.


pluggfritt lov, de vore nice

Dags att ta tag i det nu. Vill ha ett lov helt fritt från plugg! Så det är dags, börja kämpa anta

here it comes



oerhört oskön bild, men den får duga


söndagsmat

Det är idag man ska vakna och ha ångest över att det är skola imorgon, men inte idag! För imorgon har vi lov och fan vad glad jag är.

Jag vet inte vad jag ska dela med mig av alltså. Inte så mycket som händer nu för tiden. Barca vann med 5-0 igår, ska alldeles strax dra igång lite plugg sen är det dags att grädda våfflor, älskar våfflor med grädde och sylt och ett iskallt glas mjölk. Riktig söndagsmat ju! Får väl se senare vad kvällen har att erbjuda. Något ska man ju lyckas hitta på iallafall

jag signar ut



barca

Sitter vid datorn nu och kikar på barca och passar på att skriva ett inlägg. Ni som är intresserade av matchen kan jag meddela att barca oleder redan med 1-0. Den hemmagjorda pizzan var väldigt god men det finns hur mycket som helst kvar så det blir väl det att äta imorgon med.

Verkar inte bli någon bio imorgon men tur det kanske. Hade nog inte kunnat somna på en vecka.. Skräckfilmer är inte min grej även fast jag tror det..


30/10

Fick med mig ytterligare lite grejer hem igår när jag var nere på stan med Felicia. En stickad väst typ, eller hur jag ska förklara det, ett nagellack och en  basic-tshirt. Klantig som jag är glömde jag tshirten och nagellacken plus min plånbok hemma hos Felicia. Bra gjort! Så idag var det brorsan som fick bjuda på subway. Var hur längesen som helst jag käkade det och var väldigt besviken på att den var kall när vi kom hem. Inte alls lika gott som vanligt. Men det är lov och jag är glad ändå.

Ikväll kommer pappas kompis förmodligen över och han är känd över sina hemmagjorda pizzor, så han ska nog få en tillaga en sån till oss. Jag undrar, varför känns det alltid som allt hemmagjort är så mycket nyttigare?

Tråkigt bara att Milan spelar samtidigt som 'Så mycket bättre' visas. Får helt enkelt prioriteras dedär..

Men nu, dags för tyska adjektivets böjning. Sååå lockande


helg, lov, fredagsmys. YOU NAME IT

fredag, vilket betyder helg
fredag, vilket betyder lov
Idag är jag glad

Kom nyss hem efter ett stadsbesök med Michan. Fick med mig ett par sammetsleggins och en klocka hem. Smällde nyss i mig en corner och ska strax ta bussen ner till stan igen och möta upp Felicia. Blir en sväng på stan igen och sen idoltittande hemma hos Ludde Wallinder himself. Ganska soft fredagskväll ändå. Jag äälskar fredagsmys.

Känns ganska knäppt att det redan är lov. Vadå, jag har ju typ varit i skolan en vecka och sen lov? Lite konstigt, men alldeles fantastiskt. Oerhört skönt. Ska se till att huvudet släpper ordentligt nu.

Ryktas om att man är medtvingad att kolla på SAW på bio på söndag. Till råga på allt är det väl på 3D också, eller är jag helt ute och hojar? Jag vill VERKLIGEN inte gå, men vad gör man inte för sina nära och kära. Fast jag överväger fortfarande..


bad

jag saknar mina vänner i spanien och kommer sakna några sötisar som åker imorgon med.. Men som sagt, ni får njuta järnet!

Har ägnat den mesta delen av kvällen till mig själv, vilket alltid är skönt! Fixa naglar, ta ett långt bad och lyssna på lugn musik. Perfekt när man är lite sliten. Så nu är jag fit for fight och ska ta tag i lite plugg som ligger vänster om mig på bordet.. Inte jättefrestande direkt men sånt som måste göras ibland, tyvärr.. Tusen och en natt, here i come!










nyfriserad

Håret blev inte direkt som jag hade tänkt mig.. men känns ganska ovärt att kasta runt en lax i sjön så får vänja mig. Sen får jag väl se hur det blir. Kan nog kasta in en bild sen, eller så får ni helt enkelt se i verkligheten.

