nyårsafton

Träningen igår gick väl sådär måste jag säga.. Efter att ha sån jävla träningsvärk från träningen i tisdags gick det knappt att röra sig. Så jag fick ju inte jättemycket gjort direkt.. Kanske bra det, så jag inte hade haft jordens träningsvärk idag.. Hade en mysig tid med Lina och Elin efter träningen igår. Gjorde dagens efterrätt för de som ska käka hos Lina och sen kollade vi på film. Agent Cody Banks var det som gällde, det är sjukt vad jag älskar den filmen. Jättekanon är den!

Strax kommer Felicia hit och då är det solsidan som gäller..Vad som sker sen är oklart men något jag vet är attt ikväll, då sska jag ha kul med mina tjejer!


kul

pallar inte när inläggen försvinner...som alltid
blir så irriterad

.

Kilar över till Elin nuuuuuu


fika

Sov som en stock med carro inatt, med undantag när jag i stort sätt låg på golvet efter att carro tagit all plats.. Drog ner på stan och gick runt ett bra tag. Tog en fika på stan med Linn också som drar till sälen imorgon. Ett litet smått avsked sådär, man får ta ett reunion när hon befinner sig i eskilstuna igen. Sitter just nu hemma och väntar på käk och sedan är det mys hos Wahlströms som gäller, helt klart.





22.34

Bara för att jag sa att jag inte skulle blogga så flitigt kommer ett till inlägg inom loppet av några timmar. Vi har det bra. Chips, grönsaker och dipp har i stort sätt gjort våran kväll. Hårfärgen sitter i håret nu, men det är lite synd att färgen inte räcker till mitt hår.. Så förmodligen blir det inte så stor skillnad, eller iallafall inte så stor skillnad som jag hade hoppats på.

Caroline och Elin slänger in varsin hälsning.
Auf wiedersehen


allt är relativt

Känner att jag lägger bloggen lite åt sidan just nu när det är lov. Så mycket annat man vill hinna med. Visst kommer jag skriva, men kanske inte så otroligt flitigt. Jag skriver när jag har lust och tid helt enkelt. Take it or leave it. 

Har precis städat i ordning mitt rum och inväntar små vänner. Blir ännu en mysdag. Känner att det krävs innan nyår. För då smäller det! Ska ner till konsum och köpa en hårfärgning för jag behöver verkligen fräscha till det lite. Så denna gång kör jag på blondt.



Back on track, typ

Igår befann jag mig i tunahallen med mitt kära lag. Fast denna gång var det inte för att sitta på sidan och frysa. Igår var jag faktiskt med och körde lite rehab och skönt var det att komma igång ska gudarna veta. Träningsvärken i magen idag är dock mindre skönt.. Efter träningen blev det pizza, chips och fotboll. Vi hade en riktig grabbkväll jag och mina tjejer. Bara ölen som saknades. Sitter på bussen nu påväg mot felicia och Elin, sedan väntat tunapark. Ska köpa lite smått och gott till nyåret. Ska försöka hinna med att slinga håret idag också, om jag får någon hjälp dvs.. Träning idag igen då!!

yey

Glömde skriva ett inlägg imorse så gör det nu istället. Sitter i huset i hållsta och kollar på ett par sovande jävlar. förstår inte vad det roliga med lan är, men något är det väl. Ska fixa lite grejer här sen drar jag ner mot stan, ska införskaffa mig en locktång på clas ohlsson och sedan blir det käk. Pastahuset. Känner att jag måste förbereda mig för mitt nyårslöfte, lite iallafall. Men ikväll blir det pizza, så där rök det..

Idag händer en rolig sak, en sak som gör mig riktigt lycklig....

Något jag älskar

Något jag älskar är när jag skriver ett långt och ganska välorganiserat inlägg såhär på kvällskvisten och datorn laggar ihop så allt går åt spillo. Fan vad jag älskar allt då. Helt perfekt, fantastiskt, underbart och ja du förstår. Men jag lovar er, jag slänger in ett inlägg imorgon bitti..hoppas ni klarar er tillsdess och hoppas ni förstod den gnutta ironi detta inlägg bestod av. Annars tror jag att ni är bäng...

ingen kan vara ung förevigt

inte ens jag


orup och jag, fan vad jag är glad

Fick ännu en julklapp idag, en tv. Mamma och pappa är smarta att gå dagen efter julafton på mellandagsrean för att tjäna ett par tusenlappar. Jag kände att det var dags med en ny tv, jag har haft min andra sen jag var ett litet barn, utan krydd. Så det var verkligen på tiden.

