Big brother

Big brother dags nu. Dagens höjdpunkt efter träningen. Sen är det sängen. Tidig träning imorgon. Orkar inte egentligen, men jag måste..



Tillbaka till helvetet

Skön helg och ett skönt lov, men nu är jag tillbaka till helvetet. Jag borde nog vara utvilad men jag är tröttare än aldrig förr. Eller iallafall skoltröttare än aldrig förr. Dags att tänka positivt. Vårterminen går ju skapligt fort och det är inte långt kvar tills det är lov igen. Sen är det studenten, helt sjukt vad jag längtar.

Sitter här med ett tomt word dokument framför mig och har inga ideér alls om vad jag ska skriva. Marknadsföringslagar är inget som intresserar mig tyvärr. Så, jag går till cafeterian istället.




Mina ben.. Fyfan.

Klockan är 04.26 och jag har precis smällt i mig ett nattmål. Ska inta sängen när som helst. Mina ben värker .Att jobba natt är inget lätt jobb, verkligen inte så lätt som man tror, men det funkar. Cash is king. Imorgon står klockan på 11.00 så några timmars sömn får jag ändå. Vill ju inte sova bort dom sista dagarna på lovet, känns ju skapligt ovärt. Imorgon ska jag käka lunch på corner, ett som är säkert. Man blir så sugen när man jobbar och inatt hade jag inte ens tid till att smaka lite strips. Sen blir det att kika fotboll på vallen. Älskar att alla matcher är igång nu. Trivs som fisken i vattnet på vallen, som är mitt andra hem. Typ iallafall.



Efterlängtad powernap.

Match och vinst för första gången för i år. Känns bra. Kuul att få träna lite på anfallsspelet också, men det är klart jag tycker som spelade forward mestadels av matchen. Helt slut nu så ska ta en powernap innan milan spelar, sen är det jobb som gäller. Imorgon ska jag få umgås med Felicia som är hemma. Jaa-adå.


.


dansat som aldrig förr

tidig träning imorse och sen mys hos wahlströms. god mat, vaxning, justin bieber och bara bra sällskap.
sitter hemma med glegg på tänderna, hoppas på något resultat. sen blir det förmodligen en solning innan fotbollsträningen kickar igång igen. skönt och kul att träna med boll..

bye


hope

rolig kväll igår, en stund.
sovit mestadels hela dagen och snart är det top model.
måste duscha. och senare blir det vallen för citymatch.


no matter what.

du är stark.

amanda är bäst inga protest

myser med amanda hemma.
sen blir det träning på forever
ikväll blir det mys hemma med film och godis med bästa mandy.

Valde denna bild för jag tycker den va fin /amanda :)


pluugggis

klar på jobbet och väntar nu på mat hemma.
blir ännu en myskväll och imorgon är det träning som gäller, på forever.
behöver ju träna nånstans när vi har ledigt från fotbollen. så skönt med gymkort.

ska börja skriva min uppsats om reklam nu. värdelöst, men sånt som måste göras.
puss babes




behöver sommar nuu..



grattis bästa lina

Hoppas din dag blir något utöver det vanliga. Jag älskar dig :*


jobb 12-16.30

mysig kväll med fielis igår, film och bara massa mys.
nu ska jag snart klä på mig sen är det jobb som gäller.
så skönt att slippa söndagsångesten, det är ju lov nästa vecka för tusan!
har en reklamuppsats jag måste få gjord, jag kanske gör det ikväll.
söndagar är ju till för att pluggas på ändå.


basketspelare

förlust med 1-0 och skitmatch för min del. får väl tänka att det är första matchen och att jag var sjuk hela förra veckan. tänk posivt! tjänar inget till att sura.

ska umgås med fia ikväll. ska bli så skönt att bara ta det lugnt. hyra film och bara mysa!! slipper man vara bakis imorgon. det är ju underbart.




gameday

första matchen  i år för mig och andra för laget. är sjukt taggad!
strax mat sen beger jag mig till vallen.
ikväll blir det lugnt. och imorgon är det jobb.
skön helg.

image description


träning

Chillat ett bra tag på stan och utfört några ärenden. Ligger hemma och kikar biggest loser och ska strax kila på träning. Sen blir det mys hos eklövs, längtar!




gourmet

fredag idag! herregud vad veckorna går fort och det är redan lov nästa vecka. fantastiskt!
hade nyss psykologiprov, eller mer en timmes ordbajs. jösses vad man kan skriva mycket på en timme. om något är rätt återstår att se.
en lektion kvar sen är det lunch som gäller, ryktas om värsta gourmetmiddagen i skolan.. vem vet!

bye


love


blånagel

Klockan är tio och jag har väl kommit halvvägs in på pluggandet. Skulle behöva lite tid till sen sitter det, men jag prioriterar nog sängen om ett tag. Jag är trött och har ont i min blånagel, som förövrigt snart lossnar. Alltid ont i tån efter träning, så typiskt. Har längtat hela dagen efter att få lägga mig i sängen och det är svårt att motstå det nu ska jag medge..