Igår somnade jag hur bra som helst till ljudboken. Tråkigt bara att man inte vet när man somnade och därför inte vet hur mycket man lyssnade.. svårt att börja lyssna nästa gång då, men sånt där löser sig alltid. bagateller

fick finfina kläder av fellan igår förresten,
men käk nu

Mobilblogg

Tar upp mobilen och skriver ett inlägg medan slingorna sitter i håret. Eftersom det är folieslingor kan jag inte säga något resultat ännu, men hoppas jag blir nöjd. Och om inte får jag väl gå in på åhlena och köpa hem blonda slingor. Men detta ska nog gå galant ska du se! Bara lite nervöst sådär, även fast jag älskar förändringar är jag oerhört nervös nu innan. Men som sagt, det finns ingen återvändo och vågar man inte testa något nytt kan man inte heller se nya saker. Sådeså! Otroligt skönt att träffa fellan idag måste jag säga, och att hon köpt hem en tshirt och underkläder från forever 21 ska hon ju bara ha all credd för. Tog en corner efter skolan med Michan också, satt väldigt fint. Så nu sitter jag här mätt och belåten. Ska nog gå och hämta mina hörlurar så jag kan lyssna på hypnotisören. Weei

ljudbok

Eftersom jag har svårt att sova på kvällarna så har jag mycket tid att tänka, och att komma på bra saker. Igår kom jag på hur skönt det är att läsa bok, men också att det är jobbigt att böckerna är så tjocka och det blir oftast så att jag bara läser halva. Då kom jag istället på ljudbok, det är ju det ultimata. Att ligga i sängen och lyssna på en bok måste ju göra att man somnar, iallafall nångång, om inte så är det ju iallafall roligt att ligga där i sängen. Nu håller jag ju nästan på att avlider av tristess.. Så nu ligger hypnotisören med Lars Kepler nedladdat, great

Äsch, tänkte bara att ni skulle få veta det.
Klockan är 06.59 och jag säger hej från mig.


drar en lina

Fan blir så jävla irriterad. Allt är en förmåga att köra ihop sig. fuck
har suttit uppe hela kvällen och pluggat matte(prov imorgon) och nu kollar jag på fotbollen. har lovat mig själv att gå och lägga mig när den är slut och därför går tiden jättefort... vill inte sova ännu, men till skolan ska jag imorgon, med eller utan vagel, med eller utan keps..

tycker om förändringar och därför ringer jag frisören imorgon och bokar tid. här ska det fixas. vill klippa mig och sätta i ljusbruna slingor. förhoppningsvis får jag en tid fort. när jag vill göra något vill jag alltid göra det på en gång. och så är det i det här fallet också.

ska bli kul att träffa soul imorgon också, är på tiden! saknar dig som bara jag kan göra, de är säkert


.

Nu blir det pluggg
wish me good luck då

today, my life begins

"life's to short to have regrets
so i'm learning now to leave it in the past and try to forget
only have one life to live
so you better make the best of it"









Spanien e populärt

Jag är förkyld, men vageln har gått ner en aning ialllafall. SKÖNT

Nu drar ni till Gran Canaria era suckers. Lämnar mig ensam kvar.. Nej skämt å sido! Ha det så sjukt bra och kom hem, det är huvudsaken. Inga dåliga samveteen här inte!

När jag tänker på att ni ska dra till spanien och speciellt att limpan och gänget ska till lägenheten blir jag ju lite nostalgisk! Så slänger in lite bilder













hon kan sjunga hon


tenta

Grattis till godkänt på tentan brorsan. Själv blir jag bara yr av att se alla talen. BRA JOBBAT

SKÄMT

För er som inte förstod ironin i mitt förra inlägg så vill jag bara säga att nej jag ska inte åka och spela med malmö. Och jag vill inte att ni seriöst skulle kommentera och säga om jag skulle platsa eller inte. Hade bara väldigt tråkigt och tänkte göra något uppmuntrande.

Vageln är fortfarande kvar och det gör mig deprimerad. Har fått gått med den där jävla kepsen hela tiden. Och för er som såg den, jag tycker inte den är snygg. Så ni inte tror att jag har sämst smak eller något hehe
Skönt att vara kvar en hel dag i skolan idag! Kändes som om mitt vanliga liv var påväg tillbaka. Något som är helt naturligt för alla andra blir jag så glad av, men det ser jag bara positiva saker med.

