DET SKA VARA ETT JÄVLA FLÄNGANDE

Ska vara sådär superduperjobbig och byta bloggportal igen. Från och med detta inlägg hittar ni mig på asserstam.forme.se . Främst för att jag gillar att det går att gilla inläggen där, känns som att man kan få lite mer respons på sitt skrivande. Så gillar ni något, tveka inte att klicka på gillaknappen. Det har blivit något knasigt med min nuvarande blogg så går inte ens att kommentera på den. Det suger!
 
 

-




GAMEDAY x2

På bussen mot Bosön nu, lyssnar på musik och spelar candy crush. Bästa uppladdningen och fokushittaren.

Gårdagens match.



FÖRRESTEN..

 
.. så köpte jag med mig jeansen hem jag hade bild på imorse. Jag är kär!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

SKÄRPNING

Hemkommen från Elena nyss och nu ligger jag parkerad i soffan, kikar på film och spanar runt på lite bloggar. Behöver sova strax, känner mig helt slut nu. Som vanligt är jag så dålig på att ta bilder och lägga upp på bloggen, måste bli en bättring på den fronten. Elena pluggar till grafisk designer så hon hjälpte mig i alla fall göra ett självporträtt. Blev väl inte sådär jättebra, men alla är ju gröna i början. Det kommer komma en bild på resultatet ;-)
 
Nighty, puss

EN VINST ÄR ALLTID EN VINST

En bra genomförd match för vår del, så stolt över laget. Vi kämpar och sliter för varandra. Blev drygt 70 minuter speltid för mig idag, ska även med f19 imorgon till Bosön för att spela mot AIK. Speltid ska man inte tacka nej till, det är ju så jäkla kul att spela fotbol. Bara kroppen pallar, men det ska den nog göra. Bara se till att äta bra och få ordentligt med sömn. Det där gamla vanliga ni vet.
 
Mamma, pappa och Leo är här nu, men lämnar mig snart. Då kilar jag över till Elena för lördagsmys. Bra uppladdning för morgondagen!
 
 
 

JEANS

Är alldeles förälskad i utsvängda jeans. Tycker att det kan vara så snyggt att matcha med converse eller ett par ballerinaskor och en stickad tröja. Har ett par här hemma som jag vuxit ut, visserligen köpte jag dom så det passade precis. Det kanske inte var så smart med tanke på all fys vi kör. Nu är det ett mysterium att få på sig dom, de stannar vid låren, så jag behöver införskaffa mig ett par nya. Jag har kikat runt lite på olika hemsidor och hittat ett par som ser ut att vara precis i min smak. Hoppas dom sitter likadant också. Svarta utsvängda kostymbyxor är jag på jakt efter också.
 
 
 
 
 

IDAG ÄR JAG GLAD

Sovit väldigt bra inatt och ätit en bra frukost. Vilar till en film nu, sen ska jag trycka i mig lunch också. Allt för att få mig så mycket som möjligt innan matchen. Vatten dricks i mängder också. Idag kör vi!
 
 
 
 
 

BUMS I SÄNG


Haft finbesök här hemma ikväll, vi kikade på trubbel i paradiset och åt lite godsaker. Nu måste jag bums i säng för imorgon är det match, så spelsugen. Imorgon kväll kommer päronen över hit också, för då ska jag bjuda på mat. Vet inte riktigt vad jag ska bjuda på, har lite idétorka. Ännu en av anledningarna till varför det blev hämtmat idag. Men google brukar lösa alla problem, så får bli en sväng in på det imorgon.
 
Godnatt, puss och kram!
 

DET ÄR DAGS FÖR FREDAGSMYS

Blev att köpa thai-mat till middag idag, hade verkligen ingen ork för att laga mat. Så skönt att det finns folk som gör det åt en då. Ikväll tror jag att det kommer några tjejer hit och myser, så behöver faktiskt plocka iordning lite. Sen ska jag ta mig till konsum för att fylla på skafferiet lite. Alltid något som saknas.
 
Så vi hörs, kram!
 
 
 

FREDAGSFRUKOST

 
Behöver dra på mig kläderna och bege mig till mormor och morfar. Ska dit och hjälpa dom att städa lite. Mormor klarar inte av att städa och morfar vet absolut inte hur man gör. Så då får jag göra det! Jag är ju ganska inne i det i och med att jag städade hela min lägenhet igår. Okej, den är 36 kvm så inte så mycket att skryta om, men det tog tid..haha.
 