Jag förstår inte att min pappa inte lärt sig hur mycket julmat han ska göra efter alla dessa år.. Alltid blir det mat över. Jag älskar julmat men efter att ha ätit det fyra gånger i rad börjar det ta emot.. Så ikväll blir det något annat som omväxling, hoppas jag på iallafall. Jag ska iallafall steka iordning en hamburgare nu så man får lite mat i magen.

Sitter i mitt rum och dunkar orup och väntar på lite finbesök från släkten. Ska sedan umgås med Felicia ikväll. Alldeles, alldeles underbart.



eftersom jag nu har fått en kamera så missbrukar jag det där med bilder. just därför slänger jag in en bild på en del saker jag fick idag.. för er som ville veta alltså


kommer ni ihåg vad jag lovade er?

Jo, jag lovade er att från och med julafton ska jag börja bjuda på otroligt mycket bilder för då äger jag en kamera. Och ja, tiden är inne kan man säga. Idag fick jag en kamera i julklapp och jag blev lycklig. Detta är vändpunkten. Min blogg ska inte längre vara så grå och tråkig. Tillsammans med kameran fick jag massa annat skoj också och jag är nöjd. Nöjdast är jag med halsbandet jag fick av min bror. Inte trodde jag att du kunde köpa ett guldhalsband med äkta diamanter till syster din. Ibland förvånar du mig... Positivt! Måste väl säga att jag älskar dig, och tack. Fick också otroligt snygga barcagardiner som lyser upp mitt rum nu tillsammans med barca påslakanet.

vill att en granne i falukorvlänet ska komma hem så jag kan få lite sällskap av na.
ska ju bjuda dig på 7ans.. vad sägs om söndag?(förlåt, vill ej göra dig onyttig men det är ju så himmelskt gott)




GÄSP

Sitter i min säng och gäspar för fullt. Sällskapet för stunden består av Caroline och Elin. Felicia kommer och gör oss sällskap alldeles strax också. Sedan drar vi vidare. Vi måste ju fira att lovet kommer lite iallafall. På något sätt. Ska börja fixa i ordning oss lite nu.

Peace


i wanna grow old with you

I wanna be there for you, sharing everything you do
I wanna die lying in your arms


movietime

Sitter just nu i min säng, i mitt rum i våran nya lägenhet. Har myst hela dagen med Ellan och också med Felicia en stund. Fick ganska mycket gjort idag så nu börjar det faktiskt se ganska beboeligt ut. Det jag älskar mest med att bo här är att det tar en minut att gå till busshållsplatsen och bussen går tre gånger i timmen. Så om man försover sig på morgonen och missar bussen behöver inte hela dagen vara förstörd, det är det bästa. Dock behöver jag inte tänka på det på ett bra tag eftersom vi går på lov imorgon. Avslutning på dagen och sedan blir det enbart mys. Vad kvällen har att erbjuda är ej bestämt, vi drar en ordentlig funderare där.

Något som är bestämt är att jag just nu ska kolla på the blind side med bror min, så måste kila. Hör av mig imorgon. Au revoir!


nu är det igång

Idag fick vi nycklarna till lägenheten så idag börjar vi flytta. Ska bli alldeles fantastiskt skönt, dock inte att flytta. Men när allt är klart. Lite jobbigt att dra igång precis innan jul bara, men det där löser sig. Åker dit nu och börjar städa lite. Det är redan flyttstädat men måste ta det säkra före det osäkra eftersom de som bodde innan hade katt och hund och min bror är allergisk mot bägge. Skulle inte vara så kul om han fick en allergisk chock direkt. Förhoppningsvis har vi hunnit så långt att vi kan övernatta där imorgon. Lagom skönt precis innan lovet.


klockan är mycket..

jag är trött och det är skola imorgon. så jag går och lägger mig så godnatt från mig.


handboll

Kollade på damfinalen nu och visst är det tråkigt att Sverige inte vann. Inte en sådan big deal dock. Norge var bättre, bara att acceptera. Som jag förstår har Sverige iallafall gjort ett bra EM. Jag har inte varit så insatt så svårt för mig att avgöra, men jag håller nog med. Hade varit konstigt om de gick till EM-finalen och inte presterade bra. Nu kom det en sån där jävla analys igen, helt utan mening. Kanske ska döpa om min blogg till antasanalysblogg? Nej, inte troligt.

