vad gör jag vaken?

jag är vaken klockan åtta en lördag när jag får sova länge. det finns ju inte! vill bara sova, men det går inte. ska lägga mig och kolla på en film och försöka igen. brukar gå en aning lättare då. annars då, jo gameday idag mot lb07, dags för lite revansch. jag har ont i hela kroppen från matchen i torsdags, jag tror det kallas träningsvärk. sen ikväll bär det av till linn för lite avslutning med laget, ska bli hur mys som helst. grill osv.
imorgon ska vi leka i vatten, eller det verkar typ så!
 
 
 

fredagsmys!

hade en jättefin födelsedag med vänner och familj. fixade till mina ögonfransar lite också så man känner sig fin. match igår och var inte hemma alltför sent så det var sjukt jobbigt att gå upp inatt. desto skönare nu när det är helg och jag vet att jag får sova hur länge jag vill imorgon. eller okej, inte hur länge jag vill, men nästan. väntar på perra och lina nu, ska bli mys att få lite besök av dessa två tjejer. saknar de faktiskt.. så kan det gå, måste umgås mer(!!) borat ikväll på tv 21.00. wiho, så längesen.

sickness

åkte hem från jobbet idag, mådde pyton. feber och yrsel är ingen bra kombination, det vet jag nu. sov många timmar på dagen och känner mig bättre nu. ska alldeles strax gå och lägga mig igen så jag orkar med jobbet imorgon. och imorgon är det ju min birthday också. wiho! då vill ja inte vara sjuk.

bucketlist

 

snart 19 barre

planerat att vi skulle springa yoyo idag. blev inte av på grund av vädret, kändes skönt för stunden men nu har man helvetet kvar tills imorgon.. på onsdag fyller man iallafall 19 och ska då passa på att förlänga ögonfransarna. något jag velat göra längre, så nu äntligenhar jag en lucka att göra det. det ska regna i tre veckor framöver typ, gör väl inte mig så mycket ändå eftersom jag jobbar. bara jobbigt att missa viktiga soltimmar annars, hah. 
 
nu ska jag lägga mig och kolla på film och idag ska jag sova tidigt. klockan står på 05.15 imorgon/inatt...
 
 

Midsommar

Underbart midsommarfirande igår hemma hos Elin. Bjöd på allt möjligt, man tackar och bockar. Idag har jag tagit det otroligt lugnt. Har sovit väldigt mycket, tittat fotboll och ätit mcdonalds. Precis så en sån här dag ska vara. Vill också säga att jag ligger på 84 plats i EM-elvan av ungefär 45000 anmälda lag. Känner mig skapligt nöjd med två omgångar kvar. Träning halv tio imorgon bitti så egentligen borde jag ligga i min säng, ändå sitter jag här. Glad över Spaniens vinst och min (fantastiska) klättring i Em-elvan.
 

ingen ork

en dag kvar till helg. fan vad jag tjatar men ändå. ska bli riktigt skönt. match imorgon i norrköping också, kommer hem sent så skönt att vara ledig på fredag. ska bli mys med midsommar, sill och hela faderullan. sen blir det väl lite festligheter. hoppas jag! nu är jag trött så jag ska gå och lägga mig, viktigt att orka. annars blir det jobbigt, logiskt osv.

kram påre

hard work work

Träningen avklarad. CHECK! nu ska jag gosa ner mig framför sverigematchen med massa godsaker. Jag behöver ladda om för ännu en arbetsdag. Ganska tungt nu i början men antar att man vänjer sig efter ett tag! Lever på att det är två dagar kvar tills helg. :-)


Andra dagen!

Andra dagen på jobbet nu! Längtar till helg, men de är väl logiskt.. Längtar inte till träningen dock, man är helt slut nu när man börjat jobba och sen har man träning på de! Går sådär.. Äsch, bara att tänka positivt så funkar de någorlunda :)


trött

Underbar kväll hos patte! Tackar ödmjukast. Idag är jag helst slut eftersom mamma väckte mig tidigt imorse. Skulle till morfar och städa. Så lite pengar är ihoptjänade. Har kikat på IFK också men nu blir det soffläge innan tyskland spelar. Kan inte se mer än en halvlek eftersom klockan står på kvart över fem... Jaaa-adå.


dags att spela lite boll!

matchdag idag vilket betyder pasta och skinksås till lunch. favoriten!
ikväll ska vi till patte och fira henne eftersom hon bastar 20 idag. STORT grattis!
på måndag är det jobb som gäller, börjar bli lite nervös.. skönt med kortvecka iallafall. midsommar på fredag! shoho


Jag är ett junibarn

Solen kikar fram lite då och då så sitter ute i en solstol och tar det chillpill. Ska strax gå in och se andra filmen för idag. Nyss såg jag the switch, alldeles för söt unge med som fick mig att gråta några gånger för mycket.

