it's gettin sick on the floor

Ännu en dag borta från skolan. Både tråkigt och roligt, är lite scizofren i den frågan. Skönt att slippa skolan om man säger så. Tråkigt att inte träffa kompisarna..

Duschade precis och ska strax kila ner på stan och möta Hanna. Ska försöka hitta något roligt jag kan köpa för mitt studiebidrag. Ska även få i mig en subway och sen blir det guifmatch.

En annan sak jag tänkte på idag. Det är sjukt hur vädret kan variera så mycket på en dag. Igår snöade det när jag kollade ut genom fönstret och idag sken solen. Fast jag klagar inte, verkligen inte. Ju mer vår, desto gladare är jag.



lycka till i ukraina käraa vän.

och jag slutar inte tjata om sommaren.

Känns lite konstigt att inte ha tränat sedan i torsdags. Fast eftersom jag inte varit helt frisk var det ganska lägligt att få vila och jag kände mig mycket bättre idag på träningen.

Imorgon åker Felicia till Ukraina och spelar boll och på onsdag lämnar Elin mig och åker till USA och shoppar. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var avundsjuk på någon av er, för det är jag. SOM FAN! Ska bli mysigt att bo med Signe in tha house iallfall. Vi ska ju typ flytta in hos Wahlströms. Ska bli så jävla gött, japp. Vi ska mysa till max, det har jag bestämt.

Nu; världens bästa hotell och mys.
Godnatt.

 

 


orup

orupkonsert i augusti, maxat ju.


spelledigt

som sagt så hade vi spelledigt i helgen och det känns lite skumt faktiskt. ganska skönt också, ibland måste man vila.

kikade nyss på felicias match och jag såg henne lira på tv, coolt ju. käkat thai och pizza har jag också gjort och nu sitter jag och kollar på guif och danne nätade nyss, grym han är. nu blir det att chillani hela eftermiddagen, imorgon är det tillbaka till skolan..

slingat håret har jag gjort och det är lite gult så nu är det silvershampoo som gäller, så ni vet alltså. intressepil, rakt i pannan.


UF-mässan

Så jävla typisk att så fort jag börjar prata om vårkänslor och om hur mycket jag älskar det så får jag höra att det ska komma snö på söndag. Vilket jävla bakslag, igen.

Mådde inte alls bra på UF-mässan och somnade direkt när jag kom hem. Har sovit tills nu vilket är typ fyra timmar. Kände att det behövdes. Strax blir det fredagsmat i form av kött, bea och pommes. Sedan blir det bara en totallugn kväll. Kanske kikar lite räddningspatrullen och sover tidigt. Work tomorrow. Jaaaa-rå



söt, sliten tjej från sjukhuset. mår fan dåligt bara jag tänker på tiden därifrån.. fast sådär blondt hår ska jag nog se till att få igen iallafall.


vårkänslor

Älskar att solen skiner. Fan vad jag älskar det. Vårkänslor är det bästa som finns. Skönaste känslan är när man kan slänga vinterjackan åt helvete och börja använda vårjackan!
Ska strax bege mig till skolan där jag har eget arbete hela morgonen. Har två inlämningar som ska in idag, känns ganska stressigt men jag tror att jag klarar det. Sedan är det UF-mässa som gäller hela eftermiddagen.

Idag har jag fått min första lön, jippie! och imorgon är det jobb igen. Det är ju för härligt när pengar bara rullar in.


hemskt

Fyfan för att känna sig hängig. Eller det värsta är när man är så hängig att man kan gå i skolan men när man tränar blir man helt slut och mår piss rent ut sagt. Så kände jag idag. Jag mådde inte alls bra under träningen, så jag gick av. Blir väl att köra styrka imorgon om jag inte mår bättre. Sen har jag ju vila i två dagar. Kom ganska lägligt med spelledigt för min del. Fast så jävla tråkigt att inte träna.

Imorgon blir det att åka och besöka UF-mässan i Strängnäs. Eftersom det inte fanns platser för oss som inte valt UF i trean och hade fick lina hoppa in som chaufför. Vi tar bilen och det kan ju vara ganska skönt det med.