Ha en bra fredag allihopa, puss!
 

ATT TITTA TILLBAKA OCH INSE

Ibland är det skönt att slänga sig tillbaka i tiden och minnas sånt som varit.. Så idag valde jag att lägga upp lite throwback-bilder dagen till ära. När jag gick igenom bilderna samtidigt som jag la upp dom fick jag en bra känsla i magen. Så bra man hade det när man var yngre alltså. Menar absolut inte att jag inte har bra nu, men allt var så mycket enklare då. Man bara fanns till. Värsta klyschan, men jag tycker att det var precis så. När man tar sig tid att ta fram gamla bilder inser man också hur mycket man saknar människor som tidigare var i ens liv dagligen. Blir så sentimental när jag tänker tillbaka på allt som varit, både bra och dåligt minnen. Så typiskt mig..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WHOEVER YOU ARE, BE A GOOD ONE

Detta väder gör mig så ledsen. Om det ändå skulle börja snöa igen, varför fick vi då en skymt av sol och vårtecken? Nu blir man ju bara ännu mer ledsen när man vaknar upp inser att marken är helt täckt av snö. Men det är bara att hålla ut, jag vet ju att våren kommer att komma. Nån gång.
 
Just nu ligger jag och kikar på OS-studion i soffan. Har bestämt mig för att göra någon nytta idag, så det blir storstädning av lägenheten. Älskar när det är fräscht.
 
puss!
 
 
 
 
 
 

ÄNNU EN KVÄLL MED FOTBOLL

Ännu en kväll med CL hemma hos Elena. Så mysig lägenhet, man blir ju lite avis. Alltid så att man vill ha det som man själv inte har det.

Har haft klia i ögonen från och till under väldigt, väldigt länge. Är inte allergisk mot något (som jag vet), så vad kan det då vara? någon som vet? Får iallafall panik. Går ju inte att inte klia liksom.




GODMORGON

Dags att ta mig till vallen för morgonträning. Löpning och styrka på schemat, kämpa Anta.

PRICKEN ÖVER I:ET



Elena bjöd på thaikyckling och det var supergott. Inte visste jag att hon var en sån bra kock. Till efterrätt blev det frukter som vi fick doppa i smält choklad. Perfekt! Att Barca vann över City var pricken över i:et ikväll. Fler såna här mysiga kvällar med fantastiskt folk vill jag ha.

Godnatt, puss och kram

Jag ba älskar dig!

Imorse var vi iväg med Leo till veterinären. Inget allvarligt som tur är, vi var där och klippte hans klor. Han får verkligen panik när man ska göra det på honom, vet inte hur många gånger vi har försökt. Idag testade veterinären också men det slutade med att vi fick ge honom lugnande för att det ens skulle gå. Det får bli så nu, hellre det än att man ska skrämma honom. Han har en tendens att bli lite groggy efter att han har vaknat. Alltid lika söt när han vinglar omkring.  
 
Behöver få någonting i magen innan träningen. Känns som det var längesen jag spelade fotboll. Ja, fyra dagar är i och för sig ganska länge. Ikväll ska vi över några tjejer till Elenas nu lya och kolla Champions legaue. Spännande!

SABOSKIRT

 
Älskar verkligen Saboskirts kläder. Så fina och somriga kläder i precis min smak. Har plockat ut några guldkorn som är mina favoriter på deras REA. Allt till oförskämt bra pris också!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JAG SAKNAR DET, OFTA.


Amanda tog verkligen orden ur munnen på mig. Vad avundsjuk jag är på alla som åker iväg på studentkryssningen. Det ligger högt på roliga saker jag gjort under mitt liv. Blir alldeles nostalgisk när jag tänker på det. SJUKT kul hade jag. Jag bokade inte först, men när det började närma sig bestämde jag för att följa med. Vilket jag absolut inte ångrar! Hoppas alla som är där nu får en fet kväll/natt, och minns det lika bra som jag gör två år från nu.
 
 

FRAMSTEG

 
Otroligt nöjd med dagens träningspass. Inte haft så stora framsteg när det kommer till styrkan tidigare, men nu har det tydligen vänt. Ökade mitt personbästa i knäböj med 9 kg från förra gången. Så nu har jag ett max på 80kg och jag är sjukt jävla nöjd. Sån underbar känsla när man verkligen får betalt för allt slit man gör, det är det man får tänka på. För det är inte alltid roligt att träna, det är det inte.
 