Match imorgon. Kalmar eller Eskilstuna, det återstår att se! Först en annan match att fokusera på. Sverige! Mamma bjuder på god mat ikväll också, livet är för härligt ibland.


mästerskap

Bra matcher ikväll! Älskar när det är fotboll på tv och speciellt när det är mästerskap. Jag blir så glad. Idag hejar jag på Danmark och Tyskland. Det är inte svårare än så.
Tidig träning imorgon, fick träna mycket avslut. Perfekt för mig som forward, bara att tacka och ta emot. Somnade nu på dagen och sov några timmar, typ fem.. Trött jävel alltså. Jag gör inget annat än att sova.

Snart kommer pappa ut till stugan och bjuder på grillat med bea och fetaost. Bästa sommarmaten! Och idag har ju till och med solen kikat fram lite. Det var inte igår!


Shopping

Har varit på tunap och shoppat idag! Köpt upp lite pengar jag fick på studenten. Nöjd med mina köp. Ligger nu i en utbäddad soffa i stugan och tittar på Sverige-Ukraina. Sverige måste börja prestera om de ska vinna, de är dags nu!


VINST

Min gymnasietid är nu slut, som ni förmodligen förstår eftersom jag tog FUCKING studenten igår. Nu blir det en vecka ledigt med inget annat än em-tittande och uppvilande. Har blivit så mycket på sista tiden, men allt har varit så värt det. Kommer sakna min klass. All ära till SPEI3a, bästaste. Om en vecka blir jag alltså en arbetande kvinna. Längtar så otroligt mycket tills första lönen på nya jobbet kommer.

En höjdpunkt är att mitt lag leder i Unitedgruppen i EM-elvan. Eloge till mig själv. Bra jobbat.

Är helt slut i kroppen efter matchen så jag ska bädda ner mig i sängen och titta på Irland-Kroatien. Eftersom jag var på kroatiska klubben igår och var väldigt välkommen kan jag inte göra annat än hålla mina tummar för kroatien i det här läget.


Bästa dagen i mitt liv

Tack till alla som gjorde min studentdag oförglömlig.


1 dag kvar

Hjälp mamma och pappa att fixa varsin drömelva så nu kan hela familjen tävla. Ska bli skönt att ta hem vinsten, för det är så det kommer sluta.. Tårtorna är gjorda och nu är det dags att äta frukost sen beger jag mig till skolan. För näst sista gången, lite sorgligt och sådär, men jag överlever.

GRATTIS FELLAN OCKSÅ TILL EXAMEN IDAG! snart är det min tur..
image description

GRAPPA

Grappa med klassen idag. Väldigt mysigt, och jag fick äntligen testa den omtalade kräftpizzan. Sen blev det bara lugnt, åkte hem och la mig framför tvn. Kändes skönt att vara hemma. Imorgon är det träning och sen blir det också bara myskväll. Lite tårtor ska göras också, för på lördag smäller det.

OTH gäller nu sen måste jag sova. Imorgon är det flakfix i skolan!


-

Oth i soffan. Perfekt i detta väder.


Spei3a

Inne på studentveckan nu. Maxat! Var nyss och grillade med klassen i Djurgårdsparken. Ledde till mycket skratt som alltid. Älskar min klass, bästa spei3a. Nu är jag helt slut, även fast jag och Signe sov på dagen! (skönaste jag vet är att somna i soffan till en film) så ska lägga mig. Imorgon ska jag vara i skolan 9.45. Skåptömning och nykelinlämning.


Home sweet home

Hemma nu och ska äta något gott sen ska jag sussa. Jag har det ganska bra ändå. 0 minuter speltid idag men laget vann och det är det bästa. Gick upp en placering också!! Alltid finns det saker att glädjas åt


Kan.inte.sova

Kan inte sova mer och det suger. Blir att sova hela vägen ner till Kalmar. Längtar tills jag bra sitter på bussen. Skönt att vara ledig imorgon. Då ska ja sova!


En jävla vecka till studenten, sinnes!

Oh herre min Gud vad kallt det var idag på årby. Aldrig spelat i sånt väder förut. Om ja inte vaknar upp sjuk imorgon måste det betyda bra immunförsvar. För detta var ingen barnlek. Förlust osv, suger allt som går att suga. Nu ska jag bara ligga under ett täcke hela kvällen. Det är bara att ladda om, imorgon är det Kalmar som gäller. Samling 07.30.


KALLT

Vädret är galet. Kommer frysa som faa-an på matchen. Ska inte gnälla, blir ju lika kallt för alla. Bara att springa mycket så man blir varm. Taggad som fan! Idag ska vi ta tre poäng. Ska strax bege mig till årby i mina nyinköpta gummistövlar. Men först, hämta upp beck!


Let's dance

mysig stund i stugan igår och är här nu ikväll igen och kikar på let's dance. imorgon är det match mot ldb som gäller. taggad till tusan! ska bli kul att gegga lite i sörjan på årby, det var ett tag sen. nae, jag hade nog föredragit en match på tunavallen om jag ska vara ärlig. har köpt ett par skor till studenten idag och ett par gummistövlar, väldigt behövligt när vädret är som det är.

nu måste jag lägga ifrån mig datorn så jag kan kika lite på snyggingen anton! se till att vinna nu för fan


Dagens bästa!


RSS 2.0