Imorgon blir det mys hos eklövs på kvällen! och på lördag är det match som gäller. Första matchen för i år för mig och jag är taggad, mer än någonsin faktiskt. GODNATT


-

äntligen är onsdagen överstökad! jobbigt med träning, lång skoldag och jobb på det. softar nu med datorn i knät och fotboll på tv. borde egentligen plugga psykologi men har glömt böckerna i skolan. lika bra, annars skulle jag missa fotbollen. och det är en bra match!! har mycket att ta igen imorgon dock, äsch snart lov..

 vi hörs imorgon alla älsklingar


morgonträning

Efter en morgonträning är jag helt slut. Intervallerna tog kål på mig, helt klart. Sitter och skriver om de kristna inriktningarna nu men kommer inte direkt någon vart. jag.orkar.inte. väntar på att matsalen ska öppnas så man kan få lite käk. är inte så jättehungrig eftersom jag käkade frukost x2 idag, men sugen är jag allt. efter skolan är de jobb som gäller.. orkar inte egentligen men det är bara att hålla i. kämpa anta, kämpa. sen är det fotboll, wiho.

imorgon är det volleybollturre, fan vad kul.

Mys.

Myser med Amanda på alla hjärtans dag. Bästa dejten ju! Punkt slut.


Alla <3 dag

Glad alla hjärtans dag idag alla nära och kära! Sitter i min soffa och kollar på vakna med the voice och äter dunderfrukost. Lite speciellt sådär för det är alla hjärtans dag. Fick en ask med geléhjärtan av mamma också. Bästa du.

Ikväll ska jag träna fotboll! Wiiiiieeho


.

skön träning ikväll, behövdes en lugn start kände jag. kommer ändå ha förjävla träningsvärk imorgon ska ni se.
alla hjärtans dag imorgon alltså. spenderas iallafall inte ensam utan får sällskap av amanda och det är jag glad för. fick geléhjärtan av mor min idag också, en dag tidigt sådär, men jag blev glad. känner mig speciellt, typ..

har pluggat tyska i en timme nu på kvällskvisten. jättebra att spara allting till sista dagen, det är inte min starka sida det där med planering. ska lägga mig och sova nu, känner att det behövs.

peaceee


volleyboll

mat om 20 minuter, wei. sen idrott som gäller, ska träna volleyboll till turneringen på torsdag. kanon!
träning ikväll, bra med styrka. är fan inte frisk än, vad fan händer? orkar inte mer nu. så hoppas det är bättre till imorgon då jag ska inviga mina nya pjucks. FÖRHOPPNINGSVIS (!)


dusch

sovit ikapp natten ett tag. pangmiddag nyss och elin kanske tar sig hit och kikar lite film om hon orkar röra på sig. vi är trötta idag, det är vi.

ska kika på tv nu sen en dusch, inte lukta usch.

-

jag har inte sovit en blund på hela natten. spökjagandet igår resulterade i det. men klockan är åtta och jag är vaken. ska få i mig någonting att äta sen kommer lundberg och hämtar upp oss för att dra till stockholm och träffa efterlängtade ashleigh!! måste.sova.i.bilen.

men bowlingen igår var ju kul iallafall, även fast jag inte vann..


andra dagen med mys

vi åkte på däng men ändå en bra match och tjejerna i united kämpade på förjävla bra. mycket stolt girls :*
ligger i min säng nu med mrs jonsson och väntar på att emelie ska komma tillbaka(som agerar chaufför) och elin ska komma. sen vet vi ej vad som sker, kanske blir lite discobowling. skulle ju vara soft iallafall. något kul ska vi iallafall se till att hitta på.

imorgon ska jag få träffa älskade ashleigh! som jag har längtat.


