sun4u

Sitter här vid datorn och framför teven när jag egentligen borde plugga. Det här kommer ju bara göra att jag får ångest på provtillfället imorgon, men det är det värt. Behöver ju lite fritid ju. Fast ska nog hinna läsa några sidor innan jag somnar iallafall ;)

Hann med att sola idag som jag inte har gjort på jättelänge. Solade på det nya stället nere på stan, sun4u(?) tror jag att det hette. Jag är nöjd med haket så det är väl där man hänger ett tag framöver nu då. Känner att jag behöver få färg, och det är med basta..Vit som liket, typ..  Subway åt jag också, värt att nämna faktiskt.  

Träningen idag var väldigt rolig, börjar redan smålängta lite till träningen imorgon men först längtar jag till en varm, skön säng. Skönt att inte behöva ha någon jobbig, närgående person sovandes bredvid mig. Jag älskar verkligen att sova själv. Då får jag den plats jag behöver.. Nej, där ljög jag. Skulle vara mysigt med lite sovsällskap så ni vet..


Slagsta-Tyresö

Eftersom min mamma har tagit min dator har jag inte tillgång att blogga så ofta. Nu på lovet har jag inte heller orkat skriva. Men nu när det är tillbaka till skolan och rutinerna ska jag försöka spara lite tid på kvällskvisten åt er kära läsare. Ska försöka göra bloggen lite mer livfull. Vet att ni gillar det.

Idag spelade jag iallafall match. Det var med Slagsta mot Tyresö på Vallen. Det var kallt och jag kände att jag inte tränat på en vecka, men också att jag precis varit sjuk. Vi kämpade oss igenom det iallafall och vann tillslut med 3-2, mer än rättvist. Jag kanske är partisk, vem vet. Jag tyckte iallafall vi vann med rätt. Kvällen idag har jag inte ägnat åt annat än god mat och plugg. En fruktsallad på det också, justdet.

Nu blir det fortsatt plugg. Lovade mig själv att sova innan klockan nio men det är ju knappast möjligt nu. Vi kör på halv tio istället då. Det måste ju gå!



kom hem nu negro

YEY

Och sen kom den här frågan med att åka till Romme, men jag tror jag avstår. Dels för att jag vill spara mina cash och ta en tripp i sommar till göteborg, men dels för att jag vill överleva. Jag kan ju säga att jag inte är så bra på att åka skidor. Och när jag säger inte så bra, så menar jag värdelös. Vet inte hur många gånger jag ramlat i de svarta backarna. Tyvärr tror jag inte min kropp tål det just nu, så jag blir hemma. Har en känsla av att jag kommer bli skadad bara..

Igår var jag ju sjuk men idag känner jag mig definitivt mycket bättre. Kanske blir ännu bättre framåt dagen. Får se isåfall om jag drar mig till träningen. Kanske kör lite lugnt, vi får se.


torsdag

Det är torsdag och jag är sjuk. Vaknade upp med halsont, huvudvärk och en gnutta feber. Har fått i mig lite käk nu så ska gå och lägga mig för att piggna till lite. Det blir ingen träning idag(tråkigt som fan), men måste se till att bli frisk. Otur att jag skule bli sjuk när det är lov bara.

Ikväll blir det mys.

tårta då

Fick något flipp och gjorde en tårta sådär helt utan vidare.. Den blev ju helt suverän måste jag säga. Den såg iallafall suverän ut. Smaka har jag varken hunnit gjort eller orkat.. Tryckte nyss i mig pizza till brunch. Jag och mina matvanor är ju inte direkt svåra att slå. Fast jag kämpar på. Jag ska bli nyttigare, iallafall lite.

Efter kvällen hos Lina igår då vi smällde i oss oräkneligt mycket skit så mår inte magen så bra idag.. Krampar sådär fint. Men jag överlever! Det var ju värt det faktiskt.


LOV.