För övrigt har jag lite kläder här hemma som jag vill bli av med så tänkte lägga upp det här på bloggen men efter sjutton tappra försök att få några bilder så tappade jag suget. Inte så kul för er om jag lägger upp bilder där man knappt ser vad det är. Men jag lovar och fixa det där inom kort.

Lääängtar tills jag får flytta in i lägenheten och inreda mitt nya rum, men först och främst min klädkammare. Vet exakt hur jag vill ha det! Living the dream


söndag is the day

Det där med gelatin har blivit min grej så nu står ett x antal chokladpuddingar i kylen och väntar på att bli uppätna. Så otroligt lätt att göra, och så otroligt gott med en stor klick grädde på toppen. Innan det så väntar ett varmt bad eftersom det känns som minusgrader här hemma. Efter badet ska jag gosa in mig i min otroligt mysa fleecemorgonrock. Sedan serveras rösti med bacon lagom till damfinalen i EM. Vilken söndag va!


vilken plugghäst

Har pluggat ett bra tag nu, rättat ett 'prov' som mamma gjorde till mig igår också. Gick helt okej ändå, med tanke på att mamma gjorde så jävla invecklade frågor. Inte en chans att dessa kommer med på provet. Fast ju svårare frågor nu, desto lättare för mig på provet. Det tyskamuntliga är lite marigare. Jag hatar att behöva kolla på pappret så därför pluggar jag som ett djur för att kunna prata. Det brukar funka, när det gäller svenska. Nu däremot, när det är tyska som gäller, är det som sagt lite marigare. Fast det ska gå. Det är klart.

snart är det du, jag, 7ans och La luna varje kväll. Längtar


en god natts sömn..

..sen är det på't igen.


Fuck dig, jag har fått nog

Ja men ni gjorde min kväll grabbar. 1-5 är ju skapligt ändå, måste jag säga. Villa och pedro nätade två var och xavi ett som var sjukt snyggt. Eller var nog mer spelet fram till målet som var snyggt om man säger så. Om ni inte såg matchen så vet ni ju att det finns något som heter youtube. Går ju ej att missa. De är i sådan sjuk form just nu, och jag blir ju nästan tårögd varje gång jag ser dom spela. Okej, största tönten, förlåt. Ska bättra mig! Kunde inte frångå tanken om hur matchbilden hade förändrats om xavi gick till espanyol som tioåring, när han fick förfrågan, och trogen som han är varit kvar där. Jag vet faktiskt inte, men eftersom xavi är en sån nyckelspelare hade det förmodligen blivit stora skillnader. Varför har jag en tendens att alltid överanalysera allting helt utan mening? Idioti skulle jag vilja kalla det. När man varje dag analyserar skolmaten har man nått sin gräns. Fast inte bara nått sin gräns, man har gått över den. Med flera meter.

my heart is set on you

Har fått arslet ur vagnen och gått upp ur sängen. Så nu sitter jag framför tvn och kollar på trav med mamma och pappa. Måste vara det tråkigaste som finns, och jag skojar inte. Går nog in i mitt rum sen och städar i ordning lite. Ska packa ner alla mina grejer i flyttkartonger för det kan bli så att det blir flytt redan på måndag. Fast man ska ju inte bli alldeles för glad, det har ju hänt förut att det inte blivit som man tänkt sig. Sen måste jag verkligen ta tag i mitt plugg. Orkar inte behöva sitta på måndag kväll med ångest för att jag inte kommer hinna plugga klart, speciellt inte när det är flyttdags.

Om två timmar ska jag också avnjuta en pannacotta som just nu står i kylen och stelnar. Lagom att avnjutas till Barca-matchen. What a night!


.