Nu går jag och tar ett bad och försöker återhämta mig. Sen blir det att kolla på räddningspatrullen med bror min. Jag fullkomligt älskar piff och puff. Hah

Enough

Jag orkar inte.. så ni vet liksom. Jag hade det otroligt mysigt hemma hos lina igår med mina classmates. Åt pizza, bubblade, spelade kort. Skulle kolla på the black swan men vi sov istället, vilket jag tyckte var helt rätt. Kvällstrött som jag är! Vaknade upp förkyld och helt seg så då passade vi på att kolla på filmen. Tyckte inte alls den var så bra som folk verkar tycka den är. Nu på kvällskvisten kikade jag på city och nu ligger jag och kollar på tv. Njuter av sovmorgonen till 10.20 imorgon. Spelledigt i helgen också, lite trist men så jävla välbehövligt. Godnatt påre

söndag is the day

Efter att ha jobbat sju och en halv timme idag är jag helt slut. Ser fram emot en kväll med massa massa mys. Söndagar har blivit min favoritdag! Alltid så himla mysig. Men eftersom mitt rum ser ut som finska vinterkriget så måste jag fixa iordning det innan jag ens tänker på att göra något annat.

Fick sms av Felicia idag som skrev att hon var på svensk mark, och gud vad glad jag blev. Längtar tills jag får träffa henne imorgon.
so long


I NEED A MIRACLE.

"De som är bäst förberedda har mest tur"

Lördag igen. Tiden går så fort och jag klagar inte. Desto fortare befinner jag mig i Smögen med mina kära vänner. Helt sjukt hur mycket jag längtar dit, men också till sommaren. Mår egentligen bara dåligt av att de börjar sälja många snygga sommarkläder redan nu. Jag köper dom, men kan inte använda dom än! Otroligt irriterande. Fast på ett sätt betyder det ju att sommaren ändå är såpass nära. Så något positivt är det ju. 

Lördag betyder ju också att det är match igen. Idag spelar vi mot Rågsved hemma 14.00. Jag taggar till med bra musik och bra mat. Och definitivt bra sömn. Jag gick och la mig halv nio igår(rolig fredag, eller hur?!) och vaknade halv nio idag. Extremt skönt att vara utvilad.

Felicias match går på tv idag så den ska jag se till att kika på. Jobb imorgon som grädden på moset. Jag klagar inte!  


Waiting for the storm to pass

Godnatt.

elin

träningen är avklarad och nu är det en massa mys hemma hos elin. inväntar emelie gör vi också. elin håller just nu på att tillaga en dipp i köket, idag bjuds det på tortilla. inte den godaste, men den funkar. ibland får man helt enkelt ta vad som finns. 

imorgon är det match så börjar tagga redan nu, ska bli sköj.

 

träning

Strax kommer elin och hämtar upp mig så drar vi på träning. Match imorgon, jag hoppas på att få spela.  Annars är det inte så mycket som händer. Livet rullar på så att säga.

so long

här får ni lite att titta på. NJUT






























maxat

Min helg har varit maxad. Vill gärna ha fler såna här helger framöver. Väldigt gärna. Det ända negativa var att gå upp tidigt både lördag och söndag för att jobba -men det är ju värt pengarna.

Igår spelade vi mot Gustafs och slutresultatet blev 1-1. Orättvist tycker jag. Menmen, jag är ganska bra på att vara partisk också. Kvällen spenderades hemma hos stora Linn Andersson med folk jag tycker om. Hade en jävla bra kväll och det tackar jag alla för. Jag kom hem från jobbet för ett tag sen och nu ska jag fixa iordning i mitt rum osv. Senare kommer Lina och Elin så blir det 'dagen efter mys' med massor chips, godis och dipp. Det kan ju vara det bästa.

Slänger in bilder från gårdagen senare!


fredagsmys

jag är sådär lagom trött eftersom jag inte fick sova på eftermiddagen.. hade lite sömnproblem och sen kom två kära vänner och störde mig mitt i allt. skojar bara med er, alltid mysigt att ha er här.

ska strax åka ner till stan och se till att materialbidrag på stadium används. hoppas jag hittar något mer än bara en väska nu, annars är det ju lite småtråkigt. Sedan kilar jag hem till felicia och myserr.



jobbbbb

Äntligen får jag jobba lite. Både lördag och söndag. Kanonbra. Behöver öka på kassan lite, inte så mycket klirr i den nu direkt. Och spara är inte min starka sida heller men har lovat mig själv att lägga undan 500 av varje studiebidrag. Kommer vara glad att jag gjorde det för sen när jag ska använda det. Det är ju inte nu jag vill leva livet så det är bara att spara.

