välkomna

Testar något nytt!
http://aasserstam.devote.se/

promenix
Godmorgon

fick en akuttid hos tandläkaren imorse, så nu är man bedövad och dan. väntar tills den försvunnit, sen ska jag njuta av minan pizzarester från igår kväll. mumsiiigt.

träning och sen något kul.


onsdag kväll

blev en halvleks spel för mig idag, kul med lite speltid. sen att jag måste till tandläkaren och laga tanden, det är en annan femma. skaver som in i helvete på tungan, sjukt irriterande. bäst att fixa, tråkigt att man är 20 och får betala själv också, fy blä.
en pizza, sex and the city och lite candy crush på det. en härlig kväll!
klickade nyss hem ett par skor också...

björsundsmys


hypnotisören

Idag blev det ett besök på Ikea med far. Inhandlade lite smått och gott. Träning och mys med elin, nu befinner jag mig i Björsund och tittar på hypnotisören. Läskig rulle, såhär läskig var inte boken... sover inte själv inatt

hoppas på fint väder imorgon!!

LUNCH

gravad lax med kokt potatis och hovmästarsås, mumsen sen morgon

Jag vaknade nu(!) där sov jag ikapp många timmar. Borde vara utvilad men är fortfarande trött. Ska se till att få någonting i magen sen blir det en liten tripp till Ikea med pappsen.


måndag

yoyo-testet tog död på mig. varmt som in i helvete inne på munktell. men jag är nöjd med resultatet, verkligen över förväntningarna.

haft en mysig måndagskväll. kubb och film med mycket fina och bra vänner. jag golfade idag också. det var skojJul. 01, 2013

Ligger i sängen och drar mig. Ska se till att få arslet ur vagnen, ska golfa med Emelie. Detta ska bli kul. Ikväll ska jag springa yoyo-test. Lite deprimerad redan nu över hur det ska gå..

RSS 2.0