Nu har lovet börjat på riktigt och jag njuter för fullt. Fast får lite ångest över att tänka på att jag ska vara tillbaka i skolan om en vecka. Loven borde vara längre!

Har legat och kollat Solsidan hela morgonen och Fredde är ju för skön. Älskar honom! Får ju aldrig nog.
Dags att göra iordning någonting att äta och sen plugga lite matte.

Ciao


det leder till något ont

Vi vann matchen med 2-0 och vi spelade faktiskt riktigt bra för att det var första matchen för i år. Riktigt skönt att komma igång igen och jag ville typ gråta när jag spelade för jag var så glad. Sjukt men sant. Kvällen var också riktigt kanon, måste tacka både Elin och Markus för härjet i skjulstastugan. Måste definitivt göras om tycker jag. Har lite bilder från kameran så de kommer in inom kort, nu orkar jag inte.

Ikväll blir det hyrd film, godis och sedan Barca som pricken över i'et. Det är dags att de bryter sin negativa trend nu, men de gör dem. Jag tror det!

Annars hoppas jag på att få jobba lite nu i veckan när jag är ledig från skolan. Skulle vara bra att dra in lite pengar. Förresten vill jag åka till stockholm och shoppa i veckan. Någon som vill haka?


som en lördag ska vara

Idag kommer det bli en bra dag. Först jobb halva dagen, sen blir det match mot Danmark (en by utanför uppsala). Drar sedan hem och trycker i mig en fet pizza och beger mig till Elin. Sen är det dags att dra sig mot skjulstastugan för party. Skulle ju nästan inte kunna få en bättre lördag!

Jag är så jävla nervös till matchen, bokstavligt talat. Jag har inte spelat match på x antal månader. Fast får hoppas att det går bra. 

Even the wrong word seems to rime.


Jobb

Klockan är 06.40 och jag drar snart iväg och jobbar. Gud vad jag är lycklig! Ännu gladare blir jag när jag vet att alla andra små nissar ligger i sina sängar och sover..

inte så trogen arsenalsupporter egentligen..


.

did we grow apart
or did we just not grow togheter

tjo

Hade det mysigt hemma hos min andra familj ikväll, typ. Kikade lite Milan och hade det allmänt trevligt. Behöver nog sova nu egentligen men jag orkar inte gå till sängen. Det är ju så jävla långt alltså.. Träningsledigt imorgon då, vad gör man då? ingen aning, förmodligen inte ett skit..

nej, nu drar jag iallafall


ett element tack

Jag sitter på området och fryser som in i helvete. Jag ska aldrig mer gå till skolan utan tröja. Precis som Karwan precis sa, man lär sig av sina misstag. Och det är precis vad jag gjort just nu.

Träningen igår var otroligt kul. Kanske det som gjorde att vi inte gnällde över kylan. För kallt var det, egentligen. Kanske det som gör att min näsa är helt igentäppt nu. Men jag klagar inte, ikväll är det back on track igen.


All i need is you

Mina vänner är det bästa som finns.
FY HELVETE VAD JAG TYCKER OM ER!!

plikten kallar

Precis ätit så nu är det dags att börja dra sig mot träningen! Så underbart när man inte har mycket plugg, känns så befriande på något vis!

-20

Min dag började inte bra idag kan jag säga. Inte nog med att jag försov mig, när jag skulle gå ut så visade termometern på -20 grader. Sinnessjukt kallt. Jag som trodde att de skulle vända och bli vår. Men icke sa nicke. Min vanliga tur.. Jag frös iallafall arslet av mig!   

Återstår att se om det blir någon träning ikväll. Jag hoppas på det, om det inte är alltför kallt.. Känner att idag firar jag alla hjärtans dag med laget, blir bäst så.





bara så att ni vet

Strax blir det matematikplugg med två mycket bra vänner.
Ikväll är det god mat, så jag längtar redan dit.
Jag älskar att det är fyra skoldagar kvar tills lov.