Måste egentligen åka med pappa till apoteket och köpa ögonsalva för att få bort den här klumpen på mitt vänstra ögonlock, men jag har faktiskt ingen ork till någonting. Tyvärr. Sov oerhört dåligt inatt, både Elin och Carro pratade i sömnen inatt. På tal om Elin och Carro så lämnar de mig imorgon tillsammans med Lina. Även fast jag är avundsjuk så får jag hoppas att ni får en sjukt bra resa och kommer hem fort. För jag kommer missa er guys!

 


godkväll

Ligger hemma och myser i sängen. Har ätit god mat, gott godis och haft bra sällskap. Snart somnar vi nog, eller iallafall jag. Elin och Carro är här för er som ville veta alltså. Imorgon ska vi upp tidigt och dra till skolan. Känns sådär. Vill hellre sova hela livet. Eller okey, kanske en stund eller iallafall tills lovet börjar. Är lite deprimerad över att mina vänner ska dra till spaninen.. både nu på tisdag och sen på fredag. Som tur är kommer Felicia hem på onsdag men hon lämnar mig sen och drar till Malmö. Kanske ska följa med och provspela? Tror de vill ha mig. Vad tror ni, kommentera.

Huvet känns kanon men om jag ska nämna något negativt så har jag gått och dragit på mig en förkylning. SKÖNT. vageln är också kvar, så imorgon blir det keps i skolan. Och ja, jag använder bara kepsen för vagelfan, inte för att jag tycker den är snygg eller bekväm. för den är inte någonting av de, ni kommer se själva hur den ser ut.. kan säga att det inte är säsong för dom och det inte fanns så mycket att välja mellan och i verklige behov så norpade jag bara någon..

nu säger jag godnatt från 50 cent, bye


ni är bokstavligen det bästa jag vet


'Så mycket bättre'

"Så mycket bättre" var hur bra som helst. Skrev förut att jag precis skulle lyssna på Petters tolkning av Stockholm i mitt hjärta, och den var fan bra. Ska bli kul att se när alla ska tolka Petters eller Di Levas låtar. Blev så sorgligt när Lasse började gråta i tv och man blev nästan lite rörd själv. Riktigt bra program. Nu vet jag vad jag gör nästa lördag klockan 20.00.

Imorgon ska Elin nattgästa mig och förhoppningsvis ska hon lära mig titta Grey's anatomy. Har faktiskt aldrig sett det så det ska bli en upplevelse.. eller något!







godkväll

Idag åkte jag med mina vänninor till triangelborg och kollade när 94ornas sörmlandslag spelade match. Kändes skönt att äntligen få åka ut och ha lite kul med mina vänner. Sen åkte jag hem och fick väldigt god mat och kollade på barca när de spelade. Självklart vann de och självklart nätade messi x2. Hundra procent av målen, kung äru.

Ikväll har jag bestämt att jag ska hinna göra klart mitt företagsekonomirepitionshäfte innan jag somnar. Haha, längsta ordet men struntsammaa. Nu kikar jag på så mycket bättre och Petter ska precis tolka 'Stockholm i mitt hjärta'. Ganska nyfiken på hur det ska gå..

Peace


saturday morning

Satt uppe hela kvällen igår och pluggade företagsekonomil. Jag var så uppe i varv med kredit och debet att jag inte somnade förrän klockan ett när jag gick och lade mig elva. fan då! Måste se till att ställa om dygnet för det är riktigt jobbigt att gå upp till skolan annars. Var ju i skolan igår första gången och när jag kom hem sov jag cirkus fyra timmar, så trött var jag.

Strax kommer emelie milia och elin hit en stund. mysigtmysigt. men innan det ska pappa servera pannkakor till lunch. Tråkigt att jag nyss åt frukost, är inte så hungrig, men pannkakor går väl alltid ner trots allt.

otroligt trött

Vaknade upp nu ur en riktig skönhetssömn, klickar på tvn och ser att det är liverpool-napoli. Inte jättebra match men ett tidsfördriv. Har tagit tag i min nackstretching som de gav mig på sjukhuset, som jag bestämde att skippa för det gjorde så sjukt ont. Känner att om jag nu ska bli bättre att göra det. Vill man vara frisk(fin) får man lida pin. Ska försöka pallra mig till skolan imorgon. Känner mig lagom pigg, hoppas inte på något bakslag bara.