-

did we grow apart or did we just not grow togheter? 

fotbollsdags

dunkar lite musik såhär på lördagsmorgonen. ska strax försöka få i mig lite frukost och sen kommer tjejerna och hämtar upp mig så kilar vi. måste klä på mig massa kläder. det finns ju inga dåliga väder, bara dåliga kläder. sen ska vi käka max på Behrn. tusan vad gott, fast jag föredrar donken men max funkar också fint ska du se..
kul att man inte kunde sova inatt för grannarna över dunkade jazzmusik ända in på småtimmarna. irriterade om något.


mys @fielis

mysig kväll @fielis med mysiga tjejer. colombiana, chips, dipp och läsk. hade en väldigt mysig tid och nu sitter jag och kollar på någon form av gay-galan. jag känner att jag vill byta kanal men mor min vägrar så det blir väl det här att kika på ett tag, men sen blir det marsch i säng.

imorgon beger jag mig till Örebro för att titta när united spelar mot KIF. får se hur det går, återstår att se helt enkelt. sen blir det mys för hela slanteen. ingen utgång inte, jag ska se till att bli frisk!

det här ska bli min beeeebis, sötaste

why are all the good ones taken?

Fredag idaag, wiho. mina beställda fotbollsskor har kommit men hinner inte riktigt hämta dom för det blir tight med jobbet. skapligt oflyt. får ta dom på måndag.

beger mig till skolan för en lektion. funtar på att sitta kvar och göra lite plugg, skönt att få allt överstökat och inte behöva tänka på det på helgen. för i helgen har jag inte tid. jag ska kolla på fotboll och vila. och vila inkluderar inte plugg, så det så.

måste kila, bye


TGIF... imorgon

godnatt alla babes.
sovdags nu. eller rättare sagt top model-dags.
fredag imorgon, asmys. peace brorsan!


sällskapssjuk

slutat skolan men sitter kvar här ändå på området med några guzzar..
man älskar ju att vara ute bland folk när man varit sjuk liksom, underbart.
ska väl ta mig mot bilen snart och åka hem, men är alldeles för sällskapssjuk just nu. 

sen blir det bara top model tittande med massa godsaker. kurera, kurera!!







vattenfall

skola imorgon förhoppningsvis. jag längtar lite efter att få träffa mina kära klasskamrater så jag hoppas jag är kry imorgon bitti. har kommit fram till att jag ska vila veckan ut från fotbollen för jag hostar fortfarande och har ont i halsen, så det är ett bra val tror jag. även fast det är sjukt tråkigt att vara ifrån fotbollen.. vilar hellre nu än i sommar när serien är igång så lika bra att bli av med skiten nu med detsamma(!!)

jobbet gick väl bra, lite långtråkigt när det inte dök upp så mycket folk. tiden går så sakta då, men som sagt var det ju bara två och en halv timmes jobb. värre när det är längre dagar utan folk. nu överlevde jag ju iallafall.


älskar vattenfallsfläta och har faktiskt lärt mig att göra en. tråkigt att jag har för kort hår så det inte blir snyggt allls..

PS. Barca är i Spanska cupen final. De vann mot Valencia med 2-0 idag, vilket blir 2-1 i slutresultat när man räknar ihop dubbelmötena.

feelin' better

mår bättre idag så det är skönt trotsallt. skönt eftersom jag jobbar ikväll. dock bara ett pass på två och en halv timme så det funkar nog ska du se. kikade nyss på whats your number, rolig film och sådär. ska gå och göra iordning någon frukost. skönt när man är hemma och inte har några tider att passa att man kan göra vilken frukost som helst. när jag ska till skolan hinner jag inte ens käka frukost så det är ju trotsallt lite lyx.

ska slänga i mig mat och sen lägga mig och kolla på antingen colombiana eller topmodel säsong 6. tidsfördriv vilket som så får se vad som väljs..


modell söker jobb

Haha, kollar igenom min bilddagbok och hitta dessa två bilder. Jag var modell. Jag levererade.
NOT!






mätt som en plätt, eller var det lätt?

Top model sverige är ju under förväntan måste jag säga.. Ändå kommer man följa det varje vecka.. Typiskt med alla såna där serier.
Mår lite bättre idag så det är jag glad för. Jag har kommit på att jag är mätt hela tiden, oavsett om jag ätit fem minuter tidigare eller inte på hela dagen? Även fast jag är mätt så äter jag ännu mer. Jag är sugen på i princip allt. Typiskt förkylningssymptom för mig.. jag TRÖSTÄTER. Det påminner lite om gothia 2009 då man inte gjorde annat än åt. Det lönade sig iallafall. Hellre mätt än hungrig. Jag ska då inte klaga, finns folk som har det betydligt värre.  

