, men deras grillbiff alltså. Helt siiiinnes! Ska ta mig en powernap nu. Behöver det känner jag, gick upp för tidigt imorse.. Kjamis


TBT


Idag får jag säga perkelä

Aningen deprimerande att ligga i sängen med feber en torsdag som denna. Speciellt med match imorgon! Jag vill göra allt för att bli frisk. Redan kikat på en film och fler blir det nog. Har ingen ork till candy crush, då är det jobbigt alltså...


Hoover ball

Fick ha lite roligt på träningen idag. Eller det är väl alltid roligt, men vi fick ha det lite mindre seriöst. Hoover ball stod på schemat. Volleyball fast med medicinboll, typ. Och vi vann, tänka sig att jag fick tillhöra "det äldre" laget. Vuxenpoäng va ;-)

Jobbdag imorgon, men längtar till imorgon kväll för då väntas Pippi-mys-kväll med Ellan.. Huuuuur fint låter det då! Förövrigt längtar jag till Sälen, ska bli så jäkla bra.


Sad

Blir jätteledsen när jag går in på bloggappen och ser att mina vänner inte uppdaterat sina bloggar.. Sen är jag lika dålig, det är ju fy skam.

Tror jag börjar bli sjuk. Är helt slut. Ligger i soffan och orkar inte ens spela candy crush. Täppt näsa och halsont, fy jävlar vad jag inte vill bli sjuk nu. Har inte tid för det.

CL nu, det ska jag orka med. Tjing!


Mar. 02, 2013

Fin lördag med match mot Gnaget. Spelsugen efter att ha suttit på läktaren förra helgen. Tråkigt med ett insläppt mål på tilläggstid. Men bra spelat av hela laget, så de får gå ändå. Jag och Elin stannar hos Totte över natten som bor i Solna. Precis ätit pizza och nu ligger vi i sängen och kikar film. Båda är helt döda. Tidigt i säng! Tåget imorgon till Västerås för att kika city, riktiga supportrar. Heja!


RSS 2.0