Ligger i sängen och tänkte att det var på tiden att skriva ett inlägg. Gårdagen var helt jätte fantastisk tack vare limpan. Jag vet hur mycket du har fixat linn, men jag lovar dig. Det var värt varenda litet arbete! Idag har jag inte gjort något annat än legat ner eftersom mina fötter fortfarande är svullnq efter gårdagen. Knäna är också lite halvslitna efter all dans, men jag klarar mig. Kollar på high school musical 3 nu och sen är det pizza som gäller för min del. Eller har fortfarande lite svårt att välja, pizza kebab eller lövbiffstallrik. Help me! Vilket i-landsproblem alltså. Ska få välbehövligt plugg gjort också. Ganska oskönt med plugg precis innan lovet, orkar inte.

sweet seventeen party

tänkte faktiskt vara duktig att skriva igår, men otur som jag hade gick det inte att klicka in på blogg.se. så det kan gå ibland, alltid något. fast jag gör ett nytt försök nu istället!

sitter i skolan nu och börjar med tyska om sisådär tjugo minuter. känns som att jag vill börja nu, hatar långa raster när man inte gör någonting. fördriver min tid så gott det går framför datorn iallafall. känner mig lite stressad också, varför vet jag inte. bara sån där stress som inte går att få bort. jag har plugg till nästa vecka och ikväll står limpans maskerad på schemat. egentligen har jag inte någon anledning till denna stress men på något sätt finns den där och vill inte gå bort. det är ju inte mer nu än vad det brukar vara liksom


vill även passa på att gratta snyggmarre som fyller 18 idag. äntligen va?


fotboll

Kom faktiskt hem med precis de kläder jag hade på mig i inlägget tidigare, så ni vet alltså. Nu är det top model först på listan och sedan ska jag kika på Arsenal-Manchester united. Tror det var idag de lirade..


TUNAP

Verkar ju gå väldigt sakta för vissa.. Hur som haver så verkar det inte som om vi kan komma in i lägenheten den här veckan heller. Ganska surt, men förväntningar leder ofta till besvikelser. Kanske ska sluta hoppas så mycket och ta det som de kommer, ska jobba på det iallafall. Nu ska jag in till Tunap med far min efter en supergod(?) middag, tillaagad av mig själv. Okej, krydd på den. Fast pasta och skinksås går alltid ner, i brist på annat. Ska försöka få med mig ett par jeans jag testade idag på Gina hem men också en av deras tröjor, som alla använder.. Lite synd, men jag dör för dom. Brukar inte vilja gå med likadana kläder för alla andra, men den här gången gör jag nog ett undantag. Återstår att se vad jag kommer . Ska också kika på lite hemliga saker, eller hemligt och hemligt. Hemligt för en person som jag vet läser min blogg, så schhh på den!




diggar dig min tjej

Idag är jag nog glad över att jag inte gjorde något igår kväll, för idag mår jag super! Ligger i min säng nerbäddad och kollar på 'Spirit hästen från vildmarken'. Vetefan vad det är för film alltså, men det är iallafall något som fördriver min tid just nu. För mycket dötid.

Idag ska jag nog åka ner till Tuna Park och köpa julklappar till bror min som jag har kikat ut. Sen är det oklart vad jag ska göra, men något hoppas jag på. Skulle vara skönt med en solning. Kanske, kanske inte.


Sandy

Testade nyss min maskeraddräkt och längtar otroligt till Limpans maskerad. Det är faktiskt den första maskeraden i hela mitt liv, så det lite speciellt.. Eller jag hoppas det blir speciellt. Hah


lördag

Japp men vad hände? en lördagskväll hemma när mina vänner har kul. Inte alls okej. Skittråkigt rent ut sagt. Men jag kämpar på och hoppas jag överlever kvällen. Har laddat upp med lite Greys nu iallafall och som tur är serveras det god mat ikväll. Drar upp mitt humör lite iallafall. Har hur som haver en massa dötid över just nu så ska väl gå och lägga mig strax. Hört att tiden brukar gå fort då! Bäst hade nog varit om jag gjorde lite nytta som att plugga lite engelska, fast nee. Jag prioriterar annat idag. annat som egentligen inte är ett dugg viktigt. Det är okej när man inte är på humör. 

Var i årbyhallen och kikade på cup idag. Kan ju säga att det var när jag gick in och delade med av min taktik som de flöt på. Grabbarna vann iallafall och det kanske var min förtjänst, vem vet. Skämt å sido! De var duktiga och värda att vinna.