HAPPY THOUGHTS

Slänger i mig lite rester från gårdagens middag just nu. Så lycklig att solen kikar fram så idag vill jag inte sitta inne. Ska kila över till Elins place och se till att vi fångar dagen, typ.
 

TO DIE FOR





Tycker det är så förbannat snyggt med slitna boyfriendjeans till ett par nätta klackar. Det ska jag matcha i sommar.

JUST DO IT

Kvällens största sysselsättning har varit att kika på fotbollsskor inför den kommande säsongen. Det är så att vi ska lira i Nikeprylar i år, inget mig emot. Älskar Nike! Dock är inte utbudet jättestort i fotbollsskor för oss med lite mindre fötter. Jag tycker i alla fall att Nike har de bästa JR-skorna, så det är tur i alla fall. Återstår att se om man ska beställa ett par egendesignade skor eller om man tar några som redan finns klara. Dessa är ett par som faller mig i smaken, som redan finns färdiga.
 
 
 
 

FAMILJESTUND

Ikväll åt familjen pulled pork för första gången. Vi valde att äta det med tortillabröd, grönsaker och guacemole. Precis som till tacos. Det var faktiskt över mina förväntningar. Så nu är jag mätt så jag håller på att spricka. Det är planerat att jag stannar kvar här ikväll och bara myser. Jag har lust att baka kladdkaka, ska bara se till att finna orken. Det skulle ju vara såå gott.
 
 
 
 
 

PANNKAKSLUNCH

 
Pannkakslunch hemma hos m&p söndagen till ära. Har passat på att tvätta kläder när jag väl är här, tvättkorgen var verkligen överfull hemma. Imorgon ska min lilla bil in på service så nu ska den tvättas. Får hjälp av pappsen. Som vanligt ställer han upp.
Nu väntar han, så dags att dra mig. Kram!

LOVE IT.






LÖRDAG

Jag och Beck kände för att hitta på något idag, så vi åkte till k-holm för att heja fram city till vinst. I snöblandat regn och en hemsk vind stod vi där, måste säga att vi är riktiga supportrar. Iallafall idag..

Kvällen spenderades hos familjen Arodin. Hade en sjukt mysig och trevlig kväll.






HAR DET SÅ BRA

Har för tillfället världens bästa kväll. Har gosat upp hemma hos Vaila och Louise med madrass över hela golvet. Vi tittar på When a man loves a woman, perfekt alla hjärtans dag film. Förövrigt är dagen slut nu, men ändå. Vi fortsätter mysa, det är ju trotsallt fredag och helg.




VART ÄR MITT BLOMBUD?

Ligger i soffan och behöver min vardagliga eftermiddagslur. Än mer idag eftersom det är match som står på kvällens schema. Taggad till tusen! 

Efter matchen blir det "alla hjärtans dag-mys" hos Vaila och Louise. En myskväll för oss som inte har någon annan dejt eller dylikt, kan bara blir härligt :-) En sak jag älskar med alla hjärtans dag är att man får obegränsat med kakor,  gelehjärtan och annan fika på jobbet.. Kramar flödar också, varför kan det inte vara så varje dag?








NYTT I GARDEROBEN




SHE IS HOME

Hur glad blev man inte igår när det knackade på dörren och utanför står Signe(!!!) Så jävla härligt att se henne igen, blev ett härligt kramkalas.

Nu ska jag äta en kanonfrukost, klä på mig kläder och sen kila till jobbet. Ikväll är det match, äntligen säger jag bara!




EN REGNIG DAG I FEBRUARI

Slutade tidigt på jobbet så mötte upp Amanda på stan, kikade runt lite och Amanda åt sushi. Jag har inte riktigt lärt mig att äta det ännu, ganska synd för det ser gott ut. Fick med mig ett linne hem. Kommer upp bild på det :-)

Nu är vi hemma och Amanda har fått i uppgift att vaxa mina ben. Nu kan håret inte bli längre, så bara att köra.





SPRING/outfit

 
 
Dragit ihop en outfit som jag mer än gärna använder i vår. Så avslappnat men snyggt. Låt våren kommaa.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EN RUNDTITT

Här kommer lite bilder på mitt älskade lilla hem. Så underbart att komma hem och tända massa ljus och bara mysa. Funderar dock på att uppgradera mig till en större säng. Konstig känsla att gå fråm en 180cm säng till en 90cm säng. Men tycker på något vis att det är mysigt att det blir som ett litet rum, med både säng och byrå.