later

yes

Somnade halv fyra inatt och sov hur dåligt som helst. Sen skulle jag upp tidigt idag för att vi skulle kolla på lägenheten och den var jättefin så imorgon kommer papprerna som vi ska skriva på. Att äntligen få det bekräftat är väldigt skönt, men att bo cirkus femtio meter från elin är väl de bästa. Att inte ha rummet vägg i vägg med mamma är också  högt på min "bra lista". Nu får jag stå ut med brorsans hiphopmusik istället, men jag överlever.
Den är större än vårat hus nu så det är också positivit. Dock var det en riktig diskussion på vem som skulle ha vilket rum osv, men det verkade lösa sig bra.

Nu är det käk, är hur hungrig som helst. korv och mos, himlen just nu.


Plugg

Nu är det företagsekonomiplugg som gäller, känner mig ganska taggad. Tar några sidor matte på det också! Gud så duktigt jag är

godmorgon

Vaknade och mådde riktigt illa idag. Åt inte tillräckligt igår och sov alldeles för länge idag, då blir jag så jävla hungrig och mår sen illa på grund av det. Känner inte mig speciellt nyttig när jag trycker i mig en chipspåse till frukost och sen ska äta pizza till lunch. Hoppas få i mig något av pizzan, är fortfarande lite halvkonstig i magen.


prov

Jag är pigg som en lärka just nu. Funderar på att ladda ner time out och kika på det men tills vidare får Arsenalreprisen från ikväll duga. Behöver skratta av mig mitt historia/svenska prov. Jag blev inte nöjd alls! Blir irriterad på att jag ska ha så höga krav på mig själv. Det är ju precis som jag sa; när det känns bra på ett prov, så går det dåligt. Ännu ett jävligt exempel på att det stämmer.

Kladdkaka finns det kvar också, så blir väl att trycka i mig resten av det. Och om ungefär en timme slutar mamma jobbet så då kommer hon hem. Ska väl kunna hålla mig vaken tills dess iallafall.

Peace out.



känner mig ungefär såhär just nu


nya kläder



levis jeans, från JC                                                  Transparent blus, bikbok
                                                                              Knähöga mockastövlar, Scorett
                                                                               Svart bustier, H&M


kladdkaka

Jag vaknade med en vagel i mitt vänstra öga och det gör fortfarande riktigt ont. Så jag tröstar mig själv med en himmels kladdkaka som just nu står i ugnen. Eller om den är himmelsk återstår att se men eftersom jag gjort likadan kladdkaka med samma recept hundra gånger förut så jag kan nästan förutspå att den är himmelsk och därför längtar jag efter den mer och mer för varje minut som går..

Och juste, ska ju slänga en bild på kläderna också. Kommer inom kort


gamla bilder gör mig glad
















































































nu orkar jag icke mer...


moving around

Har inte orkat blogga på ett tag och det är till stor del beroende på att min huvudvärk inte vill gå över och det gör mig sjukt deprimerad.. Så i första hand ska jag fokusera mig på att bli frisk, sen kommer bloggen. Lite plugg måste jag klämma in där mellan också. Just det, måste säga att jag ska och kolla på lägenhet på torsdag och hoppas att den är fin, för det skulle vara guld att bo granne med ellan, helt klart. Om allting går som det ska så är vårat hus sålt på fredag också, för då är det planerat att det ska skrivas papper. Hoppas allting blir som planerat nu!

Ikväll kommer Felicia över en stund, sjukt längesen jag träffade henne. Märkte att vi inte pratat på ett tag när vi pratade i telefon igår, samtalstiden var ungefär en och en halv timme. Det sjuka är att det kändes som en kvart. Jösses.


all night long

Har inte orkat skriva någonting förrän nu. Somnade direkt när jag kom hem från Tuna Park, och sen har jag bara varit allmänt slut. Fick med mig några saker hem. Det var mest saker jag behövde. Fick med mig ett par svarta jeans, ett par knähöga stövlar, transparent blus, bh, ring och en halsduk med mig hem. Är riktigt nöjd med allting. Slänger nog in en bild imorgon när jag orkar på sakerna.

