Friday!

Fredag och ska slänga i mig lite frukost! Återstår att se om de blir lite jobb imorgon på morgonkvisten. Men de är inte så länge så det är lugnt! Men nu längtar jag bara tills jag slutar 18.00. Då ska jag sova, sova, sova..... TRÖTT


-

Intar soffläge med godis och inväntar en riktig fotbollskväll. Först Helsingborg och sen El clasico. Hur bra kväll som helst! Kommer vara lite trött imorgon, men vad gör det egentligen. Måste se fotbollen(!)
 
 

Gnight

Knegar på! Jobbigt ibland men väldigt glad över att jag har ett jobb. Annars hade de ej varit kul. Träning idag efter jobbet, men imorgon är de träningsledigt. Eller mer möjlighet att träna när jag vill och hur va vill, typ. Ganska skönt. Imorgon jobb 9-18 så sängen nu!!


Underbart är kort

Tittar på underbart är kort och gäspar med jämna mellanrum. Gick upp fem imorse och det har satt sina spår kan jag lova, Men dags att sova snart. Imorgon är det sovmorgon som gäller. Jobb 10-18. Foten är lite svullen, men det ska nog gå bra. Sen är de jobb resten av veckan också. Eller tills fredag!
 
 

SÖNDAG

Kanonkväll igår! Skulle ha lärt mig kassan imorgon på jobbet men ändrade planer så nu ska jag jobba på golvet 6-16. Cash is king!

JOBB

Det blev ingen forwardsträning i onsdags. Blev inringd för jobb på Maxi och har nu jobbat onsdag, torsdag, fredag. 9 timmar varje dag. Lite tungt eftersom jag inte jobbat på ett tag, men det var kul. Jobb på måndag och tisdag, får se när jag får fler tider.
Nu har jag iallafall tagit helg. Ligger i soffan och ska kika på fångarna på fortet och ska snart sätta på gudfadern. Får sova ut lite imorgon, sen är det match och på kvällen vankas kräftskiva. Tusan vad det ska bli kul!! bästa sällskapet osv.

Tuesday

Träningen var kul idag och imorgon är de forwardsträning som gäller! Ännu roligare. Blir sedan mys på kvällen med myskompisar. Helsingborg-Celtic på tv nu. Sen sova tidigt! Ska försöka iallafall. Har lyckats ställa om dygnet lite..

Kram påre


.

Hos Elin nu. Tillagar lite nudlar. Mys


FREDAG 17 AUGUSTI

Inte jättelängesen jag skrev men det känns fan som det. Idag är det fredag. En fredag som bjuder på lunch med pappa, tennisspelande, träningsledigt från fotbollen och middag hos eklövs. Jättemysig fredag, kort sagt!

Dags att kila och möta upp pappa nu!


helg tjoho

fick en boll i huvudet på träningen. pain just nu. hoppas att det blir bättre när jag får sova lite för nu är det allt annat än skönt. kikar på handboll på tv. så man ser vilka sverige ska möta i final. känns som att de kommer bli svårt för sverige vilket som. men bara att heja!!
 
match imorgon och på söndag. wie. sen ska man hinna med lite födelsedagsfirande också. för det är visst någon som har fyllt..
 
 

PÅVÄG

På tåget mot göteborg nu. Jävlar vad fort det har gått, framme om 45 ungefär. Det här med snabbtåg alltså. Väl framme antar jag att det blir Jensens. Favoriten när man besöker stora städer, bara där det finns liksom. Skulle bli hur lycklig som helst om de kom en till Eskilstuna.. Hoppas på bra väder i gbg. Vi har åkt förbi regnväder och nu ser det faktiskt lite bättre ut. Idag väntar lite shopping också. ASKUL.

.

GODNATT!


Dagen D

Imorgon är dagen D! imorgon åker jag och min bror till Göteborg och kikar på Fcb- manu. ska bli hur maxat som helst. Shopping och god mat ska man hinna med också, åh jag bara älskar Göteborg. Är hemma nu och funderar på vad det ska bli till lunch. Svårt det där. Sen ska jag bara mysa hela dagen. Sen är de träning! Wihoe


Hunger games

Myspromenad igår med Elin, Markus och Leo. Sedan bad och ytterligare mys hos carro. Jättemysig kväll måste jag säga! Ligger och kikar the hunger games och leo sover bredvid. Skönt när lillkillen är lugn ibland :) ska träffa felicia idag också, var inte igår!! Äckligaste krypet på min bil igår..


-

Vinst med 3-0. Helt död nu! Hade behövt dricka mer, ändå drack jag hela dagen igår.. Fyfan för fläsk. Ont i ryggen också, adjö


Varg/Björn/räv- unge

Ingen växjö imorgon, lite tråkigt osv men bara att ta nya tag. Och det ska jag göra också. Match med f17 på söndag! Redan taggad, men vem skulle inte vara efter dagens träning? Hade riktigt bra tempo och det kändes bra inför söndag. Hur trött som helst nu så dags att slagga! Sovmorgon imorgon bitti iallafall. Sen återstår det att se vad dagen erbjuder. KRAM


HELG DÅ.

Det är torsdag och jag är ledig från jobbet imorgon, vilket betyder att jag gått på helg! Hur jävla skönt som helst. Dagens höjdpunkt måste vara träningen som var riktigt kul, all credd till p.dahlborg. Införskaffat mig ett par nya hörlurar till mobilen eftersom de lär bli ganska många bortmatcher på höstsäsongen. Lika bra att vara väl förberedd. Blödde näsblod nyss, hur omysigt som helst men det är väl det som händer när man är övertrött. Tror nog det är så, för någon boll på näsan har jag inte fått...
 
Ska lägga mig och kolla på någon hajfilm strax. Swamp shark tror jag att den hette, verkar vara helt ok faktiskt. Sen är det tidigt i säng, marsch pannkaka!
 
 
 

RSS 2.0