MORGONLÖPNING - JOBB

Tog mig upp imorse och hängde på låset till forever 06.30. Och sen sprang jag dagens intervaller. Synd för de bredvud mig som hade tänkt sig ett lugnt träningspass på morgonen Jag pustade och flämtade som aldrig förr. Löpbandet har nog aldrig skakat så mycket heller. Jag tog mig iallafall igenom det och nu sitter jag på jobbet. Känner mig både pigg i kropp och knopp, förutom en krampande vad.






20.39

En tidig kväll i säng för en gångs skull. Väldigt tidigt faktiskt, ska se till att orka ta mig upp innan jobbet imorgon och träna. Så jag har intervallerna och styrkan gjord, så slipper jag göra det på kvällen. Gillar att få jobbiga saker och ting gjorda och slippa gå runt och tänka på dom. Sån är jag!

Hur som, time to sleep.





JAG SKA ELDA UPP SNÖN SÅ VÅREN KOMMER FORTARE

Jag börjar få vårkänslor och blir så glad. Snön börjar smälta och fåglarna kvittrar sådär mysigt. Då och då påminner jag mig att det faktiskt bara är februari och att det är ett tag tills våren är här på riktigt. Men ni måste väl hålla med om att det är mysigt med vår? Man kan slopa vinterjackan och bära lättare skinnjackor eller andra snygga vårjackor, sitta ute i den efterlängtade solen och äntligen träna i shorts och t-shirt. Våren måste nog vara min gladaste årstid. Då är det inte så svårt att ta sig upp ur sängen på morgonen. Jag ska nog ta och göra som Madicken och elda upp snön så våren kommer fortare.
 
Anta, 16 år gammal.. Ser typ likadan ut som jag gör nu, förutom håret då. pinsamt.
 
 

ÄLSKAR DIG FÖR DET

Fick ett sms om att pappa varit på Peugeothuset och köpt grejerna som jag skulle köpa och att han även lagat min bil. Så skönt att slippa lämna in den för reparation, för det är inte gratis.

Älskar att ha en pappa som ALLTID ställer upp. Helt underbar är han, som en bästa vän faktiskt.




@EMELIES HÅR HOPP & KÄRLEK

Var på VIP-kvällen på Emelies salong idag efter träningen och det var såå fint. Blir så avundsjuk. Där kommer man att trivas när man ska göra sig fin. Åkte sedan och hjälpte till lite i Elins lägenhet, där kommer det också bli väldigt fint.

Precis ätit glass och hallon och ska alldeles strax dra mig mot sängen. Ska läsa några sidor innan jag måste sova.








JOBBDAGS


TV innan jobb. Skulle egentligen haft en kort dag och bara jobbat till tolv. Nu ska jag stanna till 16 istället, det är jag glad för. Glad för alla timmar jag får. Sov så skönt inatt, det var helt himmelskt. Så längtar till sängen ikväll igen, bästa. 

SÖNDAG 9/2

Är så trött och vill egentligen sova, men PSG-matchen blev helt plötsligt väldigt spännande i och med att Monaco kvitterade. Det är bara 10 minuter kvar, det ska man väl orka. Jag ska ju inte jobba länge imorgon, så det behöver jag inte tänka på iallafall.

Måste förbi peugeothuset imorgon efter jobbet och införskaffa några grejer till bilen i och med att den pajade lite lätt i fredags. Inte nog med det så pajade nyckeln i samma veva. Kunde nästan tro att det var fredagen den trettonde.




DAGENS






SLEEPTIME

Mysig kväll hos Vaila o co. Blir så glad av dem när jag egentligen inte är på bra humör, sådana vänner uppskattas. Nu behöver jag sova, gäspar stup i kvarten. Det blir en bättre dag imorgon, det vet jag. För söndagar är fina!




GAMEDAY

Bra match av tjejerna idag(!!) Tråkigt bara att man icke får vara delaktig, var så sjukt taggad. Löpning efteråt iallafall så man inte tappar konditionen, hemskt då men skönt nu. Sitter hos m&p nu, ska äta lite solo pasta som är kvar från lunchen. Sen ska jag heja på Thunis. Förmodligen hos utlänningarna.

Imorgon ska jag till Västerås med med mamma och pappa. Då kan jag köpa sånt jag ångrar att jag inte köpte på IKEA.




FRUKOST


med bra sällskap

FRIDAY IM IN LOVE

Fredag, fredag, fredag. Jag älskar dig! 
Godis, film, chips och Amanda. Kan inte bli så mycket bättre. 