En dag med Linda


flytt

var inne på tuna park med mamma nyss och köpte en ny kjol och en klänning. nu är kruxet bara vad jag av det jag ska ha på mig på nyår. det är tur att jag har ett bra tag på mig att vela fram och tillbaka, för det är jag otroligt bra på. beslutsångest är min grej typ. fast jag håller fast vid att det är bra att vara ute i god tid

det har varit lite oklart med när vi ska flytta men som det ser ut nu så blir det nog nästa vecka. längtar som ett litet barn! har nog inte fattat att jag ska flytta till stan, det kommer bli en så oerhört lättnad. allt kommer bli så mycket lättare!! fast skulle nog ljuga om jag skulle säga att jag inte skulle sakna hållsta lite. har ju trots allt mycket fina minnen här, tro det eller ej

ska ta tag i mitt rum nu sedan försöka skriva lite engelska. otroligt kul- nej kanske inte, men fan så välbehövligt


today my life begins

testade min nyårsklänning idag igen och jag kände att det inte var jag riktigt. passade inte mig och skulle nog inte vara helt bekväm i den en hel kväll. Så det blir att åka och lämna tillbaka de imorgon och försöka leta rätt på en ny outfit. något som inte är lika mycket "nyår" utan något enklare. Sen kan man ju alltid göra det snyggt med smycken och skor. en enkel klänning och ett par snygga skor är den bästa outfiten! jag älskar verkligen skor och jag har en känsla av att hela min klädgarderob kommer vara fullt med det. det är bara pengarna som tar emot..

de var ju dessa sköningar jag var tvungen att lämna tillbaka. otroligt ledsamt att skiljas från dom eftersom de var sista paret också.. gladare blev jag när mamma ringde idag och sa att de kunde beställa dom från en annan affär. så dessa är mina imorgon eller i början på nästa vecka. lycka va. min samling har börjat


trött tjej

beger sig alldeles strax till skolan för att skriva matteprov i två och en halv timme. önska mig lycka till på den!

skor

hur kommer det sig att allting ska gå så dåligt? självklart kommer jag hem idag med en sko som inte är hel.. blev ju bara att åka och lämna tillbaka dom. det var ju det sista paret också så får väl glömma dom skorna antar jag.. så gick runt på stan och tuna park för att hitta ett par likvärdiga snygga skor, men utan resultat. de ända jag hittade var för stora. helt otroligt vad surt det är nu. men jag överlever, det är ju trots allt bara skor. eller bara och bara..

ska försöka få i mig mat nu, sen måste jag plugga matte. milan senare också

ciao

tisdag

Tack för kaffet barca.

Blev en otroligt skön slaggning hemma hos Ellan i hennes soffa. Sov som ett litet barn i hennes famn. Fick också smaka på American Pizza som var otroligt längesen jag käkade så den satt väldigt, väldigt fint.

Ska lämna tillbaka ett par skor från HM imorgon som känns sådär, och istället ska jag köpa ett par otroligt snygga pumps från Deichmann. En egen julklapp till mig själv, det funkar alltid! Känns som att jag kommer få användning av dom, inte minst i sommar. Nu ska jag lägga mig och sova. Imorgon blir det matteplugg med Felicia. Prov på torsdag med allt vi gjort under terminen. Kan gå bra, men kan lika gärna gå dåligt. Ska se till att vara bra förberedd iallafall. De som är mest förberedda är också de som har mest tur, blev jag påmind av senast idag.


på't igen då

Fc Barcelona


får rysningar varje gång


just remember

livet är kort, bryt reglerna, glöm snabbt, älska innerligt,

skratta okontrollerbart och ångra aldrig någonting som fått dig att le

måndag kväll

idag när jag kom hem fråns skolan var jag hungrig. såpass hungrig att jag smällde i mig två panpizzor. så nu är jag är fan fortfarande mätt.. har sedan kollat på greys och sovit och måste säga att jag är helt slut. ju mer man sover, desto tröttare blir man. otroligt ologiskt, men det är mycket som är just nu. den här veckan känns det ganska lugnt med plugg och ändå har man två prov. detta måste ju förklara hur körigt vi har det annars. det blir faktiskt ganska tomt utan plugg. fast otroligt skönt, jag tar vara på tiden..

jag är sjukt dålig på att lägga in bilder och det är faktiskt en anledning till att jag inte är så jävla uppdaterad. men när jag får en kamera i julklapp så lovar jag att det blir bättre. då kommer det bilder varje dag. otroligt segt att veta vad man ska få i julklapp men när morsan är klantig så får man väl ta det och vara nöjd ändå. jag behöver ju trots allt en kamera, det borde ju ni veta..