Ikväll har jag inte gjort någonting, bara slappat. Oerhört skönt att Barca vann också. Jag ska försöka hålla mig uppe så länge som möjligt idag, och klockan är redan kvart i tolv.  Det är nämligen på natten de bra programmen visas har jag märkt. Fastnade för "Huset fullt" igår natt. Jag kollade ett antal avsnitt innan jag tillslut somnade. Jag verkar ha ställt om dygnet totalt, dags att försöka ställa tillbaka det. Det är också många program på natten som handlar om mord och typ olösta mordfall. Så sjukt intressant! Har väldigt svårt att sova efter det dock, men det är det värt.

Svårförstådd, som en förlamad på charader

Vaknar med nackont varje dag nu så har börjar knapra ipren igen. Tar en funderare hur det blir med skola på måndag, nu vil jag fan komma tillbaks så jag får väl försöka iallafall! Jag har inte ätit någon frukost så är riktigt hungrig. Jag väntar på pappas hemmagjorda kebab med pitabröd. Det känns ju lite nyttigare att den är hemmagjord iallafall, varför vet jag inte men ändå.. Ska nog ta en tripp till tuna park med mamma också. Ska köpa lite saker som är välbehövliga så förmodligen kommer jag hem med lite smått och gott. Kan slänga in en bild på grejerna sen om jag införskaffar mig något. Man ska ju aldrig vara helt säker, även fast det är stor chans att jag har med mig någonting hem. Eller är det en chans eller en risk? En risk för min plånbok iallafall.

Word

Snart kommer det underbara tjejer hit! Men först måste jag få igång Word på min dator som igår hade lust att bara lägga av. Pallade inte köpa ett nytt program för två lax utan laddade ner det istället. Men nu har problem att få igång det istället. Tusan va det ska krångla då!

tunapark

Åkte in till skolan och skrev prov idag, gick bra måste jag säga men det brukar ju kännas så när det går dåligt.. men äsch, om två veckor får jag iallafall veta resultatet så tills dess kan jag ju inte göra annat än vänta. Skickade in psykologifrågorna nu också, så det är klart. Skönt att bli kunna checka av en till grej på min lista "att göra"

Tråkigt nog så fick jag ont i huvudet idag när jag var i skolan. Jag börjar fan fundera på om jag är allergisk mot skolan eller någonting, för varje gång jag är där så får sån fucking huvudvärk.

Ska försöka ta mig till Tunap i helgen med mamma och shoppa. Jag har pengar som jag väldigt gärna vill spendera på kläder just nu, så då ska jag göra det också. Det har börjat blivit lite tråkigt att bara "online" shoppa. Så ska bli kul att göra det "på riktigt".


.

Har myst med Linda och kollat på både PH och bonde söker fru. Sjukt vad jag hatar melissa, vilken jävla bf. Ätit godis och chips har vi också gjort. Jag försöker vara nyttig men det är otroligt svårt när man har en fet godispåse med allt sitt favoritgodis i framför sig. Då måste man ju bara trotsa de.

Imorgon är det skola och jag längtar. Åker ner för att göra ett prov bara, men ska bli otroligt skönt att vara där. Sedan ska jag försöka pallra mig ner nästa vecka på halvtid eller heltid, beroende på vad min hjärna orkar med.

idiot

Efter en skön natts sömn fortsätter jag med psykologin.

och vad det gäller dig. sluta ljug så jag framstår som en jävla idiot.


psykologi

Klockan är 00.32 och jag är inte helt klar med min psykologi än. Sitter här omringad av papper.  Lovade mig själv att jag inte skulle stänga igen datorn innan jag skrivit klart men nu sitter jag här, ett par timmar senare och tvingar mig själv att hålla ögonen öppna. Har en fråga kvar. Ser nog till att göra klart den imorgon istället när jag är pigg. Det är ju trotsallt en MVG-fråga där det behövs lite hjärna. Så får se till att den är i topptrimm när jag tar mig an frågan. Eller topptrimm är den ju ändå inte i, men ni fattar

Sängen väntar, och jag längtar efter den, så godnatt


funtar på att beställa dessa sköningar.



.