DREAMS


 
Drömmer mig bort till sommaren 

RELAXED



Tända ljus, en stor kopp te och en bra bok. Nu är jag totalt avslappnad så ska bege mig mot sängen. Godnatt allihop!

ATT FÖRSTÅ TJUSNINGEN

Jag har börjat förstå tjusningen med matlagning nu. Klart att jag har tyckt att det varit tråkigare tidigare när jag tex lagat korv och pommes eller köttbullar och makaroner. Nu när jag har börjat mixa lite som jag själv känner för och se vad som egentligen passar ihop börjar det bli roligare. Jag känner att när jag börjar tämja lite på gränserna så blir det roligare, man vet liksom aldrig hur det kommer att smaka i slutändan. Ibland blir det fem av fem toasters, ibland inte alls lika bra. Det är det jag tycker är tjusningen, att lära sig nytt hela tiden. Och man lär sig inte så mycket nytt om man bara lagar köttbullar och makaroner, eller hur? ;-)

PARADISE HOTEL

Att man kan tycka så illa om en person som man bara sett på tv alltså. Visst spelade Jeppe bra, annars hade han inte stått där i slutändan med pengarna. Men fan vilken jävla människa beter sig sådär. Usch fy och blä. Jag bara önskade att Aina skulle släppa kulan tidigare, även om det var på 50 000. Allt för att den bombade killen skulle stå kvar med sina 787 kronor på kortet... Sjukt också hur man kan sätta sig in en dokusåpa och bli både så arg och glad. Paradise har den effekten, tyvärr..

MASSA MYS

Hänger med Limpan, Carro och Tova. Asmysigt, taggad som fan till Paradise. Vad som helst kan hända, så jäkla spännande. Kul att träffa dessa tjejer, händer inte allt för ofta.
Ledig imorgon, men behöver till naprapaten för har ont i min rygg..




LUNCH




RUN BITCH RUN

Och så är det onsdag morgon igen. Veckan går för fort, men det är bara att köra på. Världens härligaste känsla efteråt.

TIME TO HIT THE BED.

Hemma och i säng nu efter middag och mys hos Felle. Behöver sova och ladda för imorgon, då ett tufft träningspass väntar. Idag har jag varit ledig från jobb och inte gjort någonting ansträngande. Längesen jag hade en dag jag inte kände att jag behövde göra någonting. Antingen har det varit vanligt jobb eller jobb med sponsringen. Så idag har jag solat och färgat håret. Utväxten och någon liten nyans mörkare. Känns fräscht :-) Testat en ny rätt på ming också, friterad fläsk i sötsur sås. Blä.




KLÄDER FÖR VÄDER




GODMORGON/GODNATT

Beck har åkt till skolan och nu somnar jag om, bästa.som.finns. Så godnatt




DILLE

Lugnt crossfitpass idag, och ett väldigt effektivt. Kanske var för att vi inte gick igenom olika tekniker osv, vi bara gjorde det som skulle göras. Gjorde en brutalt god middag här hemma med beck, fått dille på rotfrukter i ugn. Jag hade verkligen inget stopp i magen, tre portioner mat och efter det tog ja choklad direkt. Det smäller väl till snart.







SLEEP WELL

Helgen lider mot sitt slut och en ny vecka väntar. En vecka där vi spelar vår första träningsmatch, tiden går så fort. Snart står vi där i april och ska spela första tävlingsmatchen, herrejösses. Behöver se till att få lite sömn nu även fast jag känner för att vara uppe lite till. Kommer ångra mig imorgon annars, som alltid.. för då ska det arbetas.

Godnatt









IKEA

IKEA idag med bra människor. Fick med mig mycket smått och gott hem, sånt som alltid är roligast att köpa. Sen så fick jag äta den underbara laxen med hovmästarsås och kokt potatis. Den är såå god. En powernap senare är jag lite piggare, men blir en hellugn kväll.




LONG DAY

Det har varit en lång dag idag, men en kul sådan! Hela dagen blev så lyckad tack vare fantastiska lagkamrater. Nu behöver jag ladda om för en lång dag imorgon igen, för då väntar Ikea. Skulle vilja ha några fina koppar och gärna lite nya tallrikar. Inte jätteförtjust i mina, men tack mamma och pappa för jag fick era. Ett stort tack!






NÖJD MED TILLVARON




RSS 2.0