Ska gå och ta ett otroligt skönt bad, ta hand om mig själv lite och sedan är det dags att planera lite inför flytten. inte långt kvar nu!


Hey, soul sister


@Lina

Sitter hos Lina nu med fina damer och inväntar ytterligare på några nissar. Just nu är det väldigt hög mysfaktor på detta, men det ska det strax bli ändring på. Fick också min efterlängtade bubbling idag, så jävla skönt.  Var nere en stund och kikade på united och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknar att spela. Blir nästan mer jobbigt än roligt att vara där och kika. Nu börjar magen kurra så vi ska strax dra igång med lite käk. Värsta gourmetmiddagen; Korv, pommes och bea. Den optimala lördagsmaten!

party and party and party and pa and pa and party



du är så otroligt fin min vän

.

orkade inte skriva någonting igår faktiskt.. men jag kan säga att min fredag såg ut exakt som förra helgen. mys, god mat och idol. otroligt segt att olle åkte ut bara, men nu blir det en lättare vinst för jay i finalen. helt sjukt vad mannen levererar!

förresten så gick muntliga bra och det var sjukt skönt att få det gjort. nu är det inte lika mycket plugg längre, men ändå så det räcker och blir över. två prov nästa vecka..

sitter och käkar av den hemmagjorda pizzan som blev över igår. hur kan det alltid vara så att det blir godare att värma pizza? eller tycker jag iallfall. smaken är ju som baken, delad! Ska åka iväg till tunahallen strax och kika på mitt älskade lag när de spelar i bk-cupen. Sedan blir det hem till Lina och vart kvällen tar oss är fortfarande oklart. Kanske drar iväg ett mobilinlägg senare om hur det går för united.


godkväll

jag har fan ingen ork till att plugga längre. något konstigt har hänt, förut tyckte jag fan att det var jättekul men nee inte längre.. har försökt att få in lite historia och tyska min hjärna men det går sådär.. så jag säger godnatt för idag och lägger mig och kollar på fortsättningen av alive istället. än så länge verkar den faktiskt vara ganska bra! det blir genast bättre när man tänker att det hänt på riktigt. fast man kan nog inte föreställa hur de känns att vara där. eller det är väl en självklarhet, men ändå

helg imorgon känns underbart rent ut sagt! veckorna går så fort nu så jag vet inte vad. men jag ser det bara positivt eller iallafall just nu. längtar till julen och när mamma ska tillaga nästa julskinka..

förresten, jag tycker att alla ska rösta fram petra till årets lucia på rekarne.  förvånar mig om du inte får många röster kära du.


tisdag. eller onsdag förresten

Veckan har gått fort och det är redan onsdag. Det måste ha varit för den extra dagen på helgen! Man tror hela tiden man ligger en dag efter så man blir väldigt glatt överraskad. Jag längtar iallafall till i helgen, först cup i Tunahallen att kika på sen ska vi nog försöka göra ett nytt försök med att bubbla hemma hos Lina. Blev ju inte så mycket bubbel förra gången. Men mysigt var det och ännu mysigare ska vi ha i helgen. Eller iallfall roligt! Dansdansdans.. Nu är jag faktiskt helt slut. Ingen ork men en extrem hunger. Så är glad att det är mat snart. Tills dess blir det nog att kika på Greys och försöka få in det muntliga vi har på fredag i min lilla hjärna. Får panik när jag inte vet vad jag ska säga och måste läsa från pappret, så jag måste få in det.. på något sätt. Jag ska kämpa!

Förresten ska jag få en slant in på mitt kort eftersom jag låg inne på sjukhuset. Tydligen någon försäkring som täckte det. Inte så mycket för men för mig är det alltid något, speciellt nu juletid. På tal om juletid så tog vi en eftermiddag idag då hela SPEI julpysslade inne på området. Vet inte vad jag tycker faktiskt... Lite för mycket, lite för tidigt. Amen justde! Beställde lite smått och gått till Limpans maskerad också..

Känns som det var så längesen jag skrev och har så mycket att rabbla, men det tar jag till en annan gång. Det får räcka för nu. Hejdå bloggen, hej Greys!

RSS 2.0