Jobb

Drar iväg och jobbar några timmar nu. Senare blir det maximalt söndagsmys. Imorgon är det skola så det är bara på't igen. Det är tur att det bara är fyra skoldagar denna vecka, det går fort. Ska bli så otroligt skönt med lov. Att man förmodligen ska jobba är ju en annan femma. Lov som lov helt enkelt.


Casablanca

Den här lördagen var otroligt skön. Lager 157 med två kära och gott sällskap under den resterande dagen/kvällen. Kom alldeles nyligen hem från Casablanca där de bjöds på galej. Bra gjort grabbar. Dock blev det nyktert på grund av jobb imorgon. Annars så hade jag nog inte kunnat hålla undan. Så jag är glad att jag ska jobba, för då blir jag extra taggad till wahlis x2's födelsedagsfirande nästa helg. Längtar som ett litet barn längtar till julafton. Godnatt

träningsledigt

Att provjobba gick bra, verkade faktiskt väldigt kul. Hur det nu kan komma sig. Fast så kanske det alltid är i början. Allt blir ju tråkigt med tiden.. Ska iallafall dit imorgon med. Nu är jag faktiskt helt slut, så det är ganska nyttigt att vi har träningsledigt. Måste plugga psykologi också. Det är ganska klurigt och jag har prov imorgon, så det är ju inte mer än välbehövligt.

Nu blir det middag i form av ris och korvstroganoff och sedan börjar plugget.


jobb

pluggade hela kvällen igår, lycka va
nu drar jag iväg till skolan för att ha matteprov
efter skolan drar jag och provjobbar, wihooo

skiftinge

Fick ett sms av Felicia där hon skrev att hon var på skiftinge för att ha sin praktik och hon hade drabbats av flashbacks.. Låg och tänkte ett tag på allt som hände under det där taket och kom fram till att jag inte skulle kunna vara där utan att gråta, typ. Fast någon dag ska jag sätta mig på bussen och åka dit, det har jag lovat mig själv.



psykologi

Jag vet inte vad jag ska skriva idag faktiskt. Jag är ganska tom. Allt är ganska tomt. Jag har iallfall mycket plugg och kan erkänna att jag inte orkar. Eller jag orkar när det är någonting som är kul, men när det är psykologi säger min hjärna hejdå och går och lägger sig för en stund. Inte intressant alls. Fast har bestämt mig att plugga lite varje dag fram till torsdag isället för att behöva sitta hela onsdagen och lära mig allt. Smart av mig va? Så har jag iallafall inte tänkt förut..

I helgen spelar Slagsta mot AIK borta och jag vill verkligen spela. Var så jävla längesen och när man bara tränar hela tiden blir man ju matchsugen. Så hoppas jag blir uttagen. Det var ju typ 6 månader sen jag spelade.


psykologi

Jag vet inte vad jag ska skriva idag faktiskt. Jag är ganska tom. Allt är ganska tomt. Jag har iallfall mycket plugg och kan erkänna att jag inte orkar. Eller jag orkar när det är någonting som är kul, men när det är psykologi säger min hjärna hejdå och går och lägger sig för en stund. Inte intressant alls. Fast har bestämt mig att plugga lite varje dag fram till torsdag isället för att behöva sitta hela onsdagen och lära mig allt. Smart av mig va? Så har jag iallafall inte tänkt förut..

I helgen spelar Slagsta mot AIK borta och jag vill verkligen spela. Var så jävla längesen och när man bara tränar hela tiden blir man ju matchsugen. Så hoppas jag blir uttagen. Det var ju typ 6 månader sen jag spelade.


jag måste ta ett steg bakåt för att kunna ta två steg framåt


jag saknar dig tjejen!


i skuggan av värmen

Elin har precis lämnat mig, den jäveln.. Nej skämt å sido ju, tack för att du kom smulan. Du gjorde min söndag måste jag säga. Kollade på i skuggan av värmen som var en ganska gripande film faktiskt. Bara att man blev lite arg ibland..Fast det hör nog till.