Imorgon är det träning som står på schemat. Blir till vallen och träna lite avslut och första touch. Skönt eftersom vi inte tränar på kvällen. Så på kvällen blir det bara massa massa mys. Njuter av att Felle är hemma igen, sådetså.

Blev otroligt sugen att kika på snövit så det ska jag göra. Vilken tur att jag redan hade den nerladdad.



..........

Sitter i skolan och väntar på att börja. Fick åka tidigare idag för Limpan sov hos mig och SMID har ju inte direkt lika skönt schema som oss.. Sitter och avlider lite av hunger just nu. Tur att det snart är lunch, och att det är god mat.

Jag vill jobba nuuu

matte

Ska dra till skolan nu och är faktiskt lite glad över att ha matte första lektionen. Vet ni varför? Jo, eftersom jag förstår nu. Till och med C-uppgifterna, och det är ju inte det lättaste så att säga. Tack orre för hjälpen. Jag är ett snille nu. Så just därför vill jag räkna matte.

Jag lever fortfarande på vinsten från igår också, så jag är på gott humör.
Dags att gå och klä på mig, sedan kila till bussen.
Träningsledigt idag, fy.



ge mig sommar snart, jag avlider nästan


time to admit

Nu är jag riktigt jävla glad. Barca är i kvarten i Champions League och jävlar va. Tråkigt att alla arsenalfans inte kan acceptera att barca är bättre. Sånt man får ta. Det gäller att vinna och arsenal utnyttjade inte direkt sin chans. Lite kul att arsenal gjorde ett mål. Eller ja, man kan ju säga att barca gjorde det också. Så barca vann ikväll, inte med 3-1. Utan 4-0. Skämt å sido, kul att sergio fick näta. 

Dags att sova, och vet ni? Idag sover jag så jävla bra.


arcelona är bättre med b

Sitter i mitt hem med sambon och trycker. Ska strax trycka i mig både semla och vaniljmunk, det är ju trots allt fettisdagen idag. Efter det ska vi kika Barca. Eller jag ska iallafall, Elin ska vara med som mentalt stöd. Tofflorna och halsduken är också på. Nu kör vi grabbar!



Smögen

Smögen bokat v.28. Helt jävla underbart kommer vi ha. Först Partille fredag, lördag och sen smögen en vecka som grädden på moset. Nu längtar jag förjävligt, men tiden går fort som tur är. Skönt att jag fyller arton en vecka innan vi drar typ, annars vore det ju värdelöst. Katastrofalt! Ge mig sommar nuuuu

PEOPLE ALWAYS LEAVE

Köpte mina nya skor igår. Tränade med dom också och vet ni vad?! De var de skönste skorna jag haft, satt som smäck. Skavsår fick jag inte heller, så jag är glad som en ärthjärna, eller något sådant. Vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig bara..

Nu ska jag strax dra till skolan. Börjar egentligen halv elva men GD har tagit en av hennes lektioner och satt på våran sovmorgon, unbelieveble. Fast egentligen inte, man blir ju inte så förvånad.

Efter skolan idag blir det ner på stan och käk innan träningen. Längtar redan dit ju. Sen är det dags att boka, boka, boka!!

Kram



saknar min fellan


cykeltur

Cyklade nyss för första gången i år. Kändes lite halvsegt sådär och isfläckarna skrämde skiten ur mig. Trodde jag skulle ramla hela tiden. En nära döden upplevelse typ.

Nu blir det storstädning här hemma för att göra mor och far på gott humör. Tjänster och gentjänster ni vet. Jag ska ju trotsallt få ett par nya skor idag. wie


why don't you hold me?

Ingen skola för mig idag inte. Orkade verkligen inte.. Ibland måste man faktiskt sova ut, och det gör man inte när man ska upp klockan sju för att åka till skolan. Att gå och lägga sig tidigt går ju inte heller. Det går ju fetbort liksom.

Idag ska sambon göra mig en stor tjänst och åka runt halva eskilstuna med mig(känns det som). Allt för att jag ska införskaffa mig ett par nya fotbollspjucks. Sedan kanske vi hittar på något annat roligt också. Träning 18.30 ikväll, LUGN träning, den tackar vi för.