Pizza och fotboll. Precis så en fotbollskväll ska se ut. HEJA SVERIGE


visningx2

Jag vill orka plugga. För jag vet att jag känner mig så jävla duktig när jag har suttit ett par timmar och känner att det verkligen sitter. Skön känsla det där alltså. Ändå orkar jag inte. På nåt vänster är jag helt slut fast jag inte gjort någonting. Sov kanske inte så bra inatt, vem vet. Något fel är det iallafall. Ska hålla mig vaken till ikväll när Sverige spelar mot Holland. Eller nej, justdet. Det är ju Zlatan som spelar mot Holland.

Ska kolla på Stomp the yard nu för första gången innan jag smyger mig ner till grannarna och bosätter mig där ett par timmar. Vi har nämligen visning på huset idag med, så då kan jag inte vistas hemma. Lite kul att vara hos grannarna och tjuvkika på vad det är för några som kommer till vårat hus och kollar. Haha, jag är ganska nyfiken av mig. Får hoppas att det är några intresserade iallafall.


söta guzzar



Grekiska antiken

Nu har jag pluggat hela dagen och jag känner mig duktig som fan och nu kan jag en del om den grekiska antiken iallafall. Intressant va? Ganska, när man väl kommer underfund med vad det handlar om.

Åt nyss och är hur mätt som helst nu, kan knappt röra mig. Inte bra, inte bra..

film

Jag skjuter upp plugget lite och kollar på luftslottet som sprängdes. Tummen upp att den är typ tre timmar lång. BRA VAL

vet ni vad?

jag hatar att ha ont. speciellt när man vet att bara tjejer har det så här. orättvisst, surt och irriterande. jag mår illa och blir frustrerad. så godnatt


tandborstning

Mycket prat, en lång film och mysigt sällskap har min söndag i stort sätt bestått av. Och det var välbehövligt.. Nu somnar jag nog snart som en stock här, fint nedbäddad i min säng. Innan det måste jag borsta tänderna(har blivit jätteduktig på det, fuskar aldrig) och fixa lite grejer. Varför är det alltid så att när man ligger såå perfekt och är såå trött så måste man upp och borsta tänderna. Det är nog en anledning till varför det inte alltid händer för min del. Men nu jävlar..

Imorgon är det plugg som gäller. Tackar gud för att Emelie kom hit idag och hjälpte mig idag. Eller det kanske är Emelie jag ska tacka men whatever. Fan, det var till stor hjälp. Då förstår man nog i vilket behov jag är av hjälp. Det är jag och Wikipedia mot världen nu, typ.. Kanske dags att hyra in en privatlärare. Troligt va

Godnatt

Ps, I love you

Borde egentligen plugga idag, men Felicia kommer hit och det går före. Jag har ju trotsallt hela dagen imorgon att plugga på. Så jag kör så istället. Det finns ingenting jag hatar så mycket som min dator just nu. Helt fucking otroligt. Den laggar ihop var femte minut, och sen tar det en timme för den att återgå till sitt normala skick. Surt! Tråkigt att den datorn som funkar någorlunda bra är min, men mamma har tagit den till sin egna och jag får nu ha hennes gamla jobbardator och kalla den"min"..Inte så konstigt att den är så otroligt dåligt. Den har gjort sitt helt enkelt. Mamma, nu vet du vad jag önskar mig i julklapp.

Det blev inte att kolla på film igår. Eller jo, men på tv. Fastnade för Ps. I love you, och det var faktiskt första gången jag såg den. Och den gjorde mig besviken, ingen jättehit faktiskt.. Så idag blir det nog The blind side. Fast har tankat luftslottet som sprängdes också, och den trilogin är ju min absoluta favorit. Så det väljs nog före den andra. Helt klart!





The blind side

Fick skjuta upp filmtittandes tills nu, fick lite finbesök från släkten. Jag har haft en sjukt skön/rolig kväll idag, tack för den. Nu blir det glass bullar och massa onyttiga saker till filmen. för det är lördag, och då får man vara onyttig. Glömde säga att vi hade visning idag och det var ganska mycket folk här. Så det går framåt. Nu är det nog dags att kika lite extra på lägenhet för det verkar vara i rullning. WEY.