Ligger och kikar på Inter-Roma nu. Skulle behöva plugga lite psykologi, så jag gör det för idag är jag duktig. Sen är det sängen för mig. Jag är totalt kaputt.

Godnatt på förhand, typ


söndagsmys

Varför gör jag alltid samma misstag att spara plugget tills efter söndagsträningen? Då är jag helt slut och orkar inte lyfta ett finger. Ligger och kollar på plain jane och väntar på käk. Sen får jag förmodligen lite besök av Ellan, så det blir söndagsmys till max. Har faktiskt börjat gilla söndagar mer och mer. Förut var dom hemska. Då fick jag alltid söndagsångest som jag kallade det.


promenado

Vaknade precis av att solen sken in genom fönstret, undra om jag blev glad. Äntligen lite vårkänslor. Ska ta och få i mig lite käk, sen vore det kanon med en promenad. Senare har jag träning i munktell, men detta är iallafall sista löpträningen, nästa helg börjar ju träningsmatcherna. Får tänka så! Fast egentligen är det ju inte så hemskt..

Saknar sommaren och alla urmysiga kvällar i björsund.


dannes place

Kom precis hem från Dannes place och nu är jag tröttast i världen. Tänkte gå och lägga mig, men först ett par avsnitt av solsidan. Imogon är det träning i munktell. Längtar. Hört att allt blir så mycket bättre om man är positiv. Därför är jag från och med nu Mrs.Positiv.


jag är en mysig tjej

Idag har jag fått ganska mycket gjort faktiskt. Jag har pluggat, hjälpt till att städa i hemmet och ätit subway. En ganska skön lördag! Senare bjuds det även på hemmagjord pizza här hemma, och vad som händer ikväll vet jag inte ännu. Kanske blir hemma, kanske umgås med någon mysig person. Mys vill jag ha iallafall, i allra högsta grad. Sen hur jag myser återstår att se.

Kom på hur gott smoothie är och att det var jävligt längesen jag drack de. Kanske gör en ikväll, det är ju mys ju.


framsteg

Glömde säga en rolig sak igår.. Ett framsteg om man säger så. Jag har ju varit dörädd för att nicka sen huvudskadan och jag har varit rädd att det ska komma tillbaka igen. Men igåååår, då fick jag världens bästa nickläge efter ett bra inlägg av Emelie Karlsson och jag kunde inte bara ta bort huvududet. Så jag nickade! Jag var tvungen att känna efter en stund efter om jag levde eller var död, men jag klararde det. Jag hade nickat och jag överlevde. I'm back, så att säga.

Frukostdags.


hemmakväll

Jag är trött och känner att den här kvällen hemma kommer göra nytta. Kommer vara mycket piggare imorgon och redo för nya äventyr. Helt klart!

 Egentligen skulle jag behöva plugga psykologi också, men det får vänta. Ska iallafall se till att jag får i mig lite käk nu. Är helt slut efter träningen så maten drar nog upp mitt humör en aning. Sen får jag se hur mycket jag orkar. Kanske till och med blir så att kvällen slutar med en film och en stor godispåse. Precis en fredag ska vara, så klart. Jag röstar på det alternativet.


Jag ser igenom dig

Drar iväg och tränar nu. Taggad som tusan är jag.

Ikväll blir det myskväll för mig själv. Eller med min familj och nicke. Bästa ju!


godmorgon

Alltid skönt med en extra dag ledigt innan helgen. Alltid bra att vila upp sig lite extra. För i veckorna är det inte direkt lugna puckar om jag säger så. Nu ska jag börja skriva på mitt CV, vilket är otroligt svårt. Hur svårt kan det vara egentligen känner jag? Senare om jag hinner klart drar jag ner och träffar Lina och Petra på stan en sväng.


jag skulle springa efter men trampa snett


Lohegatan 37

Öppet hus idag var pest och pina som alltid. Orkar inte med en massa ljud och folk överallt. Att det är 78 grader i hela rekarne gör ju inte den positiva listan längre heller. Jag dissar öppet hus helt enkelt.