Nu blir det OTH för fulla muggar. Kanske tar en powerwalk också. Känner mig rastlös!


make a change

Förlorade mot Tyresö med 3-0 men vi bjöd på kamp och det ska vi ha credd för. Kanske inte var en sån jätteskräll att vi inte vann. Fast såna här matcher är förjävla roliga att spela. Efter många om och men blev det mc donalds på vägen hem. QP'n satt riktigt fint efter cirkus sju timmar utan mat.

Sugen på att göra en förändring. Vet dock inte hur. Beslutsångest hit och dit. Dags att jag bestämmer mig snart.


Söndag is the day

Tack sambon min att du hämtade upp mig igår och såg till att jag kom hem hel. Stor eloge!

Har precis tryckt i mig en tallrik med gröt och känner mig redo för att strax käka lite mat. Det härliga med fotboll är ju att man måste äta, hela tiden. Och jag älskar mat, så det passar ju ganska fint ihop.

Älskar att planera och just nu smider vi härliga planer för sommaren. Kan bli hur jävla bra som helst. Dags att få arslet ur vagnen bara.


@limpans house

Fick offra Barca idag för att umgås med limpan och två andra nötter ikväll. Nej skämt, Hanna och Frida var också med. Eftersom limpan var så efterlängtad så var det värt det. Såg iallafall att Barca vann, det är det viktigaste. Dags att jag slaggar strax för att orka imorgon, det blir en lång dag.

skönt att limpan är på hemmaplan igen

skönt också att hon är lagom blek också så vi andra känner oss bruna.
strax är det käk, sedan drar jag nog till limpan och myser ett tag
match imorgon mot tyresö borta, längtar till bussresan, alltid mysig.


tänk inte tillbaka, det är i framtiden du kan göra en ändring

Skitskööönt att vi har fått upp en stationär dator här hemma. Tycker om att sitta vid en stationär mer än att ha en bärbar. Kanske bloggar mer nu, vem vet.

Sitter och försöker värma mig så gott det går efter att ha suttit på vallen sedan klockan ett. Är ganska frusen. Det kändes lite som vår när solen kikade fram men så fort solen försvann så blev det kallt. Typiskt!

Tog en tripp till tunapark med pappa imorse. Fick med mig ett par supershyssta(enligt mig) byxor hem. Hittade även ett par fotbollspjucks som jag ska köpa, snarast. Börjar få ont i tårna av mina gamla.


friday

Jag är glad idag, för idag är det fredag.

Fc Barcelona

Jag åt American idag och det var ljuvligt. Mös till maaaax med Lina och Elin framför Glee sen. Eller jag tittade inte så mycket, inte min sorts program direkt. Fast de funkade och jag tog mig igenom det, skämt å sido. Helt ok var det. Guifmatch hann vi också kika på. En lätt match för guif, inte sådär jättespännane då de vann med väldigt många bollar. Gillar mer spännande handbollsmatcher..

Precis avnjutit en gourmetmiddag, typ, och ligger och väntar på att Barca ska börja. Bara tio minuter kvar nu. Ska försöka hålla mig vaken hela matchen men har en känsla av att jag kommer somna ganska så fort..

Dricker vatten för fullt och taggar till matchen imorgon.
Eskilstuna United-Vasalund. Tunavallen 20.00


-

Andra träningen för veckan avklarad och nu sitter jag och kikar på chelsea-manu. Skaplig match. Är otroligt trött och känner att jag behöver sova så är jävligt trög att jag fortfarande är vaken. Största anledningen är nog att jag inte orkar ta mig från soffläget till sängen. När man tränar fyra gånger i veckan plus match är det fan inte okej att vara så lat, men jag är det. Så, take it or leave it.

Träningsledigt imorgon. Finner ett ord, välbehövligt. Känner att kroppen inte hänger med i huvudets tempo just nu och det är väl en anledning till att ta det lite lugnt.

Måste passa på att önska felle lycka till i Spanien. Gör ditt bästa så är jag nöjd. Säger som Elin, kicka asss.


träning

Tusan vad skönt att ha aktiekunskapsprovet gjort. Det kändes bra så jag hoppas att det var så det gick också. Fick reda på att jag fick mvg på matteprovet jag gjorde för ett tag sen, hallelujah!

Drar iväg på träning nu. Ciao

RSS 2.0