Lite tråkigt att city förlorade idag.. Men huvudsaken är iallafall att vi vann enligt min åsikt.




vilken härlig dag

idag avgjordes det alltså att vi ska spela i division ett nästa år. obeskrivligt obeskrivligt obeskrlivt. förhoppningsvis är jag fit for fight då!
nu sitter jag hemma, mätt och belåten. laget är på olearys och firar men jag sitter här.
kände att det blev lite mycket för mig idag med matchen också, så nu blir det att vila.
ska nog ladda ner the blind side och kolla på den ikväll. men först en dusch. Pommac i håret känns ju inte jättemysigt..men så värt det!

många jävla kramar till mina tjejer som är bäst

SEGERJUBEL. Felicia Karlsson jublar efter sitt seger mål mot IFK Norrköping.

mat

Avnjöt nyss en väldigt god middag här hemma. Det var nog fetaostsalladen som var pricken över i'et. Det blir ju succé liksom. Kikar på idol nu och somnar nog till det. Är helt slut. Idag är faktiskt första dagen jag inte haft huvudvärk. Det känns otroligt skönt, och jag hoppas verkligen jag är på bättringsvägen nu. Imorgon är det visning här hemma, och jag ska också ner till vallen för att kolla på mina ladies spöa Norrköping. Det var längesen jag var där, och saknar det väldigt mycket. Kommer vara konstigt att åka dit i annat syfte än att spela men måste absolut dit och heja, det är givet.

 


mat

Avnjöt nyss en väldigt god middag här hemma. Det var nog fetaostsalladen som var pricken över i'et. Det blir ju succé liksom. Kikar på idol nu och somnar nog till det. Är helt slut. Idag är faktiskt första dagen jag inte haft huvudvärk. Det känns otroligt skönt, och jag hoppas verkligen jag är på bättringsvägen nu. Imorgon är det visning här hemma, och jag ska också ner till vallen för att kolla på mina ladies spöa Norrköping. Det var längesen jag var där, och saknar det väldigt mycket. Kommer vara konstigt att åka dit i annat syfte än att spela men måste absolut dit och heja, det är givet.

 


.

.. Och idag fortsätter jag med plugget..

no breakfaaast

Halv ett vaknade jag idag och jag drömde att jag åkte jetplan, och nu vill jag göra det i verkligheten också.
Mamma kommer snart hem med viktiga papper från skolan som jag måste ha, och mat. Är riktigt hungrig eftersom jag helt glömt bort att ett mål på dagen är frukost. Vaknar istället på dagen och käkar brunch. Eller om jag vaknar tidigt blir det ett glas juice eller två. kan ju inte vara bra det här? har hört att frukost är det viktigaste målet på dagen. I och för sig för att orka, och det har ja ju ingen användning av nu precis.

Idag blir det fortsatt plugg. Känner mig duktig..


otroligt gammal men söt bild


kings of tylösand typ

det kliar i mina ögon så oerhört mycket vilket måste betyda att jag är trött.. kungarna av tylösand var kungligt idag med. nu är det bara vänta på nästa avsnitt.

godnatt då


plugg nudå

nu har jag bestämt mig för att börja plugga, och nu gör jag som jag bestämt också. har suttit nu i ungefär en och en halv timme och pluggat. försöker komma underfund med antikens grekland. det går väl helt okej, och då vill jag inte sluta. jag slutar istället när min hjärna säger stopp och jag inte har mer och ge. vilket är strax, för då börjar kungarna av tylösand och då har jag inte tid för plugg.

fick väldigt mysigt sällskap idag igen. pizza har jag också ätit och sparade ett par slizer till lunch imorgon, för sådant orkar man verkligen inte tillaga. vilket jag måste börja göra! fet mat+ träning=okej. fet mat+sängliggande=fet tjej inom kort. jag jobbar på att tänka lite på vad jag käkar, men det är ganska svårt att tänka om. har aldrig tänkt i dom där banorna förut liksom...

förövrigt så skulle det vara ganska soft att bo som christer sjögren, inomhuspool och grejer.


svenskanewyorkfruar

hade det väldigt mysigt med linn och helena då. en riktig frid och fröjd, helt klart. och det bästa av allt, eller okej nästan då, var waynes som de hade med sig. hur gott som helst måste jag säga. mums fillibaba. nu väntar jag på mat igen. korvsoppa, hur gott som helst och jag är hur sugen som helst. annars händer det inte så mycket idag. blir att bara vara hemma som alltid, kollar nog på svenska new york fruar ikväll. de är ju så jävla sjuka i huvudet. hah höres

Mys och käk

Helena och linn kommer hit och jag har turen att få välja vilken mat jag vill som de ska ta med sig. Vilken lyllos! Tråkigt bara att jag inte kan bestämma mig. Det finns ju ganska mycket att välja mellan trots allt..

amazing


diggar mina nya hörlurar, kram då


Matefuckingmatik

Vad fan har enkätformuleringar med matematik att göra? Om någon kan svara, så gör det. Jag är helt confused.