Efter att ha missat bussen från skolan med minsta marginal bestämde sig jag, petra och amanda för att gå till stan. Jag säger såhär, jag ska inte ha på mig vårjacka igen. Iallafall inte förrän jag är säker på att jag slipper frysa. Jag trodde faktiskt hela min kropp skulle gå i tusen bitar under tiden jag gick. Fast så var inte fallet. Såklart.

Jag och Petra drog över till Lohegatan 37 där min granne hushållde med film, bra sällskap och smått och gott. Kunde ju inte ha välkomnat långhelgen på ett bättre sätt, faktiskt.

Förresten, saknar min gamla klass. Så ni vet.


life is a wheel of fortune and it's my turn to spin it.

Ge mig lite tur, för en gångs skull. Idag behöver jag det!


enjoy


Hej jag heter Alexandra och jag har lite tråkigt så jag posar med en drickyoghurt såhär på kvällskvisten

ja men typ..




guifmatch

fick finfint pluggbesök av michelle och lina idag och fasiken vad vi pluggade. känner att jag kan det mesta till matteprovet imorgon, och om det går dåligt nu, då vet jag inte vad jag ska göra för att det ska gå bättre. det är ju en bra känsla minsann. tog mitt pick och pack och drog hem till felicia dit elin också kom. kikade på one tree hill och sedan blev det en finfin corner på stan. drog till sporthallen för att ta emot något pris också, så där blev man ju kvar. tråkigt att guif förlorade, lite iallafall.

känner att det är dags att ta tag i det där med sommarjobb och extrajobb, det är ju bra att vara ute i god tid! och så långt är det ju inte kvar till sommaren om man får vara optimistisk för en stund. Mina förhoppningar på att det snart är vår försvann när elins moder sa att det ska snöa torsdag och fredag. där blev jag ledsen i ögat, på riktigt. Vår är ju det härliiigaste som finns.

ska kila och äta min pasta alfredo nu
auf wiedersehen.

Fantastic music videos

Jag sitter och kollar på Fantastic Music Videos på MTV och har kommit på att låtar blir så jävla mycket sämre när man tittar på musikvideon. Fast det är ju bara min åsikt. Det är bra att lyssna och få lite inspiration iallfall, är så otroligt dålig på både låtar och låttexter så det här hjälper mig att hitta några nya bra låtar. Men om man ska definiera höjden av bra musik så är det väldigt gamla låtar. Låtar som man kan lyssna på och sedan få flashbacks ifrån. Det är faktiskt ganska coolt hur man kan lyssna på en låt och så träder en känsla fram och man tror att man är på ett helt annat ställe.


en aning mycket ordbajs

Jag vet inte vad jag ska skriva faktiskt. Eller en sak jag har att ta upp är att tiden går så jävla fort. Jag hinner inte ens säga att jag längtar tills nästa helg förrän helgen är slut. På ett sätt är det ju positivt för på så sätt närmar sig sommarn med stormsteg. Fast ändå känner jag att jag vill hinna njuta av tiden. Annars är det ju ingen idé att finnas eller något.. Något som gör att tiden går extra fort är rutinerna. Dock vill jag inte bryta dessa rutiner för de är de som formar mitt liv, typ. Så jag ska väl sluta klaga, får väl helt enkelt leva med att tiden går fort och sen får jag försöka hinna njuta så mycket det går. Lite hoppas jag att jag hinner ta in iallafall.



maaat

Skönt att ha en lektion som börjar halv två idag. Men eftersom jag har så svårt att sova länge och vaknade 11 så tar jag bussen till skolan för att få i mig lite käk. Orkar faktiskt inte tillaga någonting. Sen får jag krupp på att hela tiden vara själv här hemma.

Tänkte faktiskt cykla till skolan först men sen kände jag att neee, bussen var ett mycket bättre alternativ just nu. Jag får vänta lite med cyklingen, det är ju inte vår än.


RSS 2.0