Ska nog gå och käka en macka innan jag går och lägger mig. Måste ladda på ordentligt innan natten. Vem vet, man kan ju vakna upp och vara hungrig? Ingen risk..


virus

yes, bara nåt jävla virus så det är bara att vila, vila och åter vila så ska det försvinna. tänkte att ni ville veta liksom.


Vårdcentralen

Precis varit hos läkarn men även tagit prover. Stick i fingret och tops i halsen. Mysigt sådär en tisdagsmorgon. Väntar på svaren nu. Kan ju vara vad som helst, jag är ju proffs på sjukdomar som inte ens finns. Skämt å sido..

Sen är det bara hem, lägga sig framför tvn och glassa. Ikväll är det top model också, kan bli kul. God kvällsmat också. Korvstroganoff med ris!!


svullen fisk

jag känner att jag vill blogga hela tiden för jag har så oerhört tråkigt. dock har jag ingen aning om vad jag ska skriva så det är lite tråkigt. 

dfjdhfdl, jag vill träna. inte ligga här som en svullen fisk. ska gå och ta mig lite glass och svullna lite mer.


sällskap är ju alltid något

hemsk natt, hatar att sova när jag är sjuk..
ligger och kikar på tv nu och ska väl spela sims lite bara för att få tiden att gå.
pappa ska väl snart koka ihop någon lunch. skönt att inte behöva vara sjuk själv iallafall. både min bror och far är också hemma och försöker kurera sig så gott det går. det är inte lika långtråkigt då.



miss u

I wonder

sjuk igen och nu blir jag inte annat än arg. när fan ska den här jävla sjukdomen försvinna ur min kropp? blir ett läkarbesök på onsdag iallfall och se vad dom säger. och nu ska jag fan inte träna förrän jag är helt frisk, hur mycket jag än vill.

nu ska jag käka lite chips och dricka ett glas läskeblask och gråta en skvätt eller två. ingen skola för mig imorgon inte, dödstrist


working 11.30-17.30

lördag då, sovit väldigt länge inatt vilket resulterar i en trött anta..
ska strax kila mot bussen för jobb, längtar redan till lunchen.
hungrig som ett as. men längtar mer till ikväll.

täppt i näsan, hoppas fan inte att jag kommer bli sjuk.. jävla pappa att smittas isåfall


vill till björsund och glida

-

Hoppas mina nya pjucks dyker upp snart!!


I die a little inside when I see the word "explain" on a test.

spelade nyss lite sims och kollar nu på the voice.
strax är det slut och då är det filmdags med mor min.
tidigt i säng ikväll för imorgon väntas jobb 11.30-17.30.
sedan blir jag upphämtad av bästa lina och sen väntas utgång.
jag vill dansa!


friday, im in love

Fick hem balklänningen idag, happy me!
Finbesök av Elin och Lina nyss, mys.
Nu lite simsspelande nu sen är det bara att bege sig mot corner för jobb.
Ikväll blir det mys med mor med life as we know it, för typ tionde gången för mig. Den är ju för bra



Iskallt

Iskall träning men det funkade ändå, man blir ju lätt varm när man springer, logiskt typ. Bara snoken man nästan tappar. Det blev mycket spel men också lite löpning, skönt att löpa av sig faktiskt. (sjukt att kommer från mig va?) Ligger nerbäddad i soffan nu och kikar på biggest loser och äter godis. Dundertorsdag ju. Ska snart sova, har längtat hela dagen. Det är det skönaste som finns. Åh fan vad mysigt det är..


fan vill inte ha -12 grader. jag vill ligga i solen och glassa..

You are a mystery to me

trött som ett as, men ska försöka hålla mig uppe.
efterlyst om en halvtimme och sen är det ju fotboll för hela slanten.
ska fördriva tiden med ett bad, sola orkar jag inte göra idag. får bli imorgon innan träningeeeen.


onsdag

Onsdagen avklarad. Check! Det blir jobb fredag istället, funkar bra det med. Ska åka och hämta bror min på tågstationen så snäll syster som man är, tjänster och gentjänster du vet. Ska nog försöka trycka in en solning i min jätteupptagna kväll.. Eller? Det enda jag har bestämt idag är att jag ska kolla på Barca klockan tio.



hah gammal bild, sjukt söta..

 


RSS 2.0