Wesc

Godmorgon godmorgon, hör fåglar sjunga glatt. Nej jag ljög. Det enda jag hör är någon jävel som håller på att göra någonting utanför mitt fönster. Ganska svårt att sova faktiskt, så blir väl att gå upp då. Idag hoppas jag kunna införskaffa mig mina Wesc hörlurar. Lite svårt att välja färg dock eftersom de finns så jävla många. Men röda, ljusblå och vita är fan topp tre iallafall. Så hoppas någon av dom finns iallafall. Annars händer det häl inte för jävla mycket idag. Blir väl att chill out lite.. Det är ju trots allt det söndagar är till för!

.

Trött och sliten men har mått förvånansvärt bra idag och det är jag glad för. Men jag säger godnatt på den. Man ska ju sluta när man är på topp liksom och det gör jag idag. Godnattt

du och jag

jag och min banansmoothie. vi har det bra ihop. vi håller ihop i vått och torrt. jävligt god äruu




kval1 avgjort.

VINST IDAG. tack för kaffet. nu är det match igen nästa helg mot norrköping hemma. hoppas kunna vara där också. tråkigt att vi förlorade den obligatoriska strafftävlingen efter.. jag som alltid tyckt vi är hur säkra som helst påre... men äsch, kanske bara hade otur idag.

nu ligger jag och kollar på postkodsmiljonärerna medan mina vänner är ute och har kul. känner mig som en tant rent ut sagt. fast det blir ju bara bättre, strax spelar milan. ögongodis där då.


your song

vaken och alert nu. måste ta en dusch innan vi drar. för ni vill inte veta hur jag ser ut i håret just nu, nee det vill ni faktiskt inte. det är katastrof.

sov som en kratta inatt. och när jag väl sov så drömde jag att jag var gravid och skulle föda, nice.

LYCKA TILL IDAG TJEJER. i'll be there.




Donken då

Tokmysig kväll med tjejerna. Nu måste jag sova och ladda om för att orka ta mig till Stockholm imorgon och heja mina tjejer till vist. Pappa har lovat mig en McDonalds på vägen. Och titta, där får jag min efterlängtade utemat! Som hittat. Sovdags nu. Ciao

utemat

Nu är iallafall huset ute på nätet. Ett steg närmare iallafall och om ungefär en vecka är det dags för visning. Allt har gått så otroligt fort. Från att vi småpratade om att vi skulle flytta till att huset nu är på internet och visning bokat. Man får se till att hålla sig i svängarna, för här går det fort. Nu ber jag till gud att det är någon som vill flytta hit. För jag känner att våran tid i huset har nått sin tid. JAG VILL FLYTTA TILL STAN.

Något jag är väldigt sugen på är utemat i alla former. Den personen som ger mig antingen Subway, Waynes, kebab, Corner, Mcdonalds eller något liknande ska få fett med betalt. En Waynes skulle nog sitta finast då det var ett väldigt bra tag sen jag käkade där. Bakad potatis med kycklingröra. Hur kan något som låter så äckligt vara så himmelskt? En fråga som jag ska hitta ett vettigt svar på..

älskar gamla webcambilder! Enjoy!
















kvaldags

idag är det dagen jag längtat efter länge eller okej, dagen innan. jag hoppas verkligen jag är såpass kry så att jag kan åka och kolla på kvalet imorgon. om jag inte kan vara med och spela det så ska jag iallafall vara med och ta del av det på något vis. även om det är på sidan. jag är riktigt nervös eftersom jag vet att jag inte kan vara med och påverka något, och det suger.

tråkigt att missa smidferren som elias styr imorgon också. hade sett fram emot att umgås med de bästa för en kväll. men icke sa nicke. blir hemmakväll för mig imorgon. känner att dans inte är min grej just nu.. och om jag inte kan gå in helhjärtat så struntar jag i det.

finfint besök ikväll då. en fullbordad fredagskväll. pusss på er gullungar.








RSS 2.0